Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sin Olje Beckovic diluje drogu ....  (Pročitano 48608 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Можеш ти да паламудиш до миле воље али марихуана у Србији није легализована и трговина истом је кривично дело. Уосталом има времена за њега још је мали, кад мало порасте може да пређе на продају хероина и кокаина. Smiley

Prvo ,ja ne palamudim. Izneo sam svoje misljenje .Ok,zakon jeste takav kakav je nazalost i hteli ne hteli prinudjeni smo da ga postujemo. Ali ne kapiram ovoliko napadanje deteta i ovolika medijska kampanja ?
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 14:41:17 od PavleCutura »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
E... dokle smo dosli... da je sramota biti straight...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E... dokle smo dosli... da je sramota biti straight... Smile

Sve zavisi sta podrazumevas pod "straight" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Можеш ти да паламудиш до миле воље али марихуана у Србији није легализована и трговина истом је кривично дело. Уосталом има времена за њега још је мали, кад мало порасте може да пређе на продају хероина и кокаина. Smiley

Prvo ,ja ne palamudim. Izneo sam svoje misljenje .Ok,zakon jeste takav kakav je nazalost i hteli ne hteli prinudjeni smo da ga postujemo. Ali ne kapiram ovoliko napadanje deteta i ovolika medijska kampanja ?

Каква медијска кампања? Какво нападање детета? Чланак је објављен само у једним новинама, тачније у куриру. Не би се вероватно ни то десило да није у питању син Оље Бећковић. Дакле ако је и било напада он је усмерен на њу.

Уосталом пођи од себе, да си ти ухапшен са 15 грама марихуане намењених продаји. Да ли би ти био окарактерисан као наркодилер или би људи рекли ма пустите дете младост лудост? Smiley

У суштини тежину причи даје управо б92 са тим глупостима о тужби и сл. или ти нападима на курир. Сети се рецимо својевремено медијске хајке од стране б92 уперене ка обезбеђењу блесавог Шешеља. На сва звона су звонили како неки од људи који га обезбеђују имају криминалну прошлост. Па шта је онда проблем ако неко од других јавних гласила објави вест да је син неког од запослених на б92 ухапшен због трговине наркотицима? За мене је то сасвим нормална вест или боље рећи свакодневна. Причаће се 2-3 дана и појео вук магарца.

Ако говоримо о наркотицима ја подразумевам да то значи да не конзумираш ништа. Ни лаке ни тешке дроге.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Каква медијска кампања? Какво нападање детета? Чланак је објављен само у једним новинама, тачније у куриру. Не би се вероватно ни то десило да није у питању син Оље Бећковић. Дакле ако је и било напада он је усмерен на њу.

Уосталом пођи од себе, да си ти ухапшен са 15 грама марихуане намењених продаји. Да ли би ти био окарактерисан као наркодилер или би људи рекли ма пустите дете младост лудост? Smiley

У суштини тежину причи даје управо б92 са тим глупостима о тужби и сл. или ти нападима на курир. Сети се рецимо својевремено медијске хајке од стране б92 уперене ка обезбеђењу блесавог Шешеља. На сва звона су звонили како неки од људи који га обезбеђују имају криминалну прошлост. Па шта је онда проблем ако неко од других јавних гласила објави вест да је син неког од запослених на б92 ухапшен због трговине наркотицима? За мене је то сасвим нормална вест или боље рећи свакодневна. Причаће се 2-3 дана и појео вук магарца.

Alo bre covece ,o cemu ti pricas ?!? Dnevno Srbijom prodju tone kokaina i heroina pa nikom nista ,a dete OD 15 godina zbog 15 grama hibrida vec 3 dan na naslovnoj strani najtiraznijih novina u zemlji!

Ако говоримо о наркотицима ја подразумевам да то значи да не конзумираш ништа. Ни лаке ни тешке дроге.
Citat
Ako govoris o narkoticima najpre bi trebao da znas sta su narkotici. Drugo "ja podrazumevam " da je biti straight ovo ili ono... Znaci dolazimo do zakljucka da je to individualno.. Meni je npr straight svako onaj ko ne pusi ,ne pije ,ne pije gazirano,ne konzumira travu,ne konzumira  narkotike,ne pije kafu,bavi se necim u svom zivotu.. Dakle dolazimo do zakljucka da onda po toj logici 85 % ljudi u ovoj zemlji definitivno nije straight...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 15:36:03 od PavleCutura »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Mislila sam na droge... Marihuana je droga. Sorry Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Marihuana je biljka od koje postaneš glup, ali ti je lepo (reče svojevremeno jedan klinac iz moje zgrade).
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 16:19:32 od Mifke »
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Alo bre covece ,o cemu ti pricas ?!? Dnevno Srbijom prodju tone kokaina i heroina pa nikom nista ,a dete OD 15 godina zbog 15 grama hibrida vec 3 dan na naslovnoj strani najtiraznijih novina u zemlji!

Лепо сам објаснио зашто је то тако. Прочитај поново.

Citat
Ako govoris o narkoticima najpre bi trebao da znas sta su narkotici. Drugo "ja podrazumevam " da je biti straight ovo ili ono... Znaci dolazimo do zakljucka da je to individualno.. Meni je npr straight svako onaj ko ne pusi ,ne pije ,ne pije gazirano,ne konzumira travu,ne konzumira  narkotike,ne pije kafu,bavi se necim u svom zivotu.. Dakle dolazimo do zakljucka da onda po toj logici 85 % ljudi u ovoj zemlji definitivno nije straight...

Такође и овде сам био врло јасан. Рекох врло јасно ''ако говоримо о наркотицима''. Марихуана јесте наркотик и спада у лаке дроге. То што је у Холандији она легализована то никако не значи да не спада у наркотике. Чак и код њих марихуана се назива лаком дрогом. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jel ovaj normalan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ako posle ovoga ne zatvore Kurir, ja ne znam sta onda reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.