Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60730 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Samo F1 moze da se ukopa u mestu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ljudi ona cim je izasla na kolovoz, on ju je udario... ljudi, leva traka - levim delom automobila... nije ocekivao...
I ne postoji auto koji koci u mestu ako ides 60km/h!
On je malo prikocio zbog dekice (makar smo tako navodno dobili objasnjenje zapisnika)!
Ipak je vozio 50% preko ogranichenja brzine...

Mislim da nije OK linch koje su novine pokrenule samo shto je on to shto jeste...
E sad, negde sam prochitao da je dotichni auto u vlasnishtvu TV pinka..
Dakle klinac osim ako nije zaposlen u pinku i uz to imao uredno popunjen putni nalog nije smeo da bude u vozilu...
Kad vec sitnicaris sa tim putnim nalogom...
Ni znak koji ogranicava brzinu na 40km/h nije pravilno postavljen, pa je zvanicno ogranicenje 50km/h!
« Poslednja izmena: 24. Jul 2013, 20:26:46 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia 6630, valjda
Kako mislish nije pravilno postavljen?

Ja sam voznju pao zato shto na jednoj maloj raskrsnici nisam video STOP koji se nalazio na stubicu iza betonske bandere udaljen od nje na pola metra...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ma jeste, sve verujem da je isao 60 na sat. I da je u kocenju odneo 20+ metara unapred.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
60km/h nije uopste mala brzina...
Gledajte malo bracu Ruse na klipovima kako udaraju pesake isl. mozda promenite misljenje.  Smile
Inace moj prvi udes (doduse nisam ja vozio) je kada smo opicili sa nekih 70km/h zeca poveceg...na astri je otisao far, branik, uletelo u hladnjak... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ljudi on nije kocio zbog nje... nije ju je video... samo je sklonio nogu sa gasa.
Kocio je zbog dekice nesto ranije.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Ma jeste, sve verujem da je isao 60 na sat. I da je u kocenju odneo 20+ metara unapred.  Smile

Za primarijuse koji koce u mestu sa 50 kmh evo na poklon jedna slika. Zaustavni put vozila u zavisnosti od brzine kretanja vozila.

Gde je V brzina, a Sz zaustavni put vozila koji se sastoji od vremena reagovanja i kocenja vozaca. A, B i C predstavljaju potpuno suv asfalt (a), suv asfalt ali vozac sporo reaguje (drogos, pijani, mozda i zena)(b) i mokar asfalt (c).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16

Kacio ja jednog Ruju ovde na temi. Pri nekoj normalnoj brzini sa verovatno OK kolima i kocenjem odneo dete 2-3 metra. Zato mi deluje neverovatno da neko pri 60 uz kocenje moze nekog normalne tezine da odnese 20+. Al eto, ja nisam ekspert za novine...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Nisam ni ja ekspert ali ima i gde likovi udaraju ljude sa 120km/h pa samo odlete u vazduh...
Ovaj dzip je poprilicno visok, ravan...mozda je i nosio svo vreme ko zna...na kraju krajeva onog su osudili 8 godina za 4 zivota...pijan ko letva...zasto bi ovaj trebao da se obesi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5

Kacio ja jednog Ruju ovde na temi. Pri nekoj normalnoj brzini sa verovatno OK kolima i kocenjem odneo dete 2-3 metra. Zato mi deluje neverovatno da neko pri 60 uz kocenje moze nekog normalne tezine da odnese 20+. Al eto, ja nisam ekspert za novine...

Gledao sam tog rusa koji je usao u jednosmernu ulicu (treba da odgovara) i zakacio decu sa nekih 20 km na sat, naravno, munjevito je odreagovao.

Evo ti 20 metara, (65 fita):

Auto se zauistavio malo iza nesretnice, koja je prezivela. X6 je bar tri puta tezi od ovog auta. Dakle sve se moze izracunati. Jos sad, kad policija navodno ima snimak i kad je sve odgledala, jos manji problem je sve izracunati. Ne znam samo odakle toliko neverice? Pa sakom kad te neko iznenada zvizne, mozes da odletis par metara, a kamoli kad te pukne dzipcina.

@Cg

Sve zavisi od mesta udara. Ako je mesto udara u nesretnika nize zemlji, on ce odleteti vise u vis. Ako je mesto udara vise, odletece u daljinu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2013, 20:54:45 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.