Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45236 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Да се, недај боже, то десило неком мом ближњем, тај би на изласку из затвора или из суда скончао као пас по цену да робијам...
Zašto, ako je npr. odležao već maksimalnu kaznu?
  Naravno da to nije satisfakcija koja leši dušu ali...ipak... Medjutim, ako pravni sistem ne radi kako treba, to razumem. Možda i podržavam.
  Samo, opasno je kad se sve to uzima u svoje ruke, divlji Zapad , haos... ni to nije baš super. pre svega, zato što svako ima svoja merila, doilazi do zloupotrebe... Ako odleži koliko treba (KOLIKO JE TO MOGUĆE), to je to... Šta ima da petljaš...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 11:30:11 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
djedaj, upropastio je mnogo zivota, i za to dobije 4-6godina?!

ne kazem da je pametno, ali ja bih ga odrobijao.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Zašto, ako je npr. odležao već maksimalnu kaznu?
  Naravno da to nije satisfakcija koja leši dušu ali...ipak... Medjutim, ako pravni sistem ne radi kako treba, to razumem. Možda i podržavam.
  Samo, opasno je kad se sve to uzima u svoje ruke, divlji Zapad , haos... ni to nije baš super. pre svega, zato što svako ima svoja merila, doilazi do zloupotrebe... Ako odleži koliko treba (KOLIKO JE TO MOGUĆE), to je to... Šta ima da petljaš...

Да ли си ти нормалан? Да ли можеш да замислиш да ти нека звер силује рођену сестру?

Ма по могућству бих га отео из суда и одвео на неку планину. Тамо би га мучио на најгоре могуће начине по цену да упрљам душу и да никада више не знам за лепо...
Нема за то затвор! То се кажњава једномесечним мучењем...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
  "komad po komad, seko bih ga mesec danaSmile   
     ma razumem ja tebe, ali jednosatvno u praksi to tako ne ide, nema masovnih otimanja iz suda... čak ni Srbija nije toliko anarhična...   Ali, uvek se medju 100 ljudi nadje jedan koji će da siluje i jedan koji će da kolje i secka, jel razumeš sad?
  Imam i ja takve nagone ,za ne daj bože osvetom, verovatno mnogo ljudi ima.  Ali, definitivno, ne može čovek da ima postojan, hladnokrvan stav o tome. To, kad se desi... Ali ako ti to propisuješ kao standardnu proceduru, onda je sve to vrzino kolo. Nasilje kao odgovor na nasilje i to je to... čak će da bude i normalno na kraju.. siluješ, pa te malo muče i niko nije ozlojedjen.. Ali, to tako ne biva...
   Nisam znao da je 4-6 godina....  Smile Ja bih to do 10 oterao....  Kolika je maksimalna kazna?
Ali, ljudi dobiju i za ubistvo po 10-ak... nije to tako jednostavno...
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 12:58:19 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
A meni jos jedna stvar tu nije jasna...Zasto kad god se desi neki napad na Rome, Madjare, Hrvate i sl. obavezno svi mediji trube i o nacionalnosti zrtve i o nacionalnosti napadaca i predstavljaju to kao nacionalnu netrpeljivost od strane Srba naravno (kao da u sukob sa Madjarom,ciganinom ili Hrvatom moras da udjes iskljucivo zbog nacionalne netrpeljivosti a ne iz 1000 drugih razloga  Smile  ) ali kada jedan ciganin napadne i siluje neku Srpkinju onda je to delo poremecenog manijaka cija je nacionalnost potpuno nebitna i nije vredna spomena???....aj neka mi to neko objasni ooo velike demokrate!

То углавном раде којекакве НВО и ''демократски'' медији. Али чини ми се да ти овде мало бркаш појмове кад кажеш ''циган силовао Српкињу''. Тај циган може бити и српски циган и муслимански циган и мађарски циган и... Ја нисам демократа и мислим да је скроз небитно јел овај морон циган или немац, он је психопата и треба га масакрирати. Закон нам је лош, полиција нам је лоша, судство нам је лоше. Недавно је ваљевски суд осудио Србина због силовања дечака на 3 године затвора, зар то није премала казна?!

Ma slazem se ja sa tobom da je potpuno nebitno da li je eskim, marsovac ili ciganin. U pitanju je manijak, bolesnik i takvi nemaju nacionalnost, ali tog pravila se niko ne drzi kad neki Srbin napadne nekog Roma, madjara ili sta vec. Tada je veoma bitno da se istakne da je u pitanju Srbin i da je u pitanju napad na nacionalnoj osnovi....ja smao zelim da istaknem, da ako se drzimo principa daje nebitno koje su nacionalnosti manijaci-zivotinje da se toga drzimo u svim slucajevima a ne selektivno kao sto se to radi
I da naravno da je premalo 3 godine! Koji bolid je pisao takav zakon? Koja baraba od sudije za tako nesto moze da odredi tako malu kaznu? Onda se ne treba cuditi sto ljudi zele da uzmu pravdu u svoje ruke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Trodnevna opsežna policijska potera sinoć dala rezultate
Beogradski manijak od juče iza rešetaka
Autor: T. M. S. - B. J. - U. P. | 21.09.2007 - 07:59

Beogradski silovatelj Igor Milošević uhapšen je juče u 18.30 u beogradskom naselju Višnjici. Ranije, juče oko 13.30 on se pojavio u jednom solarijumu na Vračaru, ali je radnica uspela da izbegne napad, zahvaljujući mušteriji koja se u to vreme sunčala.

- Ušao je i pitao da li može da u salonu sačeka svoju devojku koja će stići oko 14 časova. Naravno, rekla sam mu da može. Seo je, ja sam prošla iza pulta. Sedeo je dvadesetak minuta, gledao na sat i gledao put vrata i ništa mi najpre nije bilo sumnjivo. Odjednom je iz kabine sa solarijumom provirila mušterija koja se sunčala. Žena je zatražila da joj nešto dodam, a mladić je odmah počeo da se vrpolji. Odjednom je ustao i nepovezano objasnio da ide da doručkuje, pa će da se vrati. U tom trenutku mi je proletelo kroz glavu ono što sam čitala u novinama - kaže radnica iz tog solarijuma.
Radnica je zatim pozvala policiju, koja je počela potragu, ali je Milošević uspeo da se udalji niz ulicu.
- Bio je u maslinastozelenoj dukserici, sa bradom od bar tri dana i nešto dužom, masnom kosom. Kada je policija stigla i pokazala mi fotografiju koja je, kako su mi rekli, stara pet godina, uprkos kratko ošišanoj kosi, bila sam sigurna da je to on. Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da nije bilo mušterija ili da se to dešavalo uveče - kaže vidno uznemirena radnica.
Policijske patrole juče su se odmah dale u potragu. Milošević je juče tražen u Šumatovačkoj, Njegoševoj i Braničevskoj ulici, gde je navodno primećen, ali ovoga puta maskiran velikim naoračima za sunce. Policiji je i juče stizao veliki broj poziva prodavačica iz beogradskih radnji, koje su od ponedeljka, kada je Milošević izvršio prvi napad i silovao radnicu u butiku, a zatim sutradan fizički napao radnicu u optičarskoj radnji, u stalnom strahu. Potera je srećom sinoć uspešno okončana.
Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da treba pozvati na odgovornost sudije koje su Miloševića osudile na samo šest godina zatvora, zbog jednog silovanja i dva pokušaja, kao i više izvršenih razbojništava.

Suzavac zabranjen
U Srbiji je zakonom zabranjeno da građani sa sobom nose suzavac, sprej za samoodbranu, tejzer ili gasni pištolj, makar i za samoodbranu. Za posedovanje suzavca ili nekog od paralizujućih sredstava, slede prekršajna prijava i novčana kazna.
Ana Vračarević, majstor realnog aikidoa, koja je u saradnji sa SOS centrom za žene i devojke žrtve nasilja držala kurseve samoodbrane, kaže za „Blic“ da u trenutku napada većinu ljudi strah parališe.
- Zbog toga i da su suzavci dozvoljeni, to ne bi mnogo pomoglo. Ženama savetujemo da nauče osnove borilačkih veština i samoodbrane - kaže Ana Vračarević.
A. Adžić

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
A meni jos jedna stvar tu nije jasna...Zasto kad god se desi neki napad na Rome, Madjare, Hrvate i sl. obavezno svi mediji trube i o nacionalnosti zrtve i o nacionalnosti napadaca i predstavljaju to kao nacionalnu netrpeljivost od strane Srba naravno (kao da u sukob sa Madjarom,ciganinom ili Hrvatom moras da udjes iskljucivo zbog nacionalne netrpeljivosti a ne iz 1000 drugih razloga  Smile  ) ali kada jedan ciganin napadne i siluje neku Srpkinju onda je to delo poremecenog manijaka cija je nacionalnost potpuno nebitna i nije vredna spomena???....aj neka mi to neko objasni ooo velike demokrate!

То углавном раде којекакве НВО и ''демократски'' медији. Али чини ми се да ти овде мало бркаш појмове кад кажеш ''циган силовао Српкињу''. Тај циган може бити и српски циган и муслимански циган и мађарски циган и... Ја нисам демократа и мислим да је скроз небитно јел овај морон циган или немац, он је психопата и треба га масакрирати. Закон нам је лош, полиција нам је лоша, судство нам је лоше. Недавно је ваљевски суд осудио Србина због силовања дечака на 3 године затвора, зар то није премала казна?!

Ma slazem se ja sa tobom da je potpuno nebitno da li je eskim, marsovac ili ciganin. U pitanju je manijak, bolesnik i takvi nemaju nacionalnost, ali tog pravila se niko ne drzi kad neki Srbin napadne nekog Roma, madjara ili sta vec. Tada je veoma bitno da se istakne da je u pitanju Srbin i da je u pitanju napad na nacionalnoj osnovi....ja smao zelim da istaknem, da ako se drzimo principa daje nebitno koje su nacionalnosti manijaci-zivotinje da se toga drzimo u svim slucajevima a ne selektivno kao sto se to radi
I da naravno da je premalo 3 godine! Koji bolid je pisao takav zakon? Koja baraba od sudije za tako nesto moze da odredi tako malu kaznu? Onda se ne treba cuditi sto ljudi zele da uzmu pravdu u svoje ruke!

Po tvom misljenju bi Srbima trebalo uvesti status nedodirljivosti jer su ugrozena vrecina...

Koliko se tuca, pljacki, ubistava izmedju pripadnika raznih nacionalnih manjina svakog dana des, pa ne znas nista o njima...  Smile

Ma, daj...

Ovakvi novinski napisi su samo vetar u jedra raznih problematicnih grupa koje prosto zude da od Srbije naprave zemlju u kojoj bukti gradjanski rat...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ајде још једном...да се недај боже некоме моме десило...отео бих га не знам како и он би онда провео задњих месец дана свог живота у најстрашнијем мучењу...рекао сам то по цену прљања душе и тоталног унштења себе...
Имам мале сестре и не могу да замислим да се тако нешто деси њима...мој би живот изгубио смисао!!!

Што се тиче овог случаја страшно је то што је његова родбина морала да га пријави а да полиција претходно није поставила људе да прате целокупну родбину и пријатеље...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
A meni jos jedna stvar tu nije jasna...Zasto kad god se desi neki napad na Rome, Madjare, Hrvate i sl. obavezno svi mediji trube i o nacionalnosti zrtve i o nacionalnosti napadaca i predstavljaju to kao nacionalnu netrpeljivost od strane Srba naravno (kao da u sukob sa Madjarom,ciganinom ili Hrvatom moras da udjes iskljucivo zbog nacionalne netrpeljivosti a ne iz 1000 drugih razloga Smile ) ali kada jedan ciganin napadne i siluje neku Srpkinju onda je to delo poremecenog manijaka cija je nacionalnost potpuno nebitna i nije vredna spomena???....aj neka mi to neko objasni ooo velike demokrate!

Po tvom misljenju bi Srbima trebalo uvesti status nedodirljivosti jer su ugrozena vrecina...

Koliko se tuca, pljacki, ubistava izmedju pripadnika raznih nacionalnih manjina svakog dana des, pa ne znas nista o njima... Smile

Ma, daj...

Ovakvi novinski napisi su samo vetar u jedra raznih problematicnih grupa koje prosto zude da od Srbije naprave zemlju u kojoj bukti gradjanski rat... Smile

Ako ne umes da ukapiras sta sam hteo reci nemoj ni da me citiras  Smile Iz svega sto sam napisao ti si izvukla zakljucak da ja zelim da Srbi imaju status nedodirljivosti
 Smile ...miiisliiimm  Smiley 1

Da, gomila krivicnih dela se desi svakodnevnop za koje ja nikad ne saznam i gomila krivicnih dela se desi za koje novinari ne saznaju pa i ne pisu o tome. Ali kad saznaju onda obavezno napisu da je zrtva napada bio te i te nacionalnosti (pa i ti si kacila novinske naslove u kojima je pisalo Rom napadnut, ubijen itd od strane th i tih) jer je tad to veooma vezano - zastosada nije bilo vazno da se napise koje je nacionalnosti bila zrtva? Zasto je sada bilo nevzano da se napise koje nacionalnosti bio pocinilac?
I opet da napisem da bi sada bilo jasnije.. (nadam se) Jeste nebitno koje je nacionalnosti pocinioc - potpuno nebitno! Ali ja postavljam pitanje zasto je to bitno kada su Romi, Madjari, Hrvati i ostali zrtve?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Pa, valjda imam pravo i na sopstveno tumacenje tvojih reci ili su tvoji stavovi u kamen uklesani i moraju da se tumace samo onako kako ti kazes...  Smile

Ja samo kazem da potenciranje na necijoj nacionalnoj pripadnosti, a ne na zlocinu predstavlja sjajno polje za delovanje raznoraznih struja koje ne zele dobro Srbija... od dela NVO sektora, do ultra-desnicarskih pokreta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.