Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šid-Migrant izbo nožem mladića!  (Pročitano 32380 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Inače da se prisetimo svih incidenata sa migrantima u poslednjih godinu dana :

15. avgust 2015.
Migrant napao ženu u Beogradu

23. avgust 2015.
Masovna tuča migranata, jedan uboden nožem

16. februar 2016.
Migrant pokušao pljačku, dao se u bekstvo, i povredio policajca

24. februar 2016.
Masovna tuča migranata, opet jedan uboden nožem

15. april 2016.
Migranti se zabarikadirali u kući

16. avgust 2016.
Migranti napali vlasnika automobila ispred Ekonomskog fakulteta

23. avgust 2016.
Migranti skalpelom posekli Subotičana po glavi

10. septembar 2016.
Migrant izbo mladića

Bar 8 ozbiljnih incidenata samo u zadnjih godinu dana. Verovatno ima i neki koji sam zaboravio da navedem. A to je samo što se tiče onih o kojima se pisalo. Znate li koliko se često dešavaju neki slični al ne dospeju u novine?

Dežurne Nataše Kandić i (kvazi) Majke Tereze, možete početi sa prosipanjem svojih obrazloženja i pričica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Ti si kao neki supreme being pa nama ovde deliš mudrost, ti ako hoćeš sedi sa tatarima i čečenima, mi to nećemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
Tako ce biti hteli ili ne...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
U međuvremenu, u divnoj, multikulturalnoj Evropi :

MIGRANTI SEKSUALNO NAPALI ŽENU U PREVOZU, a onda brutalno tukli ljude koji su pokušali da je zaštite

BACIO TROJE DECE S PROZORA IZBEGLIČKOG CENTRA: Uhapšen Sirijac, Nemačka u šoku!

Migrant zaklao 22-godišnju devojku

Migrant zaklao 15 godišnjakinju

Ajde foliranti i plaćenici, da čujem šta imate da kažete. Prosvetlite me svojim Nataša Kandić stajl umotvorinama i pokopajte još malo sami sebe svojim idiotskim izjavama. Što više pišete, to ćete više gluposti jednog dana imati da pojedete.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2016, 23:41:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
sta im vi to radite tamo...

http://www.kurir.rs/crna-hronika/ekskluzivno-holandanka-terorista-uhapsena-usred-beograda-clanak-2436981

Citat
Дечак маскиран у Хитлера добио награду на маскенбалу
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 01:04:01 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Nokia 33-10
znači treba da pustimo stoku da divlja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ajde foliranti i plaćenici, da čujem šta imate da kažete. Prosvetlite me svojim Nataša Kandić stajl umotvorinama i pokopajte još malo sami sebe svojim idiotskim izjavama. Što više pišete, to ćete više gluposti jednog dana imati da pojedete.

Primenjuje se ista taktika kao u SAD, sa crncima. Umesto da se uhapse silovatelji i kastriraju. Umesto da se ubice koje ne shvataju vrednost života zatvore do kraja života. Umesto da se pomogne onima, kojima zaista treba pomoć.

Šire mržnju i strah (mislim na našu vladu... Evropsku vladu)
- Daju neku buđavu hranu, migrantu sa najnoviji ajfonom. On je naravno baci i počne da se žali.
- Čoveka koji je silovao devojku puste. Zato što nije znao da je protivzakonito.
- Ubicu deportuju nazad u njegovu zemlju i on se vrati za manje od godinu dana.

Sve u svemu, ide se ka tome da na kraju ne bude važno kakav si čovek nego na kojoj si strani. Jer ako policija nastavi da ignoriše zločine, narod će nešto uraditi povodom toga. To znači dosta nevinih migranata će umreti i samim tim nihovi bližnji tražiti osvetu.

Sve sam to već video u Bosni. Čak smo imali i vojne jedinice, na sve tri strane, koje su išle po ratištu i namerno pravili sranja, kako bi ljudi mrzeli jedni druge još više.

I da povodom. tvog predhodnog pitanja:
Neću da ih dovodim u kuću i neću da ih ganjam puškom okolo.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Kad bi Srbija bacila na robiju i kastrirala muslidže koje ovde prave sranja odma bi se sjatilo pola zapada i razapelo na krst što maltretiramo jadne neshvaćene migrante. A i vi dušebrižnici sa foruma biste odmah digli dževu.

Citat
Šire mržnju i strah (mislim na našu vladu... Evropsku vladu)

Šire strah? LOL  Smile   Ne znam da li si primetio, ali od svih zemalja Balkana o migrantima se najbolje govori i najbolje postupa upravo u Srbiji. Ako ne veruješ idi raspitaj se malo po okolnim zemljama ili pogledaj njihove medije.  Smile

Citat
Daju neku buđavu hranu, migrantu sa najnoviji ajfonom. On je naravno baci i počne da se žali.

Prvo, ne daju im nikakvu buđavu hranu, daju im sveže sendviče, konzerve, gotova jela i tečnosti.
Drugo, tu hranu neko plaća. Plaćamo mi, plaća UNHCR, plaća Evropa, plaćaju razni. Al sve u svemu, sve to neko plaća. Neko je dao i daje pare za to.
Treće, ako se nekome ne sviđa ta hrana, slobodno neka zaobiđe Srbiju i ide u neku drugu zemlju gde će da dobije bolje. Ko zna, možda u Italiji dele kavijar.  Smile A ne da ko poslednje nezahvalne pičketine grabe to u Preševu i Beogradu a onda rasprodaju sve kod Zelenog Venca.

I za kraj, sam si lepo rekao - migrant, tj. izbeglica a sa Ajfonom.  Smile Pa ne ide bato.  Smile  To je realno koliko i siromašna ciganka prosjak koja vozi BMW. Nadam se da ne moram dalje da objašnjavam.  Smile

Citat
- Čoveka koji je silovao devojku puste. Zato što nije znao da je protivzakonito.
- Ubicu deportuju nazad u njegovu zemlju i on se vrati za manje od godinu dana.

To stoji. Al kao što rekoh, kada bi ih Srbija kažnjavala sve moguće NVO, Evropske institucije i vi dušebrižnici biste digli frku.

Citat
Sve u svemu, ide se ka tome da na kraju ne bude važno kakav si čovek nego na kojoj si strani. Jer ako policija nastavi da ignoriše zločine, narod će nešto uraditi povodom toga. To znači dosta nevinih migranata će umreti i samim tim nihovi bližnji tražiti osvetu.

Sve sam to već video u Bosni. Čak smo imali i vojne jedinice, na sve tri strane, koje su išle po ratištu i namerno pravili sranja, kako bi ljudi mrzeli jedni druge još više.

Babe i žabe. U jugoslaviji su se sukobili narodi koji su tu več živeli zajedno. U ovom slučaju sukobljavaju se različiti, ne samo narodi, ne samo kulture, nego čak i različite rase. A sve to zato što ti cigani naviru u Evropu (ne EU nego u Evropu) sa namerom da je osvoje i nametnu svoj način života.  Smile

I iskreno kenja mi se više od tih priča ''nisu oni takvi, ti što prave incidente i ponašaju se kao životinje čine svega 5% populacije''. Idi prošetaj malo do Ekonomskog fakulteta pa ih pogledaj kako se ponašaju. Mi jesmo seljaci, ali oni su stoka. U svakom smislu te reči. Naravno postoje neki koji su normalni, al to je 5,10%. Ostali su svi na nivou neandertalaca.

Znam, znam. HKj rasista, hkj hejter, hkj demon... Al pre nego što to napišeš samo svrati malo tu do tog parka i pogledaj malo kako se ponašaju.

Citat
Neću da ih dovodim u kuću i neću da ih ganjam puškom okolo.

Onda nemoj da dobacuješ bezveze i ismevaš ljude koji misle tri koraka unapred i vide čemu sve to vodi, i kojima nije svejedno kad njihova zemlja nekome pruži utočište a on joj uzvrati napadima. Tako su se i po Evropi sprdali i kenjkali nad sudbinom tih migranata pa evo sad Evropljani lupaju glavom o zid što pustiše životinje u svoju kuću.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2016, 09:35:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Izvini, moja greška... mislio sam da pričamo o Evropi uopšte. Pošto svi primeri koje si naveo nisu iz Srbije.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Ma pričamo i o Evropi i o Srbiji.  Smile Odmah gore su ti primeri iz Evrope, a malo pre toga su ti incidenti iz Srbije u poslednjih godinu dana.

Ove slike iz Evrope samo prikazuju šta i nas čeka ako se ovako nastavi.

Sve je tu, samo nema ko da čita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mladi Migrant izbo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.