Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shopping saveti & iskustva ~ još jedna ŽENSKA tema  (Pročitano 225606 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
E zene...dobila sam ovo od sestre

Nisam nikada probala nista od ove marke, Gliss, kao Henkel ili sta je vec. Seka mi dala pola bocice, njoj nesto ne odgovara, pratila sam uputstva i stavila na isfrotiranu kosu. Lako se stavlja jer je sprej.
Isfenirala sam kosu ekstra!
Sad da li je to ovog puta tako, dok moja kosa ne podivlja sledeci mesec, kako joj se cefne, ili ovo sasvim odgovara jos ce se videti.

Jel neko kupovao, zna nesto o ovome? Preporuka, komentari?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
To ti je ombre pomrsio račune... zato mi je i turn off, moja kosa ne bi podnela ja mislim jedan blanš, kamoli taj tempo. Ali vredi, jebem mu sunce, prelepo izgleda.  Jesi li probala neke old-fashion metode, tipa ulje na krajeve i ta čuda? Čujem da kokosovo čuda pravi i za kosu i za kožu, samo je skupo k'o devičanska krv, imam ga tu na polici ali se još nisam mackala (samo ga jedem na kašiku, sve priznajem )... jao, koliko nisam mackala kosu, jebem ti, ne stižem, ali dobro se drži, pošto sad farbam samo izrastak i sec sec na svaka 2, 3 meseca (nekad sam na 6 meseci, ali farbanje, jebeš ga).

I daj sliku neku tog čuda da vidimo kako to izgleda, pls.

Ma, ovo sam se ja zeznula... ja imam jaaaaako puno pigmenta... i jaaaako sam nestrpljiva i  zelim jaaaako svetle krajeve jer sam htela da ih ofarbam u sve dugine boje... sto cu verovatno i ucniti kada uspem da nahvatam taj fany color ili sta li vec.. Smiley
Prosli put je sve islo mnogo lakse posto sam prvo greskom, sto se ispostavilo kao dobra stvar... ofarbala deo kose nekom ultra plavom garnier bojom.. kosa nije ispucala.. bila je odmah meka... i tek onda sam stavljala blans... posle jedno nedelju dana... pri tome sam stalno mackala pantelonom... Smiley onda sam drzala blans 20 i 40 minuta.. prvo sam nanela blans na same krajeve i posle 20 minuta na ostatak kose koji je vec bio "osvetljen"...
Ovaj put sam menjala vreme, sadrzaj blansa... izvlacila delove napred.. pa doterivala...

Te prirodne lekove... zaista ne znam... argonovo ulje jedino... i ono je odlicno... zaista je kosa meksa i zdravija... moze da se utrlja i u lice i teme za bolji rast kose i zatezanje lica... Skupo jeste... ali je jako, jako izdasno...
Za ovo ostalo zaista nemam zivaca... secam se da sam ranije... probavala razna ulja i meni se ne svidja sto je kosa masna posle njih... plus npr. orahovo ima previse jak miris za mene...

Inace... probala sam i onaj Alvadare.. Alvedere... kako se zove... njihov sampon.. za osetljivo teme... i kosa mi je posle toga bila kao slama... Cak je i malo pocela da opada :\

a kosu cu da slikam... samo da se nateram Smiley)

http://instagram.com/p/ccHVW7w_wE/

Citat
Pre neki dan sam poharala DM. Kupila sam nekoliko lakova, kupila sam 2 cetke za kosu, kupila sam neke vestacke nokte    samo jos da provalim kako cu da ih isturpijam i neku kupku Pepa Pig koju sam platila skoro 1000 dinara da bi mojoj ceri ostala da se igra sa njom
I jos neke pizdarije za put, one male stikove, sjaj za usne, crnu olovku za oci opet sa brisacem na drugom kraju...
Treba mi maskara jos, ali kad uhvatim tamo komsinicu u smeni onda ce ona da mi preporuci.

Ja sam se iznenadila koliko su im te neke stvarcice kvalitetne...
Ja imam neku kozmetiku Miss Sporty ... sve je dobrog kvaliteta... a najobicnija maskara... je odlicna.. plave je boje i pise na njoj XXLong Smiley
Fina cetkica.. ne razmazuje se.. lako se skida kremicom... nema onih panda ociju... lagana je... sto ce reci da mi trepavice nisu teske i nema gromuljica...
Lakove sam nakupovala u svim mogucim bojama... ja to i ne nosim toliko... tj. imam faze... ali nisu se isusili ... iako ih ne drzim u frizideru ili sl. Smiley

Pored kozmetike, preporucujem neko sredstvo za ciscenje kupatila i odlicne, ali odlicne deterdzente za sudje... opet... otrkila sam da imam alergiju na nikl, pa se to aktivira i ruke ispucaju kada se puno peru (a ja perem ruke jedno 50 puta dnevno - sto samo ruke, sto perem stvari, a ne podnosim rukavice)... tako da mi njihov prozirni i neki belicasti deterdzent spasavaju stvar... feri mi je urnisao ruke :| Mer prosto lepo ne pere...

A sto se tice Swarckofa... tu je moje iskustvo mesovito... samponi mi ne odgovaraju, posebno iz te kolekcije... ali je pena za kosu odlicna... Smiley
Drugarica koja godinama blansira kosu se kune u njih... i kada je pogledas... nemas utisak da je kosa slamasta i tolik puta izbeljena, iako genetski ima slabu kosu Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Uzela Miss Sporty sjaj za usne...jos i 'ladi usne kad ga naneses Smile

Nemam pojma, stavicu i sledeci put, pa cemo videti Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Anea, bokte, pa ti si, ženo, plava. Smile Mislim, to su krajevi, da, ali ja se tebe sećam kao smeđokose, više tamne nego svetle. Doduše, ni ti mene sigurno ne pamtiš kao riđu. Smile People change their hair colors, fuck yeah. Smile

Hrabra si sa tim blanšom, moram priznati, ja još skupljam mudašca da se samostalno ofarbam (samo izrastak i malo da osvežim boju, naravno, pošto nemam ideju o tome kako izgleda kosu po pola leđa samostalno farbati). A što se tiče ulja, ja sam ga koristila PRE pranja kose, umastim je celu nekoliko sati ranije i onda samo isperem, bude milina. I to ulje na a što se zove, nikako da zapamtim, od Alverdea. E da, njihovi šamponi su ljudima ili pun pogodak ili totalna katastrofa, mislim da nema između. Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2013, 21:39:21 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Sofi kupila štule  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

a.JPG
(248.04 KB, 700x684)
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
vrh su bre  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ženske glaveee  Smile

šta ide na noge uz dis dres?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

DSCN1388.JPG
(175.09 KB, 374x700)
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 13:27:23 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Qtek 666
Ја бих, ако баш морам да је носим  Smile, обула балетанке.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
ne moraš  Smile

I ja  bih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.