Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Shopping saveti & iskustva ~ još jedna ŽENSKA tema  (Pročitano 227750 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Odlučih malo da osvežim ovu temu, ne znam zašto je zaboravljena kad mi je bila jedna od omiljenih. Smile

Elem, pošto sam toliko bela da slobodno mogu da koristim kozmetiku i šminku namenjenu albino ljudima, odlučih da kupim neku kremu za samopotamnjivanje. To mi je jedini način da ne izgledam kao leukemičar; solarijum ne dolazi u obzir iz milion razloga: neki od njih su to što me jebeno mrzi da idem tamo non stop, dajem pare, a morala bih barem tri puta nedeljno na po par minuta samo da se nešto primeti; smaram se dok ležim u tom sranju, a i uverena sam da je nehigijenski (jeste, dezinfikuju oni njega, ali Mer Glassom ili nekim sličnim sredstvom, pa još ne mogu da odlučim šta mi je gore - da ležem tamo posle neke ziljavuše koja ko zna kakva sranja ima na koži ili da ležem na nešto što je pred mojim očima očišćeno Mer Glassom na bazi alkohola ili čega već).

Pošto sam i dalje freak za Alverde kozmetikom koja se za moje potrebe pokazala savršenom, odlučih juče da uzmem njihov losion za samopotamnjivanje: cena mu je pristupačna, jako je blag i vodi postepenom samopotamnjivanju. Kad sam isprobala, mislila sam da nešto nije kako treba - ništa se nije primetilo, losion je jako tečan, lepo miriše i lako se razmazuje i upija (dakle, sve kontra od standardnih sredstava za samopotamnjivanje). Kad posle par sati - pojavila se boja, lepa, bronzana, blaga, kao posle tri dana sunčanja na moru (što na mojoj koži znači pomak ka preplanulosti za jednu nijansu). Jako prirodno i lepo deluje, tako da svim bledolikima preporučujem ovaj preparat.

Malo sam se zeznula kod mazanja nogu, tačnije stopala; odmah sam obula papuče, nisam čekala da upije do kraja pa su mi prsti na nogama malo šarenkasti Smile, ali večeras mažem opet pa ću ispraviti tu grešku i boja će biti ujednačena.

Kao neko ko je ekstremni skeptik ka ''lažnom tenu'', a kome je opet dopizdelo da objašnjava da nema anemiju već aristokratski ten, zaista preporučujem ovo čudo ako želite blag efekat i sredstvo posle kog ne smrdite kao spaljena kokoška.  Smile

« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 13:07:39 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Apple 15
Ja sam koristila Lorealovo cudo... imam jos pola tube.... I uopste nije lose... nisam imala ni fleke, niti se ljustilo u flekama... ali.. eto.. mogla bih da isprobam i ovo...
Moram da priznam da mi ni miris nije smetao, doduse... ja volim miris kolaca Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
A ti si rekla da si prošlog leta probala i Sun Dance, ako se ne varam i da je bio OK?

Ja sam se pre ovoga samo jednom davno mazala nekim Niveinim čudom i nisam imala strpljenja niti da to fino razmažem niti da čekam da se osuši, pa sam izgledala kao tifusar.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.932.0
mob
Nokia 
A meni je bezveze sto nijedna ta krema za potamljivanje ne moze da postigne tu boju kada dobijes na suncu...:/A sunce u bg nece jos dugo izgleda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pravo da ti kažem, meni je ovo za sada bolje nego sunčanje.  Smile Koža mi ionako jako teško tamni na suncu, boja se brzo skida, a ovde ja utičem na to koliko i kad ću da pocrnim, a boja je baš lepa, bronzana, identična kao kad se sunčam, a koža se sjaji jer je istovremeno i hidrirana, ne samo namackana. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ovaj.. pitanje... kakav je miris?

Ovaj Loreal mirise na kolace... sa vanilom..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.932.0
mob
Nokia 
U pa to mi je kul onda, ja volim tu zuckastu boju koze  Smile Ne volim onu sto vuce na...mahagoni fazon  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Anea, u početku je miris OK, nije intenzivan, ali kad krene da se dešava ta neka hemijska reakcija na koži onda je malo... intenzivniji.  Smile Dobra stvar je što to obično prespavam, pa ujutru samo blago smrduckam na kremu. Smile

Osma, kažem ti, meni je boja ista kao da sam se sunčala. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Daklem, bila sam danas u toj famoznoj Inđiji u outletu. Jedini outlet u kom sam osim ovoga bila je Premier Outlet u Mađarskoj, blizu Budimpešte, pa sam imala sa čime da upoređujem. Ovaj naš je mnogo manji, bar tri puta manji, ali izgled objekta je identičan. Što se tiče izbora, on i nije neki. Cena ima raznih, ali sam uglavnom prijatno iznenađena; naravno, nisam očekivala da će cene biti džab džabe jer ipak su to kao neke poznate marke i ta sranja, dakle - oko sopstvenih očekivanja nisam se zajebala.

Nisam nešto preterano gledala garderobu za sebe, tražila sam sandale i torbu. Cene su dobre, uopšte nije onako kako ljudi pišu po netu, može se svašta naći za pristojne pare. Ima, naravno, izuzetaka, butika sa bolesnim cenama, najveće razočarenje mi je Tommy Hilfiger koji je preskup, a tek juče je otvoren. U mađarskom outletu cene u Tommyju su mnooooogo pristupačnije. Negativan utisak imam i o Tom Tailoru jer su cene skoro iste kao i u NS-u. U Guess, recimo, nisam ni ulazila jer ta ''moda'' koja se tamo propagira mi draži želudac. U ostalim buticima može da se nađe gomila povoljnih stvari. Muških stvari ima za male pare, B je kupio baš finih stvari za baš male pare. Ja sam uzela ravne Nine West sandale zeleno-krem boje koje su sa 7000 snižene na 3500, torbu Tally Weijil (klasičnu, krem, poveću) za 2000 i Six minđuše za 500 (Six ima iste cene kao i u NS-u, nikakvo sniženje nisam primetila, ali sam ih uzela jer mi se slažu uz torbu i sandale... žene  Smile).

U Conversu, koji mi je bio glavna meta, nema nekog izbora, patike za koje sam se zakačila nisu imale moj broj a koštale su 2000.  Smile Sve u svemu, može da se nađe svašta, cene su od povoljnih do ''izlazi odavde dok me šlog ne opizdi''. Lako i brzo se stiže iz NS-a (ima jedna naplatna rampa u polasku odatle), nije velika gužva za nedelju popodne. Celo mesto izgleda lepo, uredno, ljudi koje možete sresti su ili buržuji ili neka srednja klasa (što je i za očekivati).

Moja preporuka je da odete, vredi videti, nešto se fino može i kupiti za male pare. Sa 5000 dinara možete sasvim pristojno da se ponovite, bez obzira jeste li dečak ili devojčica.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Moram da se pohvalim. Ne volim da šopingujem, to me smara. Danas se sklonim od kiše u podzemni prolaz, gde mislim da nisam 5 godina ništa kupila. Niški podzemni prolaz je u pitanju. Otkrijem radnju koja je za mene nova, za one koji obilaze ta mesta, možda i nije, sa haljinama domaće proizvodnje. U butiku mora da ih ima 1000. Ja sam prevrtala, pošto su im brojevi pomešani, a S gotovo i da nema i našla jednu bordo od čipke, skroz uz telo, odlično mi stoji. Ima na tufne, pruge, elegantne, za svaki dan, široke, kič, klasične...kakve hoćete. U svim mogućim bojama. Zeznuto je što su od 1000, bar 950 M. Cene su nenormalno povoljne, od 1000 do 3000 dinara. Ova moja je 1250. Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.