Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:55:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sever Bačke ovih dana  (Pročitano 21855 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Чанак (врло виспрен у манипулацијама) стално понавља да Војвођанске паре треба да  остану
   Војводини

да занемаримо чанка на један тренутак....јетју,као војвођанин те питам шта ти мислиш где би требале да иду војвођанске паре? Smile

Ево ја као Војвођанин да дам одговор - војвођанске паре треба да иду држави да их онда даље расподељује по регионима/општинама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moj profesor je bio Mađar, divan čovek i poginuo je braneći ovu zemlju.
Moj komšija Albert je čak pisao ćirilicom.
Ima divnih ljudi, ali ni njima ne bih verovao. Iskreno.
Ja sam iz NS, a ko nije, da zna.... Mađari su u čuvenoj novosadskoj raciji pobili mnogo, mnogo Srba (i dece). Postoji svedočanstvo o tome kako su na očigled jedne majke ubili njeno petoro muške dece i td.... To su radile i njihove komšije Mađari, došlo naređenje.
Čak mislim da u većini slučajeva nije bilo ni mržnje, možda stvar mentaliteta (rade šta im se naredi bez otpora)... To je na neki način potvrdio i jedan osamdesetogodišnji dekica (osumnjičeni krvolok) koji je uhapšen pre nekoliko godina u Mađarskoj i kojem je trebalo da bude suđeno za te zločine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
Moj profesor je bio Mađar, divan čovek i poginuo je braneći ovu zemlju.
Moj komšija Albert je čak pisao ćirilicom.
Ja sam iz NS, a ko nije, da zna.... Mađari su u čuvenoj novosadskoj raciji pobili mnogo, mnogo Srba (i dece). Postoji svedočanstvo o tome kako su na očigled jedne majke ubili njeno petoro muške dece i td.... To su radile i njihove komšije Mađari, došlo naređenje.
Čak mislim da u većini slučajeva nije bilo ni mržnje, možda stvar mentaliteta (rade šta im se naredi bez otpora)... To je na neki način potvrdio i jedan osamdesetogodišnji dekica (osumnjičeni krvolok) koji je uhapšen pre nekoliko godina u Mađarskoj i kojem je trebalo da bude suđeno za te zločine...

i ja sam iz Novog Sada i imao sam druga u vojsci mađara koji bi umro za Srbiju.

Al šta je tebi? Pa mi smo izvršili genocid nad mađarima, hrvatima i nemcima 40-tih. Pre toga nad turcima 1912, a onda nad bugraima 1913.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti se šališ, šta pričaš... To je bilo tek pošto smo izvršili genocid nad sobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Čoveče, pa zar nisi svestan da ovom rečenicom mnogo više kazuješ o sebi, nego o tvojim komšijama Mađarima.

Ovom rečenicom si sam sebi odredio dijagnozu. Pročitaj moj potpis.

"Nacionalizam je paranoja", što bi rekao tvoj zemljak Danilo Kiš.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Какве то везе има са национализмом? Smile

Пре ће Земунац бити да си ти у дубокој параноји јер свуда око себе видиш национализам, а у Србији националиста никад мање Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa

Čoveče, pa zar nisi svestan da ovom rečenicom mnogo više kazuješ o sebi, nego o tvojim komšijama Mađarima.

Ovom rečenicom si sam sebi odredio dijagnozu. Pročitaj moj potpis.

"Nacionalizam je paranoja", što bi rekao tvoj zemljak Danilo Kiš.

jel ti veruješ hrvatima koji su te 2 puta zeznuli? Čovek je samo izrazio određeno nepoverenje, posle svega.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Možda nisam bio dovoljno jasan, i evo izvinjavam se...  U određenim okolnostima, dakle, nikome ne bih do kraja verovao... Dunavsku ulicu su tada zvali ulica Adolfa Hitlera, recimo... O takvim okolnostima govorim.

ATaj zemljak je nadam se i tvoj zemljak.
Malo sam čitao nešto od tog Crnogorskog pisca, tim ga pre smatram svojim zemljakom.

Nisu nama Mađari najveća opasnost, ma uopšte... Oni će da rade kako im se kaže, a naša srpska elita će da izvrši harakiri nad sopstvenim narodom.
Evo, Hrvati traže zabranu registracije Bunjevačkog udruženja... Svi se nešto grabe, spremaju, pripremaju. Mobilišu... A mi smo krivi čak i ako se zabrinemo... Ja se sigurno neću prepasti, a za druge me zabole...

Ko ne vidi očigledne stvari, nek citira Kiša, kad za to dođe vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
DuKiKiM57 je u dve recenice sazeo ceo "problem":

Војводина - с једне стране мађарски сањари, односно будале, с друге исфрустриране избеглице, који су један дом већ изгубили, па сад на сваку глупу најаву и дашак сепаратизма реагују.

Између њих, толико људи, које због свих својих проблеме, ово скоро да и не дотиче.

Sto ce reci da oni koji zaista zele ovde da zive, su odavno navikli da: ne obracaju paznju na spiskove "domacih izdajnika i stranih placenika", da postuju sebe i svoje sunarodnike ,da postuju  svoje  sugradjane druge nacionalnosti, da postuju drzavu u kojoj zive i  da se od nacionalizma, vazduha i prazne price ne zivi.

Fin

Pa normalni ljudi i ne bi nikada napravili problem, ali vidis imas ove kao @yetyou kojima je plan da zive
od nacionalizma i pravljenja spiskova "izdajnika". Oni su ti koji najcesce naprave probleme.

Vidis, on se iz RS, daljinski bavi vojvodinom i nasim komsijama, kao da on iz Doboja ili ko zna odakle
bolje poznaje nas komsiluk nego mi sami.

Citat
Чанак (врло виспрен у манипулацијама) стално понавља да Војвођанске паре треба да  остану
   Војводини

да занемаримо чанка на један тренутак....јетју,као војвођанин те питам шта ти мислиш где би требале да иду војвођанске паре? Smile

U Doboj, eto gde.   Smile

Logicno, a gde bi drugde.

DuKiKiM57 je u dve recenice sazeo ceo "problem":

Војводина - с једне стране мађарски сањари, односно будале, с друге исфрустриране избеглице, који су један дом већ изгубили, па сад на сваку глупу најаву и дашак сепаратизма реагују.

Између њих, толико људи, које због свих својих проблеме, ово скоро да и не дотиче.

Sto ce reci da oni koji zaista zele ovde da zive, su odavno navikli da: ne obracaju paznju na spiskove "domacih izdajnika i stranih placenika", da postuju sebe i svoje sunarodnike ,da postuju svoje sugradjane druge nacionalnosti, da postuju drzavu u kojoj zive i da se od nacionalizma, vazduha i prazne price ne zivi.

Fin

Tako je bilo i u Bosni i Hrvatskoj 90tih. Ko je tada verovao da toliko građeno bratstvo i jedinstvo... Da će biti rata, da... 
A govorilo se i tada posle Knina i Bosne ide Kosovo,pa...

Tu smo sada i sve je spremno. Mislim na statut, razvojnu banku, regione i pozitivnu diskriminaciju manjina u izbornim pravilima na uštrb srpske većine u Vojvodini...

Reći da su neke izbeglice koje su izgubile nešto ranije, tamo kod Knina, u Bosni ili na Kosovu, onaj svoj mir i kuću... Možda i nekog bliskog, dakle da su i te izbeglice, krive za paranoju i priču o separatizmu u Vojvodini je po meni u najmanju ruku maliciozno. Da nekažem glupo.
I što reče gospodin Anštajn: „лудост je када непрестано понављате једну исту ствар, а очекујете другачије резултате“.
Ignorisanje problema, ništa novo....

Ako je inače, neko bio u nacionalnom muzeju u Budimpešti mogao je da vidi kartu Velike Mađarske. Na samom ulazu se prodaju i razglednice sa istim motivom. Tamo se deca uče šta je njihovo, Subotica, Senta,.... Imaju oni svoje nazive.

Pa vidis, ja nisam znao, ali onaj ko je spremao konflikte jeste. Pogotovo ovi profiNacionalisti.

Citat
Evo, Hrvati traže zabranu registracije Bunjevačkog udruženja... Svi se nešto grabe, spremaju, pripremaju. Mobilišu... A mi smo krivi čak i ako se zabrinemo... Ja se sigurno neću prepasti, a za druge me zabole...

Jedan preventivni udar a ?
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 15:25:43 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Чанак (врло виспрен у манипулацијама) стално понавља да Војвођанске паре треба да  остану
   Војводини

Извини што ти се нисам одмах одговорио али тек сада сам ушао на бурек и видио питање које си мени упутио.Једноставно је.У Србију,а друга ствар је како ће се то расподијелити.
Не можеш оставити Чанка на тренутак по страни јер Чанак ради на то да се Војводина оцијепи по
узору на Косово и Метзохију и њему је војвођански новац средство помоћу којег остварује своје
циљеве а они нису,сигурно бољитак за Србију.

Citat
   Војводини

U Doboj, eto gde.   Smile

Па боље у Добој него ли  у твоју НДХ-азију за коју се бориш како би тиме новцем наоружавао неке
будуће ЗНГ-овце и ХОС-овце. Smile
Видиш уколико ниси погледао списак погледај га мало боље па ћеш видјети да на њему постоје и
особе са КиМ као и особе из босне попут особа из мађарске.Ја не апострофирам на не србе већ
на лица која раде на разбијање државе Србије и уколико то за тебе нису не пријатељи срба као и
других србијанаца који нису за комадање своје државе онда је нормално да имаш потребу за "хумором".

@Систем
Мени је јасно да си ти усташетина тако да немаш потребе да глумиш.Удри као што су ти се понашали
преци.Са тим шљамом је најлакше,не се сикирати. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 12:55:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.