Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:38:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serijske ubice  (Pročitano 32871 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

do what you wilt should be the whole of the leo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Nokia E70
meni je iq 118...112... volim da glumim samoubistvo kad su neke ribice u pitanju. a vec se prica da sam odgovoran za neka ubistva, ali rekao sam sebi dosta.....

ovaj.... je'l tehnicari znaju da si izasao napolje Smile Smile

Smile Smile

znaju...
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

don't look at past

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1023
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
meni je iq 118...112... volim da glumim samoubistvo kad su neke ribice u pitanju. a vec se prica da sam odgovoran za neka ubistva, ali rekao sam sebi dosta.....

Smile Smile

znaju...

nije interesantno da se na taj nacin zajebavas
ne verujte mu ni rec svega sto napise
svi znamo i da na netu i forumima ima psihopata ali ti sa svijih 118-120IQ bi bio pametniji i cutao bi a ne bi isao naokolo i hvalio se time

strasno je sta sve moze da se procita ovde Smile

sedi kuci ,cuti ,i budi pametan i ne hvali se time jer da je istina trebalo bi da cutis i da  budes srecan sto si napolje i da posetis psihijatra ili psihologa zbog tih igrica samoubistva jer niko normalan ne bi to radio Smile
IP sačuvana
social share
obozavam onaj ...osecaj.....kad je sve savrseno.........i kad je sve preko toga suvisno.......
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
Citat
Ali ubijali su samo decu, valjda je to neki sablon ubijanja (zaraze koja vodi do smrti)
zar ih to ne cini serijskim?

mozda su imali priliku samo sa decom da rade?Nisam upucen detaljno,jel su namerno to radili ili je u pitanju nemar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
S'obzirom da sam bio tamo dosta puta 100% sam siguran da je nemar..
Al' sam govorio hipoteticki, da su namerno, sta bi bili?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Smile Smile

znaju...

cao svima interesantna tema  Smile

ne pratima bas najbolje ko je koga katapultirao? cuo sam da su u engleskoj uhvatili nekg osumnjicenog. da li je o njemu rec?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Nokia E70
nisam ubica Smile radi se o extremnim vegetarijankama, koje su jos ribe u horoskopu i 100% istripovane u nekim stvarima. kad naidjem na neku koja deluje tako simpaticno, pazio bi je, mazio, bio tu kad joj zatrebam itd. kao da je u njoj ima nesto vise, ali dzabe, po pravilu se umesaju ortaci iz osnovne samo u tim trinucima sigurno ne sedim u 4 zida. daleko od toga da su imale probleme zbog mene.
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
А од чега ти зависиш?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
mob
Nokia E70
А од чега ти зависиш?  Smile Smile Smile

dovoljno sam svoj (i pored tih vegetarijanki)... nisam razumeo pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
ovaj, ovo nije topic "analizirajmo jedni druge". ti tehnicari ce da dobiju otkaz Smile
mnogo neodgovorno sto su ostavili vrata otkljucana.
sto se tice bugara- nisu serijske ubice, niti masovne. jer ne potpadaju pod opstu definiciju ni jednih ni drugih.
e sad- 2 mogucnosti:
prva- oni znaju sve i svesno inficiraju decu virusom HIV-a, to ih cini ubicama, ali koji je motiv? motiv mora da postoji jer ne govorimo o jednoj osobi, u pitanju je vise osoba koje imaju zajednicku motivaciju da izvrse zlocin. recimo da je motiv mrznja prema libijcima. oni su zlocinci. nemilosrdni. hladnokrvni. ali nemaju metod ubice. oni ne oduzimaju zivot direktno. nije u afektu, niti na mah i masovno od jednom. stoga nisu masovne ubice. niti to rade dete po dete a pri tom svako dete je simbol, ima neko znacenje, svrhu, njegovo inficiranje.
ovo je po meni malo verovatna varijanta- cak mislim pogresna.
druga- dobili su vakcine, vrsili su vakcinaciju po svim pravilima sluzbe. ispostavilo se da su vakcine zarazene. to oni nisu mogli znati. niti su mogli staviti virus u vakcinu. svako ko ima elementarno znanje iz medicine zna da je to nemoguce bez odlicnih lab. uslova.
spreman sam zakljuciti da je ovo jos jedna u nizu idiotskih operacija CIA-e. zeleci da skriveno inficiraju deciju populaciju libije, sto bi se sirilo geometrijskom progresijom, zemlja pod sankcijama itd
a bugari su uhvaceni kako ih daju i savrseni su da budu zrtvovani.
da me ne razumete pogresno- uopste mi ih nije zao. cak i nakon sto su trazili diplomatsku pomoc od nas. narod koji je uvek bio prvi da se svrsta uz nase neprijatelje, cini monstruozne zlocine u istocnoj srbiji u oba rata, i velikodusno da svoje aerodrome da nas bombarduju. neka sad snose posledice koje svaki izvrsilac prljavog posla obicno i mora. uostalom, libija i amerika su sad u divnim odnosima otkako trguju ponovo- sto im ovi ne pomognu?
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 10:38:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.348 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.