Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešelj iz Haga naručio ubistvo Nikolića!  (Pročitano 21220 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Sve se nesto mislim ako dodje do izbora i Vucko udje u neku koaliciju sa DS-om, pa tu bude i Mladja, kako ce se oni izljubiti i izjaviti kako odlicno rade kao tim.
A Toma smesan, kaze: uuuuu pa narucivao on, samo ja nisam hteo da ubijam ljude.
Ispada bre radikali da vam Toma kopao stranku jos daaaaavno.
Sto rece jednom, bio demokrata u dusi, ali ga Seki tukao po usima, pa nije smeo da iskaze ljubav. Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 02:31:59 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Николић да каже све што зна

Требало би да лидер СНС-а понуди државним органима информације о Шешељевим претњама из Хага, каже др Зоран Драгишић

Лидер напредњака Томислав Николић требало би да са надлежним државним органима подели своја сазнања о претњама које је, како је сам изјавио, Војислав Шешељ упућивао преко посредника из хашког притвора. То би било у његовом личном интересу, будући да је тренутно и сам угрожен, али и у интересу безбедности државе и свих грађана, кажу Зоран Драгишић са Факултета за безбедност и др Невен Цветићанин из Института друштвених наука.
Николић, међутим, државним органима не верује. Он се јуче није јавио на позив „Политике”, а заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић, на питање да ли је његов страначки шеф спреман да се одазове евентуалном званичном захтеву надлежног тужилаштва и каже све што зна, каже да може само да понови оно што је Николић већ рекао на конференцији за новинаре.
„Данас у овој држави нема човека коме бих могао да тако нешто кажем, осим ако би дошли поштени људи којима би правда и право били пре свега”, рекао је, између осталог, Николић пре два дана на конференцији за новинаре одговарајући на питања о томе да ли је спреман да надлежним органима каже све што зна о претњама које је лидер радикала наводно упућивао из Хага и о његовој повезаности са одређеним криминалцима.
А да ли је, ипак, Николић још раније требало да надлежним органима или јавности укаже на Шешељеве потезе (због којих сада сматра да је реално да Шешељ заиста наручи његово убиство) и да ли би то предупредило садашње догађаје? „Мислим да је увек поступао на најбољи могући начин”, истиче Вучић. Драгишић каже да постоји обавеза да се пријави припрема кривичног дела, али да ипак „треба имати у виду да ниједна претња која је упућивана из хашког притвора није реализована”, па практично није ни имало шта да се пријави.
„Имајући у виду целокупан след догађаја, та претња ми делује врло реално”, наглашава Драгишић, који додаје да би у случају да се нешто деси Николићу, као лидеру можда и најјаче странке у Србији, то имало далекосежне последице по политичку стабилност у Србији. Због тога би, према његовим речима, Николић ипак требало да понуди надлежним државним органима информације које он има о томе шта се дешавало раније, ако то до сада већ није учинио.
Последња медијска дешавања око „стварне или измишљене угрожености” Томислава Николића и његова конференција за новинаре имали су пре свега за циљ скретање медијске пажње на ову странку и њене активности, сматра Цветићанин. Како каже, конференција за новинаре је упућена грађанима, који немају безбедносне ингеренције. „Они могу само да гласају, а нисам сигуран да би ово могло да донесе политичке поене Томиславу Николићу”, каже Цветићанин
Он наглашава да проблеме треба решавати у институцијама система, што је у подједнаком интересу и власти и опозиције. А ако лидер опозиционе странке изнесе став да не верује државним органима, то значи срозавање угледа саме државе.

-------------------------------------------

Вучић: Нека ме полиција испита

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић позвао је јуче надлежне органе да га до понедељка испитају да ли је имао било какве везе са објављивањем информације о могућем убиству лидера СНС-а Томислава Николића, преноси агенција Бета. Вучић је на конференцији за новинаре рекао да је „монструм из Хага” (Војислав Шешељ) у сарадњи са једним од министара конструисао причу да је он (Вучић) утицао на изјаве бившег члана земунског клана Милоша Симовића о наручивању убиства Николића. Вучић није саопштио име тог министра, већ је навео да ће у понедељак казати о коме је реч, уколико полиција не буде реаговала на његов захтев да га испита.

----------------------------------------------

Делегација СНС у Бриселу

Заменик председника СНС-а Александар Вучић је на јучерашњој конференцији најавио да ће делегација те странке 18. јула започети тродневну посету Бриселу, где ће са званичницима Европске уније разговарати о европској интеграцији Србије и о Косову.
Б. Баковић
објављено: 09.07.2010.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
 Smile
Шта је ово људи? Smile
Мало гованце заборавило да га је Хашки монструм избацио у јавност.
Јбт. њима као да је говор писала Кандићка лично. Smiley 1

Ако су ова два кловна једина алтернатива за Србију нема потребе да се не гласа за Јовановића.
Исто размишљају само што је Чеда макар искрен и каже директно:"људи ја јесам пи*ка али искрена
пи*ка за разлику од екс радикалског двојца".

У земљи која је окупирана,гдје је на власти онај који жели да заборавимо шта нам је НАТО чинио,
гдје се хапсе и прогоне они који би у свакој другој држави имали статус:"Persons in respect of" као што
Кларк ужива у америци,да неко међународног политичког затвореника из реда властитог народа назива "Хашким монструмом" је ако ништа идиотски.
Само да подсјетим да се монструму суди ради изречене јавне ријечи а колико видим господа су одлучила да себи скину рејтинг а не подигну као што неки "аналитичари" мисле,наравно свјесно
манипулишући Томиним глупостима.
Бацили су карту на српску аверзију према тужбалицама и само драги бог зна шта су наумили.
Један глас мање 100%.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Prema pisanju Vasington posta od 05.07.2010 god.
---------------------------------------------------------------------------------------

Visoki oficir FBI-a za borbu protiv medjunarodnog terorizma,iznosi nove cinjenice vezane za teroristicki napad na WTC u Njujorku,koji se desio 11/09/2001 god.
Saradnja americkih bezbedonosnih struktura sa srpskim bezbedonosnim strukturama,vec je dala vidljive rezultate na terenu,kako u borbi protiv medjunarodnog terorizma,tako i po pitanju organizovanog kriminala.Posle izvedene uspesne medjunarodne policijske akcije kodnog imena
¨balkanski ratnik¨u kojem su ucestvovale policije vise zemalja,obnovljeno je poverenje u rad i efikasnost policija regiona od strane FBI.Prilikom razmene informacija srpska BIA je bacila novo svetlo na dogadjaje od 11/09/2001 god. i napada na WTC.Analizirajuci nove podatke FBI misli da se napad odigrao po drugacijem scenariu od onog sa kojim je upoznata svetska javnost.
Postoji mogucnost,da se ponovo pokrene istraga povodom citavog dogadjaja,a velike su sanse da se i sa Osame Binladena skine sumnja da je organizator i finansijer tog teroristickog napada.
BIA tvrdi,da prema svedocenju Milosa Simovica i Sretka Kalinica,a koja se sad analiziraju.Postoji indicija da iza ideje,organizacije i finansiranja samog napada stoji niko drugi do dr.Vojislav Seselj.
Cak!!! Postoje i odredjene indicije da je jedan od aviona bio navodjen sa daljine,a licno ga je navodio iz svoje kancelarije u sedistu SRS u Zemunu.Obama se vec sprema da se javno izvini Osami Binladenu,kao i da uvede nove sankcije Srbiji. Smile

Izvor:XXX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Prema pisanju Vasington posta od 05.07.2010 god.
---------------------------------------------------------------------------------------

Visoki oficir FBI-a za borbu protiv medjunarodnog terorizma,iznosi nove cinjenice vezane za teroristicki napad na WTC u Njujorku,koji se desio 11/09/2001 god.
Saradnja americkih bezbedonosnih struktura sa srpskim bezbedonosnim strukturama,vec je dala vidljive rezultate na terenu,kako u borbi protiv medjunarodnog terorizma,tako i po pitanju organizovanog kriminala.Posle izvedene uspesne medjunarodne policijske akcije kodnog imena
¨balkanski ratnik¨u kojem su ucestvovale policije vise zemalja,obnovljeno je poverenje u rad i efikasnost policija regiona od strane FBI.Prilikom razmene informacija srpska BIA je bacila novo svetlo na dogadjaje od 11/09/2001 god. i napada na WTC.Analizirajuci nove podatke FBI misli da se napad odigrao po drugacijem scenariu od onog sa kojim je upoznata svetska javnost.
Postoji mogucnost,da se ponovo pokrene istraga povodom citavog dogadjaja,a velike su sanse da se i sa Osame Binladena skine sumnja da je organizator i finansijer tog teroristickog napada.
BIA tvrdi,da prema svedocenju Milosa Simovica i Sretka Kalinica,a koja se sad analiziraju.Postoji indicija da iza ideje,organizacije i finansiranja samog napada stoji niko drugi do dr.Vojislav Seselj.
Cak!!! Postoje i odredjene indicije da je jedan od aviona bio navodjen sa daljine,a licno ga je navodio iz svoje kancelarije u sedistu SRS u Zemunu.Obama se vec sprema da se javno izvini Osami Binladenu,kao i da uvede nove sankcije Srbiji. Smile

Izvor:XXX

Znao sam, a ko je kriv za ubistvo Kenedija, Voja, verovatno? Smile
Jeste da je onda imao 7, 8 godina, ali čuo sam da je bio zločest dečko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
09. 07. 2010

Press

Vučić tvrdi da Dačić instruira Šešelja!

Jedan ministar je nagovorio monstruma Šešelja da kaže da sam ja izmislio priču o atentatu na Nikolića, tvrdi Vučić i objašnjava da se radi o ministru koji je razgovarao sa Šešeljem dok je davao intervju Pressu
Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić optužio je juče ministra Ivicu Dačića da šuruje sa Vojislavom Šešeljem! Vučić, naime, tvrdi da ga je Vojislav Šešelj optužio da je izmislio priču o atentatu na Tomislava Nikolića upravo na nagovor Ivice Dačića.
Vučić nije direktno imenovao Dačića, ali je potvrdio da je reč o ministru koji je pred novinarom Pressa razgovarao sa Šešeljem. (Press je u utorak objavio intervju sa ministrom Dačićem, koji je rađen u petak prošle nedelje. Za vreme trajanja intervjua Šešelj se direktno iz Haga telefonom javio Dačiću.)
Šešelji tužili Press, „Blic" i novinara „Vremena"
Funkcioner SRS Nemanja Šarović objavio je juče da je porodica Šešelj tužila Press i „Blic", kao i glavne urednike ovih novina. Šarović je rekao da je Jadranka Šešelj tužila Press i glavnog urednika Dragana J. Vučićevića „zbog teksta u kome se tvrdi da je ona prenela poruku lidera radikala Luki Bojoviću da ubije Tomislava Nikolića".
„Blic" i njegovog glavnog urednika Veselina Simonovića tužio je sam Vojislav Šešelj i to „zbog pisanja da je on naručilac atentata na Nikolića". U oba slučaja Šešelji traže odštetu od po milion dinara. Šarović je objavio i da je Jadranka Šešelj podnela privatnu tužbu protiv novinara „Vremena" Dejana Anastasijevića, zbog izjave da je dobio informaciju da je ona iz Haškog tribunala donela Šešeljev spisak za likvidacije i zastrašivanja.

Nikad video Simovića
Vučić je juče rekao da će „od nadležih državnih organa tražiti snimke razgovora jednog režimskog ministra sa Šešeljem". Funkcioner SNS kaže da su taj ministar i Šešelj razgovarali „dan ili dva" pre nego što je Dačić razgovarao sa Šešeljem pred novinarem Pressa". Na pitanje Pressa da li misli na istog čoveka kada govori o ministru koji je instruisao Šešelja i o ministru koji je pred novinarima razgovarao sa liderom radikala, Vučić je odgovorio „o jednom ministru je reč".
Podsetimo, Šešelj je rekao da je Vučić u saradnji sa advokatima uhapšenog „zemunca" Miloša Simovića plasirao priču o naručenom atentatu na Nikolića.
- Nije problem u monstrumu (Šešelju, op. a.), nego u režimu koji ga koristi u borbi protiv SNS-a. Ako sam ja na bilo koji način učestvovao u fabrikovanju informacije o atentatu na Nikolića, neka idem u zatvor. Simovića nikad u životu nisam video, a ni njegove advokate nisam video pre teksta u novinama o atentatu. Nemam nikakve veze s tim - rekao je Vučić.
Vučić je zatražio da državni organi do ponedeljka zvanično saopšte koji je ministar savetovao Šešelja da optuži Vučića, ili će on sam u suprotnom reći ime tog ministra.

Prelević: Tužilac po službenoj dužnosti da ispita Nikolića!
 Tužilaštvo bi moralo da reaguje povodom izjave Tomislava Nikolića da je „realno da je Šešelj naručio njegovo ubistvo" i da je „ranije bilo takvih slučajeva tokom Šešeljevog boravka u Hagu", ocenjuje advokat i bivši koministar policije Božo Prelević. On smatra da bi tužilaštvo moralo da ispita Nikolića.
- To bi bilo pametno, jer se ljudi olako „gađaju" izjavama. Tužilac bi trebalo da pozove Nikolića i da ga pita na osnovu čega on tvrdi sve to i da li ima neke ozbiljne dokaze. Ako nema, onda to treba objaviti, a ako ima, onda to treba procesuirati. Da sam ja na mestu tužioca, reagovao bih povodom jučerašnje izjave Nikolića. Ako bi se ispostavilo da od tih tvrdnji nema ništa, sazvao bih konferenciju za novinare i to rekao javno. To je jedini način da se politička scena u Srbiji uozbilji i zaštiti od „trovanja" njenih aktera - kaže Prelević.
Prema njegovim rečima, ako bi se ispostavilo da postoje dokazi da je naručivao ubistva, Šešelj bi mogao da bude optužen za krivično delo podstrekivanja, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.
Nakon pitanja da li će reagovati na Nikolićeve izjave, u republičkom tužilaštvu su nas uputili na specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića, koji nam se nije javio.
Tomislav Nikolić se juče nije javljao na pozive Pressa, a zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić na pitanje da li očekuje da će tužilaštvo reagovati povodom Nikolićeve izjave, kratko je odgovorio:
- Očekujem. Neka državni organi rade svoj posao.

Šešelj je mali miš
- Zahtevam od nadležnih da me ispitaju i utvrde da li sam na bilo koji način povezan sa informacijom o atentatu. Da vidimo da li lažem ja, ili jedan monstrum, ili jedan ministar. Da to izmisli, monstrumu je pomogao jedan od ministara. Mi znamo koji ministar i tražitimo da se ispita - kaže Vučić.
On je najavio i da će naprednjaci zahtevati da im se dostave snimci razgovora „ministra" i Šešelja od 29. i 30. juna, i da će ih, ako im država ne da, tražiti od Haškog suda.
Inače, juče je bilo vidno da je Aleksandar Vučić drastično zaoštrio rečnik kojim je opisivao Šešelja, koji je za njega bio „monstrum", a u jednom navratu i „mali miš"!
- Ni danas nisam rekao ono što ću reći Šešelju u lice i sve što znam o njemu. On je sad u Hagu i ne može da mi odgovori. Ali maće problem sa mnom, zato što zna da je on mali miš i da ga se ne plašim - zaključio je Vučić.   

M. Marković
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
On je sad u Hagu i ne može da mi odgovori. Ali maće problem sa mnom, zato što zna da je on mali miš i da ga se ne plašim - zaključio je Vučić.   
Зато што је у Хагу и јесте разлог што серенда.
Мораће Аца још да гребуцка по врапчијим го*нима мислећи да се од сунца истопила карамела.
Умјесто да смирује мали смрдо пали фитиљ.Баш ме интересује шта га је навело да се тако понаша,осим
што је умислио да је особа за респекта умјесто да се погледа у огледало.
Не може да опрости радикалима што су га пандури пендречили ради њих.
Љут ко' лептир. Smiley 1

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
E pa ne moze samo insinuacije. Lepo da mi cujemo sve sto zna Toma.
I Vucko ima stila: ja cu vi kazem, ako se naljutim!
Hajde bre kurazno, sta ima? Pa mora malo zrtve ako hocete u visokom drustvu Olija Rena.
Znate vi da i radikali vole evro, vise od majke rodjene. Smile Smile Smile
Bre radikali, pa eto doziveste da brisu osnivaci dupe sa vama.Cek polako, kad dodje na red ispitivanje porekla imovine. Brzo cete vi kod Chanka i u Zute. Ladovinka je spas od sunceve zege. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Vučića i Tomu pod hitno treba zatvoriti iza rešetaka , pošto su to sve znali ucestvovali i radili , naknadna pamet i pravljenje naroda budalama im je otežavajuca okolnost , Hrani psa da te ujede , pre bih glasao za Čedu nego za ove nove naknadne što zabijaju nož u ledja i ujedaju ruku koja ih je hranila i nahranila do objesti ! Fuj !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
pre bih glasao za Čedu

Znao sam da si LDP-ovac. Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.