Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:29:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko misli da je seselj u pravu

Glasanje završeno: 23. Nov 2002, 16:00:49

Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seselj...  (Pročitano 17241 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne budite iskljucivi, ako tako pricate ni po cemu se ne razlikujete od njih... i medju ljudima iz njihove stranke ima cestitih ljudi koji su verovali lazima, nisu oni krivi sto su naivni i neiskvareni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: SerbianFighter
Ne budite iskljucivi, ako tako pricate ni po cemu se ne razlikujete od njih... i medju ljudima iz njihove stranke ima cestitih ljudi koji su verovali lazima, nisu oni krivi sto su naivni i neiskvareni.

Pa ako neko i posle svega nastavlja da tera po starom i pored toga sto im je firer u zatvoru i najverovatnije direktno umesan u Djindjicevo ubistvo ( to tek treba da se dokaze,ali je najverovatnbije istina ) onda stvarno...
Covek gresi..i  ljudski je gresiti ali onaj ko i dalje nastavlja svetle tradicije radikalskog fasizma on ne priada civilizovanom drustvu.
Ko je shvatio da nije bio u pravu....ok.
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Nisam ja iskljuciv vec samo znam kakvo je stanje svesti kod njih. Ne zelim nikoga da uvredim. A to kako sam ja izvredjan i isprozivan - to je prica za sebe i dovoljno su pokazali svoj odnos prema ostalim ljudima koji nisu istog shvatanja kao oni.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Khm.... ja sam bio clan radikala.... delovali su mi normalno....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: AxeZ
Pa tesko da radikali imaju ista u glavi osim paucine...jer da imaju nesto drugo, ne bi bili radikali...  
...
Pa ako neko i posle svega nastavlja da tera po starom i pored toga sto im je firer u zatvoru i najverovatnije direktno umesan u Djindjicevo ubistvo ( to tek treba da se dokaze,ali je najverovatnbije istina ) onda stvarno...
Covek gresi..i ljudski je gresiti ali onaj ko i dalje nastavlja svetle tradicije radikalskog fasizma on ne priada civilizovanom drustvu.
Ko je shvatio da nije bio u pravu....ok.

Што се убиства тиче, од тога нема ништа, јер то једноставно није тачно. Већ 3 године слушамо од ДОСманлија такве лажи, те `Шешељ је овакав`, те `радио је оно`, те `одговаће за ово` а никада ништа нису доказали. То је најобичније палнско палсирање лажи у циљу тренутне политичке користи, и то да Шешељ са убиством нема никакве везе јако добро знају и они сами.
Што се фашизма тиче, очигледо не знаш ни шта је то. Ајде реци које су то фашистичке одлике било Шешеља било Радикалне странке у целини? Иначе ти себи дозвољаваш да, само због другачијег политичког мишљења, за милион грађана који су на задњим изборима гласали за Шешеља кажеш да су глупи (немају ништа у глави) или још горе да су фашисти. Размисли мало ко је сад ту фашиста, јер су такве генерализације какве ти чиниш веома карактеристичне за фашизам.

Citat: Puky
Mislis da paukovi tamo dolaze ??? Tesko ... i oni su ih napustili odavno jer nema ni muva ni insekata !!!
Samo pusta prasina koju nema ni vetric da oduva. Nece ni on tamo da udje da se ne bi izgubio.

Ха, ха, стварно си симпатичан и духовит момчић! Овакве `досетке` психофизички нормално развијено дете престаје да користи још у основној школи . Чак, шта више ово ми је толико занимљиво да бих волео да наставиш мене лично овако да зај***ваш, уопште ми неће сметати, чак напротив Wink.

Којим лажима? Ајде наведи пар комада Wink

Nisam ja iskljuciv vec samo znam kakvo je stanje svesti kod njih. Ne zelim nikoga da uvredim. A to kako sam ja izvredjan i isprozivan - to je prica za sebe i dovoljno su pokazali svoj odnos prema ostalim ljudima koji nisu istog shvatanja kao oni.

Занимљиво, ко је то и где имао прилику да те прозива и вређа? Одкуд уопште зна твој став? Да ниси можда ти први показао своју `алергичност` на Србе?

Бити `члан радикала` и бити радикал су два различита појма. Да си икада био искрени радикал, да си разумео идеологију радикализма и знао довољно историјских података, да си имао могућности и знања да радикализам посматраш у ширем смислу од дневно политичких препуцавања, да си, у крајњој линији, имао храбрости да и поред друштвене `непопуларности` твога става истрајеш у својим убеђењима а не да ти представљају терет, сигурно не би променио мишљење. У сваком случају, чисто да будем јасан, нико ништа нема правао да ти замера, па тако ни ја, свако има свој начин размишљања и своје разлоге. Ја само износим своје виђење твога става Smiley.

Радикализам је дубоко укорењен у саму срж српског народа и једина идеологија која има снаге и маханизама да преброди све ове силне поделе и нетрпељивости које су се увукле међу Србе. Због тога је Радикална странка, и поред свих притисака неуништива и никада неће доживети тако нешто као што је доживео СПО и што би многи желели да виде радикале на коленима. Што нас више притискају то смо јачи! Управо у НС, као последица ових последњих напада и лажних оптужби Радикална странка изузетно јача, сваки дан долазе нови чланови, поготово из редова омладине, и све више личи на ону странку која је на изборима 97 тукла социјалисте.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
LSV clan No: 000291

А сваки дан се очекује јубиларни 000300 члан, који као награду добија бесплатно летовање у Турској, Кушадаси 10 дана, авионом, хотел са 5 звездица, луксузни апартмани, базени, сауна, спортски терени...
Не знам само шта ће вам оне три нуле испред
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Радикал
Што се убиства тиче, од тога нема ништа, јер то једноставно није тачно. Већ 3 године слушамо од ДОСманлија такве лажи, те `Шешељ је овакав`, те `радио је оно`, те `одговаће за ово` а никада ништа нису доказали.

Pa dokazuje se...evo sudi mu se izmedju ostalog i zbog radikalskih zlocina i progona ne srpskog stanovnistva u Vojvodini. A po Hrvatskoj i Bosni sta su radili....
Fala bogu odgovarace i za to...nadam se da nece proci dugo vremena pa da i ostali odgovaraju.

Citat
То је најобичније палнско палсирање лажи у циљу тренутне политичке користи, и то да Шешељ са убиством нема никакве везе јако добро знају и они сами.

Postoje vrlo jake indicije da je seselj jedan od inicijatora ubistva Djindjica. pocevsi.od toga da se poznavao sa zemunskom bandom i redovno se posecivali. Pobogu pa seselj je bio Zemunski kalif dugo godina...tesko da su mogli nesto uraditi a da on nije znao.
Drugo...zasto je tako lagano odleprsao u Hag i zar nije danima pred Djindjicevo ubistvo najavljivao krv.

Citat
Што се фашизма тиче, очигледо не знаш ни шта је то. Ајде реци које су то фашистичке одлике било Шешеља било Радикалне странке у целини? Иначе ти себи дозвољаваш да, само због другачијег политичког мишљења, за милион грађана који су на задњим изборима гласали за Шешеља кажеш да су глупи (немају ништа у глави) или још горе да су фашисти. Размисли мало ко је сад ту фашиста, јер су такве генерализације какве ти чиниш веома карактеристичне за фашизам.

Nema ja sta tebi da objasnjavam...dobro znate sta ste sve radili. Proterali ste pola Vojvodine. A sto se tice toga da prosecan radikal nema po grama mozga u glavi...stojim iza toga uvek.....dovoljno ih je samo pogledati na mitingu i videti kakav ljudski sljam se tu okuplja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Citat: Радикал
Mislis da paukovi tamo dolaze ??? Tesko ... i oni su ih napustili odavno jer nema ni muva ni insekata !!!
Samo pusta prasina koju nema ni vetric da oduva. Nece ni on tamo da udje da se ne bi izgubio.

Ха, ха, стварно си симпатичан и духовит момчић! Овакве `досетке` психофизички нормално развијено дете престаје да користи још у основној школи . Чак, шта више ово ми је толико занимљиво да бих волео да наставиш мене лично овако да зај***ваш, уопште ми неће сметати, чак напротив Wink.

Vidi se koliko me ne poznajes i ne razumes sta sam napisao.
Ako je tebi ovo smesno ... sta si ti onda dole napisao za broj clanova u LSV ??? Znas li ti kada sam se ja uclanio u LSV ??? Nemas pojma. Znas koliko clanova ima ??? E tek to nemas pojma stoga nemoj ti mene da odusevljavas sa tvojim dosetkama za putovanja. Videlo se ko je vise putovao i gde u vreme krize.

Занимљиво, ко је то и где имао прилику да те прозива и вређа? Одкуд уопште зна твој став? Да ниси можда ти први показао своју `алергичност` на Србе?

Ja nisam alergican na Srbe !!!!!!!!!!! to da ti bude jasno pod 1. Drugo, isprozivan sam i izvredjan po nacionalnoj osnovi sto najvise mrzim kod ljudi koji su iskljucivi, a znam da su ti ljudi radikali !!! i veliki Srbi koji ne podnose druge nacinalnosti da zive u Vojvodini koja je visenacionalna.

Бити `члан радикала` и бити радикал су два различита појма.

Pa normalno da nije isto. Smile

Pravda je spora i dostizna svakoga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Ja nisam alergican na Srbe !!!!!!!!!!! to da ti bude jasno pod 1. Drugo, isprozivan sam i izvredjan po nacionalnoj osnovi sto najvise mrzim kod ljudi koji su iskljucivi, a znam da su ti ljudi radikali !!! i veliki Srbi koji ne podnose druge nacinalnosti da zive u Vojvodini koja je visenacionalna.

Ma sta se ti pravdas Puky.....radikali su poceli da seju mrznju i netrpeljivost prema svakome ko nije bio u skladu sa njihovim bolesnim ambicijama. Sto je najcrnje od svega Srbi su takodje propatili zbog njihove zlocinacke politike.
Svakom normalnom coveku je to odavno jasno....a ima dosta ljudi koje su zaveli svojim glupostima ali kad su se osvestili videli su da ta politika vodi radikale na robiju.a ostale na groblje bilo da oplakuju nekog bilo da budu oplakani.

Osim toga nije dzabe izmisljena ova poalica "Il smo ljudi, il smo radikali"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Ja, za razliku od radikala, imam obraz koji ne zelim da okaljam nekim glupim politickim potezima !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:29:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.