Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 61020 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Tek posle nekog vremena, kad sam se osvestio, otišao sam u policiju i prijavio šta sam uradio

Jasta.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
  ma to je refleks. "Gledaj svoje dupe."

Kad se kasnije osvestio i razmislio. "Pa ja ću više najebati, ako se ne prijavim."
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa zar otac nije rekao da ga je mali zvao dok je bio na aerodromu?
Ali, dobro.. .nema veze... da se opet ne padne u histeriju kako se osudjuje osoba, a ne zlocin...

Oh, wait... osobe cine zlocine... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Ti njega upape osuđuješ jer mu je tata bogat, moćan, i to je tebi izgleda najžalije u čitavoj priči.
kao prvo, ja njega ne osudjujem. ja samo konstatujem. u kojem postu sam osudio juniora? samo sam konstatovao, da je kriv, da će opeglati sa sve pritvorom godinu, kao da je veoma izvesno, da će dobiti i narukvicu. iz ličnog iskustva znam, pa zato i pišem, kakav je onaj osećaj, kada kao u mom slučaju dete od 15 godina zaglaviš prvo u polic. stanici, pa nakon nekoliko godina u CZ. sećam se kao da bilo juče. nisam imao moćnog tatu, već sam se sam borio sa svim tim spoznajama. ali sam tokom svoje karijere, sretao na tim mestima, decu bogatih i bitnih ljudi. gledao kako se oko njih, zbog njihovih tata, lome sistemi i procedure. nećeš verovati, neke od njih i tešio ( sin snežane djurišić, koji je zbog istog dela bio u zatvoru. zbog njegove mame, koja je pevačica, straža se lomila da ga na neki način sačuva? ne bi joj pošlo za rukom, da se nije prilagodio kolektivu.) drugi VIP-ovac koji je imao povlašten odnos, bio je niko drugi do sportski novinar, onaj Miklja, razlog, isto zbog čega će i junior na robiju. njega je neko savetovao, da se separatiše od ostalih. brzo je shvatio, da je to pogrešan način. svi oni i pored veza koje su intervenisale i ne znam čega sve ne, nisu mogli da se izbore sa svojm predrasudama i strahovima. i kao po pravilu, svi su zbog svoje bahatosti bili tamo gde su bili. ja njega ne osudjujem, njega če osuditi sudija. ja osudjujem njegovog tatu i njegovu mamu! tu je početak, kako vaspitavaš svoje dete, kako ga izvodiš na put, pripremaš da bude čovek. sam njegov otac kaže, "ja sam ga poslao u london, da ga sačuvam od svega".... čega seniore??? naravno da se ovako nešto može desiti svakome, ali se ne može desiti svakome, da mu otac sa 20 god. da auto od skoro 100.000€ i pored ograničenja koja je predvideo zakon.
taj auto sa kojim je imao udes, je lako voziti. ima mali milion sistema, koji omogućavaju sigurnu vožnju, ali sve je to džabe, ako se sa istim bahati i ako sa njim upravlja neko ko je neiskusan.
Citat
Nikome nije lako pa ni njemu, koji je najviše kriv.
pa naravno da nije, bilo bi suluda da je drugačije.
ako u sebi ima iole ljudskosti, život mu više ne bi trebao biti isti, mislim njegov odnos prema životu. postoje stvari, koje moćan tata ne može da plati, izgladi, poravna. a dokaz, da živi u ubedjenju, da mu je tata Bog, jeste baš onaj momenat, kada on beži sa lica mesta i zove svoga tatu.
Citat
Da je tvoj ćale bogat, verujem da bi ti odbio da te izbavi iz ćuze.  Smile
moj ćale nije bio bogat. moj ćale je bio radnik, metalac. doselio se u Beograd davne 1955 vezanih pantalona kanapom i sa starim zelenim kartonskim koferom, koji ja i dan danas čuvam. bio je strog, pravičan i skroman. plašio sam se njegovog pogleda do njegove smrti, lemao me je do moje 15 godine, kasnije se razboleo, fizički je kopnio, ali njegov pogled je bio poput šamarčine. jednom davno, još dok je tebe tvoj tata nosio u testisima, jedno jutro na naša vrata je došla milicija. otac im je otvorio i kada je čuo zbog čega su došli, zalupio im je vrata ispred nosa i bacio se na mene kao zver. dva pandura nisu mogla da me otmu iz njegovih ruku, jedva su ga skinuli sa mene, jer se umešao i komšija.
nije postojalo ništa na ovome svetu za šta je moj ćale bio spreman da kompezuje svoj ponos i poštenje. svakoga je mogao da pogleda u oči, a to je sine lazo, veće bogastvo od monetarnog bogastva.
Citat
Ne znam što se sad bavimo šta će biti, da l' će biti. Vreme je najbolji sudija, što kaže jedan moj profa.  Smile
lazo sine, trebalo bi da odgovara u skladu sa zakonom, to je jedino što se očekuje od njega i ništa preko toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
krikove,

Čije i zbog čega?  Smile

Nemoj da plašiš decu ovde... Smile
kriču jer sanjaju loše, neko ih lema u sobi, ima i onih koji se tako prazne ( kjaji ) dozivaju se, viče straža...
ne plašim ja nikoga, postujem neke situacije koje sam sam doživeo. ne postoji bolji opis te atmosvere u samom zatvoru od ličnog utiska. nikad nije onako kako mislimo da jeste, uvek je gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Kakav je to VIPovac, taj Snezanin sin kad je odlezao 3 godine zbog smrti devojke koju nije pregazio, vec je bila sa njim u kolima? Vise je dobio on nego ovi sto gaze ljude po putevima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Нешто ми није јасно, он каже да је прикочио када ју је видео...па ваљда када ти нешто излети на пут рефлекс ти је да стиснеш кочницу до краја и тиме се или знатно успориш или зауставиш а сведоци кажу да је пројурио без заустављања...

Ту ми нешто смрди...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Zato sto mu je to izjava za sud tj. tako je odlucio da se brani pred sudom. Naravno da ce da kaze da je prosao na zeleno svetlo i da je pokusao da zakoci...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Значи лаже ко пас... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
Pa napisao je ovde neki lik da se culo kocenje, ali previse kratko i sasvim je normalno to da je pokusao da zakoci. Sigurno nije igrao GTA jbt. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.