Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šestoro mladih sletelo u Dunav: Troje se utopilo, među troje preživelih sin Olje  (Pročitano 12857 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
policija moze da testira i pesaka na alkohol cak i ako ne krsi saobracajne propise,recimo prelazi pesacki,naravno to se u praksi ne radi ali eto moze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
1) ne postoji nesto sto se zove ubistvo sa predumisljajem
2) ubistvo postoji kada je umisljajem obuhvaceno lisavanje nekog lica zivota.

Nastavite...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Pesak ako ne prelazi preko pesackog treba da bude kriv itekako. Ili na crveno. Jedino moze da se pravi blesav pa kad nema trotoara da ide desnom stranom, kao ne zna da treba levom.

Mene jedanput zakacio auto kad sam prelazio van pesackog na zajebanom mestu, kod Bogoslovije. Ima tu i vozaceve krivice - pricao je preko mobilnog. Ali ja i dan danas kazem da sam ja kriv, ko me jebe. Od onda, a evo ima 9 godina, mislim da sam mozda 3-4 puta presao van pesackog na tom mestu i to kad nije bilo niceg. Svaki put na pesacki.

Ali, bilo je i obrnutog slucaja: u Crnoj Gori  gde su pesacki prelazi retkost (a verovatno i u Bosni posto su bosanske tablice bile), a semafor je misaona imenica, umalo da poginem na sred pesackog. Somina se zaleteo dzipcinom, a ja sam vec bio presao pola ulice, da nije zakocio otiso bih u 3 lepe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ovaj osudjenik kolekcionar krivicnih prijava, a tako mlad.  Smile Zalosno je za usmrcene, ali, ipak, o mrtvima sve najbolje sto kaze nas narod. Vidimo kako je Oljin sin zlatno dete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
policija moze da testira i pesaka na alkohol cak i ako ne krsi saobracajne propise,recimo prelazi pesacki,naravno to se u praksi ne radi ali eto moze

kod nas i pjane pjesake..policijski sluzbenici mogu da privedu na treznjenje...
a ovih pijanih za volanom,..pih...vikendom se napune "buvare"  Smile
---------
svi su oni bili u istoj prici..nije on ubio nekog tamo na ulici ili u drugom automobilu...
to je njegovo drustvo..to su njegovi prijatelji bili...a i on je mogao da nastrada isto kao i oni...

van svake pameti je ovo okarakterisati kao namjeru ili predumisljaj...(mada cim ti pijan sjednes u kola...to je neka vrsta namjere)
a glupo je i okarakterisati ga kao nekog monstruma...

monstrumi su pravosudni organi...i oni su dosta  uticali...svojim bahatim i neodgovornim radom..
da se ovo sve desi...

ovakve stvari moraju da se sijeku u korjenu....a ne da se ceka da neko nastrada...
pa cemo onda da ga osudimo i zatvorimo da pokazemo kako mi to radimo... Smile

svi su oni isti ...i ovaj sto ce biti osudjen za ubistva..i nastradali...mislim svi su bili u ovoj prici...i u pravljenju sranja ovakve vrste....
i sigurno im ovo nije prvi izlazak ovakav....
i ko moze da garantuje da i njega nisu nastradali -  plaili i lozili...
svi mi znamo kako to vec ide... Smile

i niko ne moze da garantuje da se to nije moglo desiti i njemu....da je on sa nekim od njih sjeo u njegova kola...
ili da i on..vec pre nije nikad sa nekim od njih (nastradalih) sjeo u njihova kola pod ovakvim okolnostima pri kojima su nastradali....

sve u svemu...ovo  je najgluplji moguci nacin(pametnog nacina nema)  da se mladi zivoti zavrse ... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
sve u svemu...ovo  je najgluplji moguci nacin(pametnog nacina nema)  da se mladi zivoti zavrse

Ostatak posta nisam čitao

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
LG G3
Kakvo ubistvo sa predumisljajem i kakvo ubistvo uopšte?

Prvo on je u auto seo bez namere da ubije svoje putnike vec da ih preveze od tacke A do tacke B.Nigde nje pokazivao nameru da ih tim postupkom usmrti.Ubistvo u saobraćaju je retko,jer su sve uglavnom saobracajne nezgode sa smrtnim ishodom.

Ubistvo u saobraćaju bi bilo da ja sednem u auto i sa namermom krenem da nekog npr. pesaka pokupim autom jer mi se zamerio.Pustite te novinarske priče vozač ubica to oni koriste da bi popunili naslov.

Dakle decko je kriv sto je vozio bez dozvole,pijan i sto voznju nije prilagodio uslovima puta,to sto je troje nastradalo se uzima kao otezavajuca okolnost,on nikoga nije ubio vec je izazvao saobracajnu nezgodi sa smrtnim ishodom.

Sto se tice alko testa za pesake,esak cim kroci na kolovoz postaje ucesnik u saobracaju isto kao i vozac motornog vozila i postoje pravila koja mora da postuje ako ih ne postuje ovlasceno lice ima pravo da mu izrekne opomenu ili sankciju.Pa isto tako ako se neko an kolovozu nalazi u vidno alkoholisanom stanju saobracajni policajac ima pravo da mu uradi alko test,ali zakonom nije definisana granica alkoholisanosti za pesaka,tako da je to subjektivna procena saobracajnog policajca da li ce mu odrediti meru zadrzavanja.

Ovi sto govore da se u saobracaju ubija,nek procitaju osnovnu definiciju ubistva.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
sve u svemu...ovo  je najgluplji moguci nacin(pametnog nacina nema)  da se mladi zivoti zavrse

Ostatak posta nisam čitao

Sta bre!?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
LG Nexus 5
@evilblood

Zato je i isplativije ako nekoga ne mirises da ga roknes kolima, kazes istrcao, a ti naglo zakocio. Ako nemas dosije, eto tebe napolju za maksimalno 2 godine.

Izazivanje saobracajne nesrece sa smrtnim ishodom je veoma nezna rec za ubistvo. Narocito u ovom slucaju gde ovo kopile ima iza sebe pregrst saobracajnih prekrsaja/kazni.

Citat
on nikoga nije ubio vec je izazvao saobracajnu nezgodi sa smrtnim ishodom.

Nisam ja ubio coveka nego moj pistolj. Malo sam popio i refleksno sam cimnuo ruku, sto je rezultovalo grcenje misica sake i slucajno opaljenje metka u predelu slepoocnice nekog randoom lika.

A ti izadji sada pred ove unesrecene porodice i reci im da taj debil nije ubio njihovu decu, samo im je onemogucio da budu zivi. Wink

Da ne bude zabune, trebalo bi izmeniti malo zakon, dodati i to da je smrtni ishod u saobracaju, koji je rezultirao voznjom pijane osobe, izuzetno otezavajuca okolnost sa minimalnom kaznom od 10 godina zatvora.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2015, 23:42:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Генерално, требало би слично интервенисати у многим законима. Џабе је максимална казна за нешто 30 година, ако је минималана 5 година, и ту онда има доста простора за судија донесе смешну пресуду, а да буде све по закону. Ево, у овом случају, ја мислим да не може бити више отежавајућих околности, а опет је казна вероватно минимална предвиђена законом.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.