zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Sagem vrrrrrr
sima svemir, tj ja. slavim 10.000 postova na bureku... mislio sam da napravim neko veliko slavlje, medjutim... ipak sam se opredelio za nesto skrovno u uzem krugu prijatelja... stoga navratite ove na temu i popite koje pivo... kolac itd.
posebno mi je drago sto ce doci neko ko je rekao da ne moze...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!! Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška. Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)