Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šestoro mladih sletelo u Dunav: Troje se utopilo, među troje preživelih sin Olje  (Pročitano 12909 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Interesantno je kako se na sve strane (mislim uglavnom na medije i vlasti) drobi o zakonima i lošem sprovođenju istih kao glavnom i jedinom uzroku nesreća, a niko ni da pomene da stanje puteva takođe ima jako veliki udeo u broju nesreća.

Kao što sam već pisao - u Srbiji postoji bezbroj loše urađenih saobraćajnica koje ugrožavaju i vozače i pešake. Samo u Beogradu može da se nađe po nekoliko hiljada primera saobraćajnih traka koje ne da ne ispunjavaju propise nego u njih ne mogu da se uguraju ni dva motocikla. Da ne pričam tek o tome kako izgleda mimoilaženje autobusa ili kamiona u nekim ulicama... Isto je i u ostalim gradovima - krade se na širinama i propisima saobraćajnica i nikom ništa. Zatim, tu je i loše projektovanje, kako puteva tako i signalizacija, putevi koji su na papiru dvosmerni, a kad voziš njima pitaš se da li bi mogle da se mimoiđu dva Punta... zatim rupčage koje su postale maltene standard, neobnovljena oštećenja (recimo ograda puta ili mosta koja je oštećena u sudaru ali nikad popravljena i ispravljena), itd, itd... Sva ta sranja takođe utiču na bezbednost i verovatnoću nesreća.

Ali o tome naravno niko ne priča nego se svi prave mutavi. Što i ne čudi, jer kad bi se našao neki ludak s dovoljno velikim mudima da goni i osudi svako govno koje je u poslednjih 25 godina učestvovalo u malverzacijama vezanim za saobraćaj, trebao bi nam još jedan novi CZ samo da se smesti sav taj ološ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.65
У овом случају не би им помогао ни најновији пут са 6 трака. Фрајер није ни закочио.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony xperia
Pa znas sta hkj, sad' si me nesto potsetio. Pre neki mesec, umalo sto ne otvorih FB stranu da potpalim narod predlogom, inicijativom, nazovi kako hoces. Naime, da pocnu vozaci da tuze grad, ove iz odrzavanja puteva, drzavu, za ostecenja na autima. Zamisli, desetine, stotine tuzbi da krenu. Sta bi bilo.
Pa digoh ruke.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2014, 13:36:15 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ajmo još jednom : ... a niko ni da pomene da stanje puteva takođe ima jako veliki udeo u broju nesreća.

Znači, pričam o ukupnom broju i verovatnoći saobraćajnih nesreća u Srbiji. Ne o ovom konkretnom slučaju.

Light - ja bih podržao to. Ali razumem te što si digao ruke, jer ko zna da li bi to išta promenilo. KAd ti ovde imaš na čelu preduzeća i vlasti mongolide kojima na primer ne možeš ni u 2014. godini da objasniš da je sprečiti uvek jeftinije nego lečiti... o čemu mi onda da pričamo.

Nego kažem samo, kako mi je interesantno i simpatično, to kako sada svi u javnosti glume svece, genije i dušebrižnike i trube o  koječemu, a niko da spomene očajno stanje puteva i bezobrazluk preduzeća i institucija koje su nadležne za njih. Počev od preduzeća koje su ih izgradile, pa sve do Komiteta za saobraćaj i ministarst(a)va.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Citat
a niko ni da pomene da stanje puteva takođe ima jako veliki udeo u broju nesreća.

то ће рећи слабо ко... осим Дамира Окановића и покојег саобраћајца   Smile

у ком год се питању појавило ''прилагодити брзину стању пута и условима саобраћаја'' било је тачан одговор... све креће од тога.

Мислим... стање путева нам је трагикомично и вероватно у некој мало мери допринесе неким несрећама... али НИКАД није ни једини, ни одлучујући фактор... поред алкохола, прекорачења брзине, кршења прописа и осталог...ретко кад је и довољно битан да би се уопште и разматрао.

осим ако ниси Окановић
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ma najvaznije je da mi prodajemo preduzeca i fabrike da bi pravili infrastrukturu da bi imali preduzeca i fabrike.  To je vise i gore od mongoloidnog, strasno mnogo. Dno dna jebi ga.  

Narod samo cuti, i cuti, i cuti.  Ne vredi.  ZNamo odgovor svi. Da se digne cela Srbija sutra, nista ne bi znacilo jer i da stavimo postenog i pametnog coveka na vlast, domaci izrodi bi ga prozdrali, a uostalom nase gazde ne bi volele da ovaj satelit zvani Srbija lebdi mnogo van svoje zacrtane putanje.  Jedino da izbije treci svetski rat i dok se velike sile puskaraju da se preduzme nesto u toj pometnji, inace ovako nema nista.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja znam da jeste bitan faktor. A ti slobodno misli šta hoćeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ma jok hkj, gresis ti, odes kod mene na selo ide traktor sa jedne strane a autobus sa druge, nema trotoara za pesake, tako da biras, ili gazis pesake, ili se zakucavas u vrzinu ili se igras pobesnelog Maxa da vidis ko ce da izadje citav, da li Ikarbus ili Ferguson.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
sta serete sta sad treba srusiti ceo MML ili jajince jer jedno auto nemere da prodje dvosmernom ulicom,a kamoli mimoilazenje,mal se nisam upisao kad sam puntom morao da manervisem da skrenem u jednu ulicu iz druge u MML-u,a obe dvosmerne Smile pokido sam se ko zvecka  Smile Smile Smile

u ostalom kakvi debili voze putevima jos su nam putevi i dobri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma jok hkj, gresis ti, odes kod mene na selo ide traktor sa jedne strane a autobus sa druge, nema trotoara za pesake, tako da biras, ili gazis pesake, ili se zakucavas u vrzinu ili se igras pobesnelog Maxa da vidis ko ce da izadje citav, da li Ikarbus ili Ferguson.

Pa to. Koji će nam trotoari i ivičnjaci, koji će nam propisane širine traka, koji će nam signalizacija, koji će nam održavanje, koji će nam prostorno planiranje... šta, eno cigani u Indiji na gomili puteva nemaju ništa od toga i ništa im ne fali.  Smile Dobro sad... jeste da zato njima svake godine na putevima pogine 300.000 ljudi, ali dobro, šta je to...  Smile

sta serete sta sad treba srusiti ceo MML ili jajince jer jedno auto nemere da prodje dvosmernom ulicom,a kamoli mimoilazenje,mal se nisam upisao kad sam puntom morao da manervisem da skrenem u jednu ulicu iz druge u MML-u,a obe dvosmerne Smile pokido sam se ko zvecka  Smile Smile Smile

u ostalom kakvi debili voze putevima jos su nam putevi i dobri  Smile

Pa to i treba da se sruši. Naselje većinski izgrađeno bez ikakvog plana, prepuno neregulisanih vodova i septičkih jama, struja se krade kolko oćeš, kuće zidane bez ikakve kontrole i dozvola. Biće veselo za 5,10 godina kada dođe potreba da se proširi taj Avalski put, a neće imati gde. I onda će da bude ''jao jao, da smo samo na vreme razmišljali...''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.