Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45310 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
A, sad posto smo iskazali obostrane frustracije i antipatiju... da nastavimo sa temom...
Greška!Niti si mi antipaticna niti sam frustiran,jeste da se s vremena na vreme pogubiš što je svojstveno mladim ljudima!
Što se tice teme meni bi doticni visio !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Ne, nije ukapirao...  Smile

Znaci.. tema.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znaci ko god se drzne da siluje,kolje i radi slicne zlocine trba da adekvatno odgovara,ako treba doživotna!Šta uraditi osobi koja posle izdržane kazne opet po starom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Što mi je poruka izbrisana,Anea to nije u redu,ako su ovo slobodne diskusije,valjda reč slobodne znači nešto.
Ovde kao branite rome,a na ulici kad ih vidite zatvarate nos.I ja ih ne mrzim zbog boje kože,taman posla,nego što su neradnici,prevaranti,lezilebovići,imaju puno loših osobina i to mi užasno smeta.
Anea,kad sam pitao da li bi se udala za Roma,nisi baš nešto oduševljena bila,kaži da li imaš jednu prijateljicu Romkinju ili Roma,da se čujete ispričate ili odete na kafu,ili bi te bilo sramota da te vide sa Romom.
Muka mi je od vašeg licemerja i lažne humanosti,kao niko ih ne mrzi,ali niko nikad nije učinio konkretan potez da se poprave odnosi sa Romima,niti želi to da učini.
I odmah obriši moju poruku,jer je najlakše tako.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Kao sto rekoh... sloboda govora u Srbiji se shvata poprilicno jednosmerno...
A, ti si vise puta opomenut da prestanes sa rasistickim prozivkama...
Bf.. bar to zna da uvije u oblandu..

Citat
Anea,kad sam pitao da li bi se udala za Roma,nisi baš nešto oduševljena bila,kaži da li imaš jednu prijateljicu Romkinju ili Roma,da se čujete ispričate ili odete na kafu,ili bi te bilo sramota da te vide sa Romom.

Nazalost.. vise ne.. kao sto ne vidjam ni bilo koga drugog  iz osnovne..
Ali.. dok sam isla u osnovnu, pa kasnije i u srednju... vidjale smo se... ona je dolazila kod mene, ja kod nje...
I pazi... niko me za sve te godine nije seksualno zlostavljao.. Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 23:55:27 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Ja ne uvijam oblande,nisam kuvarica,ja otvoreno kažem šta mislim o Romima,a to misli i većina,jer da ne misli Romi ne bi bili na dnu društvene lestvice,već bi bili u svim društvenim tokovima,mi smo ipak mala sredina i relativno staromodnijih shvatanja,ali Romi su na margini i u zemljama koje imaju demokratski sistem odavno i gde su društvena shvatanja daleko šira,ali ponovo su skrajnuti.Zašto.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Moj profa iz Racunovostva... elitna skola... Djak generacije u toj istoj skoli, prosek preko 9 na faksu, magistar daleko pre 30-te iz ekonomije...
I Rom.. Ciga...
Da, samo dno drustva.. Smiley

BTW. Hvala ti sto si me podsetio, mogla bih da joj se javim...nismo se cule dugo... Wink
Mozda i odemo na kafu... ako dopustas Smiley

Ali, ako nisi primetio... a na to te upzoravam n-ti put... tema nisu romska prava u Srbiji, vec sasvim drugi dogadjaj.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Za Rome je najveci krivac država i društvo,ja ne upirem prstom samo u njih,vec u sve one koji se ponašaju ne adekvatno civilizovanom društvu ma ko bili!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Naslov teme: " Silovana prodavacica u centru Beograda !!! "

Naslov teme br. 2: " Stanje Roma u Srbiji ~ Život na margini "

Pronadjite Valda,..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Naravno da izuzetaka ima,ali koliko je Roma bilo na fakultetu u tvojoj generaciji,mogu da se izbroje na prste leve ruke,ako ih je uopšte i bilo,a zašto,zato što su lenji,što ne žele da se obrazuju,obrazovali bi se oni,ali kada bi im neko davao pare da idu u školu(a i tad bi bežali sa časova),zato što ih od malih nogu uče da žive životom koji žive,zato što prodaju svoju decu(dokaz da su životinje),sakate,teraju na prošnju i prostituciju,i na te stvari gledaju kao na sasvim normalne.E,to su razlozi zašto nikad neće uspeti da se podignu da dna društvene lestvice,i zašto ih ja ne volim,i kada na sve te stvari budu gledali sa gađenjem i prestanu da to rade,možda će i uspeti da izađu sa margine,ali čisto sumljam.
Neću više da idem u off,sve sam i onako rekao šta mislim o njima.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.