Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Should I stay or should I go ?  (Pročitano 32419 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Mogli bi ste i par viceva o Chuck Norisu da prilozite u ovoj temi.. Time bi ste me barem oraspolozili.. Ali ne - sit gladnom ne veruje, tako je uvek bilo, a u Srbiji to jos maksimalno i dolazi do izrazaja.. Uostalom, kada Vi koji imate da priustite sebi dobar broadband budete spali na moju situaciju - ja cu odavno biti mrtav, tako da nije puno ni bitno raspravljati se.. Ali samo da znate da se ne ljutim! Ha-ha, vidi happy face, dobra fora i td..

Jel mislis da je za tvoju situaciju u potpunosti kriva drzava u kojoj zivis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 5
Mogli bi ste i par viceva o Chuck Norisu da prilozite u ovoj temi.. Time bi ste me barem oraspolozili.. Ali ne - sit gladnom ne veruje, tako je uvek bilo, a u Srbiji to jos maksimalno i dolazi do izrazaja.. Uostalom, kada Vi koji imate da priustite sebi dobar broadband budete spali na moju situaciju - ja cu odavno biti mrtav, tako da nije puno ni bitno raspravljati se.. Ali samo da znate da se ne ljutim! Ha-ha, vidi happy face, dobra fora i td..

Iskreno, kad sam procitao u celosti po peti put ovu temu, pa ovu, vicevi o Chuck Norisu su totalno nepotrebni.

Jel mislis da je za tvoju situaciju u potpunosti kriva drzava u kojoj zivis?

Tako mi izgleda. Sada odjednom svi mi imamo, svi smo lepi i debeli, samo na njega niko ne misli. Cuj, dobar broadband?! Pa za 10 eura se moze priustiti i vise nego funkcionalan broadband. U nekom od postove se zali kako u marketima svi vuku puna kolica, a ko fol niko nema para...  Smile

Ali ok, predajem se, ju shud go.

« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 00:06:51 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Uh jadan ti. Velika nepravda je ucinjena prema tebi. Evo suza mi stoji u krajicku oka zbog  tebe. Strasan je ovaj svet u kome zivimo da nakon 18-tog rodjendana drzava nam neda ferarrija, sisatu crnku, kilo koke i dozivotan mesecan prihod od 1000 evra.
Evo malo realnosti: to sto ti znas malo oko kompjutera to nije apsolutno nista. Moze svako da nauci da administrira manju mrezu PC-ijeva u roku 3 dana ( moze i za 5 ako par puta izadje uvece i napije se kao letva ).
Ako mislis da si nesto posebno, nisi. Ako mislis da zasluzujes poseban status, ne zasluzujes i ima gomila ljudi koji su u gorem polozaju od tebe. Ako hoces bolje placen posao doskoluj se i stalno uci jer tvoja visina plate zavisi iskljucivo od toga koliko si zamenljiv.
Na zapadu ne tece med i mleko i da bi tamo uspeo moras vise da se trudis nego ovde. Nece ti niko pruziti specijalan tretman. Uspeh na zapadu zavisi i od stecenog znanja, iskustva i jos gomile stvari. Ako mislis da odes na zapad sa malo znanja o PC-ijevima ne ocekuj apsolutno nista posto ima veliku gomilu ljudi poput tebe koji su vec tamo i ne mogu da nadju posao posto ih ima kao pleve. BTW otici tek tako na zapad bez ikakvog plana je po meni besmisleno.
Verovao ili ne ovo pisem za tvoje dobro u zelji da stanes cvrsto na zemlju i razmislis o buducim planovima a ne da sanjaris u stilu kako mali perica zamislja zivot.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 03:02:38 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
Iskreno, kad sam procitao u celosti po peti put ovu temu, pa ovu, vicevi o Chuck Norisu su totalno nepotrebni.

O, da....oooooooooooooo, da! Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
@bulmasoft idi, zaradices brdo para, ti si talentovan, one of the kind, uspeces preko, imaces sve sto pozelis Smile
je l' dobro ovako? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Daj te meni sljaku od soma evra i ja sam talentovan!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

Uh jadan ti. Velika nepravda je ucinjena prema tebi. Evo suza mi stoji u krajicku oka zbog  tebe. Strasan je ovaj svet u kome zivimo da nakon 18-tog rodjendana drzava nam neda ferarrija, sisatu crnku, kilo koke i dozivotan mesecan prihod od 1000 evra.
Evo malo realnosti: to sto ti znas malo oko kompjutera to nije apsolutno nista. Moze svako da nauci da administrira manju mrezu PC-ijeva u roku 3 dana ( moze i za 5 ako par puta izadje uvece i napije se kao letva ).

stvarno je velika nepravda ove države što takvom vunderkindu neobezbedi bar ferari i sisatu crnku,za početak...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jebi ga Crowz sad pokopa čoveka  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Apple 15
Dosta je bilo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Ovo je odgovor koji sam 'prihvatio' (poslusajte uploadovani MP3 ako hocete).
Hvala svima za prilozena misljenja (ukljucujuci i ona neukusna, jer se i od njih moze izvuci odredjeni zakljucak!)
mislim da ce dalja rasprava na ovu temu biti bezpredmetna tako da predlazem lock...
Hvala jos jedanput.

Edit: nisam znao da MP3 format ne moze da se uploaduje... Dobro, smem li ga priloziti zipovanog? To je kratak snimak od oko 10 sekundi, nista vise.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2010, 23:24:32 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.