Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:28:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serijske ubice  (Pročitano 33200 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
oni to shvataju kao igru ko je superiorniji.
a pogotovo sto je vecina njih iz USA, zemlje gde dobijaju bracne ponude, pisu knjige koje se kupuju masovno, postaju medijske licnosti, imaju obozavatelje.
zive u zemlji gde je izopacenost cool, jer se tako uklapas u vecinu Smile

naravno gotovo nista od ovoga nije istina....to se desava svuda u svetu (isti procenat u odnosu na broj stanovnika), samo sto se to kod njih javno prikazuje, javno se o tome prica i gleda da se zaradi, pa cak i na ovakvim stvarima! To je jedina razlika!

Богу хвала па их немамо.

Pazi, US ima 46 puta vise stanovnika nego mi. Oni pamte nekoliko desetina serijskih ubica koji su svakako ostavili trag u proslosti/sadasnjosti. To sto im svaki triller film ima za temu serijska ubistva, to je druga prica i trebao bi da pravis razliku izmedju filma i stvarnosti. Takodje ni ovde izopacenost nikako nije strana, NIKAKO!

Ne pravim neku ostru razliku izmedju ratnih zlocinaca, koji su trenutno iza brave i onih o kojima se ovde prica!

pokusavam da ti kazem da su ljudi svuda isti....i nemoj se zavaravati da zivis u zemlji koja je imuna na "izopacenossti" (vrlo osetljiva rec), cak naprotiv!
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 15:12:38 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Замолила бих те да обуздаш своју надобудност и престанеш да ми се обраћаш као свом ученику. Вређаш моју интелигенцију. Већ сам рекла да сам антрополог по струци, што значи да веома добро разумем и познајем тематику о којој се говори.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Imali smo Metod Trobeca...  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ok,mada serijske ubice obichno ne prekidaju zlochine sve dok ih ne uhvate ma koliko inteligentni bili.Hocu reci, kad god da unishtish serijskog ubicu sprechio si neki buduci zlochin.
inteligenten serijske ubice uglavnom zapochnu niz zlochina koji se nastavlja dok ih ne uhapse i tad naravno prestaju. "glupe" serijske ubice pochine neki zlochin (ubistvo,silovanje) i tad odleze par godina. onda ih puste i tada naprave glavni zlochin,tj neki masakr. ima kao shto rekoh takvih primera i kod nas. po mom mishljenju ,te "glupe" ubice treba zaustaviti posle prvog zlochina trajno , da im se ne bi pruzila prilika da ponove svoj zlochin u josh vecoj meri posle nekoliko godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
potrebno je znati da se psiholoski profil evropljana nije ni blizu americkom.
drugo, sloveni, izuzev kod rusa(unisteni standardom) nikad nisu imali serijske ubice u onom izvornom obliku.
e sad, mogli bi debatovati do sutra da li bi mi obozavail serisje ubice ili ne- ali fakat je da ih mi nemamo. tako da je to sto kazes samo spekulacija.
Jeste samo spekulacija ali hocu  da kazem da mi nismo bash toliko gadljivi na izopachenost.

pa i ako nismo gadljivi na izopacenosti i slike nasilja mozemo zahvaliti svim ovim ratovima. a narod koji je ostao normalan posle 8 ratova u 20-tom veku- jednostavno nije normalan Smile
jedno je sto mi nije muka kad gledam kako al-zarkawi kolje nekog engleza/amerikanca/turcina/italijana i pusti to na net, a drugo je kad pijani ludak ubije devojcicu koja se vraca iz skole, ili izopaceni likovi koji napastvuju decu, na to se niko nece naviknuti, niti oguglati.

Petar021

ok, daj mi primer za serijske ubice u ceskoj, slovackoj, poljskoj, srbiji, litvaniji, letoniji, estoniji, za sve zemlje osim francuske, nemacke i engleske, njih stavi posebno- jer ipak- od njih amerikanci najvise vuku korene.
pokazi koliko. jer veoma gresis, ja opet ponavljam, ako kazem da se tamo javlja vise devijacija ovog tipa, ne kazem to bezveze. to je deo FBI studije, koju dobije na uvid svako, a na njihovoj akademiji u Kvantiku imas predmet vezan iskljucivo za izucavanje fenomena serijskih i masovnih ubica, jer, neko od akademaca ce mozda da bude profajler, pregovarac, ili jednostavno agent na terenu koji moze imati slican slucaj.
a ako uzmes broj stanovnika kao odrednicu, i kazes, da imaju "desetak" slucajeva tokom silnih godina, pa eto oni to pokazu, i snime filmove, gresis jos vise, postoje delovi amerike gde konstantno "radi" jedan ili vise serijskih ubica, i jako malo njih bude izvedeno pred lice pravde, tj budu uhvaceni.
onda u kini ili indiji treba da bude serijskih ubica toliko mnogo, da bollywood ima materijala za dramaticne mjuzikle u narednih 200 godina Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 10:03:36 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
potrebno je znati da se psiholoski profil evropljana nije ni blizu americkom.
drugo, sloveni, izuzev kod rusa(unisteni standardom) nikad nisu imali serijske ubice u onom izvornom obliku.
e sad, mogli bi debatovati do sutra da li bi mi obozavail serisje ubice ili ne- ali fakat je da ih mi nemamo. tako da je to sto kazes samo spekulacija.
pa i ako nismo gadljivi na izopacenosti i slike nasilja mozemo zahvaliti svim ovim ratovima. a narod koji je ostao normalan posle 8 ratova u 20-tom veku- jednostavno nije normalan Smile
jedno je sto mi nije muka kad gledam kako al-zarkawi kolje nekog engleza/amerikanca/turcina/italijana i pusti to na net, a drugo je kad pijani ludak ubije devojcicu koja se vraca iz skole, ili izopaceni likovi koji napastvuju decu, na to se niko nece naviknuti, niti oguglati.

Petar021

ok, daj mi primer za serijske ubice u ceskoj, slovackoj, poljskoj, srbiji, litvaniji, letoniji, estoniji, za sve zemlje osim francuske, nemacke i engleske, njih stavi posebno- jer ipak- od njih amerikanci najvise vuku korene.
pokazi koliko. jer veoma gresis, ja opet ponavljam, ako kazem da se tamo javlja vise devijacija ovog tipa, ne kazem to bezveze. to je deo FBI studije, koju dobije na uvid svako, a na njihovoj akademiji u Kvantiku imas predmet vezan iskljucivo za izucavanje fenomena serijskih i masovnih ubica, jer, neko od akademaca ce mozda da bude profajler, pregovarac, ili jednostavno agent na terenu koji moze imati slican slucaj.
a ako uzmes broj stanovnika kao odrednicu, i kazes, da imaju "desetak" slucajeva tokom silnih godina, pa eto oni to pokazu, i snime filmove, gresis jos vise, postoje delovi amerike gde konstantno "radi" jedan ili vise serijskih ubica, i jako malo njih bude izvedeno pred lice pravde, tj budu uhvaceni.
onda u kini ili indiji treba da bude serijskih ubica toliko mnogo, da bollywood ima materijala za dramaticne mjuzikle u narednih 200 godina Smile

Prvo: po tvom textu ne bih rekao da si ikad izasao iz zemlje, jer da jesi znao bi da su ljudi u sustini svuda isti, jedino sto nas "deli" je stepen kulture, svesti, civilizacije....

Zaista ne mogu da se setim ni jednog serijskog ubice kod nas, ne zato sto ih nemamo, nego jednostavno kod nas takvi padnu u zaborav vrlo brzo....recimo da su neki od njih optuzeni za ubistva politicara, kriminalaca itd i da su iza resetaka u ovom trenutku....

Kad se setim samo koliko sam puta na netu procitao o ubistvima cetvoroclanih, troclanih porodica u Srbiji.....

U Sloveniji i dan danas zivi serijski ubica kojem ne mogu da nadju ni jedan dokaz, a svi znaju da je kiv. Zove se Silvio Plut, koliko se secam, koji je ubijao zene i u Srbiji....

To sto ti nije muka kada gledas rezanje vrata drugom ljudskom bicu od strane teroriste, je dokaz ljudske izopacenosti, postoji problem, bez sumnje!

Svaka federalna policija ima u svojoj postavi i ovaj predmet izucavanja-serijske ubice! Uopste mi nije jasno, kakve to sad ima veze....to je isto kao kada vatrogasci ne bi prosli vezbe u slucaju pozara. Smile

To da u nekim (samo mi kazi kojim? ako znas za predmete koji se izucavaju u FBI....onda za tebe ovo ne bi trebalo da bude nikakav problem) delovima USA nonstop rade serijske ubice nije istina, posto njihovi mediji u tom slucaju od 24h programa, 16h bi emitovali emisije sa ovom tematikom, uziva ukljucenja sa mesta zlocina itd. Ja pratim redovno CNN, CNBC i druge.

Kina i Indija ovakve pojave sankciionisu smrcu. Najveca proizvodnja filmova je u Indiji, a kazi mi koliko bilo ko ovde ima prilike da vidi neki indijski film na TV-u? mozda 1.2%.....ja, da budem iskren ni ne znam za i jedan njihov film sa ovom tematikom....niti me zanima!

« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 11:11:17 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Imali smo mi par ubica, ali kao što kaže Petar, brzo padnu u zaborav... Znam ja par njih ali ne mogu sad da se setim kako se zovu...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
petar021
ja nisam strucan da resim tvoje unutrasnje konflikte. ta grana medicine, iako  priznajem, fascinira, nikada me nije dovoljno privukla da je odaberem na studijama. to vise mogu ljudi na jednom drugom delu ovog foruma.
a da li sam ikada otisao van zemlje?
ne nisam, znas, moderna tehnologija nam danas omogucava da studiramo na akademiji MVD u Sankt Petersburgu, pohadjamo kurseve u Kvantiku, i odemo cak i do marsa, a sve to 9.95$  Smile
ako ja nisam putova po svetu, i sluzbeno, i privatno, onda je Ajvar zaista slovenacki brend, a sljivovica izvorno nemacka.
jedno je da ljude posmatras kao turista, sve je lepo i bajno, kao plaze bugarske, ali skreni sa puta- da ti kazem koliko je ucestalo drumsko gusarenje, silovanja, ubistva, od strane ljudi u uniformama i sluzbenim vozilima nikad niko tamo ne bi otisao- ali..... toga nema u brosuri. e vidis, jedno je turizam, drugo je kad se bavis manje lepim stvarima sa svojim kolegama koje tamo rade.
svugde ima losih i dobrih ljudi i pogresno je a priori naciju prokazati da je zlocinacka. ali mentalitet ljudi, narav, zivotni stil jeste jedan od faktora koji uticu na psihu coveka, ajd ne bilo ti tesko, uzmi knjigu iz psihologije pa malo prelistaj.
zasto  je u japanu kriminal mizerija? osim kriminala belog okovratnika.
zasto u kini imaju strog sistem?
zasto u koreji jedu pse?
zasto nisi gledao indijske mjuzikle? Smile
niko od nas nije rodjen kao lopov, silovatelj, ubica- sve bebe su slatke, mislis da je zena koja je pomogla pri porodjaju hitlerovoj  mami znala koga drzi u rukama? Smile
i opet ti mesas pojmove, zasto pises kad u startu ne znas pojam serijskog ubice- to nije legija, gumar, plasticar, ziki, miki, tiki- oni su optuzeni za ubistvo- ali nauci sta znaci profesionalno ubistvo, a sta serijsko. to nije ubistvo iz koristoljublja.
a mislis da su manje krivi od onih koji su ta ubistva narucili? pa ti su jos gori jer ih gledas na televiziji, gde su toboz dusebrizni.
i naravno, legija i gotovina su naucili da ubijaju u francuskoj legiji stranaca, a nigde nisam video rezoluciju UN-a gde se trazi da se armija placenika zabrani. ista ona koja ubija po africi, aziji.
jeste, ubijene porodice- u istocnoj srbiji od strane rumunskih i bugarskih nadnicara.
po gradovima i selima, porodice gastrabajtera i bogatijih gradjana.
ubijeni clanovi od strane bolesnih brace, sestara, oceva , majki- ubistva na mah, u stanju razdrazenosti, smanjene uracunjljivosti itd.
ubijeni od strane komsije narkosa, ubijeni od strane komsije recidiviste u kriminalu.
sve je to strasno.....i.... prilicno je univerzalno za sve narode.
sta to znaci? da kriminalci koji zele da steknu protivpravnu dobit vise ne prezaju ni ot cega, zasto? jer drzavni aparat vise nema mehanizam represije koji deluje preventivno, ako znas da ces otici u zatvor, tamo ziveti bolje nego neki ljudi spolja. nadnicari, kriminalci i sirotinja nadju babu ili dedu kod koje okopavaju kukuruz, vide ovaj/ova sama, deca u austriji- i...... epilog je " baba gde su pare?"
a naravno, nisam jos naisao na kriminalca koji je mislio da ce biti uhvacen posle izvrsenog dela.
ali opet, to nisu serijska ubistva.
eto, u pravu si jedino za Silva Pluta, on je klasicni, drski, psihopata, arhetip opravdanja zasto ne treba ukinuti smrtnu kaznu, u globalu.kod nas, je vise nema nazalost.  takva osoba jednostavno nikad nece biti rehabilitovana.
a sto mi nije muka kad vidim rezanje vrata nekog nesretnika u iraku? vidi, krvi sam se dovoljno nagledao, drugo, znam iz urgentne medicine da covek kome preseku karotidu i pri tom dodje i do dekapitacije(otseku mu glavu) umire gotovo instant jer negativni pritisak uvlaci vazduh u krvni sud i smrt je vrlo brza, iako deluje drugacije, a adrenalin koji se luci u tom trenutku deluje kao analgetik. sve je ovo tuzno, ali niko ih nije terao da idu u tudju zemlju i da pljackaju njihove resurse. niko na zapadu nije plakao zbog dece koja su umirala u irackim bolnicama zbog sankcija, jer, boze moj, to nisi mogao gledati na cnn-u, kao ni bebe iz banjaluckog porodilista koje su oslepele jer inkubatori nisu imali kiseonika.
a ti isti teroristi su dobijali uniforme i oruzje dok su klali ruske vojnike po ceceniji, ubijali decu po skolama, od tog istog zapada(mrzim ovaj termin, zvuci jako ideoloski odredjen, shvati to kao geografsku odrednicu).
zao mi je snimaka mucenja ruskih i nasih vojnika, odsecanja ruku, vadjenja ociju- jednostavno- izivljavanja.
zao mi je ako se to desi bilo kome, niko ne zasluzuje takvu sudbinu.
ali ni ti teroristi nisu serijske ubice, ratni zlocinci nisu serijske ubice, ako si gledao film lajanje na zvezde, secas se provale " vidis sa kakvim se predznanjem ide u kafanu" e tako, kad hoces da ucestvujes u diskusiji, nauci barem elementarne stvari o temi.
mozda su paradajz i rajcica isto, ali tom bundy i adolf ajhman nisu. jedan je isao po kampusima, u svojoj vw bubi zlatne boje, sa stakama, trazio od neke devojke da mu pomogne da udje u kola, bio vrlo prijatan, pozivao ih na kafu, pa ubijao, licno, proracunato, iz zadovljstva, a bez koristoljublja.
drugi je vodio konc logore,tamo je umrlo na milione neduznih, jer se nije slagao sa njihovom rasom, religijom, politickim ubedenjima, postupao je po naredjenjima partije i vodje.
obojica su zveri, obojica su ubice, ali samo je jedan serijski ubica, pogodi koji (ne, gresis, nije ajhman)
i opet nailazim na gresku- nema svaka policija(a odrednica federalna je losa jer malo je takvih u svetu), izucavanje serijskih ubica na akademiji. niti posebnu grupu zaduzenu samo za to.
kao sto nemaju svi odeljenja za borbu protiv otmica u toj razmeri kao u brazilu ili kolumbiji.
sve po potrebama.
svako se orijentise na aktuelne probleme. a poredjenje sa vatrogascima Smile pa vidi pozar je pozar, to kao da si rekao svi lekari uce kako da lece, jer bolest je bolest- s tim sto indijski lekar sanja koleru i malariju koliko ima posla s njom, a mnogi nasi nisu videli ni ujed krpelja.
kanadski vatrogasac svake godine gasi sumske pozare, a nasi- uz duzno postovanje vrlo profesionalnim ljudima iz nasih vatrogasnih brigada, sumski pozar tih razmera vide na tv-u. na svu srecu.
evo ti lokacija- florida, tennesee, california, new england- uglavnom stalno imaju nekoga, a opet ne vredi da ti objasnjavam- kako oni kvalifikuju ubistva, sta mora da bude da bi dobila epitet serijskih, isto tako- medijski se oglasavaju samo kada su ubistva veoma ucestala a oni bez ikakvih relevantnih podataka o pociniocu. tad idu na sve ili nista, jer, postoji opasnost da ubica kad vidi na vestima da znaju priblizan njegov izgled, pa cuje profajlera koji opisuje njegov stil zivota, pa vidi da znaju njegov "sablon", jednostavno odluci da se primiri, na godinu, dve ili vise.
ili da reportaze motivisu psihopatu zeljnog slave da kopira ubistva, i time sebe predstavi kao originalnog pocinioca, bude uhvacen, sto znaci da je pravi na slobodi, spreman da opet ubije, kad se prasina slegne.
manje gledaj televiziju, pokvarices oci, i ne veruj svemu sto vidis, nauka se zasniva na stalnom preispitivanju dostignutih cinjenica, hmmm cinjenica, mozda bolje- stavova, teorija, jer nista u prirodi nije definitivno, osim smrti, naravno, ali i to je podlozno diskusiji sa stanovista  metafizike, religije itd.
e a to sto nisi shvatio poentu sa indijskim filmovima, to me zabrinjava Smile
vidis, oni prave najvise filmova u svom bollywood-u po godini,mnogo vise od hollywooda, i to uglavnom su mjuzikli, vesele prirode, zatim moralno poucne drame. zasto? jer tamosnji ljudi to vole da gledaju.
pokusavao sam ranije da napravim vezu izmedju tvog poredjenja broja ubistava sa brojem stanovnika, ti me nisi razumeo- kazes da je normalno da ima vise serijskih ubistava u americi jer ima ih 200 miliona, pa na konto toga snimaju filmove, mislim da svrha i kvalitet holivudskih filmova predstavlja temu za sebe,  a ja kazem u tom slucaju u indiji i kini imaju materijal  za narednih 200 godina-jer koliko onda imaju oni serijskih ubistava na milijardu i kusur stanovnika, svaki.
pa nemaju Smile e to znam sigurno.
imaju oni neke druge vrste ubistava- u porodici(vrlo ucestalo da muz ubije zenu), ubistva iz koristoljublja,
tigar pojede nekog jadnika pa mu celo selo sudi Smile
ali to je nema veze sa serijskim ubicama.
iznosis kvalifikacije o mom mentalnom statusu a ti sam dolazis u konflikt sa drugima, jer mislis da si u pravu, ne zeleci da prihvatis tudje misljenje, klasicno ponasanje pubertetlije. Smile
ako mene interesuju, recimo, gerberi, a nemam blage veze o njima, ili eto znam da je to cvet, odem lepo na topic vezan za cvecarstvo, pitam "ljudi sta mislite o gerberima?"
jave mi se cvecar, botanicar, pa mozda i neki zalutali strucnjak za hortikulturu, kazu sta misle o gerberu, a ja njih onda lepo krenem da citiram, i krenem da obrazlazem zasto mislim da oni grese, pritom, praveci poredjenja gerbera sa cvetom krompira, ono, sto da ne, pa oba su cvet. Smile

IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znas sta, pises tu kao da ja imam zivaca da citam tvoje mudrolije.

nesto sam procitao, nesto ne....to je sve rec protiv reci....cinjenice o kojima ja govorim su stvarnost!

pubertetlija ili ne, ja ne uzivam u gledanju klanja drugih ljudi, kao neki....colosuse, a to je pubertetski i nastrano.

ti, kako rece volis da gledas ove scene samo zato sto su to novinari sa zapada, to je mallo....bolesno!

jednostavno, tvoj svet (komunisticki) i moj su potpuno razliciti u svakom pogledu, tako da je svaki dalji razgovor nema smisla.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 15:06:21 od petar021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:28:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.