=D>o [smilie=frisko16a.gif], nemam :[111]: kojim bih ti izrazila sve [smilie=frisko015s.gif], cestitke i pozdrave , stoga naculi :ihearu: na tu skoljku, jer :mobile: tamo nemas, pa da cujes sta ti [smilie=fff.gif]...e pa nek je sa srecom i tebi, barabi, hohstapleru i sl.kvalifikaciji, pa da nam se uskoro [smilie=dddd.gif] i [smilie=frisko114.gif], pa da malo ostavis jadnu macku na miru ...preduhitrise me ove barabe, a i ova crkotina od neta, da ja kao p.r. ovlascen licno od slavljenika pokupim sve poklone...stoga, ne preostaje mi nista drugo, do da razocaranje utopim [smilie=36h.gif] i potisnem [smilie=frisko56s.gif]... Srecan [smilie=frisko76.gif] i da ti se ostvari sve sto ti treba da bi bio sretan [smilie=frisko85.gif] [smilie=frisko54.gif] sto se mog poklona tice, poslala sam kontingent bosanki, plavusa[smilie=frisko61.gif] da te docekaju u povratku Lara the [smilie=frisko47.gif] iliti Rdja :hug:
p.s.molim svu rodbinu i prijatelje da nastave sa akcijom cestitanja u naturi na moj ziro-racun