Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Алармантно - школарци насилни, Албанци и Роми непожељн  (Pročitano 2223 puta)
22. Feb 2018, 21:19:31
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Алармантно - школарци насилни, Албанци и Роми непожељни
Сваки други школарац је био насилан, неки би помогли терористима, а велики проценат њих не би се дружио са Албанцима или Ромима, показују истраживања.

ИЗВОР: Б92, ПРВА ЧЕТВРТАК, 22.02.2018. | 20:27
 Подели
сцреенсхот/Прва ТВ
сцреенсхот/Прва ТВ
Истраживања центра за одбрану и безбедност спроведена су у Суботици, Сомбору, Новом Саду, Бачком Петровцу и Бујановцу.

"То је јако тужна ситуација када после свих напора државе, појединаца дуги низ година нисмо успели да убедимо народ да су Роми исти као сви остали", каже заменик директора Канцеларије за људска и мањинска права Драгољуб Ацковић.

Седам посто испитаника каже да поседује хладно оружје, а 12% да жели да га набави. Чак 13% подржава терористе у неким ситуацијама, а 17% њих мрзи припаднике популације хомосексуалаца.

"Рекао бих да су резултати мало забрињавајући јер више од 50% било насилно, а други су рекли да је то често, тако да 20 година после ратова интеретничка дистанца и даље постоји", наглашава Милош Тишма из Истраживачког центра за одбрану и безбедност.

Опширније у видео-прилогу:

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=22&nav_category=12&nav_id=1361906

Кад муслимани подржавају терористе онда су то грађани Србије без нације и вере.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sredina kreira ponasanje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Чуо сам ово на тв-у, мислим да је речено како шиптарска деца неће баш да се друже са српском у Бујановцу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Седам посто испитаника каже да поседује хладно оружје, а 12% да жели да га набави.
Само седам посто испитаника има кухињу и у њој ладицу са ножевима.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Dobro klinci su retardirani šta ima još novo
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
nije to do klinaca...klinci samo nasledjuju ono sto im se ostavi u amanet ..i naravno svaka generacija malo 'evoluira'...pa tako sledecoj generaciji prenese modifikovani oblik netrpeljivosti ....
brate..ovdje ..uopste na balkanu..'komsija komsiju' ne moze gledati ocima..i to covjeka pripadnika svog naroda...
a gdje tek da moze gotiviti nekog siptara..cigana ili muslimana ..hrvata...bilo koga  Smile   Smile

ali to nije nista ..ja sam iz generacija kad je toboze vladalo i bratstvo i jedinstvo i ljubav prstala na sve strane...
pa opet nismo mogli gledati ocima one iz druge ulice a tek iz drugog kvarta ili grada ili republike a kamoli tek iz neke strane drzave...
i to nije imalo veze sa vjerom ili nacijom ili nacionalnom ili etnickom  pripadnoscu...
i svaka generacija je tu mrznju prenosila na sledecu generaciju...

taj oblik mrznje koji je nastao kao otpor tom proseravanju o ljubavi koje nije nikad bilo...
eskalirao je u nacionalnu i vjersku mrznju....i to je bio samo povod....koji je eskalirao u ono sve sto se desavalo u ratovima...
mi smo plivali u krvi do koljena...i radili jedni drugima...nezamislive stvari ..nezamislive ovim danasnjim generacijama...
a noc pre 2-3 maja 92 g..sjedili smo svi zajedno i pjevali od vardara pa do triglava i hej sloveni...itd..

ove generacije su jos i dobro ispale po pitanju te netrpeljivosti...

ali tu postoji jos jedna stvar...
mediji stalno pisu i 'prikazuju' o toj mrznji i netrpeljivosti...
klinci to sve gledaju...i poistovecuju se sa jednim ili drugim ili trecim i zauzimaju stavove
koje ne bi imali da ih na to ne navode mediji....
a to je takodje dio projekta...
ne moram da kazem cijeg projekta...svi mi znamo ko ovdje konce i drzi i navodi...
sa jedne strane ti stalno pricaju o pomirenjima i suzivotu a sa druge strane ti ispiraju mozak
i  sve rade da do toga nikad ne dodje...i navode te da i ti radis na tome...

cuj kakva je to prica..koja mora da se vrti dve decenije...
dva klinca maltretirala i  isamarala ili malo iznabijali nekog treceg klinca...
pa to je oduvek prisutno i bice uvek prisutno..
to je prisutno u svakoj skoli na ovom svetu...
pa i u svim tim koljevkama demokratije... kako oni sami sebe zovu...

ne dam na klince...nista oni nisu krivi...mi smo govna i mi smo svemu krivi...
oni su samo nas gledali...slusali..idolizirali i radil sve da budu kao mi...
iver ne pada daleko od klade...
ne mislim tu na nijednog pojedinca ...nego onako sveobuhvatno...

mi smo ti koji i dan danas raspirujemo mrznju a klinci uce od nas...
a za klince je lako...oni ne mrrze..oni samo misle da mrze...i nakon sutke i tuce...
spremni su da za dva dana  jedni druge zagrle...
ali mi ne prastamo...
mi smo ti koji mrzimo i mi smo ti koji su uzrok problema...
mi prvo trebamo da poradimo na sebi...
mi smo ti koji se moramo promjeniti....a klinci ce se stotine puta pormjeniti dok ne dodju u nase godine...
« Poslednja izmena: 26. Feb 2018, 10:12:06 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sredina sredina...

ti svaki dan vidis dedu ili oca koji je na slici u ss uniformi...

ne mozes ti da budes monah u takvoj sredini...

« Poslednja izmena: 26. Feb 2018, 15:45:30 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Nesto najpametnije sto si rekao.  I chorava koka koje zrno ukljune.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.