Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:38:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sherlock  (Pročitano 43056 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Jeeeebbbeeeeennnnooooo dobra epizoda Smile

Toliko dobra da cu da im oprostim za Baskervilskog psa Smile

Dzuksi i marko 284 su izneli dosta dobre teorije o zavrsetku tako da necu nista da dodajem. A sad cekanje na trecu sezonu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
  Nisam imao prevod pa nisam ni gledao do sada tako da mogu samo da dodam (zajedno sa pohvalama) da onaj biciklista nije morao ništa da radi Votsonu osim onog što je već uradio.Šerlok je bio na vrhu zgrade i imao je odličan pogled i video je biciklistu  pre nego svih ostalih.Zato je Votsonu govorio gde da stane,on je izračunao putanju bicikliste.
  Za sve ostalo ostaje mi treća sezona.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Odlicna serija... Jedna od boljih u zadnjih 10 godina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 21. Jan 2012, 19:23:18
  Nisam imao prevod pa nisam ni gledao do sada tako da mogu samo da dodam (zajedno sa pohvalama) da onaj biciklista nije morao ništa da radi Votsonu osim onog što je već uradio.Šerlok je bio na vrhu zgrade i imao je odličan pogled i video je biciklistu  pre nego svih ostalih.Zato je Votsonu govorio gde da stane,on je izračunao putanju bicikliste.
  Za sve ostalo ostaje mi treća sezona.

pobogu koristi spojler  Smile

fenomenalna epizoda, odusevio sam se  Smile Smile

4) Da je nekako bacio Moriartija, a biciklista je drogirao Watsona sa onom paničnom drogom iz druge epizoda, pa je Watson zapravo video svoj najveći strah - tj. mrtvog Šerloka.
Problem: gdje onda Šerlok bio a i  drugi ljudi bi primjetili da ta osoba nije šerlok

spojler watsona je biciklista sigurno drogirao, da ne bi mogao da ga prepozna.. video je ono sto je ocekivao da ce videti. a ostali ljudi nisu ni znali da li je to sherlock ili ne, samo su videli bezivotno telo  Smile

ja bih nekako iskombinovao ove tvoje teorije..  dakle skocio je u kamion a neko je u medjuvremenu bacio drugo telo, sa prvog ili drugog sprata, pri udaru se krv izliva, sherlock odlazi mirno u kamionu a doktor drogiran dolazi do tela i pocinje da panici.  i svi su srecni i zadovoljni, tj. skoro svi  Smile

iskreno, ovo za kamion mi nije palo na pamet dok ti nisi rekao. nisam ni skontao da je bio tu Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2012, 18:54:02 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ko je popularniji od Noleta, Obame i Rijane?

Verovali ili ne – Šerlok Holms.

Britanski glumac Benedikt Kamberbač, koji se proslavio ulogom Šerloka Holmsa u BBC-jevoj adaptaciji klasika Artura Konana Dojla, našao na sedmom mestu prestižne liste sto najbitnijih ličnosti magazina "Time", prešišavši američkog predsednika i No. 1 reket sveta.

U anketi magazine "Time" našlo se 150 ličnosti koje je uredništvo magazina izdvojilo kao "lidere, umetnike, inovatore, ikone i heroje" 2011. godine.

Mladog glumca, koji je starom dobrom Šerloku udahnuo novi šarm, su čitaoci smestili na visoko sedmo mesto ove prestižne liste.

Može se reći da je Benedikt Kamberbač i pobednikove ove ankete, barem što se tiče sveta šoubiznisa, jer je iza sebe ostavio planetarno popularne zvezde poput Lady Gage, Adel, Bijonse, Rijane i Šakire.

Kamberbač je sa 91.840 glasova u anketi ostavio iza sebe i američkog predsedsednika Baraka Obamu, ruskog premijera Vladimira Putina, Lionela Mesija i našeg teniskog asa Novaka Đokovića.

Na ovoj listi Kejt Midlton se našla tek na dalekom 48. mestu, glumac Danijel Krejg na 49., Kraljica Elizabeta je na dalekom 75. mestu, a iza Kamberbača su i glumci Majkl Fasbender, Džordž Kluni i Alek Boldvin.

Benedikta Kamberbača možemo videti u Spilbergovom filmu "Ratni konj", kao i u filmu Tomasa Alfredsona "Tinker Tailor Soldier Spy".

Pobednik ankete, kao i konačna lista biće obajavljeni 17. aprila.

Kompletnu listu magazine “Time” pogledajte OVDE.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
"Benedict Timothy Carlton Cumberbatch"

Znači ne možeš da budeš veći britanac po tom pitanju (barem što se tiče prezimena, srednjeg imena i imena)  Smile

Al stvarno je odradio vrhunski posao u Sherlock-u. Ove ostalo uloge u filmovima mu nisu dali da pokaže pun potencijal jer je radio uglavnom sporedne uloge. Talentovan je što jeste - jest. I još je glavni negativac u Star Trek 2 filmu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
значи,скинуо сам прву сезону још 2010,убацио преводе и све то лепо сложио на екстерни хард...тако сам урадио и почетком 2012 са другом сезоном ...и једноставно сам заборавио ову серију Smile

и тако кренем пре неки дан да чистим екстерни од разних глупости кад набасам на шерлока...пустим прву епизоду и нисам прекидао док нисам одгледао свих шест Smile следећи потез ми је био да на нету потражим кад креће трећа сезона Smile

убележено у календар:

брејкинг бед: јул
шерлок: јесен

остало није битно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
  Vest je možda bajata ali je i dalje aktuelna. Počeli su snimanjem treće sezone. Ako neko zna engleski neka bar prepriča ovo sa sajta koji sam našao.

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/12/sherlock-season-4-benedict-cumberbatch_n_2861878.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
U sustini kazu da snimaju trecu i da su i Kamberat i Frimen(Serlok i Votson) potpisali za cetvru sezonu sto znaci da ce biti sigurno snimana.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
  Zahvaljujem na odgovoru. Mislio sam da je tako ali sigurno je sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 17:38:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.