Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Željka Mitrovića kolima usmrtio devojku u Ustaničkoj  (Pročitano 60223 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Nemojte srati unapred.
Uvek serete unapred....

Sto reko Sumadinac, svaka cast Mitrovicu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Ak postoji semafor nema tu mnogo filozofije, il je crveno il zeleno. Nazalost njena usta nece moci potvrditi koja je boja bila.
Ima tuda ljudi uvek, bice neki svedok...ili je Mitrovic odmah sve potkupio  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung S8
Nemojte srati unapred.
Uvek serete unapred....

Sto reko Sumadinac, svaka cast Mitrovicu.

Svaka mu cast? Smile

Svaka cast treba da se kaze ako klinac dobije 25 do dozivotne.

A ne za dolazak u stanicu, to se podrazumeva.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Hah... na Telegrafu blokirani komentari iz "pijeteta prema zrtvi" Smiley

[ali su zato fotke uredno objavljene]

ŽELJKO MITROVIĆ: Svoj život bih dao da mogu da spasim nesrećnu devojku!
- Odmah posle udesa sin me pozvao i rekao da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice - kaže vlasnik TV Pink

Foto: Marko Todorović

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, u šoku je posle saznanja da je njegov sin Aleksandar (20) usmrtio BMW-om X5 sedamnaestogodišnju A. B. kod okretnice autobusa u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf Mitrović navodi da bi dao svoj život da može da vrati vreme i spreči tragediju koje je odnela jedan mladi život. Mitrović kaže da ne postoji način da izrazi bol prema porodici nastradale:

- Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećam zbog smrti nesrećne devojke koju je kolima usmrtio moj sin Aleksandar – kaže Željko gotovo kroz suze, i dodaje:

- Rado bih svoj život zamenio za njen i učinio bih sve na ovom svetu, odrekao bih se svega što imam da mogu da promenim zlu sudbinu koja nas je sve zadesila. Aleksandar je uvek bio najsvetlija tačka moje porodice, predobro stvorenje koje nikad nije probalo alkohol, koje nije pušilo, vredan student, skromna osoba. Nikada nije bio bahat, nikada nije divljao u saobraćaju. Živeo je u Londonu, gde sam ga namerno sklonio od svega. Želeo sam da mu sprečim bilo kakav dodir s lošim društvom odavde, s bilo kakvom vrstom problema. Došao je na raspust na mesec dana i ovo se desilo.

Željko otkriva šta se desilo nakon tragičnog udesa:

- Aleksandar je dobio napad panike i nakon što je otišao s lica mesta želeo je da se vrati nazad, ali je doživeo takav šok da nije umeo više ni da vozi. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega i odvezao ga u stanicu policije – otkriva Mitrović ekskluzivno za Telegraf i navodi da će u toku dana izdati i zvanično saopštenje i pokušati da na najljudskiji mogući način stupi u kontakt s porodicom nastradale devojke.

U toku je policijska istraga koja će ustanoviti kojom se brzinom kretao automobil kojim je upravljao Aleksandar Mitrović, kao i da li su tačne izjave svedoka da je u momentu udara na semaforu bilo crveno svetlo za pešake.

IZ PIJETETA PREMA ŽRTVAMA OVE TRAGEDIJE NEĆEMO OBJAVLJIVATI KOMENTARE ISPOD OVE VESTI.

(A. Jovanović)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Овом треба минимум 10 година тешке робије да се опамети мало...

Умрла девојка само зато што је он хтео да се курчи са колима...

Sve manje od 30 godina samice je keženje u lice porodici ubijene devojke i svima u Srbiji,da nije nju ubio sa najmanje 150kmh ubio bi nekog drugog nize niz ulicu ili bilo gde drugo po gradu. Nije stao posle jer ga boli uvo za sve,za njega i Željka svi u Srbiji su idioti i neće biti čudo ako se izvuče nekažnjeno ovaj ubica-videćemo uskoro hoće li mu vlast sa kojom mu je tatica u "talu" spasti sina ili ce najzad biti neke pravde u ovoj zemlji.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2013, 12:48:32 od David357 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Mnogi koji su u ovoj drzavi ubili nekoga automobilom nisu lezali robiju, a nisu sinovi Mitrovica. Tako da me nece iznenaditi da tako bude i ovaj put Smile

управо Smile

трагедија јесте али могу рећи са искуством од скоро 20 година вожње аута да пешаци не јебу три посто црвено светло на пешачком и прелазе како хоће и кад хоће...посебна прича су прелази где нема семафора...стока ће закорачити на пут без да погледа лево и десно и то кад си ти са аутом на пет метара од њега...па ти закочи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Овом треба минимум 10 година тешке робије да се опамети мало...

Умрла девојка само зато што је он хтео да се курчи са колима...

Sve manje od 30 godina samice je keženje u lice porodice ubijene devojke,da nije nju ubio sa najmanje 150kmh ubio bi nekog drugog nize niz ulicu ili bilo gde drugo po gradu.Nije stao posle jer ga boli uvo za sve,za njega i Željka svi u Srbiji su idioti i neće biti čudo ako se izvuče nekažnjeno ovaj ubica-videćemo uskoro hoće li mu vlast sa kojom mu je tatica u "talu" spasti sina ili ce najzad biti neke pravde u ovoj zemlji.

Ima jedna temica par skrolova nize, naziv Brzina je moja vrlina...prelistaj je, cisto onako edukativno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Kao sto rekoh sigurnosne kamere ce pokazati kome je bilo crveno.
I ako je devojci bilo crveno, onda ce mu se smanjiti kazna.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Mnogi koji su u ovoj drzavi ubili nekoga automobilom nisu lezali robiju, a nisu sinovi Mitrovica. Tako da me nece iznenaditi da tako bude i ovaj put Smile

...посебна прича су прелази где нема семафора...стока ће закорачити на пут без да погледа лево и десно и то кад си ти са аутом на пет метара од њега...па ти закочи Smile

na 100m od pesackog i treba da mu stanes da prodje. to su pravila. ko to ne zna treba da vrati vozacku...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

...посебна прича су прелази где нема семафора...стока ће закорачити на пут без да погледа лево и десно и то кад си ти са аутом на пет метара од њега...па ти закочи Smile

na 100m od pesackog i treba da mu stanes da prodje. to su pravila. ko to ne zna treba da vrati vozacku...
A-ha...  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.