Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:46:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Severna Koreja spremna za Rat !  (Pročitano 136524 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
eee ... за тог Ким Џонг Уна кажу да је школован по Европи, Швајцарска ваљда ... и колико се сећам није најстарији син, већ је матори изабрао неког од млађих ... даклем није му баш следовало ово вођење Кореје али је био најлуђи од браће па га је матори изабрао за свог наследника ... приде је био ван СКореје, видео је какав је свет напољу не живи у заблудама као већина СКорејаца ... одгојен је да буде вођа, школовао се напољу ... јебемлига ... отприлике ... може бити да је помало будала ал дефинитивно помало зна и шта ради ...  Smile
У сваком систему има лудила или је обрнуто?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Samo sto ovi za razliku od drugih zemlja gde se "intervenisalo" stvarno imaju atomsko naoruzanje.
Nece od ovoga biti nista jer ni jedni ni drugi nece smeti da napadnu...

Ja koliko znam,Severnokorejski ICBMovi nisu ništa posebno,a ako se u obzir uzme da Ameri već u okolini Koreje imaju raspoređene brodove sa AEGIS sistemom (štitom protiv balističkih raketa) i da je poprilično moćan (jedino Rusi ne strahuju toliko od njega) , zaključuje se da im ni te nuklearke ne vrede mnogo.
Pitanje je koliko ih uopšte i imaju.

Jedino se sad postavlja pitanje da li bi AEGIS sa američkih brodova uspeo da ih presretne pre nego što stignu do Seula,što izgleda kao najrealniji potez u slučaju rata.

Iskreno,ja mislim da od svega toga nema ništa. Amerima bi dobro došlo da budu ''na repu'' Kini i Rusiji,odmah s druge strane granice,ali s obzirom da već drže i Japan,i Tajvan i J.Koreju,a da Sever ima tonu problema i mana, to je prevelika cena koju bi platili za taj položaj. A sa njima i svi ostali tu,jer bi nastala regionalna žurka.
Plus,i Kinezima odgovara da suprotstavljanje Amerima i akcija ka Tajvanu bude kasnije,jer još uvek bilduju mornaricu.
U suštini... svima tamo odgovara ovakvo stanje.Odnosno,svima je bolje sve osim rata u ovom trenutku. Čak i Severu.

Tako da,po meni,nema od svega ovoga ništa. Osim ako ovaj Un nije prso baš do koske, ali ja mislim da (još uvek) nije.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2013, 16:04:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ако већ дође до лансирања нјукова, даће им Кинези своје, да се не брукају џаба.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Onda ce Pakistan da posalje neku na Indiju..i ode sve u tri lepe  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ако им Амери дају кључеве, оће.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ако већ дође до лансирања нјукова, даће им Кинези своје, да се не брукају џаба.  Smile

Teško. Prvo, i Kinezima je muka više da ih štite i brane dok ovi laju na ceo svet. A drugo,kao što sam naveo, ni Kini trenutno ne odgovara žurka tu. Ukratko, sve strane (i Sever,i Jug,i Ameri,i Kinezi i Rusi) bi morale mnooogo toga da žrtvuju i potroše za nešto što nije vredno truda.

Jedino valjda opičeni Sever tripuje da će pola sveta da se izlomi da bi njega branio dok se ku*či.Mada,ja sam ubeđen da je Un-u odavno jasno da nema od toga ništa.

Onda ce Pakistan da posalje neku na Indiju..i ode sve u tri lepe  Smile

Pazi,to je vrlo realno. Igranje sa nuklearkama,posebno u Aziji,je kao otvaranje Pandorine kutije. Indija i Pakistan samo čekaju trenutak da se glave okrenu ka gorućim problemima,pa da krenu jedni na druge.

Uostalom,Kina i jeste postala veliki saveznik i partner sa Pakistanom baš zato da bi imala koga da joj čuva leđa,odnosno pomogne joj oko Indije,koji joj je veliki rival i sa kojim se već džapala 60ih i 70ih. Što znači da sve što se desi Kini će se sigurno bar donekle preliti i na Pakistan,odnosno njenu okolinu.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2013, 16:16:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Дају им да опрангијају једну на Вашингтон, нико тајну не мора да зна, поготово кад од Сјеверњака не остану ни дугмићи. Скину Кореју с врата, а Америма забибере.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ehehehee...   Smile Dobra ideja,Bogme.  Smile

Al kamo sreće da je tako jednostavno.  Smile Da jeste,mi bismo lepo 99' uzeli par Topolja (bilo je dosta struja u odbrani Rusije koje su bile za pomoć Jugoslaviji),uperili ka Vašingtonu iiii...

Ehehehe Smile Smile

Ali nikad nije tako jednostavno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Kazem i ja, nema nista od toga.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
@hkj

Чајнези граниче са њима, ови као већ имају своје нуклеарке, све савршено, за разлику од наше ситуације '99-те.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2013, 20:33:04 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 18:46:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.