Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešelj iz Haga naručio ubistvo Nikolića!  (Pročitano 21322 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
I to latentni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ima jedna stvar koja je evidentna da se ratovalo zbog pljacke.
Naime, evo covek koji je bio portparol Milosevica, nadahnjivao ratove, danas juri ove koji su ratovali i razvaljuje im bubrege.I glasaju ga. Kako tako, glasaju. Zasto? Zato sto ih interesuje samo guzva.Mase srpstvom da bi imao guzvu da pljacka. Isto vazi i za Tomu. Uvalio ih u kontejnere, beskucnici, ali se okupljaju oko njega.
Neko veruje da je u stanju da ucini nesto dobro za Srbiju? Ma jok. On je generator guzve.
Ovde se necasno zivi od 45-e naovamo. Ljudi nisu nista sticali. Davala partija.
Otimalo se gotovo.Tu su generacije otimacina, nije to jedna.
E sada otimacina treba da se legalizuje.Bachi malo prasine u oci, hvataj sarana kapitalca kod Velje, ali nemoj i Ivicin upravni odbor. Hvataj kokainca, to ceo svet voli.
Najefikasniju ulogu u tome je imao Haski Urangutan. Iskreno se nadam da ce ga pustiti.
Sto ni on evidentno nece. Vise bi voleo da mu odalame robiju da negde brljavi neke svoje knjige. Jer ako ga puste, udba mora nesto sa njim da uradi. Njihovo chedo.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 01:45:39 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ima jedna stvar koja je evidentna da se ratovalo zbog pljacke.
Naime, evo covek koji je bio portparol Milosevica, nadahnjivao ratove, danas juri ove koji su ratovali i razvaljuje im bubrege.I glasaju ga. Kako tako, glasaju. Zasto? Zato sto ih interesuje samo guzva.Mase srpstvom da bi imao guzvu da pljacka. Isto vazi i za Tomu. Uvalio ih u kontejnere, beskucnici, ali se okupljaju oko njega.
Neko veruje da je u stanju da ucini nesto dobro za Srbiju? Ma jok. On je generator guzve.
Ovde se necasno zivi od 45-e naovamo. Ljudi nisu nista sticali. Davala partija.
Otimalo se gotovo.Tu su generacije otimacina, nije to jedna.
E sada otimacina treba da se legalizuje.Bachi malo prasine u oci, hvataj sarana kapitalca kod Velje, ali nemoj i Ivicin upravni odbor. Hvataj kokainca, to ceo svet voli.
Najefikasniju ulogu u tome je imao Haski Urangutan. Iskreno se nadam da ce ga pustiti.
Sto ni on evidentno nece. Vise bi voleo da mu odalame robiju da negde brljavi neke svoje knjige. Jer ako ga puste, udba mora nesto sa njim da uradi. Njihovo chedo.

Наравно да су за тебе срби они који су надахњивали ратове.
Наравно да су хрвати протјерани из Србије;
Наравно да је Шешељ клао хрвате по Госпићу;
Наравно да је Тома увалио шиптаре,хрвате и балијетине у контејнере;
Наравно да је Србија руска губернија;
Наравно да је Дачић коалициони партнер са опозицијом Србије;
Наравно да сада у Србији владају поштењачине;
Наравно да си ти по старом добром бескичмењачком обичају:
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 18:29:45 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
pre bih glasao za Čedu

Znao sam da si LDP-ovac. Smile

I to latentni  Smile

bio si mi sumnjiv još od tvog 12407 posta  Smile

Prema pisanju Vasington posta od 05.07.2010 god.
---------------------------------------------------------------------------------------

Visoki oficir FBI-a za borbu protiv medjunarodnog terorizma,iznosi nove cinjenice vezane za teroristicki napad na WTC u Njujorku,koji se desio 11/09/2001 god.
Saradnja americkih bezbedonosnih struktura sa srpskim bezbedonosnim strukturama,vec je dala vidljive rezultate na terenu,kako u borbi protiv medjunarodnog terorizma,tako i po pitanju organizovanog kriminala.Posle izvedene uspesne medjunarodne policijske akcije kodnog imena
¨balkanski ratnik¨u kojem su ucestvovale policije vise zemalja,obnovljeno je poverenje u rad i efikasnost policija regiona od strane FBI.Prilikom razmene informacija srpska BIA je bacila novo svetlo na dogadjaje od 11/09/2001 god. i napada na WTC.Analizirajuci nove podatke FBI misli da se napad odigrao po drugacijem scenariu od onog sa kojim je upoznata svetska javnost.
Postoji mogucnost,da se ponovo pokrene istraga povodom citavog dogadjaja,a velike su sanse da se i sa Osame Binladena skine sumnja da je organizator i finansijer tog teroristickog napada.
BIA tvrdi,da prema svedocenju Milosa Simovica i Sretka Kalinica,a koja se sad analiziraju.Postoji indicija da iza ideje,organizacije i finansiranja samog napada stoji niko drugi do dr.Vojislav Seselj.
Cak!!! Postoje i odredjene indicije da je jedan od aviona bio navodjen sa daljine,a licno ga je navodio iz svoje kancelarije u sedistu SRS u Zemunu.Obama se vec sprema da se javno izvini Osami Binladenu,kao i da uvede nove sankcije Srbiji. Smile

Izvor:XXX

ovo treba ozbiljno proveriti,jer po nekim mojim saznanjima jedan moj komšija je to veče pravio slavlje u kući,a kako je svima dobro poznato njegova šurnjaja što živi u šreh od čika srede,je bila na istom mestu za proslavu nove godine sa jednim mladićem,koji je pak viđen kako lepi radikalske plakate po obližnjoj trafo stanici...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
pre bih glasao za Čedu

Znao sam da si LDP-ovac. Smile

I to latentni  Smile

Prema pisanju Vasington posta od 05.07.2010 god.
---------------------------------------------------------------------------------------

Visoki oficir FBI-a za borbu protiv medjunarodnog terorizma,iznosi nove cinjenice vezane za teroristicki napad na WTC u Njujorku,koji se desio 11/09/2001 god.
Saradnja americkih bezbedonosnih struktura sa srpskim bezbedonosnim strukturama,vec je dala vidljive rezultate na terenu,kako u borbi protiv medjunarodnog terorizma,tako i po pitanju organizovanog kriminala.Posle izvedene uspesne medjunarodne policijske akcije kodnog imena
¨balkanski ratnik¨u kojem su ucestvovale policije vise zemalja,obnovljeno je poverenje u rad i efikasnost policija regiona od strane FBI.Prilikom razmene informacija srpska BIA je bacila novo svetlo na dogadjaje od 11/09/2001 god. i napada na WTC.Analizirajuci nove podatke FBI misli da se napad odigrao po drugacijem scenariu od onog sa kojim je upoznata svetska javnost.
Postoji mogucnost,da se ponovo pokrene istraga povodom citavog dogadjaja,a velike su sanse da se i sa Osame Binladena skine sumnja da je organizator i finansijer tog teroristickog napada.
BIA tvrdi,da prema svedocenju Milosa Simovica i Sretka Kalinica,a koja se sad analiziraju.Postoji indicija da iza ideje,organizacije i finansiranja samog napada stoji niko drugi do dr.Vojislav Seselj.
Cak!!! Postoje i odredjene indicije da je jedan od aviona bio navodjen sa daljine,a licno ga je navodio iz svoje kancelarije u sedistu SRS u Zemunu.Obama se vec sprema da se javno izvini Osami Binladenu,kao i da uvede nove sankcije Srbiji. Smile

Izvor:XXX

ovo treba ozbiljno proveriti,jer po nekim mojim saznanjima jedan moj komšija je to veče pravio slavlje u kući,a kako je svima dobro poznato njegova šurnjaja što živi u šreh od čika srede,je bila na istom mestu za proslavu nove godine sa jednim mladićem,koji je pak viđen kako lepi radikalske plakate po obližnjoj trafo stanici...  Smile
Нисам ја живота ми. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Rekao bih da nam je tema malo kolapsirala, jer izgleda da je po običaju, legla stvar.
Pušten glas i kraj. Ako se na tome završi u pitanju je obična pljuvačina, po Šešelju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ma obicno pakovanje, nagadjanje i eventualno spremanje za Zabelu, ako ne bude dobar. tacno kao u vreme Milosevica: Seki ako nisi dobar u jedanaest te hapsim u dvanaest ti sudim a u jedan ima rucak u CZ-u.
Dobar sam tata, samo reci kako da igram pipirevku.
Covek koji je iz inata postao Srbin. A mogao je tako lepo da postane balija ili hrvat.
Jedna posast manje za srpstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
A tek od 13658 posta , tada se videlo blago povlacenje za nik mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
A tek od 13658 posta , tada se videlo blago povlacenje za nik mi  Smile

nisam dalje pratio  Smile

evo šta kaže voja

Нисам наручио убиство Николића!

Пред Хашким трибуналом лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ негирао је да је наручио убиство свог некадашњег сарадника Томислава Николића и истакао да су такве тврдње производ договора Александра Вучића са адвокатима ухапшеног члана "земунског клана" Милоша Симовића.
Из обраћања Војислава Шешеља у судници Хашког трибунала

"То су све лажи и клевете. Никада у животу нисам био умешан ни у једно убиство и недолично кривично дело", рекао је Шешељ, уз опаску да му се до сада судило само за политичке деликте.

"Вучић и Симовићеви браниоци Желимир Чабрило и Милош Рашић договорили су се да инструишу Милоша Симовића да ме лажно оптужи ради што већег јавног ефекта", тврдио је Шешељ, сугеришући да је циљ био раст популарности Николићеве и Вучићеве Српске народне странке.

Као "највећи проблем", Шешељ је навео то што "и Николић и Вучић тврде да сам наручио убиство преко своје жене Јадранке Шешељ".

Према његовим речима, циљ таквих тврдњи је да му се ограниче посете супруге у притвору у Схевенингену.

Шешељ је упозорио судије да ће престати да узима лекове, већином за срце, уколико му, као последица тврдњи да је убиство наводно наручио преко супруге Јадранке, Трибунал ограничи супругине посете.

Председавајући судија Жан-Клод Антонети узвратио је оптуженом да "не уцењује".

Лидер радикала је судијама пренео и тврдње Николића да је он преко Вучића раније, док су сви били сарадници у СРС, већ покушао да из притвора наручи једно убиство, као и да је новинар Дејан Анастасијевић тврдио да Шешељ стоји иза покушаја његовог убиства.

"Појавиле су се поново и оптужбе да сам био умешан и у убиство премијера Зорана Ђинђића", рекао је Шешељ, наглашавајући да су то "све клевете и лажи".

Шешељ је назначио и да су његови сарадници поднели кривичне пријаве против Николића, Вучића и адвоката Милоша Симовића.

У притвору Трибунала у Схевенингену Шешељ је од 24. фебруара 2003. године када се добровољно предао пошто је против њега подигнута оптужница због злочина над несрбима 1991-1993. године.
РТС, 7.7.2010.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Hag je premija za Sekija. Ajde malo kod nas da vidis novi Alkatraz. Tamo neces imati komp i ostale beneficije.
Kakav atentat, kakvi bakraci? Pa znas da Toma to radi jer je naredila mama udba.
Ko vas je napravio i promovisao? Tri kaveza kod Vuka Bojovica, pa sva trojica tamo na lanac. Pa naplata posetiocima da imaju pravo da vas gadjaju g*nima. Budete korisni za srpstvo.
Onda ce i g*na biti na ceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.