Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 08:57:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovao ćerku  (Pročitano 3068 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nasilnici samo poznaju nasilje. Presuda od dve godine zatvora sa shansom za uslovnu posle 6 meseci? TO je pravda?
Ne bih rekao. Neka ga posalju ovamo da ga zrtvujemo, uvek fale ljudi za prinosenje zrtvi. Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95-2 & 5800
Ja se samo nadam da ce u zatvoru saznati sta je uradio pa ce on osetiti kako je to biti silovan!  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia n70
Nadam se da ce mu svaki dan biti dug kao godina i da ga snadju u zatvoru ,da ne moze da zivi od straha, sramota..... Smile
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Siemens 
   Poznajem celu porodicu  Smile Smile   . Pitalisu šta je on po nacionalnosti  , ajde da ipak napišem mada mislim da je po naciji budala (albanac a majka mu je romkinja ) . Tip je već odležao dosta godina po zatvorima , kada je bio poslednji put u zatvoru ostavila ga je žena koja se ovde pojavljuje kao dušebrižnica , preudala se za drugog roma i ostavila decu (četvoro ) na milost i nemilost ulice a po povratku iz zatvora i ocu .
   Safet kako ga inače svi znaju u selu je odrastao kao što odrastaju i njegova deca sada pa ne možemo ni očekivati da će i ona biti išta bolja nego što im je i otac . A ta ista majka se znala udati sa nepunih 14 godina ( naj stariji im sin ima 14 god.) sada se pojavljuje sa novom decom ili detetom ( pošto se ne može utvrditi ko je kome tamo dete a ko kome otac )  pa odjedanput utvrdi da je ova budala silovala svoje rođeno dete . Smile .
   Sada bih ih oboje zatvorio i nikako nebi puštao više među ljude , njih zatvor neće promeniti izići će još gori nego što su ušli tamo . Decu im oduzeti i pokušati od njih napraviti poštene i korisne ljude za ovo društvo .

Inače da dodam lično sam nekoliko puta zvao socijalne radnike da pomognu toj jadnoj deci , ostali su gluvi kako na moj poziv tako i na tihi vapaj te nedužne dece , ta malo koja je pretrpela torturu od svoga oca je tako dobro dete za razliku od ostale njegove  dece pokušavala je da ide i redovno u školu ali ne znam dokle je stigla , znam da sam je jednog  zimskog dana sreo na putu do škole kako ide u papučama i sa nekom tankom odećom  Smile Smile Smile Smile.

Moj jedini zaključak je da država mora pod hitno da se uozbilji da njeni službenici rade svoj posao (socijalni radnici) da ozbiljnije svate svaki poziv i da ga ozbiljno razmotre .

A moje pitanje je dali se imalo oseća odgovornim i ta radnica u socijalnom pančeva koja je trebala da reaguje ranije , a neka dođe i sada pa neka pokupi tu jadnu decu koja rastu po ulici bolje će im biti bilo gde nego ovde sa svojim "roditeljima " Smile .To su mali božiji anđeli koji vape za pomoć Smile Smile Smile Smile Smile Smile  ( oni ni neznaju kako loše   žive ).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 08:57:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.