Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovana prodavacica u centru Beograda !!!  (Pročitano 45268 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
U sutrašnjem Blicu je izašao članak da su ga identifikovali i da se zove Igor Milošević(29) i da je u pitanju serijski silovatelj,koji je i pre 15 god. sejao strah po gradu,kada je za samo 3 dana silovao i napao 9 devojaka.Dva puta je bio osuđivan zbog silovanja,izašao je iz zatvora 25 avgusta ove godine.Siledzija nema stalno mesto prebivališta i pretresli su nekoliko kartonskih naselja gde je viđan pre napada,ali bez uspeha.Milošević je seriju silovanja izvršio kada je imao 14 god.Za tri dana je Beograd digao na noge,i tada je najčešće napadao prodavačice po buticima.Najgori slučaj bio je napastvovanje maloletne devojčice iz Zvečanske ulice koju je na silu ubacio u automobil,vezao lisicama i zlostavljao.Tada je za tri dana izvršio 4 silovanja i 5 pokušaja,ali su devojke uspele da se spasu.Uhvatili su ga uz pomoć prostitutke kod autobuske stanice sa kojom je Milošević imao seksualni odnos.Čak je i ona koja je važila za jednu od najiskusnijih u svom poslu,rekla da nije videla goreg seksualnog manijaka u životu.Poslat je u dom,a datum kad je izašao nisu poznati.Zna se da je novu seriju napada izvršio 2001 god.Tada je napao jednu devojku u kozmetičkom salonuUz pretnju nožem devojku je naterao da legne ispod solarijuma.Poštop je uzeo 1.400 din. i dva mobilna telefona,manijak je silovao.Sedam dana kasnije,ušao je u jednu beogradsku knjižaru i od prodavačice zatražio pazar,pošto je uzeo 500 dinara,skinuo joj je pantalone i pokušao da je siluje,ali je naišla mušterija i ovaj je pobegao.Zbog ova da slučaja,ali i još jednog pokušaja silovanja i šest razbojništava,on je 7.3.2002. osuđen na zbirnu kaznu od 10 god,odnosno na šest god. zatvora.Sud je visinu kazne obrazložio da je bio ranije kažnjavan,kao i da je nova dela počinio čim je izašao iz zatvora.

Za silovanje,dva pokušaja(što je isto što i silovanje,samo nije uspeo),šest razbojništava on je dobio 6 godina zatvora.Da li su te sudije normalne,još je silovao pre toga,da mu je u Americi suđeno kazna bi bila 180 godina zatvora,uslovno za 120.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 02:34:50 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Za silovanje,dva pokušaja(što je isto što i silovanje,samo nije uspeo),šest razbojništava on je dobio 6 godina zatvora.Da li su te sudije normalne,još je silovao pre toga,da mu je u Americi suđeno kazna bi bila 180 godina zatvora,uslovno za 120.

Па како не разумеш, он није навијач, он је обичан манијак. Он само силује и пљачка, није никада запалио бакљу и не може да буде строжије осуђен.  Smile
У земљама широм света од којих ми преписујемо демократију овакви монструми добијају смртне казне или доживотне робије у најстрожим казаматима, а код нас... Код нас нису проблем манијаци, нашој брижној власти проблем су навијачи и права националних мањина...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 02:47:40 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Izgazen... hm... pa, koga lazete\lazemo...
Ko se jos okrene kada neko padne na ulici...
Prosle godine sam prisustvovala scene kada je zena sa dvoje male dece pokusavala da izadje iz trole... Sve sami dusebriznici su stajali oko vrata... niko da joj pruzi ruku, pridrzi kolica... pizdarija...
Morala sam da se laktam da bih joj pomogla... I jos su se bunili kako hocu preko reda u trolu...  Smile

E,tu Anea grešiš,pre par godina,uveče sam se kolima sa drugarom vraćao iz grada,i kod Botaničke bašte vodim da lik otima ženi tašnu,a ona se ne da tašnu i on vuče sa jedne strane,a ona sa druge.Pošto mi je auto bio u pokretu kad sam ga video,krenem kolima na njega i on pušta torbu i počne da beži,staju još jedna kolla,istrčavamo nas dvojica i istrčava lik iz tih drugih kola i stignemo ga,tek što je dobio par vaspitnih udaraca,dotrčavaju njih trojica,četvorica,vade značke,zahvaljuju nam se i hapse ga.A ja sam protrčao pored jednog od tih inspektora i on je samo stajao i posmatrao šta se dešava,valjda je čekao da mu stignu muda.
Čisto da ne bude da smo svi isti kad vidimo nekoga u nevolji.
Citat

Па како не разумеш, он није навијач, он је обичан манијак. Он само силује и пљачка, није никада запалио бакљу и не може да буде строжије осуђен.  Smile
У земљама широм света од којих ми преписујемо демократију овакви монструми добијају смртне казне или доживотне робије у најстрожим казаматима, а код нас... Код нас нису проблем манијаци, нашој брижној власти проблем су навијачи и права националних мањина...  Smile
To kad podeliš,ispadne manje od 1 god. po delu. Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 02:54:20 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
To kad podeliš,ispadne manje od 1 god. po delu.

Велкам ту демократска Србија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Kakva smo zemlja,kad ga budu uhvatili i osudili,verovatno će ponovo za par godina izaći i ponovo silovati..Tuga.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Како би било добро да објаве слику, био би ухваћен за пар сати.

Сад је већ јасно да му не би било добро кад би га народ дохватио...Веруј Анеа не би му било добро...

Што се мене тиче волео бих да се то деси кад прочитам ово о њему...Тај не заслужује да живи...једно место у затвору више...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
    Ja bi da se ponovim , treba ga kastrirati :shock:ima da bude miran ko nevina devojčica .

A što se tiče našeg kaznenog zakona on i nije tako loš samo što se ne primenjuje dobro , sudije su nam jadne. Kod nas sve što si veći idijot i lopov dobijaš manju zatvorsku kaznu . A ako si velika lopurda onda postaješ ministar u vladi ili njen sponzor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson v 600i
@anea ja sam lepo rekao da sam možda preemotivan ali daj uslovi su nam u zatvorima uslovi očajni,pa da neće da budu kao u švedskoj da ti čuvar krevet namešta,pa ti ljudi nisu u zatvoru zato što su krali žvake i slično po supermarketima.Ne kažem jeste preopterećenost zatvorskih kompleksai činjenica je da sudije i advokati rade pod pritiskom,ali daj molim te pa ovo je tipičan primer da su mogli da spreče ovo,da je osuđen na adekvatnu zatvorsku kaznu ne bi mogao da počini silovanja tj bio bi još uvek u zatvoru,nego zapitaš li se zbog čega su nam zatvori pretrpani,zato što se ne poštuje zakon ili su kazne preblage za izvršena dela,pa što neko ne bi nekoga ubio ili osakatio kada će biti napolju za 2,3-5 godina sa ogromnim vezama za rad u budućnosti,nego samo jedno pitanje za tebe jel vezuješ pojas kada uđeš u kola i platiš parking kada se parkiraš u zoni?
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Da... i dalje smo svi heroji posle bitke...  Smile

Idemo opet... prometni deo grada.. daleko je Cubura od centra... i niko da reaguje...
Policija traga danima za nekoliko osumnjicenih poznatih policiji...
I opet kukanje zbog malih kazni...
I u krug... krug... i tako dalje...

Sto se mene tice za sve je kriva policija koja je blago receno - neefikasna...

U sred bela dana u cenru Beograda, neki "chovek" siluje devojku u butiku.A, policija ga josh nije nashla Smile

Da l' ce i kako ce da se jadna devojka oporavi, to je TEK  pitanje Smile

Strashnoooooooo shta nam se deshava, shokirana sam.

Jadna devojka Smile

О жртви не говоре, али је сада важно да се не крше људска права злочинца.  Smile

Uvek su me fascinirale osobe koje izvrcu reci... po svaku cenu..
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 13:13:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Policija traga za manijakom koji hara Beogradom
Siledžiji koji je već napao 14 žena još nema traga
Autor: T. M. S. - N. J. - B. J. | 20.09.2007 - 08:30

Policija je identifikovala beogradskog manijaka koji je u ponedeljak silovao prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje. Zove se Igor Milošević (29) i u pitanju je serijski silovatelj, koji je i pre 15 godina sejao strah po gradu, kada je za samo tri dana silovao i napao devet devojaka, saznaje „Blic“.

Na ulicama prestonice juče je vladala opšta panika, naročito među ženama i prodavačicama u buticima, a uznemireni građani su svaku sumnjivu mušku osobu prijavljivali policiji. Milošević je već dva puta bio osuđivan zbog silovanja. Iako policija ima njegovu fotografiju, on juče nije uhapšen. Milošević je poslednji put izašao iz zatvora 25. avgusta. Posle samo 23 dana na slobodi, on je nastavio da napada i siluje. Siledžija nema stalno mesto prebivališta i u potrazi za njim policija je pretresla beogradska kartonska naselja, u kojima je on pre poslednjih napada viđan nekoliko puta, ali bez uspeha.
- Milošević je seriju silovanja izvršio kada je imao samo četrnaest godina. Za tri dana podigao je Beograd na noge. Način napada isti je kao i u poslednja dva slučaja, najčešće je napadao prodavačice u buticima. Najgori slučaj bio je napastvovanje maloletne devojčice iz Zvečanske ulice koju je na silu ubacio u automobil, vezao je lisicama i zlostavljao. Tada je za tri dana izvršio četiri silovanja i pet puta je pokušao, ali su devojke uspele da se spasu. Bilo je strašno jer je policija u jednom danu dobijala po tri prijave silovanja. Žene su bile u strahu, a i tada se o njemu izveštavalo na naslovnim stranama - priča dugogodišnji operativac beogradske policije.
On kaže da su tada Miloševića uhapsili tako što mu je policija postavila zamku.
- Uhvatili smo ga uz pomoć jedne poznate beogradske prostitutke, koja je radila u parku kod autobuske stanice, s kojom je Milošević imao seksualni odnos. Zahvaljujući njoj, on se tada našao iza rešetaka. Čak je i ona, koja je važila za jednu od najiskusnijih u tom poslu, rekla da nikada nije videla goreg seksualnog manijaka i bolesnika - priča sagovornik „Blica“.
Milošević je kao maloletnik osuđen i poslat na odsluženje kazne u dom za maloletnike. Podaci o tome kada je tačno izašao iz doma nisu poznati. Zna se da je novu seriju napada ponovo izveo 2001. godine. Tada je napao radnicu u jednom kozmetičkom salonu u Beogradu. U lokal je ušao kako bi, navodno, kupio kremu. Kada mu je ona rekla da je muškarcima zabranjen ulaz, Milošević je zaključao vrata. Uz pretnju nožem devojku je naterao da legne ispod solarijuma. Pošto je uzeo 1.400 dinara i dva mobilna telefona, manijak je devojci naredio da se skine i silovao je. Sedam dana kasnije, takođe s nožem u ruci, Milošević je ušao i jednu beogradsku knjižaru i od prodavačice zatražio pazar. Pošto je uzeo 500 dinara, devojci je skinuo pantalone i pokušao da je siluje. Devojku je, na sreću, spasla mušterija koja je u tom momentu naišla i zbog koje je Milošević pobegao iz knjižare. Zbog ova dva slučaja, ali i još jednog pokušaja silovanja i šest razbojništava koja je počinio u tom periodu, Milošević je 7. marta 2002. godine osuđen na zbirnu kaznu od deset godina, odnosno, na šest godina zatvora. Okružni sud tada je kaznu obrazložio činjenicom da je on već bio osuđivan zbog razbojništva, kao i da je nova počinio čim je izašao iz zatvora. On je poslat u Kazneno-popravni zavod „Zabela“ kod Požarevca, 5. decembra 2002. godine, a kao slobodan čovek izašao je krajem prošlog meseca. Kako saznaje „Blic“, Milošević je u januaru u zatvoru nožem ranio jednog osuđenika u zatvorskoj trpezariji.
Milošević je u ponedeljak, oko 12.30, silovao radnicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije, oko 9.30, upao je u optičarsku radnju na Voždovcu i zapretio dvadesetogodišnjoj radnici da će je silovati ukoliko mu pruži otpor. Oba puta je pogledao podatke iz ličnih karata devojaka i zapretio im da će ih ubiti ukoliko ga prijave policiji.
Telefon 92 juče se, međutim, usijao od poziva građana koji su primetili „beogradskog silovatelja“. Uznemirene prodavačice oprezno su posmatrale svakog sumnjivog muškarca koji bi ušao u njihovu radnju. Juče je prijavljeno nekoliko osoba koje su odgovarale opisu manijaka. Iz sata u sat, policija je legitimisala prolaznike na ulicama, ali se, nažalost, ispostavilo da građani nisu registrovali pravog siledžiju. On i dalje šeta ulicama grada. Potraga je juče nastavljena, uglavnom obezbeđivanjem lokala u kojima rade žene i legitimisanjem sumnjivih osoba u ulicama u centru Beograda.
Psiholog Žarko Trebješanin kaže za „Blic“ da se panika širi kada ljudi ne dobiju potpune informacije, a imaju snažnu potrebu da budu informisani kako bi bili sigurni.
- Ovako su skoro svi na beogradskim ulicama postali sumnjivi, neki zbog izgleda, neki zbog ponašanja, a mnogi verovatno bez ikakvog pravog razloga - kaže Trebješanin.

Saveti policije u slučaju napada
- Ne prepuštajte se sudbini, vrištite i zovite u pomoć
- Neki silovatelji omekšaju prilikom razgovora, zato pokušajte da plačete, molite ili da napadača zbunite pričajući
- Pokušajte da kažete da imate sidu ili neku drugu bolest koja se prenosi seksualnim putem, neki odustanu
- Predstavite se lažno kao policajka ili advokatica, većina ne želi da im žrtva bude osoba koja radi sa zakonom
- Ukoliko uspete da napasniku odvučete pažnju, udarite ga u neku od bolnih tačaka - prepone, nosnu hrskavicu, oči ili grlo

Prijave policiji
9.00 - Žena je pozvala policiju jer je bila ubeđena da je videla silovatelja za kojim se tragalo kod stadiona FK GSP Polet u Bulevaru vojvode Bojovića. Po njenim rečima, on je na sebi imao farmerke, narandžasto-belu jaknu i bele patike. Sumnjivi muškarac je pobegao pre dolaska patrole, a policija je nastavila potragu.
9.50 - Policija na poziv prolaznika zaustavila čoveka kod Čuburskog parka i legitimisala ga. Ispostavilo se da to ipak nije traženi siledžija.
10.20 - U Ulici Maksima Gorkog, prolaznici primetili čoveka koji je na sebi imao belu jaknu i koji je odgovarao opisu siledžije. Policija je utvrdila da se ponovo radi o grešci.
12.30 - Čovek u beloj trenerci sedeo u kafiću „Meksiko“, u Ulici Vojislava Ilića 26. Prolaznici prijavili da liči na traženog siledžiju i alarmirali policiju.
G.S.

Anketa među beogradskim prodavačicama: da li se plašite manijaka?
IRENA MILENOV (20)
Čitala sam u novinama šta se dogodilo ovim nesrećnim koleginicama na Vračaru i Voždovcu, tako da sam celog dana pod stresom. Nije mi prijatno kad god u radnju svrati neki muškarac.
SVETLANA MILIVOJEVIĆ (28)
Naravno da se plašim, jutros sam popila „bromazepam“, kada mi je u radnju ušao dečko sa kapuljačom navučenom do pola nosa.
JELENA OBRADOVIĆ (27)
Zgrozila sam se kad sam pročitala šta se tim devojkama desilo. Ne znam šta bih radila da me nešto slično zadesi. Verujem da bih se izgubila i da ne bih znala šta da radim u takvoj situaciji.
ZORICA MILOJEVIĆ (43)
Nije me nešto preterano strah jer, srećom, radim u prometnoj ulici, a radnja je uvek puna kupaca. Važno je da nikad ne budete sami u radnji, a najbolje je ukoliko vas rade bar dve.
VESNA PARMAK (25)
U panici sam jer ne znam šta bi mi pomoglo da mi neki ludak uđe u radnju, prisloni nož i naredi mi da ćutim. Tada vam nema pomoći, ni sve kamere, ni alarmi ovog sveta vam ne bi pomogli.
MARINA PAVIĆEVIĆ (46)
Ne dramim jer silovatelje i lopove ne možete prepoznati. Mogu biti skockani od glave do pete, a mogu biti kao da su s ulice. Ako vam se takav užas desi, desio se, nema tu nikakve zaštite.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.