Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:47:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sever Bačke ovih dana  (Pročitano 21879 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Наравно.. само ја контао да озбиљно причај Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Jes' i to sto kazes, evo idem da se preventivno naoruzam samo zato sto ne zivim u etnicki cistoj sredini.  Smile
Ja histericna?  Ma samo ti se cini...

Pa sve osim ova dva i jeste bilo ozbiljno.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Значи ово

Dok neko ne uperi pusku u mene i moje bliznje, ne smatram ga za pretnju.

је било озбиљно?? Јес ти шта научила из претходних 100 година?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
To je bilo najozbiljnije. A do takvih stvari ne dolazi preko noci. Pouke su izvucene davno pre nego sto sam se ja rodila i prenete sa kolena na koleno.
 Smile

Inace mogla bih dosta da pisem o uslovima u kojima se rodio moj otac 1942. godine u Banatu, za vreme madjarske okupacije pa se njegova porodica ponovo vratila  u svoje selo, ali to ovde nije tema. Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 880
Meni je jos zalosnije kad mi soli pamet neko ko Madjara nije video u zivotu ili onaj u cijem rodnom gradu ima Madjara tek u tragovima.  Dok neko ne uperi pusku u mene i moje bliznje, ne smatram ga za pretnju. A Madjari nisu skloni naoruzavanju. To sto drzavna vlast ne ume da pruzi podrsku srpskoj dijaspori i to u zemlji gde su Srbi priznata nacionalna manjina, to nije moj problem i to je sramota ljudi koji vode ovu zemlju i puna su im usta Kosova.  Srpska vlasta, takva kakva je nije dorasla Madjarskoj diplomatiji ni do kolena u ovom trenutku. Diplomatska bitka se ne vodi oruzjem, zbog toga su Srbi i izgubili sve ratove u proteklih 20 godina. Do god nas u nedostatku prave nacionalne taktike budu vodili ratni huskaci-propali smo.

Imam jedan prijedlog kako srpska vlada može voditi razumnu politiku.Naime,Srbija, Narodna skupština u Beogradu i relevantne političke partije treba da odbace predloženi Statut i učine da se kroato-komunistička autonomija Vojvodine konačno svede na ono što jeste i da javnost shvati genocidnu politiku prema srpskom narodu novosadskih i drugih autonomaša.
E sada genocidna politika i pojašnjenje za taj "grub" izraz.
Pa povojvođanjivljanje srba nije ništa nego pokušaj genocida ljeta gospodnjeg 2010 godine kojeg politički
sprovode Nenad Čanak, Bojan Kostreš, Bojan Pajtić i drugi koji po djelovanju predstavljaju grupu koja nije integrisana u srpsko društvo i halabuču da je sva nepravda i siromaštvo došla i dolazi iz Beograda kao da zaboravljaju, naročito Čanak, da je kroato-komunistički vrh KPJ/SKJ Josip Broz Tito, Edvard Kardelj i Vladimir Bakarić,   postavljao partijsko državnu nomenkalturu u Novom Sadu koja je posle piramidalno postavljala moralno političke podobne članove partije u cijeloj srpskoj pokrajini.
Ovaj sistem uspostavljen u kroato-komunističkom vrhu obezbjedio je da autonomaši vode samoubilačku politiku, oslanjali su se na partijski mit borbe protiv velikosrba i pljačke od strane Srbije. Na istoj osnovi utvrdili su legitimitet autonomije i potiskivali srpsku državnost u Pokrajini.
Izraz kroato-komunistički sam preuzeo od politike koju je vodila pametna hrvatska politika kao pandam na
srbo-komunistički i tom logikom Srbija bez ikakvih skrupula ima moralno pravo da sprovodi pametnu politiku po
uzoru na Hrvatsku ni više ni manje,sa napomenom da je to potrebno kako srbi ne bi više gubili ratove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To je bilo najozbiljnije. A do takvih stvari ne dolazi preko noci. Pouke su izvucene davno pre nego sto sam se ja rodila i prenete sa kolena na koleno.
 Smile

И које су те поуке? Да не реагујеш док се неко наоружава и прави планове за рат? И шта ћеш онда да радиш кад упери пушку у тебе?

Не разумем ти ту логику Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 880
 Smile

И које су те поуке? Да не реагујеш док се неко наоружава и прави планове за рат? И шта ћеш онда да радиш кад упери пушку у тебе?

Не разумем ти ту логику Smile

Smile............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Citat
Да не реагујеш док се неко наоружава и прави планове за рат?

Ko se naoruzava i ko pravi planove za rat?  Smile Kad bih razmisljala kao ti, ja bih sazidala bunker u dvoristu i ne bih nosa promaljala napolje. Ili bih pobegla na drugi kraj sveta. Mani se teorija zavera... Smile

Citat
И шта ћеш онда да радиш кад упери пушку у тебе?

Na ovo cu da citiram samu sebe:

A do takvih stvari ne dolazi preko noci.

IP sačuvana
social share

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
  Dok neko ne uperi pusku u mene i moje bliznje, ne smatram ga za pretnju.
E,tada je vec kasno.
Kad oni upere puske,to se kod njih zove ¨racija¨!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Kod mog pokojnog dede se zvalo: "bez' preko Tise dok za tobom zvizde metci", preziveo je covek, docekao duboku starost, a  docekao je takodje da mu nijedna snaja nije bila Srpkinja Smile
IP sačuvana
social share

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 20:47:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.