Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:32:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešeljeva meta je Nikolić  (Pročitano 10804 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Шкорпионе, одеш ли понекад на плажу?
A zasto pitas? Bi da me vidis nagog?
Ne idem, jer nemam gde, inace isao sam u Libiji, ali samo posle 9 uvece. Nikako da se cvarim, samo da plivam.

Ја никад не идем пре пола 6, имам алергију на сунце.
Bas lepo, a cemu pitanje? Zbog suncanice?
Pa ti biraj, ako su ti ovi na vlasti normalni, onda mogu samo da te zalim. A kako vladaju sa mojim porezom kojeg posteno placam, sta te cudi da tako pisem. Zavredeli su oni jos i gore. ja bar imam svest od cega oni zive i koliko se izivljavaju.

Ма, не интересује то мене више.
Десио ми се неки кврц у мозгу и сада ме занимају само глобални феномени.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230
@Teodora
A koji su to? Sad razumem. Globalno zagrevanje?
Moguce i da Nikolic pukne zbog globalnog zagrevanja.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
Moguce i da Nikolic pukne zbog globalnog zagrevanja.
Kao sto rece onaj sindikalni, Nikolic ce nas da odvede u izolaciju a ako ta izolacija bude bila valjano napravljena onda nema frke od globalnog zagrevanja......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung D900
Сваки инцидент који се дешава у јавности после 2000. је изрежиран од стране СРСа, тако да ми не би било чудно да су сами упали у своју јаму!

Сваки инцидент који се дешава у јавности после 2000. је изрежиран од стране СРСа, тако да ми не би било чудно да су сами упали у своју јаму!

Nadajmo se da već jesu.

Uuu momci ala vi lupate i talasate..To sto se zuti i sto mrzite prave Srbe je vase i zadrzite to za sebe..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Свако ко верује у причу да радикали неће да узму власт и да Америка нама жели добро, треба да иде у школу од почетка. Приче о поделама код радикала форсира демкратска странка. Неко је рекао да су ову владу формирала два амбасадора и три тајкуна, мислим да има истине у томе. Бојим се да ће демократе успети да отму Београд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Filozofiramo u strahu od ludila !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 432
Zastava Ja sam stanovnik planete zemlje i ponosim se time!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC P4350
Ma svi su oni lopovi, da zele dobro Srbiji nebi se tako prepucavali po televiziji, vec bi radili da Srbiji bude bolje, al njima nije u interesu Srbija vec samo novac i da nas rasparcaju do kraja, samo je pitanje kada ce sandzak i vojvodina otici u nepovrat... Srbi su spali na to da se stide toga sto su Srbi umesto da budemo ujedinjeni mi se koljemo radi politickih stranaka.  Smile Smile Smile Svaka cast svima u ovoj drzavi samo tako nastavite i ostace nas da stanemo pod jednu vrbu....i to zalosnu....
IP sačuvana
social share
Homo homini lupus est!                                                                           

�
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230

Nadajmo se da već jesu.

Uuu momci ala vi lupate i talasate..To sto se zuti i sto mrzite prave Srbe je vase i zadrzite to za sebe..
Uuuu ala radi tezgaaaaaaa. Koliko sada srpstvo na kilo?
Jel si bato bazdaren na srptsvo? Koliko gradi?
Ko pere bulju je balija, ko pere usta je ustasa,
Muslimani majku vam madjarsku.

Seseljeva meta ne moze da bude Nikolic, jer ta stranka bez Nikolica i ozne ne bi postojala.
Ozna u mesto da vidi ko se naoruzava protiv drzave, prati gde je ko sta jeo od vlasti, pa obavestava Vucica, a ovaj iznosi tacne podatke, pa pita: imal ovom ko da kuva?
Nadam se iskreno da ga ne osude, pa da nam dodje, pa da ga drug Ivica posalje malo na psihijatrijsko posmatranje, pa posle malo na lecenje u njegov omiljeni klub, komunista (ludaka u natezem obliku). Tamo ce doziveti svoj komunisticki san, kenjaju gde stignu otimaju jedni od drugih sta god vide, idu polugoli, a jedu svi iz jednog tanjira. Kada se buni malo u ludacku kosulju i bas ce mu lepo biti. Imace mnogo vizita.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2008, 13:29:18 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Radikali su u dubokim previranjima. Godinama su imali sansu da budu na vlasti ali su stalno izbegavali tu odgovornost i narod ih je procitao i zato su ovako slabo prosli na izborima i ruse ims e koalicije.
Do raskola tek ce doci-to je moje misljenje i duboko trijerisanje zita od kukolja u tSRS sledi.
Medjutim i oni su na ovim izborima dbelio  izgubili zboh narodnjaka - javno su podrzalki Kostunicu- a cija je to ideja bila nije mi jasno jer ij je taj isti Kostunica tako gadno iskoristio i prevario Oko Tominog izbora na par dana za Predsednika parlamenta.
Sve veci broj pristalica SRS iako deluju tvrdo nacionalisticki su ipak za reforme i evropsku opciju i tu je jedan od najvecih problema unutar sam e stranke.
A  Seselj -neka ga oni cene, vole. ,.... ali ne moze u ovim trenucima iz zatvora da vodi stranku -jedino ako ne misle da budu nova SKJ - pa da koa Tito posle raznoraznih zatvora Seselj bude na celu Srbije nekih 30-tak godina?????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia 6230
Radikali su u dubokim previranjima. Godinama su imali sansu da budu na vlasti ali su stalno izbegavali tu odgovornost i narod ih je procitao i zato su ovako slabo prosli na izborima i ruse ims e koalicije.
Do raskola tek ce doci-to je moje misljenje i duboko trijerisanje zita od kukolja u tSRS sledi.
Medjutim i oni su na ovim izborima dbelio  izgubili zboh narodnjaka - javno su podrzalki Kostunicu- a cija je to ideja bila nije mi jasno jer ij je taj isti Kostunica tako gadno iskoristio i prevario Oko Tominog izbora na par dana za Predsednika parlamenta.
Sve veci broj pristalica SRS iako deluju tvrdo nacionalisticki su ipak za reforme i evropsku opciju i tu je jedan od najvecih problema unutar sam e stranke.
A  Seselj -neka ga oni cene, vole. ,.... ali ne moze u ovim trenucima iz zatvora da vodi stranku -jedino ako ne misle da budu nova SKJ - pa da koa Tito posle raznoraznih zatvora Seselj bude na celu Srbije nekih 30-tak godina?????????
A sta bi iz tih previranja moglo da izadje? To sve polupismeno i pokvareno: vracaju njive i fabrike i oslobadjaju ropstva.
Idu na istok, jer je evropa dusmanska. A polupiosmena stoka im  daje glas.
I ti njihovi neki nazovi doktori su budi Bog snama, neke nauke socijalisticke djubre koje niko pametan ne cita, on je doktor.
Slucajno sam uzeo ekonomiku za sredju turisticku, neka mala komsinica uci pa sam se zgrozio.
Oni jos uce o drustvenim preduzecima, o odvajanju sredtava za regrese i fondove za kojekakva sranja. Fondovi za odmor u banju itd.
To je sve doktoriralo na sranja u koja smo se usmrdeli kao ljudi i kao drustvo.
Jos se caste sa titulama: doktoreeee!!!
To ti je kao ovi partizanski akademici Tadic i Markovic.Akademici na filozofiji marksizma.Secikese koje su napisali knjige, da niko nista ne razume, a da se svi dive jer tako na dnevniku kazu. To su ti ideolozi radikala.
Zoo vrt, ludnica i krajnje odzak je za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
skorpi
mislim da nsi bas u ravu.
Tako se svojevremeno govorilo za mnoge stranke ali one ostadose proevropske i demokratske.
kod nih zaista ima mnogo nazadnih i zadrtih ljudi - sa takvm shvatanjima lai - pomera se njihovo glediste i mora doci i kod jiuih do promene rukovodstva.

A samo me jedna stvar zacudjuje- blago receno.
Ovpo se odnosi na sve one koji se plase Rusa i Rusije i nekakvm okretanju na istok.
Prosto i jednostavno:
Ljudi zar ne vidite da cela EU pregovara sa samo jednom zemljom Rusijom.
Onda uzmite parametre ekonomske i vojne moci svih zemlaja  ponasob i same Rusije.
Rusija drzi na uzdu Evropu gasom i svernomorskom naftom,....
Nije vise Rusija slaba kao za vreme socijalizma, Gorbacova i Jeljcina.
Dok je PUtina na vlasti u Rusiji i njemu slicnih mislim da ne treba potcenjivati bacuske i ne vidim razloge nesaradnje i okretanja njima.
Treba imati meru i okretati se4 i jednima i drugima pa uzeti za nas sta je najblje a ne ovako prepitrati se.
Izgleda da su to najbolje shvatili zuti -koji su do juce pljuvali po bacuskama a ovamo ko zna koliko stvari napravise sa Rusijom.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 19:32:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.