Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сестра ми остала трудна!  (Pročitano 17346 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
нема она одлуку да абортира, нема она никакву одлуку...

да има став све би било рјешено.. али овако није...

Очигледно, у почетку је имала став (желела је да се уда и да роди) док јој "неко" није испрао мозак.  Smile

slazem se.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony XPERIA L1
Ja opet kažem da sam ja mlad dobio dete (24), a bivša supruga 19. Jesam se razveo. Bili smo u braku 5 godina. Dete je sada kod majke, ali ga viđam kada god poželim. Takođe i on. Sa bivšom suprugom sam ostao u odličnim odnosima, upravo zbog deteta. Znam da ne može ovakav život da zameni zajednički, ali je bolji nego da smo zajedno. Koliko je samo brakova koji navodno opstaju "zbog dece"? Dete sluša i gleda kojekakve svađe, rasprave i još ko zna šta sve, ali nema to veze, mi smo u braku.
Tako da je abortus po meni totalna greška. Glupost. Kukavičluk.
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
DakleM

Ja sam 88 godiste, mada realno, to nema veze, ne razmisljamo svi isto bez obzira na isto godiste, ali evo da dam svoj sud o ovome.

Moj stav o abortusu: U svakom slucaju, to je ubistvo jednog bica. ABortirala bih samo kada bi bilo ugrozeno zdravlje bebe ili moje zdravlje. Sandra je u pravu, djevojkama koje nikada nisu radjale je apsolutno nepreporucljivo da vrse abortus jer je velika mogucnost da nikada vise nece zatrudniti, a to i uveliko zavisi od krvne grupe, tj Rh faktora. Recimo, ja sam B neg. i kada bih sad napravila abortus, sanse da opet zatrudnim bi bile minimalne, mada verujem da, ako se na to odluci, da ce joj to i doktori reci.
sve u svemu - ( ovo nema sad veze sa tvojim slucajem ) stvarno ne mogu da shvatim devojke koje imaju odnose, svesno ne paze, svesno se glupiraju, zatrudne, abortiraju i onda jovo na novo. Uzas. Snositi se sa posledicama, to je valjda jedan od odraza zrelog coveka, ali ok, glupo je krivu drinu ispravljati.

Sto se tice cele situacije .. Cini mi se da je na pocetku tvoja sestra bila odlucna da zadrzi dijete, a onda se naglo predomislila, odnosno, predomisljala se, verujem zbog vasih kucnih prica i razgovora. Ja ne mogu ni da zamislim kako joj je, pogotovo ako nema vasu podrsku. Ako odluci roditi, to ne znaci da nikada nece zavrsiti faks, sa zakasnjenjem da, ali ako ima volju, onda tu nema prevelikih dilema. Decko joj ima 24 g, radi kao konobar - realno, ne verujem da zaradjuje dovoljno da bi ih oboje, tj sve troje izdrzavao, dijete je najlakse roditi, a posle dolaze problemi, kako finansijski, tako i svi drugi. Dakle, koliko ja vidim, moze naci jos jedan posao, tj mora, ako hoce da imaju neki normalan zivot. Sto se tice braka, meni je to najmanje bitno,iskreno. Sad je akcenat na tom bebacu koji se treba roditi, ne moraju ziveti skupa, ne moraju ni biti u braku da bi to dete odgojili kako treba. Sto se tice njene zrelosti, covek ne zna sta sve moze napraviti, dok mu se ne dogodi, sam si to rekao i ja verujem da bi od trenutka kada bi ugledala svoje dete proradio majcinski instinkt koji je nepogresiv, a uz vasu podrsku, iskrenu podrsku, bilo bi joj mnogo lakse.
Zakljucak: Nije smak sveta. Rodit ce se beba, kojoj ne mora nista u zivotu faliti: imace mamu, tatu, ujku, baku .. Sestrin faks ce ispastati, ok, mora nesto. Deckp ce se narintati, ali, kao sto rekoh, sad se snose posledice. Nece biti lako, ali ko zna zasto je sve to dobro.

Eto, ne znam sta jos da kazem, a da nije receno. Nemojte joj puniti glavu, naricati o tome kako je trebala ispasti poslovna zena (sto ne znaci da nece nekada biti) i slicne stvari. Podrzite je, budite uz nju, na koga ce se osloniit ako nece na svoju porodicu.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sve je dobro, dok ne krene loše

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1313
Zastava Požarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony XPERIA L1
Citat
Eto, ne znam sta jos da kazem, a da nije receno. Nemojte joj puniti glavu, naricati o tome kako je trebala ispasti poslovna zena (sto ne znaci da nece nekada biti) i slicne stvari. Podrzite je, budite uz nju, na koga ce se osloniit ako nece na svoju porodicu.

Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile

A i to što možda neće biti poslovna žena nije kraj sveta. Nije sva sreća u tome biti uspešan. Daleko je od toga...
IP sačuvana
social share
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mali mi je nejsno da devojka pusti nekoga da je toliko dugo siluje da joj jos i dete napravi

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja opet kažem da sam ja mlad dobio dete (24), a bivša supruga 19. Jesam se razveo.  Dete je sada kod majke, ali ga viđam kada god poželim. Tako da je abortus po meni totalna greška. Glupost. Kukavičluk.

To sto ste se razveli i sto je dete kod majke je kljucno,imas dete,ali nemas 24h obavezu kao njegova majka.
Tebi je to super,mozes da produzis sa zivotom gde si stao,ne remeti te puno,a jednom mama-uvek mama,dok ne umre.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa verovatno je on hteo da dete bude kod njega Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Biti roditelj je najlepsi osecaj koji covek moze da dozivi, bilo da je tata ili mama. Nesavesnih je uvek bilo i bice...glupo je generalizovati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N97
Kad budes uzeo to dete prvi put u ruke, bice ti krivo sto si otvorio ovu temu.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Sve su prilike da deteta nece ni biti.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.