Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:43:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sever Bačke ovih dana  (Pročitano 21939 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220

Reći da su neke izbeglice koje su izgubile nešto ranije, tamo kod Knina, u Bosni ili na Kosovu, onaj svoj mir i kuću... Možda i nekog bliskog, dakle da su i te izbeglice, krive za paranoju i priču o separatizmu u Vojvodini je po meni u najmanju ruku maliciozno. Da nekažem glupo.
I što reče gospodin Anštajn: „лудост je када непрестано понављате једну исту ствар, а очекујете другачије резултате“.
Ignorisanje problema, ništa novo....

A reci da neke izbeglice nisu krive za paranoju i sovinistice ispade je isto toliko maliciozno i glupo, i ujedno je okretanje glave na drugu stranu. Zao mi je zbog njihovih gubitaka i strahota koje su preziveli ali zaista nema potrebe da svoje frustracije istresaju na onima koji ovde zive vekovima i koji nisu krivi za njihova stradanja. Ti i takvi ljudi jednostvano nisu spremni za ponovan zivot u multietnickoj sredini i to je njihov licni problem, koji druga strana vrlo lako moze da iskoristi. Tu se pre svega radi o taktici. Realno ne vidim kako drugacije 300.000 Madjara moze  da ugrozi 1.300.000 Srba. Budala ima na obe strane i na to ne treba obracati paznju. Dakle problem postoji jedino kada ga neko namerno stvori sam sebi.

Sto se karte Velike Madjarske tice, imamo i mi nekoliko karti Velike Srbije pa nista. Mozda bi nekog Grka ili Makedonca isto tako potresla karta npr. Dusanovog Carstva, i sto ucenici u Srbiji uce da su to nekad bile srpske teritorije.
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Чанак (врло виспрен у манипулацијама) стално понавља да Војвођанске паре треба да  остану
   Војводини

да занемаримо чанка на један тренутак....јетју,као војвођанин те питам шта ти мислиш где би требале да иду војвођанске паре? Smile
Извини што ти се нисам одмах одговорио али тек сада сам ушао на бурек и видио питање које си мени упутио.Једноставно је.У Србију,а друга ствар је како ће се то расподијелити.
Не можеш оставити Чанка на тренутак по страни јер Чанак ради на то да се Војводина оцијепи по
узору на Косово и Метзохију и њему је војвођански новац средство помоћу којег остварује своје
циљеве а они нису,сигурно бољитак за Србију.

Citat
Чанак (врло виспрен у манипулацијама) стално понавља да Војвођанске паре треба да  остану
   Војводини

да занемаримо чанка на један тренутак....јетју,као војвођанин те питам шта ти мислиш где би требале да иду војвођанске паре? Smile

U Doboj, eto gde.   Smile

Па боље у Добој него ли  у твоју НДХ-азију за коју се бориш како би тиме новцем наоружавао неке
будуће ЗНГ-овце и ХОС-овце. Smile
Видиш уколико ниси погледао списак погледај га мало боље па ћеш видјети да на њему постоје и
особе са КиМ као и особе из босне попут особа из мађарске.Ја не апострофирам на не србе већ
на лица која раде на разбијање државе Србије и уколико то за тебе нису не пријатељи срба као и
других србијанаца који нису за комадање своје државе онда је нормално да имаш потребу за "хумором".

@Систем
Мени је јасно да си ти усташетина тако да немаш потребе да глумиш.Удри као што су ти се понашали
преци.Са тим шљамом је најлакше,не се сикирати. Smile

Jel' a ti to imas monopol na patriotizam ? Kao svako je izdajnik/ustasa/placenik ili sta vec ako se ne
slaze sa tobom ?

Citat
Sto se karte Velike Madjarske tice, imamo i mi nekoliko karti Velike Srbije pa nista.

Eeeee, ali to je njihova karta, nasa je ok, pa makar na njoj Srbija zauzimala pola azije i afrike uz sadasnju
evropu.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 15:48:31 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Какве то везе има са национализмом? Smile

Пре ће Земунац бити да си ти у дубокој параноји јер свуда око себе видиш национализам, а у Србији националиста никад мање Smile

Da, jadna Srbija, sve neki izdajnici se nakotili, a patrijota nema nigde.  Smile

Naravno, u Srbiji nacioinalista nikad nije ni bilo, jer Srbija nikad nije imala zdravu nacionalnu opciju, ovde već 150 godina imamo na sceni primitivne balkanske šoviniste.

Nacionalizam i šovinizam su dva različita pojma, a Srbija nikada nije imala pravu nacionalnu opciju. Po definiciji, srpski nacionalista bi morao da brani i ističe svoje vrline, ali i da ceni i poštuje pozitivne vrednosti kod drugih naroda.

Sad ja pitam sve vas, koji umišljate da ste srpski nacionalisti, šta vi cenite kod albanskog naroda, šta poštujete kod hrvatskog naroda, Bošnjaka, Mađara itd.

Možete li da izdvojite po neku pozitivnu osobinu iz navedenih naroda koju smatrate da je pozitivna ili dobra. Imaju li navedeni narodi bilo šta pozitivno u sebi ili su svi oni šejtani i đavolovi šegrti i konjušari, dok su sa druge strane Srbi živi sveci  i Božja jagnjad koja je sasvim slučajno zalutala na ove krvave balkanske pašnjake.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne znam na koje spiskove misliš? Nemam ništa protiv istih, ali onako kako ti to kažeš... Naime, ono preventivni udar te otkriva. Aha...
Znači spiskovi za streljanje,...

U je....te.

Znači on je visoko sofisticirani.... Ustaše su klale koga dovate, samo da je Srbin, Jevrej, ili Pravoslavac....Mađari su isto na koga nalete, iako su i oni imali neke spiskove... A Ovaj, kako reče da se zove...

Da ti iskreno kažem potpuno razumem čoveka, neke kao onog Gruhonjića sam prepoznao. Čovek može ne kažnjeno da pljuje po nečemu recimo što je tebi sveto, drago i sl... I ti onda zaključiš da ti on ne misli dobro.
On misli da mu je neprijatelj.
I ja bih se tu zaustavio. Ali ne.
Ti misliš da će sada njega neko onako srpski, po spisku... Ne da mu j... m...ku. nego da ga bre, strelja.

Znači sranje. Jel može malo kreacije, jel ne možete bre nešto novo da smislite. Nego kao spisak, .... Pa, streljali Ćuruviju... i sl. Ko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Код албанског и хрватског народа поштујем сложност и истрајност, то су ствари које ми немамо. Не волим их, али то поштујем. Код балијана не видим ни једну једину ствар за поштовање, а код Маџара поштујем то што су велики народ са богатом историјом, слично као и ми.

Задовољан?

И то нема везе са овом расправом. Јел мора сваки пут кад се спомене кад неко показује одређене аспирације да нема мржње већ да се само указује на одређене ствари? Е то ти је братац параноја кад свугде видиш мржњу и порив за убијањем и ко зна чиме. Или не дај боже ко овај Станко који и у каду кад уђе види Слобу Коштуницу и Амфилохија Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
Jedino Srbija od okolnih naroda nije bila na strani nacista 40-ih (šovinista br.1). Srbija je zadnja stvorila nacionalne stranke 90-ih. Dokaz srpskog šovinizma možemo videti u mojoj multietničkoj vojvodini u kojoj živi preko 20 nacija u miru. Tuđ nacionalizam je stvorio domaći. Bošnjaci i ne postoje, samo muslimani srbi i hrvati. Šta ti narodi cene kod mene, isto ja kod njih-fer reciprocitet?
P.S.
Nisam nacionalista.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Reći da su neke izbeglice koje su izgubile nešto ranije, tamo kod Knina, u Bosni ili na Kosovu, onaj svoj mir i kuću... Možda i nekog bliskog, dakle da su i te izbeglice, krive za paranoju i priču o separatizmu u Vojvodini je po meni u najmanju ruku maliciozno. Da nekažem glupo.
I što reče gospodin Anštajn: „лудост je када непрестано понављате једну исту ствар, а очекујете другачије резултате“.
Ignorisanje problema, ništa novo....

A reci da neke izbeglice nisu krive za paranoju i sovinistice ispade je isto toliko maliciozno i glupo, i ujedno je okretanje glave na drugu stranu. Zao mi je zbog njihovih gubitaka i strahota koje su preziveli ali zaista nema potrebe da svoje frustracije istresaju na onima koji ovde zive vekovima i koji nisu krivi za njihova stradanja. Ti i takvi ljudi jednostvano nisu spremni za ponovan zivot u multietnickoj sredini i to je njihov licni problem, koji druga strana vrlo lako moze da iskoristi. Tu se pre svega radi o taktici. Realno ne vidim kako drugacije 300.000 Madjara moze  da ugrozi 1.300.000 Srba. Budala ima na obe strane i na to ne treba obracati paznju. Dakle problem postoji jedino kada ga neko namerno stvori sam sebi.

Sto se karte Velike Madjarske tice, imamo i mi nekoliko karti Velike Srbije pa nista. Mozda bi nekog Grka ili Makedonca isto tako potresla karta npr. Dusanovog Carstva, i sto ucenici u Srbiji uce da su to nekad bile srpske teritorije.

@Sunny
Немој да те број неке популације збуни.Када почне (не дао бог) то не значи ништа већ онај
који је организованији ради шта жели и у то буди сигуран/-на.Све се ради на уништењу српког
националног бића као компактне цјелине и то је основни проблем код срба а као што видиш
не поступају сви тако.
Нико не спомиње комшије нити те са којима ти живиш без обзира које си националности.
Овдје су проблем конкретни људи са својим именом и презименом који теби потурају тезу да је
сваки мађар мени не пријатељ.То једноставно није истина.Истина је да је мени не пријатељ сваки
онај који жели зло српском народу и то је суштина.
Е сада једино ако за тебе одвајање војводине за тебе није не пријатељски чин по српски народ
онда ту престају све расправе.Немој мислити да је параноја.Док ти чешљаш косу други чисте
калаше а од тебе или мене стварају некакву пријетњу по безбједност.

@Sistem
У јеботе ала је тебе тешко лоцирати. Smile
Цитирај један пост који је потекао из твојих руку а да није против срба и ја повлачим све што сам
рекао за тебе.
Јашта си него усташа. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Док ти чешљаш косу други чисте
калаше а од тебе или мене стварају некакву пријетњу по безбједност.

Ko ? @yetyou  ako znas duzan si da prijavis odgovarajucim organima bezbednosti.
Oni su tu da resavaju te probleme a ne ti  ili neko tvoje drustvo.

Citat
...Када почне (не дао бог)...

@yetyou  a da ti mozda ne znas nesto o tome a ?

Citat
Bošnjaci i ne postoje, samo muslimani srbi i hrvati.

Postoje, samo ako zele. @tvzec da li ti to sebi dajes za pravo da izdajes licence za postojanje narodima ?

« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 16:04:57 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
nađi mi bošnjake pre 90-te. Smile Samo da ne mogu da menjam činjenicu. Za mene ne postoje.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
nađi mi bošnjake pre 90-te. Smile Samo da ne mogu da menjam činjenicu. Za mene ne postoje.

Tvoj problem, povodom toga mozes da uradis : nista. Ti kao ni ja niti imas pravo to da im zabranis,
niti da im das ili ukines neku licencu ili nesto slicno.

Ukoliko na primer svi u Novom Sadu odluce  da su od sutra nacija koja se zove: Super califragilistic expialidocious
oni su od sutra to, a ti, mozes da uradis: nista po tom pitanju. To je licno i neprikosnoveno pravo.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 16:13:18 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:43:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.