Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SEX - (sve što o njemu želite znati )  (Pročitano 113133 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Volio bih malo porpičati sa Serbian Fighterom o onome što je napisao. Ja ovo nisam pisao iz neke zabave već sam ozbiljno pristupio slučaju...Zanima me gdje točno smatraš da sam pogriješio...Ako ti vrijeme rođenja nije točno sve ode k vragu...Rijetko griješim pa me zanima gdje sam pogriješio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Pa.. ako uzmemo da 90% muskaraca uziva u oralnom seksu sto se toga tice ne mozes mnogo pogresiti ni kad sam ja u pitanju...
Ali nikad na to nisam gledao kao na neki vrhunac veze.. sexa.. kako god... niti sam to nekad od neke partnerke to trazio, ocekivao a nisam dobio ili sta vec... oralni seks ako se izvodi pravilno moze biti vrhunsko uzivanje ali meni licno predstavlja mnogo vise od toga jer je to jedan od cinova u kojima jedna osoba svoje uzivanje podredjuje drugoj maltene u potpunosti...
Anyway... ne vidim smisao postojanja sveta u oralnom seksu.. ne jurim samo to i nije mi samo to toga.. ne spustam svaku devojku na kolena ili sta vec.. smatram da je to lepo ali da to treba "zasluziti" na neki nacin.. i nikad nisam na to i takvo nesto isao na silu...
Tako da kad podvucem crtu.. nemam problema sa premature ejaculation od osnovne skole, jesam ih imao kao klinac ali to je valjda i normalno... i ne mastam samo o tome da ga nekoj devojci strpam u usta Smiley posebno "danas" kada vidim sta i kako klinci 4-5 godina do mene rade.... gubi se smisao Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bit onoga što sam htio reći da je iznad prosječno u odnosu na ostale muškarce voliš oralni seks...to je sve.
što se tiče ostalog dijela o premature ejacu. ja sam napisao da se to ponekad može dogoditi i da izaziva frustraciju.
nisam naveo da je to pravilo...vratiti ću se na tvoj slučaj još malo kasnije...lako je moguće da zbog brzine....pisanja....nisam stigao
posvetiti punu pozornost ali zato ću to kasnije napraviti.

vraćam se na to jer pogreške nisu baš tako česte kod mene...i to mi ruši ugled...zar ne anđela ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Da se razumemo... imam ja svoje specificnosti... nisu nesto preterano retke, ali ono... volim oralni seks.. voli ga 90% muskaraca... nije mi nesto preterano stalo do njega kao cina, vec do onoga sto on predstavlja bar za mene... al to i nije toliko bitno.. kad podvucemo volim oralni seks... al to bas i nije nesto narocito posebno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
SF ne zbunjuj kolegu.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung D500
Joj, nemoj  :tears:.

:sadblinky:

Mislim da bi mi, koji znamo astrolgiju - bar ponešto, mogli i sami si napraviti tumačenje... Mislim da bi bilo i lakše onima koji su to... hm... doživjeli pa znaju i sigurni su u ono što vole.

:[89]:

Ja sam još uvijek :confused2: na tom području.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
vraćam se na to jer pogreške nisu baš tako česte kod mene...i to mi ruši ugled...zar ne anđela ? Smile

Mislim da je besmisleno i iscrpljujuce tumaciti osobama koje ne vjeruju u astrologiju,bar meni...
Naglashavam, da ni ja dugo vremena nisam vjerovala u nju i da svakog razumijem po tom pitanju...
Kad malo znash mozes gledati iz zabave,a cini mi se, da sam tu granicu, davno presla i mene licno iscrpljuje gledati ljudima koji u to ne vjeruju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vindex jel mozes i meni  nesto reci???
Vrh 8k u blizancima ali je veci deo u raku a zavrsava se u lavu.U osmoj mi je i severni mesecev cvor u lavu. Merkur je u 10k u vagi. Mars u 9 u lavu. Hm jel treba jos nesto? Venera u vagi u 11k.. I mars u kvadratu sa venerom.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2006, 17:47:36 od dilka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Vindex, mene si zaobisao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 159
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta bi meni reko
gazdaatke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.708 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.