Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šešelj iz Haga naručio ubistvo Nikolića!  (Pročitano 21242 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6300
Ma знам, ја искрено мислим да је све ово маскарада како би се народ замајао циркусом да не би видео шта се стварно дешава. Да је неко хтео стварно да кокне Тому, ил'би то већ урадио ил' би већ био иза решетака.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ovo isto ko na Farmi Maca ili milos.Ma nek se poubijaju vise svi u picku materinu govna smrdljiva  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
To ti je politika u srbiji. Komad sa pevanjem i pucanjem.

Simovićevo pismo o atentatu
1. jul 2010. | 00:10 | Izvor: Beta, Blic, Politika Beograd -- Informacija o navodnom planu za atentat na lidera naprednjaka Tomislava Nikolića potekla je iz pisma nedavno uhapšenog Miloša Simovića, piše "Politika".

Simović je pismom upozorio republičku tužitelju Zagorku Dolovac da Luka Bojović sa svojom "ekipom", po naredbi Vojislava Šešelja, planira atentat na Nikolića.
"Prema onome što je napisao, plan o atentatu i dalje je aktuelan. Simović tvrdi da je znao za zaveru o ubistvu Nikolića, ali da nije trebalo da bude direktni počinilac atentata", tvrdi izvor llista.
Kako se navodi, taj izvor tvrdi i da se od tog plana, prema navodima Simovića, nije odustalo ni posle njegovog hapšenja.
"Pismo sadrži petnaestak rečenica, ali Simović za sada ne otkriva detalje o tome na koji način i kome je Šešelj iz pritvora u Hagu preneo takvu poruku, niti detalje kako je planirano da atentat bude izveden, kao ni sumu novca koja je eventualno ponudjena atentatorima", rekao je izvor "Politike".
Atentat na Nikolića planiran je pre pucnjave nedaleko od Zagreba, kada je Miloš Simović ranio Sretka Kalinića, posle čega su obojica uhapšeni, Kalinić u Zagrebu, a Simović na granici Srbije i Hrvatske.
Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Obradović rekao je da u prošlu nedelju niko nije posetio Simovića u KPZ "Zabela". On je kazao da Simovića, od trenutka kada je doveden u zatvor, nije posetio niko iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Nikolić: Hoće da mi ubije zbog propasti SRS

Informacije da je naručen atentat na mene dobio sam sa najvišeg mesta u državi i ubedjen sam da ne smem to olako da prihvatim, izjavio je lider SNS-a Tomislav Nikolić.
"Problem je za porodicu. Znam da se osećaju nelagodno i teško mi je zbog toga. Oba moja sina imaju decu, i nije svejedno kada imate posla sa monstrumom, na koga će on da se obruši", rekao je Nikolić za "Blic".
Nikolić je rekao da ne sumnja u to da je naredba stigla iz Haga od lidera Srpske radikalne strane Vojislava Šešelja i naveo da "ne zna šta se događa sa čovekom koga nije video u normalnom stanju godinama".
Na pitanje zašto misli da je Šešelj naručio atentat, Nikolić, nekadašnji zamenik predsednika SRS-a, rekao je da misli da je u toku njegov pokušaj da odgovornost za sunovrat stranke skine sa sebe.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 08:14:24 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Boze mili cuda velikoga
Kada slina udari na slinu

Simovic je mogao biti zaduzen samo grob da mu iskopa, jer u slucaju uspeha, Toma verovatno ne bi mogao da radi ono sto najbolje zna. Smile Smile Smile
Daj bre narodu borbe slina i drpaj marzhu. Al vas je bre Tito zajebo kad vam je rekao: ne gi brini, partija ce bum dala sve. A jos gore Kardelj kad vas je postavio sve za direktore.
Vidi sunce tata. Nije to sunce sine, to je mesec. Za pet Oskara.Blockbuster.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Nikolić: Hoće da mi ubije zbog propasti SRS

Informacije da je naručen atentat na mene dobio sam sa najvišeg mesta u državi i ubedjen sam da ne smem to olako da prihvatim, izjavio je lider SNS-a Tomislav Nikolić.
"Problem je za porodicu. Znam da se osećaju nelagodno i teško mi je zbog toga. Oba moja sina imaju decu, i nije svejedno kada imate posla sa monstrumom, na koga će on da se obruši", rekao je Nikolić za "Blic".
Nikolić je rekao da ne sumnja u to da je naredba stigla iz Haga od lidera Srpske radikalne strane Vojislava Šešelja i naveo da "ne zna šta se događa sa čovekom koga nije video u normalnom stanju godinama".
Na pitanje zašto misli da je Šešelj naručio atentat, Nikolić, nekadašnji zamenik predsednika SRS-a, rekao je da misli da je u toku njegov pokušaj da odgovornost za sunovrat stranke skine sa sebe.

Мрзим пизде.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
Коза или рог
Пише: Радомир Рељић

Код нас има једна стара изрека која каже - Ако лаже коза, рог не лаже. Да ли постоји могуцност да: "Нико није наручио убиство-него је неко- наручио лаж!", како сам недуго по објављивљњу ове вести, интуитивно реаговао преко једног одасланог линка.

Наиме, ради се о информацији коју је објавио дневни лист "Блиц", а односи се на наводни атентат на вођу "српских напредњака"-Томислава Николића. Да парафразирам - Информацију је дао окорели убица (по саопштењу) и по тој информацији се врше провере. Атентат је директно из Хага наручио "оковани" Војислав Шешељ, пардон-пишу наредио, што наводи читаоца-да је српски Кунта Кинте вођа банде.

Николић је затим за тв Фокс изјавио, да је све те информације вишеструки убица проследио спeцијалном тужиоцу, да је Шешељ наредбу издао једном другом шефу банде (ваљда Шешељеве-јер му наређује) да би ликвидирао свог главног политичког противника (њега-Николића). И признаје, да је те информације добио још у петак! Ако се добро прате извештаји по дневним медијима-саопштава се да су службе безбедности ту информацију добиле, рано ујутро на Видовдан. Коза или рог'?

Српска полиција и правосуђе у својим рукама држе једног окорелог криминалца, којег су им пре пар седмица (11. јуни) на чудноват начин, до српске границе- "дотерале" хрватске власти. Сва накнадна објашњења се базирају на информацијама, које је он наводно, проследио. Сећамо се неких процеса, који су "пресуђени" по сведочењима "покајника"-који су такође били шефови банди. Те исте вође мафија, данас су угледни бизнисмени, партнери данашње власти, власници универзитета, окружени болументом горила које плаћа држава, а финансира народ.

Шта се иза брега ваља?

Разлози могу бити вишеструки, што би се народски рекло. једним метком је поубијана гомила зечева. Да побројим "зечеве":

1. Спиновање јавности, јер председник Србије није присуствао ни једном од скупова за обележавање Видовдана, државно-црквеног празника. Сви знамо симболику обележавања Косовског Боја, те, да су све манифестације уприличене у то име, уједно и борба за очување Космета у саставу Србије. Најодговорнији човек у Србији је имао пречег посла! Присуствовао је на сасвим другом крају државе (ваљда да буде што даље од Космета), у Новом Саду, крсној слави политичких маргиналаца из СПО-а, жестоких НАТО лобиста и јавних заговорника за предају Космета окупаторима.

2. Српско-хрватски односи! Ових дана је у Хрватској обележена годишњица Јадовног, претече Јасеновца, првог масовног злочина који је извршила НДХ 41. године. У систему стратишта, које је 1941. организовао Окружни суд у Госпићу, познат по имену "Герихт"(нем. Суд), у коме су се налазили Јадовно, Чачић Долац на Велебиту, Слано и Метајна на Пагу, затим Овчара, Ступачинево, ћелезничка станица у Госпићу и још 32 крашке јаме - побијено је преко 40.000 Срба (40.123). Тадић и Додик (наши изабрани) се нису удостојили да присуствују комеморацији-коју Срби организују први пут у историји. Зато се Јосиповић "сетио" приоритета Блајбурга, а Тадић обавезе Сребренице. Овај други најављује одлазак(на коленима) за 11. јули и препоручује се за редовног посетиоца, иако се Сребреница, ни по чему, не може мерити са "величином" српских стратишта. Па, што да народ прича-Где је њему(Тадићу) било место ових дана!

3. СРС је тотално маргинализована странка на српској политчкој сцени, Шешељ је под 24-сатним вишесруким надзором и не видим логику која би водила у том правцу. Једина логика, која упућује на Шешеља је, да га неко жели задржати што дуже у сатанином казамату. Тадићу и Николићу је то заједнички интерес. Значи, притисак на Хаг, или, заједнички договор са њима!

4. Због заједничког митинга опозиције, одржаног на Видовдан у Крушевцу!? По свему што ради и говори Николић, може се закључити, да је он Тадићев клон. Међу њима више нема неке битне разлике, очи,уши и речи су им упрте у исте газде. Резерву, коју Коштуница има према Николићу, ни у ком случају на смемо сметнути са ума! Зато типујем - то није разлог, избори нису на видику!

Овакве "Спин акције", ако је то у питању, немогуће је разоткрити. Иза њих стоји власт са државним апаратом, укључен је и њен најтајнији део, увек се могу позвати на државну тајну и више интересе. Ако се истрага не притера крају, биће то очигледан доказ, дневног спиновања јавности.

Сумњиве изјаве окорелог криминалца, ни у ком случају, не смеју бити разлог дизања(скретања) оволике буке! Држава мора одговорно реаговати ако постоје неке информације, реаговати у циљу заштите сваког грађанина, али, моја је логика-када нешто такво постоји, не излази се тако громогласно пред комплетну јавност. Такве ствари су тајна, док се у потпуности не испитају. Овако ми све делује рекламерски, лажно и сензационалистички. Зато, или коза или рог-истину на сунце!

Тадићева штака добро ради свој посао !

Шешељ већ наручио једно убиство!
Четвртак - 01.07.2010
Председник Српске напредне странке Томислав Николић у интервјуу за „Ало!“ тврди да је Војислав Шешељ из ћелије у Хагу пре две-три године већ покушао да наручи убиство једног човека, али да је онај ко је добио задатак да то пренесе одбио да то учини.

Иако, како каже, нема овлашћења да открије ко је био Шешељев „гласник“, тврди да ће се свашта сазнати када Александар Вучић одлучи да отвори душу.
- Човек који је добио тај задатак од Шешеља одмах ми је све испричао. Рекао сам му да ако то уради, никад више не дође у странку. Он је одговорио да му не пада на памет.
- Претпостављам да мислите на Вучића.

- Не мислим ни на кога. Немам овлашћења да ишта више кажем. Шешељ је задатак дао једној особи, да ли неком из странке или неком ко је веза између странке и банде. Такве ствари увек зна само једна особа. Пошто нећу да нагађам, сваком из СРС-а кога сретнем кажем: „Ти си.“ Намерно. Нек не спавају ноћу. Нек погледају своју децу и помисле на моју. Али Милош Симовић би требало да открије од кога је добио налог да пренесе Луки Бојовићу да ја треба да будем убијен.
- СРС тврди да не постоји могућност да он из Хага наручи ваше убиство.
- Лажу. Доћи ће време да Александар Вучић отвори душу, а онда ће се сазнати да је свашта могуће. У хашку ћелију немогуће је унети метал, али папир није проблем. Ко зна колико смо папира у појасу унели и изнели. Питајте Драгана Тодоровића како је Шешељу доносио забрањене љуте папричице.
- Како сте сазнали да је Шешељ наручио ваше убиство?
- Јавили су ми у петак. Милош Симовић је рекао адвокатима да ми пренесу да је Шешељ наручио моје убиство. То није чак рекао ни у истрази. Симовића никад нисам срео, нисам му нанео ни зло ни добро. Шта је био његов мотив да то каже, не могу да докучим.
- Каква је била ваша прва реакција кад сте то чули?
- Помислио сам: „Стигао је и до мене.“ Време ће показати да је из Хага овако нешто ишло и према другим људима. Њима се, срећом, ништа није десило, јер је онај коме је то речено одбио да то уради.
- Зашто би Шешељ наручио ваше убиство?
- Да ми се освети због пропасти Српске радикалне странке. Ја њега више не познајем. Наш последњи сусрет у мају 2008. у Хагу био је сусрет два човека који се више не познају.
- Шта се то променило код њега?
- Кад сам га испраћао у Хаг, рекао ми је: „Ти од данас водиш странку. Ради најбоље што знаш, мене немој да слушаш. Моја свест ће тамо бити промењена,“ Упозорио сам га на то у мају у Хагу, а он ме је питао: „Па, је л‘ ми промењена свест?“ Рекао сам: „Не знам, нисам довољно стручан, али ти се другачије понашаш и другачије говориш.“
- Какве су везе Шешеља са криминалцима и да ли су оне постојале док сте ви били у СРС-у?
- Шешељ ме никада није укључио у своје контакте са људима из служби безбедности или онима с друге стране закона. Знао је како бих реаговао и да му је боље да са мном нема такве проблеме. Вероватно зато нисам био хапшен током „Сабље“, када су неки инсинуирали да сам учествовао у убиству Зорана Ђинђића.
- Поменули сте Зорана Ђинђића. Кајете ли се што сте непосредно пре његовог убиства рекли да је и „Тито храмао неколико месеци пред смрт“.
- Бар десет пута сам се извинио и рекао да се кајем. Први пут кад сам срео Ружицу Ђинђић, изјавио сам јој саучешће. Зато сад очекујем од неког из СРС-а да има исту врсту храбрости и морала и да каже: „Ја ово не могу да трпим, ја нисам део тога.“
- Па да ли вам је неко пришао?
- Не. Они су на седници скупштинског одбора за безбедност тврдили да је све то измишљотина, а на крају састанка један од њих је пришао шефу БИА Саши Вукадиновићу и рекао му да верује у рад службе, али да је ово што раде само политички потез. На то му је Вукадиновић одговорио: „Онда ви немате ни образа ни морала, кад можете једно да знате, а друго да радите“.

Морам да смирим породицу

- Шта се променило у вашем животу откад сте сазнали за атентат?
- Да је само мој живот у питању, не би се променило ништа, али не знам шта је све злочиначки ум смислио и колико далеко може да иде да би ме повредио. Морам да умирим породицу, првенствено снаје, јер су забринуте за децу. Нисам никад био у оваквој ситуацији. Ни сам се не сналазим.
- Да ли озбиљно схватате претње?
- Да, први пут у животу. Морао сам да се лишим неких слобода. Обезбеђују ме најмање тројица полицајаца. Једва сам се изборио да се возим својим аутомобилом, али они морају да буду у њему. Имам и страначко обезбеђење, али они не смеју да користе оружје. Зато сам сада потпуно ослоњен на државу.

Тадић ми јавио за атентат!!!

- Ко вас је званично обавестио да је наручено ваше убиство?
- Борис Тадић ме је позвао у недељу. Тачније, телефон није био код мене и кад сам га погледао, видео сам да имам две поруке од председника Тадића. Прва порука била је: „Волео бих да се видимо“, а друга: „Јави се, важно је“. Ја сам га позвао, а он ми је рекао да би волео да се сутра видимо. Рекао сам му: „Немам времена. Сутра имам митинг на којем те рушим.“ Онда је он рекао: „Немој да се зезаш, ради се о озбиљним стварима.“ Рекао ми је да имају податке да је наручено моје убиство и да би волео да ја будем заштићен као и он.
- Зашто сте упркос овим сазнањима одржали митинг у Крушевцу?
- Полиција ми је гарантовала да ће сви учесници митинга бити безбедни. Да нису, ја бих га отказао.

Лака мета

- И поред претњи атентатом, седите поред отвореног прозора.
- А шта ћу, видите и сами како је овде уско. Немам где ноге да ставим. Да ме неко убије, жалио бих што нисам завршио политичке послове, јер породичне јесам. Намножио сам се и нарадио и уморио, али у политици нисам остварио коначни циљ. Само бих за тиме жалио.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 14:36:32 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ne valja. Ne oglasavaju se Rusi. Ne oglasava se Konuzin. Cak ni Lukasenko, sad skuplja kintu da plati Rusima gas.
Pokvarili ste onih pet kila obroka sto dnevno maznjava u Hagu Seki.Radikali i neorradikali u ratu. Slinavili kumstvo, vecno bratstvo, zakletve kod bradate udbe, nabijali krstache, podrigivali Velika Srbija, a sada vidi: da mu skines tintaru majke mu ga petokolonaske.Usla ameba u njega majke mu ga grobarske.
Da li vi primecujete da od kad je onaj sto je snimao Tadica i Mesarovicku sve krenulo naopako.
Kako bese, Cvijan? Ja sam lepo reko, da sam udbas napravio bi mu zivot pakao. Mislim da to i rade.
Samo ga zoves svaki dan na saslusanje, svaki dan drugi islednik a ista pitanja. Non stop. za tri emseca Laza Lazarevic nema leka. Samo ovi novi citostatici sto je drug Ivica pronasao da ne deluju, pa pohapsio doce.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 15:26:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Vrag bi ga znao šta je istina.Mnogo se laže, ali s druge strane i Šešelj je mutan tip. Ko zna , ali sve miriši na još jednu političku aferu, koja se završava tako što se vremenom sve zaboravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nema tu nikakve "afere".Demonokratama,sve zajedno sa Nikolicem dogorelo do nokata pa se plase Sekijevog skorog povratka kuci,da im ne napravi neki dar-mar Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.