Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešelj iz Haga naručio ubistvo Nikolića!  (Pročitano 21315 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6300
Ma oви у Београду лоше протумачили шифру, Шеки тражио да му пошаљу кошуље са кратким рукавима Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Šta , vrućina mu u sobici ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Seki nikada u zivotu nije toliko uzivao kao u Hagu. Lepo prava katastrofa sto ce morati da ga presele u Zabelu.
Ono sto volim, je kako mu bivsi poslodavci pakuju, tacno ono sto su oni uradili.
I to uz svesrdnu pomoc kuma Tome.Mali crveni potrcko, nije jos svestan kako je finale kod komunjara, kada brisu bulju tobom? Sada ce imati prilike da vidi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Pre dve - tri godine "pogrebni zavod-nik" je pokrenuo pricu  o "nekom bombarderu iz Republike Srpske  koji je, navodno , krenuo na zadatak , pa se predomislio..." . Smile  Smile

Navodno i tada je   " Seseljeva supruga  bila kurir"...

A sad - snajperista...

Sta li je sledeca "bajka pred spavanje" ?

Da li iz Den Haada moze nesto pametnije da "stigne" ?  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ma ova prica postaje interesantna. Vis kako Toma kaze: uuuuu pa narucivao on ubistva preko mene, ali sam mu rekao: nisam lud.
Evi i Seki preti u Hagu, da ce prestane da pije lekove.
Naaaaarod srbski ce se rasplace od silnih strajkova gladju i samoubilackim pokusajima njegovih casnih heroja.
Balvanijo ovi su teli da ti prave Veeeeeeeeeeeeliku Srbiju.
Sve je to Papa zamesio, majke mu ga judeo-nacisticke obrezane.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2010, 00:46:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma ova prica postaje interesantna. Vis kako Toma kaze: uuuuu pa narucivao on ubistva preko mene, ali sam mu rekao: nisam lud.
Evi i Seki preti u Hagu, da ce prestane da pije lekove.
Naaaaarod srbski ce se rasplace od silnih strajkova gladju i samoubilackim pokusajima njegovih casnih heroja.
Balvanijo ovi su teli da ti prave Veeeeeeeeeeeeliku Srbiju.
Sve je to Papa zamesio, majke mu ga judeo-nacisticke obrezane.
Па нормално је да нећеш нападати своје нацистичке савезнике. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ako ta kreatura od političara ikada pobedi, to bi značilo kraj Srbije u svakom pogledu.
Os svih loših rešenja Šešelj je najgore.To bi nila definitivna pobeda nacinalnog primitivizma. Smile
Bolje on nego mandžurijski kandidat.

Mislim na Tadića naravno...

-Izraz lica koji se jednostavno ne dešava
 http://img717.imageshack.us/img717/5672/tadicbajden.jpg
« Poslednja izmena: 08. Jul 2010, 19:39:02 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović zatražio je danas da nadležni što pre utvrde istinu o navodnom atentatu na lidera naprednjaka Tomislava Nikolića i ocenio da su jedine žrtve te laži lider radikala Vojislav Šešelj i njegova porodica.

Šarović je na konferenciji za novinare dodao da su u cilju utvrđivanja istine lider SRS i njegova supruga podneli tužbe protiv novinara i odgovornih u dnevnim listovima Blic i Press.

SRS je pre nekoliko dana podnela tužbe protiv Nikolića, Vučića, i advokata člana zemunskog klana Miloša Simovića zbog "monstruoznih optužbi na račun Šešelja".

"Žrtve tih laži da je Šešelj naručio ubistvo Nikolića, smo i svi mi koji smo članovi i funkcioneri stranke, jer neko može da nas prepozna na ulici i kaže vi ste ludaci i ubice", kazao je Šarović.

Prema njegovim rečima, SRS insistira da nadležni organi zatraže od Nikolića da odgovori na pitanja ko je bio meta navodnog atentata koji je Vojislav Šešelj, prema Nikolićevim tvrdnjama, pokušao da naruči pre dve-tri godine iz ćelije u Hagu.

"Nikolić treba da kaže preko koga je Šešelj navodno naručio ubistvo, ko je trebalo da bude navodni atentator i zašto se tada nije obratio nadležnim organima", kazao je Šarović.

Šarović je rekao da je lider radikala podneo tužbu protiv novinarke i glavnog i odgovornog urednika Blica zbog teksta "Šešelj iz Haga naručio ubistvo Nikolića".

Šešeljeva supruga Jadranka podnela je tužbu protiv novinara Pressa, osnivača i glavnog i odgovornog urednika, zbog teksta u kojem se tvrdi da je Jadranka Šešelj prenela poruku o navodno naručenom ubistvu, kazao je on.

Šešeljeva supruga je, prema Šarovićevim rečima, podnela i tužbu za klevetu protiv novinara Dejana Anastasijevića koji je Blicu izjavio da je ona u Beograd donela navodni spisak za likvidaciju na kojem je bilo i ime Anastasijevića.

Šarović je ocenio da se sve te laži plasiraju kako bi se otežao položaj Šešelja u Hagu.

(Beta)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60

" ...

BEOGRAD 08. 07. 2010

PRESS

Tomislav Nikolić ljut na ministra policije
Napredno: Toma vratio obezbeđenje zbog Pressa!

Predsednik SNS odbio policijsko obezbeđenje zbog intervjua Ivice Dačića Pressu. Nikolić indirektno rekao da je Šešelj već naručivao ubistva iz Haga

Ko me laže, Tadić ili Dačić... Tomislav Nikolić traži da državni organi rade „zajedno"

Lider SNS-a Tomislav Nikolić ubuduće neće koristiti policijsko obezbeđenje koje mu je dodeljeno posle informacija da je Vojislav Šešelj naredio njegovo ubistvo. Nikolić je juče rekao da posle „nameštenog intervjua" Ivice Dačića Pressu, koji smo objavili u utorak, više nema poverenja u ministra policije. Predsednik naprednjaka indirektno je rekao da je Šešelj i ranije naručivao ubistva iz Haga.

Simoviću naredbe iz Haga... Šešelj

Nikolić je naveo dva razloga zbog kojih odbija da ga obezbeđuje policija. Prvi je što je Dačić rekao da ne veruje Milošu Simoviću kada kaže da je Nikoliću ugrožen život, a drugi što je Dačić tokom intervjua Pressu pokazao da je u dnevnim kontaktima sa Šešeljem.

Ako mi se nešto desi, oprostite Dačiću

- Odlučio sam da odbijem policijsko obezbeđenje, jer sam od predsednika države obavešten da mi je život ugrožen, a od ministra policije sam dobio potpuno suprotnu informaciju. Dačić je u intervjuu Pressu potvrdio naša saznanja da pomaže Vojislavu Šešelju. U situaciji kada Dačić kaže da su izjave Miloša Simovića doprinele da se rasvetli 20 ubistava, ali da mu ne veruje jedino da je moj život ugrožen, i kada je Dačić na dnevnoj vezi sa Šešeljem i radi namešteni intervju sa novinarom koji zna svaku Šešeljevu reč... Ja u takvoj situaciji više ne želim da budem na teretu budžeta i građanima Srbije - rekao je lider SNS-a.

Podsetimo, intervjuu ministra policije Pressu prekinuo je telefonski poziv Dačiću iz Haga kada se javio Vojislav Šešelj. Na početku intervjua objavili smo kratak rekonstruisan razgovor Dačića i Šešelja, u kome je lider SRS i haški optuženik negirao da je naručio Nikolićev atentat. Dačić je izjavio da ne veruje u sve što Simović tvrdi, a povodom informacije tog „zemunca"da je Šešelj naručio ubistvo Nikolića, ministar policije je rekao da „tek treba da se istraži da li je to tačno ili ne".

Press: Intervju sa ministrom Dačićem nije namešten

Redakcija Pressa kategorično odbacuje tvrdnje Tomislava Nikolića da je intervju ministra Ivice Dačića objavljen u našem listu - namešten.

Istina je prosta. Istina je da je tokom intervjua koji je sa Dačićem u njegovom kabinetu vodio naš zamenik glavnog urednika Svetomir Marjanović ministra policije iz Haga pozvao lider SRS Vojislav Šešelj. Istina je da je Dačić sa Šešeljem razgovarao i da smo mi sadržaj tog razgovora zabeležili i objavili. Eto, samo to je istina.

Press ništa nije nameštao. I tačka.

Na pitanje novinara da li je dobio zvaničnu informaciju od Dačića da mu život nije ugrožen, lider naprednjaka je odgovorio da nije, i dodao da ne želi da učestvuje u „glumama i predstavama" sa njim.

- Ako mi se nešto desi, oprostite mu što je pogrešio - poručio je Nikolić.

On je rekao da očekuje da od „drugih organa koji nisu pod kontrolom Ivice Dačića" bude obavešten o stepenu svoje ugroženosti.

- Ne može u jednoj državi predsednik da mi kaže da sam ugrožen, a ministar policije da nisam. Predsednik Srbije Boris Tadić želeo je da me stavi pod stakleno zvono, a Dačić me je tog staklenog zvona oslobodio. Za mene ne postoje jedni i drugi državni organi, postoji samo država. Državni organi moraju da rade zajedno, na osnovu istih istina i saznanja. Od danas, ja ću da živim i krećem se kao do sada, pošto je Dačić ubeđen da je samo džabe trošio novac na moje obezbeđenje - poručio je Nikolić.

Dačić: Ozbiljno shvatamo pretnje Nikoliću

Ministar Ivica Dačić izjavio je juče da policija veoma ozbiljno shvata pretnje koje su upućene Tomislavu Nikoliću i da je zadatak policije da ga zaštiti.

- Svako nipodaštavanje tih pretnji ili javno licitiranje o njihovoj istinitosti i svakodnevno iznošenje različitih stvarno rečenih ili izmišljenih detalja tog slučaja ne doprinosi ni bezbednosti Tomislava Nikolića ni poslu policije ili drugih državnih organa - rekao je Dačić.

Šešeljeve poruke: Javi to Simoviću

Na pitanje da li je realno da Šešelj naruči njegovo ubistvo, Nikolić je odgovorio potvrdno:

- Sad moram da kažem da je realno. Postoje takvi slučajevi iz Šešeljeve haške prošlosti.

Na pitanje novinara Pressa zašto bi Miloš Simović i Luka Bojović izvršavali Šešeljeva naređenja, odnosno čime ih lider SRS „drži u šaci", Nikolić je odgovorio:

- Kada je Šešelj ranije pokušavao nešto da uradi iz Haga, njegova poruka je bila „javi to Simoviću". Što se tiče Luke Bojovića, tu je u pitanju moralni dug.

Nikolić, međutim, nije direktno odgovorio na pitanje kako su ranije prenošene Šešeljeve poruke Milošu Simoviću, koji je sve donedavno bio u bekstvu, rekavši kratko „gde vi živite".

Šešelj: Smestili mi Vučić i Nikolić sa Simovićevim advokatima

HAG - Lider radikala Vojislav Šešelj juče je u sudnici Haškog tribunala rekao da su tvrdnje da je on iz pritvora naručio ubistvo Tomislava Nikolića plod dogovora Aleksandra Vučića i advokata Miloša Simovića! Njihovo konstruisanje, prema Šešeljevim rečima, imalo je za cilj rast popularnosti Srpske napredne stranke, ali i davanje na značaju uhapšenog člana „zemunskog klana" pred tužiocem i javnošću.

Kao najveći problem, Šešelj je istakao navode da je ubistvo naručeno preko njegove žene Jadranke, zbog čega bi njoj bile ograničene posete u Sheveningenu. Ukoliko se to dogodi, lider SRS-a je upozorio sudije da će prestati da uzima lekove, na šta mu je predsedavajući sudskog veća Žan-Klod Antoneti odgovorio „da ne ucenjuje".

- Nikada u životu nisam bio umešan ni u jedno ubistvo i nedolično krivično delo. To su sve laži i klevete. Vučić i Simovićevi branioci Želimir Čabrilo i Miloš Rašić dogovorili su se da instruišu Miloša Simovića da me lažno optuži, radi što većeg javnog efekta - rekao je Šešelj.

On je takođe naveo i da su njegovi saradnici podneli krivične prijave protiv Simovićevih advokata, kao i protiv bivših stranačkih kolega Vučića i Nikolića.

M. MARKOVIĆ ..."

Sa:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/124699/Napredno%3A+Toma+vratio+obezbeđenje+zbog+Pressa!.html
« Poslednja izmena: 08. Jul 2010, 23:14:51 od yuhuu »
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
šta bi ovo ? sad nabedjuju na vučića da je pripremao atentat.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.