Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:52:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko misli da je seselj u pravu

Glasanje završeno: 23. Nov 2002, 16:00:49

Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj...  (Pročitano 17212 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
@AxeZ
Ово што си рекао су све голе глупости и неистине, па се размишљам вреди ли ти уопште и одговарати, ал ајде...

Што се доказивања тиче, доказивали сте 3 године и ништа нисте доказали, па кад сте видели да од тога нема ништа замолили сте ове ваше из Хага да вас некако ослободе Шешеља, макну га из земље и да убудуће они ломе главу како да измисле и докажу оно што не постоји. Иначе, што се хашке оптужнице тиче, то је једна таква смејурија коју ни највећи светски преваранти неће моћи да докажу. Довољно говори чињеница да поступак не може скоро почети јер тужитељи немају ни д од доказа ни с од сведока. Тако да је то и даље на нивоу `основане сумње`, и остаће тако још бар годину-две док не исконструишу неке лагарије, не нађу неке отпаднике који ће за шаку долара лажно сведочити... и опет ће све то бити јадно и смешно...

Кад смо код наводних злочина у Војводини, тек то су глупости и смејурија. Кажеш `протерали пола Војводине` а да то нико није приметио. Да је било ко из Радикалне странке имао везе са било каквим насиљем и протеривањем, то би бар било лако доказати за ове 3 године колико имамо `демократску власт`. Такве ствари се бар лако решавају, тамо је некад био тај и тај а данас га нема, протеран је, неки радикал га је физички злостављао, малтретирао пуцао на њега или не дај боже убио га, то су све ствари које се не могу сакрити од јавности и које се лако доказују, поготово када се како ти кажеш ради о `пола Војводине`, па што онда није нико оптужен или у затвору. Било вам жао радикала па нисте хтели да им судите? Да не говорим о томе да је Војводина и дан данас мултинационална средина где потпуно равноправно живе све националне мањине и да се национална структура јако мало променила, што је у супротности са твојим трврдњама (лажима) да је било протеривања. Да су неки одлазили (због опште ситуације, рата, можда чак и пасивног притиска, да помогну својима у Хрватској...), а неки други долазили (избеглице којима су уништени домови, поубијане породице ...) то је тачно али је и то јако мали проценат. Како то да такви ликови као што си ти никада не спомену да је почетком 20 века на територији данашње Хрватске било око 40% Срба а да их данас има 1-2%, како ти не пада на памет да се сетиш да су на Косову пре Другог св. рата Срби чинили чак благу већину а да их данас тамо има једва 50 хиљада, као те није стамода да поред оваквих драстичних и очигледних примера ти измишљаш неко непостојеће протеривање, да народ који је у прошлом веку претрпео геноцид зверских размера ти лажно оптужујеш за некакве злочине?

Што се тиче убиства Ђинђића, ајде молим те реци које су то јаке индикације, да није против неког радикала подигнута нека оптужница или је недај боже осуђен? То да се Шешељ познавао са било којим чланом земунског клана и да се са њима састајао то је таква глупост и неистина да не знам како да је коментаришем. Да ниси ти можда видео или имаш неке доказе за ту тврдњу? Ако имаш, реци полицији, били би ти јако захвални и једва би дочекали да коначно имају чиме да нападну Шешеља. Што се тиче коинциденције да су радикали били на власти у Земуну у једном краћем периоду постојања и деловања сурчинског (земунског) клана нема никакве везе и да бар приближно знаш које су надлежности локалне власти не би лупао такве глупости. Ко је био на власти у Земуну читаве две и по године пре убиства? И да по ко зна који пут поновим да је Шешељ био први (а до скоро и једини) који је указивао на сурчински (земунски) клан, поименце набрајао његове чланове и упозоравао да се спремају да врше ликвидације. Чак је и сам Шешељ био на списку за ликвидацију (сам Михајловић је то рекао). Очигледно је да је знао да ће доћи `крваво пролеће` и да је то и јавно говорио у покушају да то исто спречи, међутим, изгледа да ДОСманије нису очекивале да ће им `пријатељи` забити нож у леђа Wink.

И на крају да се кратко осврнем на твоје накарадне карактеризације радикалске популације Smiley. Тачно је да радикална странка у великом броју окупља просте раднике и сељаке, али да ли ти себе сматраш бољим или вреднијим од тих људи који својим поштеним радом хране такве као што си ти и омогућавају им лагодан живот? Са друге стране, међу радикалима има и веома велик број обарзованих људи, чисто као пример могу навести профрсора Комбинаторике на мом факултету, човека који је један од највећих мозгова на ПМФ-у а вероватно и у читавој држави. Да ти ниси можда припадник неке више расе и да се не `гадиш` обичних људи? Да твојим венама можда не тече Аријевска плава крв? И није те стамота да ти некоме спомињеш фашизам!

@Puky
Немој само да се жестиш, некако су ми твоје `досетке` сувише неозбиљне да бих с тобом озиљно расправљао па сам мало скренуо на шалу. И даље ми није јасно како си то дошао у ситуацију да те неко испрозива и вређа по националној основи. Ако ни сам не знаш које си националности како неко други то може да зна. Поготово ми није јасно како ти знаш да се ради о радикалима. Ако ти је неко од пријатеља и из круга људи са којима се дружиш, па да зна доста о теби, онда јебеж такве пријатеље. А ево мало твоје љубави према Србима:

Citat: Puky
Srpska Vojvodina?! OK, ajde ima Vas, ne smem da kazem da Vas nema, ali zasto ste dosli u tolikom broju: jer gubite na svom terenu !!!
NEmam nista protiv Srbije ni protiv Srba, vec samo hocu da kazem da mi je ne dirate NIKAKO i da mi se ne kurcite previse. Pun mi je kurac skandiranja "Srbija, Srbija ... " a od Srbije sve manje i manje ostaje.

Из овога се бар јасно види твој став, чудиш се одкуд је то Војводина српска, смета ти велики број Срба, претиш им да се `не курче`, `пун ти је курац` скандирања имена државе у којој живиш. Е сад, видиш ова осећања која ти гајиш нису нешто што је пролазно и краткотрајно, и ма колико се трудио да их потиснеш, довољно је да ти једном излети и да после они који то евентуално чују или сазнају имају одређену дозу подозрења и нетрпељивости према теби. Логика је јасна, ако ти не подносиш мене што би ја подносио тебе. Такође разни људи то различито емотивно доживљавају па постоји могућност да ти неко твоју нетрпељивост и врати на исти начин.

Такође нема потребе да одговараш на оно што је упућено СФ-у. Има и он језик (прсте) па ће нас можда удостојити да нам сам каже (укуца) оно што сматра да је потребно.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Brate Radikal ti meljes kao da ti je Sheshelj bio ucitelj  Smile  Smile  Smile
Svi ste nekako gradjeni na isti kalup kao jedan bre ... uf uf uf
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka i jednom i drugom cast na duelima i na prici.
Radikal ni u jednoj reci ne vredja nikog jedino sto niko nema snage i znanja da se nadmudruje u ovim raspravama sa njim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 982
Pa cak i da imaju znanje nemaju toliko volje da se raspravljaju sa Radikalom jer sa Radikalima ne mozes raspraviti. Smiley
IP sačuvana
social share
Marriages are made in heaven and consummated on Earth.
To love and be loved is to feel the sun from both sides.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
@ SF
Sa takvim umovina ne zelim da se nadmudrujem jer ne vredi. Zasto ??? Veoma jednostavno: to ne prihvata nijednu drugu ideju, savet, prigovor savesti ... !!!

@ Radikal
... samo kratak komentar na tvoj odgovor za AxeZ-a:
Nemoj reci samo da nisi gledao emisiju na TVNS o progonima stanovnistva iz Vojvodine ??? Bila je cak i 3 (slovima: tri) puta reprizirana. OK, AxeZ je malo preuvelicao ali to je cinjenica koja stoji. Na zalost nemam tacne podatke ali mogao bih da dodjem do njih.
Jos jedan detalj si zaboravio: Seselj je sam otisao u Hag.

Kad spominjes proterivanje Srba iz Hrvatske i sa Kosova, reci mi ko je bio tada na vlasti ??? Koliko se dobro secam, radikali su jedno vreme bili glavni u gradu.

Sto se tice mojih komentara ... jesam neozbiljan ali barem znam o cemu pricam i imam otvoreno polje za nova saznanja i predloge i sugestije.
Ti likovi koju su me isprozivali NISU moji drugari vec neki tvoji kompanjoni. Nemoj moje drustvo da diras i potcenjujes jer u njemu imam i jednog radikala koji je predsednik mesne zajednice i, koji je za razliku od tebe, ima sa mnom poklapanje u nekim stavovima. Vredjanje je bilo od strane jednog dela stanovnika koji poznaju moje roditelje koji su totalno apoliticki nastrojeni i uopste ne isticu svoju nacionalnost: Jugosloven !!! ali kako je krenulo ovo cepkanje i nepostojanje nacionalnosti Jugosloven upisani smo u registar kao Vojvodjani i niko tu nista nije pravio problema.

Ne cudim se otkuda srpska Vojvodina, to je bilo samo intoniranje da znaju svi da je i to vase, tj. samo srpsko. Ne zelim da se desi isti slucaj kao i sa Kosovom i Metohijom, gde kazes da su Srbi cinili "чак благу већину" . Zbog cega ih sada ima toliko koliko ih ima??? Sta se desilo ??? Ajde mi objasni i lepo priznaj: pogresna politika, zajebali smo se i gotovo. A ne tu da mi pricas velika Srbija. Kako velika kada nemate jedan deo nje, ili tako da kazem, koji je okupiran od strane strane vojske. Sta se desilo ??? Zasto se to tako desilo ??? (ne trazim odgovor ni na jedno pitanje jer ce me mrzeti da citam i znam kako se desilo !)
Sto se tice skandiranja... mislim da sam to vec ranije objasnio, a ako nisam: ne igraju samo Srbi u reprezentaciji !!!
"Логика је јасна, ако ти не подносиш мене што би ја подносио тебе."  - vidi se da me ne poznajes nimalo. Ja sam isuvise tolerantna osoba i svako ko me poznaje, makar malo, moze lako da skonta da nemam neizgladjen nesporazum i nijedan raskid prijateljstva zbog bilo cega. Raspitaj se malo oko toga kakvi ljudi jos postoje na ovom forumu. Ne idem ja neprijateljski ni na koga niti to zelim.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Citat: Ktantonet
Pa cak i da imaju znanje nemaju toliko volje da se raspravljaju sa Radikalom jer sa Radikalima ne mozes raspraviti. Smiley

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je poenta. Ne mozes njih ni posavetovati, ni prokomentarisati, ni objasniti, ni uputiti, ni prosvetliti ... NISTA.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Ktantonet
Brate Radikal ti meljes kao da ti je Sheshelj bio ucitelj    
Svi ste nekako gradjeni na isti kalup kao jedan bre ... uf uf uf
...
Pa cak i da imaju znanje nemaju toliko volje da se raspravljaju sa Radikalom jer sa Radikalima ne mozes raspraviti.

То да ми је Шешељ био учитељ схватам као комплимент Smiley. Количина мога `млевења` зависи искључиво од саговорникове количине неистина, глупости и логички неутемељених тврдњи и ставова. Или ти једноставније, глупост и лаж се лако може изнети у две три речи, а ја после, да би све те глупости исправио и доказао шта је истина морам да `ожвалавим`. И то да се самном не може расправити, пре бих ја могао да кажем за друге Wink. Не просипам ја овне накву демагогију или трубим једно те исто, него сваки свој став и тврдњу покушавам да што јасније и детаљније поткрепим чињеницама. Када други те чињенице не апсорбују, значи да се са њима не може расправити. Са друге стране, никога је не терам да се самном расправља, ако неко не жели расправу онда нек не износи неистине и ставове које није у стању да одбрани.

Nemoj reci samo da nisi gledao emisiju na TVNS o progonima stanovnistva iz Vojvodine ??? Bila je cak i 3 (slovima: tri) puta reprizirana. OK, AxeZ je malo preuvelicao ali to je cinjenica koja stoji. Na zalost nemam tacne podatke ali mogao bih da dodjem do njih.

Нисам, а и такве ствари се не доказују никаквим емисијама. Какве су све емисије снимане и кориштене у пропагандне сврхе не морам ни да ти причам. Једно време пре неких две године, можда и више, је био неки серијал на Б92 где су давали пропагандне емисије страних телевизија усмерене против Срба. Гледајући то увек сам се одушевљавао како има маштовитих људи. Толико о меродавности ТВ емисија. Имамо ми ваљда и судове а не само телевизије!
Него, што се исељавања тиче, једина мањина које је била тиме `погођена` су Хрвати. Међутим тај број је за ред величине мањи од броја Срба који су протерани из Хрватске. Такође, за разлику од Хрватске, овде нико није убијен, никоме није спаљена кућа или нанета нека значајнија материјална штета, и што је најважније никоме није била угрожена егзистенција да би морао да оде. Значи не може се говорити ни о каквом протеривању! То потврђује и чињеница де је већина Хрвата остала овде. Са друге стране, у ситуацији директног ратног сукоба између српског и хрватског народа, сасвим је нормално да до одређеног вида пасивног притиска мора да дође, да су међуљудски односи били поремећени и да су у одређеним ситуацијама, које се наглашавам не могу законски санкционисати, Хрвати били дискриминисани. Такође је била честа појава да су овдашњи Хрвати одлазили добровољно у ЗНГ, ми им овде чувамо жене и децу а они убијају наше војнике. Имајући у виду, све наведено сасвим је за очекивати да се одређени број Хрвата одлучи за пресељење у Хрватску, поготово када се још има у виду да су та пресељења била лепо организована тако да се замени кућа са неки Србином из Хрватске, и ту су обично Хрвати и материјално много боље пролазили, између осталог и због тога што је Србима било много `хитније` да беже.

Jos jedan detalj si zaboravio: Seselj je sam otisao u Hag.

Прилично лицемеран коментар. Да ли би ти волео да тако `сам` одеш и Хаг? Шта је требало да чека да га ови издајници ухапсе ко животињу и испоруче?

Kad spominjes proterivanje Srba iz Hrvatske i sa Kosova, reci mi ko je bio tada na vlasti ??? Koliko se dobro secam, radikali su jedno vreme bili glavni u gradu.

Е ово је одличан пример зашто морам давати овако опширне одговоре Wink. Имаш две реченице које би требало да имају неку логичку везу, како једна са другом, тако и са темом наше расправе, а ја ту везу могу само да нагађам. Какве везе има то ко је био на власти у граду (иначе радикали никада самостално нису били) са протеривањем Срба са Косова и из Хрватске? Такође би сваки просечно образован и просечно интелигентан човек требало да буде свестан, а ја сам за податке које сам изнео навео и време, да се ради о периоду од око 60 (за Косово) и око 100 (за Хрватску) година колико је тај геноцид и протеривање трајало (већим или мањим интензитетом) и да су се за то време, машала, промениле све могуће власти и идеологије.

Sto se tice mojih komentara ... jesam neozbiljan ali barem znam o cemu pricam i imam otvoreno polje za nova saznanja i predloge i sugestije.

Кажеш `знам о чему причам`. Сад си ме потрпуно убедио да си у праву Wink. До сад сам се мало двоумио али овај аргумент је дефинитивно превагнуо на твоју страну Smiley. (шале никад доста, немој ми замерити Smiley)
И баш зато што видим да си `отворен за нова сазнања` ја оволико и куцам Smiley.

Ti likovi koju su me isprozivali NISU moji drugari vec neki tvoji kompanjoni. Nemoj moje drustvo da diras i potcenjujes jer u njemu imam i jednog radikala koji je predsednik mesne zajednice i, koji je za razliku od tebe, ima sa mnom poklapanje u nekim stavovima. Vredjanje je bilo od strane jednog dela stanovnika koji poznaju moje roditelje koji su totalno apoliticki nastrojeni i uopste ne isticu svoju nacionalnost: Jugosloven !!! ali kako je krenulo ovo cepkanje i nepostojanje nacionalnosti Jugosloven upisani smo u registar kao Vojvodjani i niko tu nista nije pravio problema.

Ми се изгледа добро не разумемо (или нећемо да се разумемо Wink). Као прво нисам ја дирао твоје друштво него сам алализирао различита могућа сценарија и навео ту могућност и сам се чудећи, и све зато што ти ниси довољно јасан а мени делује нeмогуће да те неко ко те не познаје тек тако прозива и вређа. И немој да дираш моје `компањоне` Smiley! Исправи ме ако грешим, али како сам ја ово разумео, неки познаници твојих родитеља су вас вређали зато што су видели (сазнали) да сте као своју националност навели Војвођанин. Е сада морам опет да поновим оно што сам ти негде већ рекао. Нико не може да оспори твоје право да се пишеш како хоћеш и да као своју националност упишеш било који низ слова који има или нема неко значење и због тога нико не би требало да те вређа. Са друге стране, ако се пишеш као Војвођанин, ти вероватно сматраш и залажеш се за афирмацију те нације, доказивање њене посебности у односу на друге постојеће нације, другим речима залажеш се да то постане јавно призната нација. Тиме ти угрожаваш мене (и велику већину осталих становника Војводине), који себе са правом сматрам и називам Војвођанином. Значи ја имам право да се називам Војвођанином, а да при том не доводим у питање припадност Српској нацији, што ако Војвођанин буде призната нација ја нећу моћи. О томе шта у социолошком смисли чини једну нацију и да то у овом случају није ни бизу задовољено овде не вреди ни расправљати. Значи ако си онакав какав тврдиш да јеси, да немаш злу намеру према другима, ти се фино пиши као што стварно јеси (ако то никако не можеш да утврдиш ти изабери неку нацију која ти се највише свиђа и за коју има навише шансе да одатле вучеш корене), а немој измишљати нове нације и тиме угрошавати већину становника Војводине, јер то води не само у прозивке и вређања, него је у историји стварање нових нација често доводило и до много гаднијих ствари.
И умало да заборавим, немој да ти буде тешко, наведи те ставове у којима се ти и двој другар радикал слажете а ја се не слажем. Немој молим те ово да прескочиш, јако ме занима.

Ne cudim se otkuda srpska Vojvodina, to je bilo samo intoniranje da znaju svi da je i to vase, tj. samo srpsko. Ne zelim da se desi isti slucaj kao i sa Kosovom i Metohijom, gde kazes da su Srbi cinili "чак благу већину" . Zbog cega ih sada ima toliko koliko ih ima??? Sta se desilo ??? Ajde mi objasni i lepo priznaj: pogresna politika, zajebali smo se i gotovo. A ne tu da mi pricas velika Srbija. Kako velika kada nemate jedan deo nje, ili tako da kazem, koji je okupiran od strane strane vojske. Sta se desilo ??? Zasto se to tako desilo ??? (ne trazim odgovor ni na jedno pitanje jer ce me mrzeti da citam i znam kako se desilo !)

Све једно не бих ти ни одговарао, ако желиш одговор мораш мало да порадиш сам на себи и постанеш свеснији историјских догађаја у мало ширем временском периоду, о реалности и да не говоримо. Све у свему и из ових твојих редова ја видим (други можда мало теже, али мени је очигледно Wink) колико је твој поглед на свет суштински поремећен (суздржавам се од тежих речи Wink). У прошлом веку је поубујано 2.360.000 Срба, од тога око половине геноцидом а остали у ратним операцијама. Да ли је наша `погрешна политика` крива за нпр. Јасеновац, за више од десет хиљада јама по Босни или за злочине шиптарских балиста. Да ли мислиш да је и уз неки погрешан политички потез, неки српски политичар може бити и приближно одговоран као директни починиоци најгнуснијих злочина над Србима. Да ти је иоле стало до толиких живота, да, чак и ако се не осећаш део тога, бар мало поштујеш туђе жртве, сигурно за све то не би могао рећи `зајебали смо се и готово`. Да нису у питању Срби можда би имао мало више осећаја. Али није `готово`...

Sto se tice skandiranja... mislim da sam to vec ranije objasnio, a ako nisam: ne igraju samo Srbi u reprezentaciji !!!

Ни у Немачкој не играју само Немци него и Турци и други, па опет скандирају `Немачка, немачка`. Ставрно ми ниси јасан. Да не мислиш можда да би требали да скандирамо имена свих националних мањина редом Smiley?

"Логика је јасна, ако ти не подносиш мене што би ја подносио тебе." - vidi se da me ne poznajes nimalo. Ja sam isuvise tolerantna osoba i svako ko me poznaje, makar malo, moze lako da skonta da nemam neizgladjen nesporazum i nijedan raskid prijateljstva zbog bilo cega. Raspitaj se malo oko toga kakvi ljudi jos postoje na ovom forumu. Ne idem ja neprijateljski ni na koga niti to zelim.

Не кажем да те познајем, нити има потребе да те познајем. Знам да читам, видим шта пишеш (бар онај део за који сам заитересован Smiley) и у складу са тим одговарам...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Citat: Радикал
Такође, за разлику од Хрватске, овде нико није убијен, никоме није спаљена кућа или нанета нека значајнија материјална штета, и што је најважније никоме није била угрожена егзистенција да би морао да оде.

Ja sam čuo (pričala mi žena, srpkinja) da je Šešelj lično zaklao jednu Hrvaticu iz sela Hrtkovci kod Šapca. To selo je bilo poznato po tome da su odatle proterani Hrvati, i bilo je dosta špekulacija na tu temu, ali moram da dodam, da taj broj Hrvata koji su napustili Srbiju nije ni nulti procenat od broja Srba koji su napustili Hrvatsku. Koliko se ja sećam, pred kraj devedesetih, kada je u Hrvatskoji živelo Srba da mogu na prste da se pobroje u Srbiji je bilooooo Hrvata na sve strane (hiperbola naravno, ali verovatno shvatate šta sam hteo da kažem). Upoznao sam par njih, iz Subotice i kažu da nikada nisu imali nikakvih problema. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Budući da sam imao rodbinu u Hrtkovcima koja je protjerana otamo, moram reći da nisam čuo za tu priču da je Šešelj osobno zaklao nekog.
Znam samo za nestanak jedne familije iz Kukujevaca, i još nekoliko pojedinaca iz Kukujevaca, Erdevika i Morovića. (Ovim ne želim ulaziti u vašu raspravu, da me sad ne komentirate...)
Radiša, ako si to možda našao ne nekom sajtu ili slično bi li bio ljubazan da mi pošalješ na mail linkove, budući da se pomalo bavim Hrvatima u istočnom Srijemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Ма каžem ti da mi je rekla neka žena koja je od tamo, ustvari ne meni već mojima ali ja sam bio tu pa čuo. Ne kažem da je istina ali eto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 20:52:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.