Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Silovala me i tukla cela ciganmala!  (Pročitano 26002 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ili da li uopste postoji... zrtva...

Postoji.Ako niko drugi, a ono njeno siroto dete koje mora da čita onakve naslove u novinama.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ili da li uopste postoji... zrtva...

Postoji.Ako niko drugi, a ono njeno siroto dete koje mora da čita onakve naslove u novinama.
Ja mislin da je ona sve ovo izmislila da ne bi bila optuzena za glavnog inspiratora Djindjicevog ubistva i jos neka, to je zena monstrum, ubedili ste me.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ????
Klasicna rava 100% a sad kad je muz nanjusio da ga vara sa celim komsilukom - izigrava zrtvu i sveticu tvrdeci da je silovana! Imamo i mi u ZV takve 'primerke', uploadovacu sliku za minut-dva..
I nasednu tako i psiholozi i novinari na pricu. I posle gde ima trgovine ljudima.

Ма да, још је она тукла цигане, па ће сад да је повежу са Образом и да је прогласе нацистом Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

ŠOKANTNA ISPOVIJEST MIRJANE MATIĆ, ŽRTVE INCESTA, TRGOVINE BIJELIM ROBLJEM I MAFIJAŠKIH UCJENA

Silovali su me, tukli i primoravali na seks sa starcima
Prvo su me davali mušterijama za 1.000 dinara (deset eura), a onda su počeli da me vode po okolnim selima. Cijena mi je padala kad bih noć morala da provedem s dvadesetoricom. Plakala sam, padala u nesvijest, molila za milost, priča Mirjana
Teško je i započeti priču o Mirjani Matić (42), prvoj dami Perleza, sela na putu Beograd – Zrenjanin, jer svaki detalj njenog života kao da je uzet iz najmorbidnijeg horor trilera... Batine, tablete, mafija, makroi, seksualne perverzije sa starcima i djecom, silovanja na đubrištu, sin koji gleda redaljku nad njom u dvorištu porodične kuće... Sve ovo i još mnogo gore stvari pročitaćete u šokantnoj ispovijesti Mirjane Matić...
Život ove nesrećne žene postao je pakao još u startu, kada je kao trogodišnja djevojčica bila žrtva seksualnog iživljavanja od strane bliskog rođaka. Incest je na nju ostavio doživotni trag, a Mirjana je nedavno izašla iz začaranog kruga prostitucije zbog čega se još uvijek liječi i sedativima pokušava da prebrodi psihičke krize.
Mirjana kaže da se incesta, od koga se nikad nije oporavila, sjeća iz perioda kad je imala tri godine.
-Tih seksualnih scena se sjećam. Prije toga ne pamtim šta mi je radio, ne sjećam se ni prvog seksualnog čina, ali kao žrtva incesta nosila sam posledice u sebi. To je, kažu stručnjaci, bio okidač za ono što je bilo začaureno u meni, a eksplodiralo je prije tri godine. Počela sam da igram ulogu žrtve koja je od djetinjstva čučala u meni, sve do momenta dok nijesam uspjela da se iskopam iz kandži pakla u koje me je makro ubacio, objašnjava Mirjana.
Borila se Mirjana noseći svoje traume krož život kako je mogla i umjela, prevazišla halucinacije, priviđenja slika i glasova...
''Sve se to izliječilo'', dodaje naša sagovornica, koja je svojevremeno bila i student generacije, diplomirala prva u klasi, bila profesorica književnosti u Titelu, atraktivna plavuša koja je privlačila pažnju... Sve je bilo u redu i život je nakon nesrećnog djetinjstva i zla koje je preživjela tekao dalje, svojim boljim tokom. Nizala je uspjehe, a onda je uslijedio okidač za nesreću- raspad prvog braka. Iako je ušla u drugi brak u kom je bila dobra domaćica, supruga i majka dva djeteta, u njoj je rasla egzibicionistička potreba da i sebi i drugima dokaže da je poželjna. Danas shvata da je bila bolesna, ali i da je u toj bolesti nanijela mnogo zla prije svega sebi, a onda i svojim najmilijima.
Mirjana, čiji je suprug Živica najbogatiji u Perlezu, bila je meta zavisti, kao uostalom i cjelokupna porodica. Iako je imala sve, čaura traume iz djetinjstva počela je da puca i ona je s vremena na vrijeme počela da se skida na prozoru, skrivajući to od muža. Taj egzibicionizam, kako i sama priznaje, skupo je platila. Bilo je to prije više od tri godine. Golu je uslikao čovjek, koji će kasnije postati njen makro. Nije joj odmah pokazao fotografiju već je ucjena krenula poslije par mjeseci. Tražio je 150 eura, a vremenom je cijena rasla, kao i njegovi zahtjevi. Mirjana se plašila da mužu prizna šta se dešava... Plašila se, kako kaže, još jednog ostavljanja, a samo je još više zapadala u nevolje. Počela je ne samo da ispumpava novac iz muželjeve firme, iz koje je za dvije godine plaćajući ucjene iznijela 100.000 eura, već i da pristaje na zahtjeve ucjenjivača da se prostituiše. Ucjenjivač je postao njen makro.
-Mafija me je uhvatila pod svoje. Davali su mi neka sredstva koja su moje stanje još više pogoršavala... Izgubila sam se i upala u teško psihičko stanje, kako su konstatovali i ljekari u Palmotićevoj, kad sam se istrgla iz tih kandži i otišla na liječenje, objašnjava Mirjana.
Ucjenjivač je počeo da je tuče, prijeti pištoljem i primorava je na seks s drugim muškarcima. Slikao je u tim pozama i to je služilo za dalju ucjenu, a Mirjana je kao žrtva srljala sve dalje i dublje.
-Dešavalo se da me s uperenim pištoljem tjera na oralni seks. Bila sam gola na parkingu dok se on kretao unazad, morala sam da ga pratim u stopu na koljenima. Ako bih poklekla, slijedili su udarci u potiljak. Na kraju sam potpuno izgubila samopoštovanje, s nevjericom slušamo ispovijest ove žene.
Kaže da je svo zlostavljanje istrpjela, a onda je makro pokušao da je natjera da mu prepiše unosno imanje na atraktivnoj lokaciji.
-Pošto sam odbila, prodao me je dvojici Cigana. Odvodili su me u cigan – mahalu, tamo se iživljavali nada mnom, čerečirili me, tražili sve vrste seksa... Prvo su me davali mušterijama za 1.000 dinara (deset eura), a onda su počeli da me vode po okolnim selima. Cijena mi je padala kad bih noć morala da provedem s dvadesetoricom. Plakala sam, padala u nesvijest, molila za milost, tražila da me ostave na miru. Činilo mi se da ih je to zabavljalo i stimulisalo da budu još grublji, priča Mirjana.
Ne čude njene riječi da je poslije svega što je proživjela pokušala samoubistvo, smatrajući da je to jedini izlaz iz problema u kojima se našla.
-Na sreću, nijesam uspjela u tom naumu, jer me je muž spasio i krenuli smo na liječenje, dodaje naša sagovornica.
Mirjanina borba, ali i borba njenog supruga Živice da zaboravi i prevaziđe povrijeđenu mušku sujetu i emocije traje već godinu dana. Nije ni čudo s obzirom na sve što su preživjeli, jer golgota koju je preživjela s Ciganima nije bila i kraj njenim mukama.
Kad im je dospjela u ruke, Mirjana je u početku odbijala da izađe iz kuće, ali su joj prijetili da će joj oteti kćerku, koja je tada imala 15 godina.
-Na kraju sam pristajala na sve iz straha za porodicu. Stalno sam uz sebe imala spremljene tablete da se ubijem. Uvijek sam čekala da prođe još samo taj jedan dan, vjerujući da će se sjutra sve završiti... Onda me je, najednom, moj makro ponovo uzeo i počeo da me podvodi po Beogradu. Ovog puta su u pitanju bili starci, nastavlja Mirjana dramatičnu ispovijest.
Kad je vidjela starce s kojima je bila primorana na seks, shvatila je da su i oni u istoj koži.
-Navođeni su na seksualne odnose, okupani, namirisani... Dali su im tabletu za potenciju, vjerovatno ''vijagru''. Mene bi maskirali u seljanku i starcu rekli da se palim na matore Beograđane. U ponudi su imali i maskirane bolničarke, opatice... Odvodili su me starcima od kojih su neki imali i 80 godina i bili teško bolesni, otkriva Mirjana.
Kako tvrdi, njen makro je bio vlasnik agencije za brigu o starima i tako je i stekao njihovo povjerenje. Te nesrećne ljude ubijedili bi da im treba poslednji nezaboravni seks prije nego što odu pod zemlju.
''I izgledalo je kao da im ispunjavam poslednju želju'', dodaje naša sagovornica, koju su kod „pacijenata“ odvozili kolima, vezanih očiju, da ne bi znala ni gdje, ni kod koga ide.
-Kod jednog starca sam išla triput, da bi se četvrte noći pojavio neki maskirani čovjek koji je počeo da ga bičuje i muči. Moj makro i ja smo pobjegli, a dok smo bili u kolima stigla je poruka: ''Pao je još jedan stan, starac je omekšao''. Vjerujem da su starce ubijali bilo direktno, bilo tako što su im uskraćivali ljekove, ili bi naprosto umirali od stresa, dobijali srčani ili moždani udar... Cilj im je, naravno, bio stan. I do stanova su dolazili ucjenjujući starce fotografijama s najsočnijim detaljima seksa sa mnom ili s nekom drugom ženom koja se prostituisala za njih, a bilo ih je devet, koliko znam, priča Mirjana i objašnjava da je mafija prije toga sa starcima sklapala fiktivne kupoprodajne ugovore, pojavljujući se kao vlasnici kad njihove žrtve umru. Nepovjerljivim sinovima i kćerkama, naslednicima, pokazivali su fotografije starca u seksualnim perverzijama, i ucjenjivali i njih. Mirjana kaže da je za dvije i po godine odradila 50-ak stanova.
-Sebe smatram odgovornom za ubistvo isto toliko ljudi. Bilo je i žena, koje su navodili na seks s djevojkama. U ponudi, u katalogu mafije, bili su i mladići, čak i mentalno zaostala djeca. Bilo je i prostitutki iz dobrih kuća, najčešće studentkinja, koje su to radile za kokain, jer se tmakroi bave i trgovinom drogom, objašnjava naša sagovornica.
Kako kaže, kad je krenula u obračun s tim ljudima i otrgla se iz lanca prostitucije, u policiji su je „blijedo gledali i niko nije htio da sasluša nju i Živicu“... Sve dok se u priču nijesu umiješali i beogradska policija i tužilaštvo.
Mirjana se priseća da je svaki put kad je trebalo da ''odradi nekog starca'' u njegov stan ulazila s gađenjem.
-Bilo mi je muka od mirisa i smežuranih tijela. Sve sam radila mehanički, s pomiješanim osjećanjem beznađa i straha za bezbjednost svoje djece i od fotki koje mogu poslati mom mužu i rasturiti po čitavom selu... Ali, uvijek sam spremna na seks, jer su mi davali neke tablete. Svo vrijeme imala sam utisak da to ne radim ja, kao da sam odozgo lebdeći gledala neku drugu ženu u svim tim skaradnim pozama i situacijama, priča Mirjana.
Ucjena je postala Mirjanina sudbina. Fotografisali su je u skaradnim pozama i tako je stalno držali u pokornosti.
-Htjela sma sebi da oduzmem život, a onda sam shvatila da će u lanac prostitucije uvesti ne samo moju kćerku, već i sina. Iz kuće sam izlazila noću, a od makroa sam dobijala tablete kojima bih uspavala porodicu. U početku su tablete bile namijenjene samo Živici, a onda se desilo da se moj sin probudi usred noći kad sam bila vlasništvo Cigana. Gledao je tada kako me siluju usred našeg dvorišta i potom ubacuju u kola. Nikad neću zaboraviti kako je plakao i s prozora vikao: ''Mama, vrati se''. Od tada sam počela da uspavljujem i njega, otkriva Mirjana stravične detalje i dodaje da dječak ništa nije smio da kaže ocu, ali je bivao sve povučeniji i uplašeniji. Sve uplašenija bila je i njegova majka. Nevjerovatno nam je bilo da njen suprug ništa nije primijetio, jer se sve to nije odigravalo par noći, dana ili mjeseci već mnogo duže.
-Nije, jer kad bi me i tukli činili su to tako da se ne vidi... Udarali su me po potiljku, grudima, stomaku... Živjela sam u bunilu... Preko dana sam radila kod muža u firmi, bila majka i domaćica, a noću prolazila kroz najgore perverzije. Gadilo mi se, puno sam povraćala, patila od nesanice, objašnjava Mirjana.
I ko zna kako bi sve to teklo i kako bi se završilo da Živica, ipak, nije posumnjao da ga supruga vara. Naime, kako objašnjava Mirjana, makro joj je davao tablete za potenciju od kojih bi po tri dana bila uspaljena. Od sitnog flerta s jednim muškarcem sve je krenulo... Smogla je hrabrost i sve ispričala Živici. Tada je, uz njegovu podršku, krenula njihova bitka da se Mirjana vrati među normalne i zdrave ljude, ali, kako kaže, i njena borba da kriminalce smjesti iza rešetaka i da, progovorivši javno o onome što je preživjela, spriječi da neka druga žena poklekne pred ovakvim stvarima.
Pakao je prekrio i život Mirjaninog supruga, koji joj je najveća podrška da se spasi, ozdravi i nastavi dalje. Živica kaže da je svjestan da njegova supruga možda i ne bi bila meta da on nije imao para. I sam je prije 12 godina bio na nišanu, kada su pokušali da mu iznude novac i kidnapuju dijete.
Uprkos agoniji kroz koju su prošli, Mirjana i Živica nastoje da zajedno pobijede tešku sudbinu koju im je život namijenio.

A.Stevović

Dijete prestalo da govori

Prošlo je godinu dana otkad je Mirjana pobjegla iz kandži mafijaša i od tada je u nekoj vrsti karantina. Prvi korak bijega od makroa i njegove kriminalne grupe bio je sklanjanje u Sigurnu kuću u Beogradu, a istovremeno je, kako tvrdi, i njen suprug s djecom otišao na skrovito mjesto. Njihov sin je sada živnuo, prestalo je bolno ćutanje, postao je dobar đak.
-Kad je sve to počelo, imao je sedam godina. Nije mogao da nauči ni da čita i piše, kaže Mirjana.

Javila se još jedna žrtva pakla

-Nijesam samo ja žrtva, već još devet žena za koje znam i koje su, takođe, ucijenjene... U pitanju su ugledne žene koje imaju porodice, a natjerane su na prostituciju. Svjesna sam toga da sam upala u teška krivična djela, ali nijesam imala izbora. Smogla sam hrabrost da progovorim, uz podršku muža, i želim da sačuvam svoju porodicu. I dalje mi prijeti makro, koji je na slobodi, ne direktno, ali kruži kolima oko moje kuće dajući mi do znanja da ćutim. Ovo je za njega veliki šok da sam progovorila. Javila mi se jedna žena iz nekog udruženja, koja je prošla sličnu stvar kao ja i želi da razgovaramo. Postoji, dakle, udruženje žena koje su prošle sličan pakao, i ta koja mi se javila ima porodicu i ubačena je u prostituciju, a prijetili su da će joj ako zucne u pakao uvući i kćerke, kaže Mirjana i dodaje da su meta njenog makroa i djeca narkomani, kojima prodaje drogu i ubacuje ih u svoj mafijaški posao.

Makro nije sam

-Očekujem da makro bude uhapšen, kao i njegov šef koji je mozak čitave operacije i svi koji su učestvovali u mom podvođenju i mučenju... Da se razriješi ko stoji iza svega, oni očito nijesu sami i radi se o organizovanoj kriminalnoj grupi. Davala sam izjave beogradskoj policiji, Odjeljenju za bijelo roblje i prostituciju, i ovi o kojima pričam su poznati, bave se raznim stvarima i imaju dosijea. Međutim, i dalje su na slobodi, mada je bila akcija u selu, policija ih je privodila, hapsila i puštala poslije informativnog razgovora. Iz Višeg javnog tužilaštva ne daju informacije o onome što se dalje dešava, objašnjava Mirjana, dodajući da se njen makro trenutno pritajio i da ne izlazi iz kuće.

Komšije gledale orgije

Bilo nam je čudno što niko od komšija nije ništa rekao Živici, budući da su imali priliku da gledaju orgijanje na koje je makro primoravao Mirjanu u dvorištu, ili na ulici, da svi vide i povjeruju kako je on njen ljubavnik... Međutim, Mirjana otkriva još jedan stravičan detalj - komšije su iznosile stolice da bi gledali kako je siluju... Kaže da su se komšije razbježale i nijesu više iznosile stolice kao da idu na pozorišnu predstavu onog trenutka kad su Cigani počeli da dolaze.
-Jednom su počeli da me izvlače kroz prozor, jer nijesam htjela da napustim kuću... Silovali su me. Iako sam zvala u pomoć, sve komšije su se razbježale i poslije toga nije više bilo stolica nasred ulice, usred noći razvrata, s tugom u glasu prisjeća se Mirjana Matić.
Njen muž Živica smatra da su svi ćutali iz zlobe, jer je u pitanju žena „prvog gazde u selu“. Mnogi su mu zavidjeli na bogatstvu koje je stekao proizvodeći stočnu hranu, neki su za njega i radili i radovali su se njegovom porazu na bračnom polju.

IZVOR:
http://www.revijad.co.me/index.php?nivo=3&rubrika=0&datum=2010-08-11&brojms=424&clanak=1494
.........................................................

Evo i dosta ošpirnije. Ja nemam reči
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6300
Сачувај Боже... а после се као сви грозе н Српски филм. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Brate, nemoguce da je sve to zbog jedne slike, gde je ona gola?! Ako je slikao, sta te boli kurac za sliku jbt...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ocigledno da zbog trauma iz detinjstva nije ostala bas sasvim svoja, sto je prouzrokovalo sve ovo sto joj se sada desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
posle nek glupsoni kazu da ne treba da ocistimo Srbiju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Citat
Bilo nam je čudno što niko od komšija nije ništa rekao Živici, budući da su imali priliku da gledaju orgijanje na koje je makro primoravao Mirjanu u dvorištu, ili na ulici, da svi vide i povjeruju kako je on njen ljubavnik... Međutim, Mirjana otkriva još jedan stravičan detalj - komšije su iznosile stolice da bi gledali kako je siluju... Kaže da su se komšije razbježale i nijesu više iznosile stolice kao da idu na pozorišnu predstavu onog trenutka kad su Cigani počeli da dolaze.
-Jednom su počeli da me izvlače kroz prozor, jer nijesam htjela da napustim kuću... Silovali su me. Iako sam zvala u pomoć, sve komšije su se razbježale i poslije toga nije više bilo stolica nasred ulice, usred noći razvrata, s tugom u glasu prisjeća se Mirjana Matić.
Njen muž Živica smatra da su svi ćutali iz zlobe, jer je u pitanju žena „prvog gazde u selu“. Mnogi su mu zavidjeli na bogatstvu koje je stekao proizvodeći stočnu hranu, neki su za njega i radili i radovali su se njegovom porazu na bračnom polju.

Bullshit...

Hajde... gospoja... ocrni jos malo Srbijiu i Srbe...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Корисник Промашени је у принципу у праву. Не треба осуђивати жртву.

Иначе деца и одрасле особе са психичким поремећајима често постану жртве а онда постану још луђе али не значи да нема истине у томе што причају.
Треба ово ваљано испитати.

« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 16:53:00 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.