Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:37:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SFRJ za pocetnike [video]  (Pročitano 8679 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja se sećam da sam kao klinac mogao u URADI SAM da kupim sve što mi je trebalo za hobije.
Da smo nosili dobre SIMOD patike. Dobrog kvaliteta.

Da smo imali uniforme u školi, o da se nije toliko isticalo ko je čiji sin, i ko je kako obučen.

DA je učiteljica mogla da kazni učenika, za loše postupke, a i da odalami. I pamtiš Wink

Da niko u mom odelenju nije pušio do kraja osnovne.

A ne kao sada, da učenici drže cigarete na stolu, i da nastavnik ne može da mu naredi da skloni.

Da sada mi kaže vaspitačica da ne sme ni da vikne na moje dete niti da ga pošalje u ćošak, jer može da izgubi posao.

Da smo kupovali stripove od kusura iz prdavnice,i od džeparca, a ne da je sada strip skupolji od doručka.

Setiću se ja još ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kakve uniforme sem pionirskih odora ne sjecam se za bilo kakve uniforme sem mozda u ranijim vremenima  sto ne znam
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Plave ... neke škole i bordo .... za likovno dušu dale ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 20.0
A ziranti.... da li ih je bilo tesko naci ?
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Jok more, FIRMA u kojoj radiš ti da kredit, po jako povoljnim uslovima. Kakve kurac banke i zelenaši.

Firma ima odmaralište, pa ideš na odmor svake godine, vodiše decu da vide jadran.

Zamisli sad da firma u kojoj radiš ima odmaralište, i ideš tamo. Sobe, apartmani, nazovi kako oćeš.
I radnici idu na smenu. Za 3 meseca sezone se svi izmenjaju, svi idu na more. Odbija ti se od plate, bez mnogo trzavica. I ti koji tamo rade su radnici firme, kuvari, spremačice. Imaš 3 obroka. Mi kao klinci jedva smo čekali, ima za decu ogradjeno. Išlo 4-5 porodica, moj ćale u zastavi, ja i sestra pozadi. Kolega u ladi. Moj teča u Jugu. Imam fotke iz raznih primorskih gradova, lepe uspomene ..

I nema ono ko sad, 5 dana, 7 dana ... bez 15 dana se nije išlo na odmor, a neretko i 21 ....

Još nešto?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Da i ja se sjecam toga bila je to bajkovita zemlja u svakom slucaju.
MIslim sjecam se tih mogucnosti da uzivamo u moru, a valjda i u svim drugim stvarima.Imalo se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
a onda je došao kelner

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Dobro ne bih ja bas sve to sveo na tu formu, ljudi su zbilja zivjeli ovako i na ovaj nacin ---- bila je to zemlja komfora ono svi su se takmicili kako da bolje uzivaju isto kao sto danas se takmice da budu na malim ekranima odnosno ispred malih ekrana da gledaju reality i slicne zvijezde
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
pa kada bi opet neko davao kredite, opet bi moglo tako. kad nema para, ljudi su besni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ne kontm ne razumijem tu tvoju ekonomiju ali to nije ni bitno. SFRJ je bila u neku ruku domovina nase proslosti pa sta je tu je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:37:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.