Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serije - Najave, aktuelnosti i druge infomacije  (Pročitano 163869 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Feud (2017– )

Nakon niza hvaljenih i uspešnih projekata Rajana Marfija kao što su "Nip/tuck", "Glee", "American Horror Story" i "American Crime Story", stiže njegova najnovija serija. Ona prati napet odnos između dve holivudske dive, Džoan Kroford i Bet Dejvis, a u glavnim ulogama pojaviće se dve briljantne veteranke, Suzan Sarandon i Džesika Lang. Reč je o vrlo kvalitetnom projektu.

https://www.youtube.com/watch?v=462YJTrF70k

b92
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Pogledajte prvi trailer za distopijsku seriju “The Handmaid’s Tale”

Hulu je objavio prvi teaser trailer za nadolazeću seriju “The Handmaid’s Tale” koja je bazirana na istoimenom klasičnom, distopijskom romanu Margaret Atwood. Roman je 1986. godine bio nominovan i za Nebulu i za Bookerovu nagradu, a 1987. godine je osvojio nagradu Arthur C. Clarke. Kod nas je roman preveden 1988. godine pod naslovom Sluškinjina priča, u izdanju Globusa s pogovorom Slavenke Drakulić. Do sada je realizovano nekoliko adaptacija romana u različitim medija, od radija, preko pozorlišta, do filma i opere, dok sam roman, od svog izlaska 1985. godine, nije nikada izašao iz štampe.

Radnja serije je smeštena u blisku budućnost te prikazuje život u teokratskom društvu Gilead koje kontroliše ženska tela i plodnost. U vreme ekološke katastrofe, društvom vladaju fundamentalni vođe koji se prema ženama ponašaju kao robovlasnici.
Okosnica priče odvija se oko sluškinje Offred, jedne od malobrojnih plodnih žena prisiljenih na seksualno ropstvo kako bi repopulirala uništeni svet rađanjem elitne i snažne dece. Offred je robovsko ime koje proizlazi od imena zapovednika kojem je dodijeljena (”of Fred” – doslovni prijevod: Fredova, vlasništvo Freda).

Glavnu protagonisticu Offred tumačiće Elisabeth Moss, zapovjednika Freda Waterforda glumiće Joseph Fiennes, njegovu suprugu Serenu igrat će Yvonne Strahovski, sluškinju Ofglen utjelovit će Alexis Bledel, dok će se u ostalim značajnijim ulogama pojaviti Samira Wiley, Max Minghella, Ann Dowd, Madeline Brewer i O-T Fagbenle.

Tvorac i scenarista serije je Bruce Miller, a pojedinačne će epizode režirati različiti reditelji. Prva od deset epizoda serije na streaming servis Hulu stiže 26. aprila.

https://www.youtube.com/watch?v=Dre0wQmLGe8

serijala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
McMafia (2017– )

Osim što će nas nova BBC-jeva serija verovatno oduševiti pričom o sinu bivših ruskih mafijaša koji spletom okolnosti biva upleten u svet korumpiranih političara, tajnih službi i pranja novca, zanimljivo je znati da je serija prema bestseleru Gardijanovog novinara Miše Glenija delom snimana i u Zagrebu. Režiju potpisuju Hosein Amini i Džejms Votkins, a svi koji su imali prilike da pročitaju briljantnu Glenijevu knjigu znaju da mogu da očekuju mnogo toga.

https://www.youtube.com/watch?v=CxPlQ2PYXy0

b92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
zanimljivo...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Braća Koen prave TV vestern

Poznati po mnogim filmskim ostvarenjima na kojima su radili kao scenaristi ili reditelji (“Miller’s Crossing”, “Barton Fink”, “Fargo”, “The Big Lebowski”, “O Brother, Where Art Thou?”, “The Man Who Wasn’t There”, “No Country for Old Men”, “Burn After Reading”, “Bridge of Spies”, “Hail, Caesar!”) braća Itan i Džoel Koen pridružuju se sve većem broju filmskih stvaralaca koji, polako, sa velikog, prelaze na male ekrane.

Oni su svojevrsnu tranziciju već uradili serijom “Fargo”, u kojoj nisu konkretno bili angažovani osim početnih saveta kada je serija počela da se emituje.

Međutim, sada su odlučili da naprave jedan samostalni projekat, konkretno, vestern seriju pod nazivom “The Ballad Of Buster Scruggs”.

Na samom početku, ovo je trebalo da bude film, ali je priča bila isuviše zanimljiva i kompleksna da bi se smestila u jednu celinu.

Annapurna Television stala je iza ove serije, koja planira da ispriča šest priča.

Za sada nije dogovorena saradnja sa nekom televizijom u vezi preuzimanja projekta, ali, s obzirom na to ko ga priprema, ovo neće biti ni najmanji problem.

Čim okvir bude napravljen i predstavljen na tržištu, predviđamo da će nadmetanje za “The Ballad Of Buster Scruggs” biti veoma zanimljivo.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Jerry Seinfeld donosi svoju komediju na Netflix

Jerry Seinfeld je potpisao novi ugovor sa kompanijom Netflix kojim će svoj popularni šou Comedians in Cars Getting Coffe preseliti sa Crackle.

Kako je prvobitno otkrio The Hollywood Reporter, 24 nove epizode Comedians in Cars Getting Coffe će biti premijerno prikazane na Netflixu krajem 2017. a zatim i tokom 2018. godine. Prethodnih 59 epizoda će takođe postati dostupne za pregledanje na servisu Netflix.

Pore toga, Seinfeld će takođe snimiti dva nova stand-up specijala za ovaj streaming servis, od kojih će jedan imati premijeru kasnije ove godine i pomoći ovoj kompaniji u proboju na scenu impromptu komedije.

''Kada sam počeo da smišljam Comedians in Cars Getting Coffee, ceo model poslovanja koji je Netflix imao se zasnivao na slanju DVDeva u kovertama, poštom,'' Seinfeld je izjavio za štampu. ''Drago mi je da sada udružujemo snage i to na ovakav način.''

I pored ove saradnje sa Netflixom, komičareva legendarna serija Seinfeld će ipak ostati dostupna za gledanje isključivo na Hulu.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
When We Rise (2017)

Mini serija o pokretu za LGBT prava, “When We Rise”, obuhvata razdoblje od Stonewallskih nereda 1969. godine do suvremene borbe za bračnu jednakost, i to kroz oči pojedinaca i obitelji koje su u svemu aktivno sudjelovale. Guy Pearce je u ulozi LGBT aktivista Clevea Jonesa, Mary-Louise Parker tumači predvodnicu pokreta za ženska prava Romu Guy, a Rachel Griffiths pojavljuje se u ulozi njezine supruge. Tu su još Michael K. Williams u ulozi organizatora Afroameričke zajednice i vijentnamskog veterana koji se bori s rasizmom unutar gej zajednice, Kena Jonesa, te Ivory Aquino kao aktivistkinja za prava transrodnih osoba, Cecelia Chung. Popis zvjezdanih imena dopunjuju i Whoopi Goldberg kao Pat Norman, prva deklarirana lezbijka u Odjelu za javno zdravstvo u San Franciscu i Rosie O’Donnel u ulozi legendarne Del Martin, osnivačice prve nacionalne organizacije koja se borila za prava lezbijki, Daughters of Bilitis. Scenarij potpisuje oskarovac Dustin Lance Black, najpoznatiji po scenarijima za filmove “Milk” i ” J. Edgar” te broadwayskoj drami “8”, o sudskom slučaju na kojem je “pao” kalifornijski Prijedlog 8 kojim je godine 2008. zabranjeno sklapanje istospolnih brakova.

Uloge: Guy Pearce, Mary-Louise Parker, Rachel Griffiths, Jonathan Majors, Austin P. McKenzie, Carrie Preston, Emily Skeggs, Michael Kenneth Williams, Vanessa Ross, Luis Jose Lopez, Alika Autran, Cooper Chow, Jason Deline

https://www.youtube.com/watch?v=UwvgMNE9ozg

serijala.com

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Famke Janssen u traileru za “The Blacklist: Redemption”

NBC je nedavno objavio trailer akcione kriminalističke serije The Blacklist: Redemption koja predstavlja spinoff hita The Blacklist. Svojom radnjom fokusira se na Susan Hargrave, lik kojeg portretira Famke Janssen. Janssenova se u seriji po prvi put pojavila tokom maja prošle godine, a trenutno se na NBC-u prikazuje četvrta sezona originalne serije.

Kriminalci sa Redove crne liste formiraju elitni tim kako bi se iskupili za grehe iz prošlosti. Ekstremno talentovani tajni operativac Tom Keen (Ryan Eggold) udružuje se sa briljantnom ali lukavom Susan, šeficom tajne plaćeničke organizacije koja rešava probleme koji su previše opasni za vladu, kao i sa svojim suparnikom Matiasom Solomonom (Edi Gathegi). Njih troje, zajedno sa visoko kvalifikovanim članovima, veštim Nezom Rowanom (Tawny Cypress) i hakerom Dumontom (Adrian Martinez), kreću u nemoguću misiju kako bi oporavili svoje oštećene duše.

The Blacklist: Redemption su kreirali Jon Bokenkamp (Taking Lives, The Call), John Eisendrath (Alias, Beverly Hills, 90210) i David Amann koji su ujedno i njeni izvršni producenti. Prva epizoda će premijerno biti prikazana 23. februara na NBC-u.

https://www.youtube.com/watch?v=W3o2VYR0wDg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
National Geographic je dao zeleno svijetlo za drugu sezonu serijala “Mars”

National Geographic je i službeno najavio drugu sezonu serijala Mars. Prva sezona je prošle jeseni privukla više od 36 milijuna gledatelja što je seriji donijelo titulu drugog najgledanijeg serijala u povijesti National Geographica. Mars je generirao gotovo 300 milijuna impresija na društvenim mrežama, 35 milijuna pregleda raznih videomaterijala i 4 milijuna sudjelovanja korisnika na raznim digitalnim platformama. I mi smo pridonijeli tim lijepim brojkama, a uskoro ćemo objaviti i naš osvrt na šest epizoda prve sezone za koje ćemo za sada konstatirati da ih svakako preporučamo za gledanje. Prva sezona je trenutno dostupna u digitalnoj verziji, a uskoro stiže i na DVD.

Mars je redefinirao klasično televizijsko iskustvo kombiniranjem scenarističke drame, igranog filma i specijalnih efekata s vrhunskim dokumentarnim prizorima. Prva sezona ispričala je priču o fiktivnoj misiji na Mars s posadom iz 2033. godine. Izvršni producenti serije su bili Brian Grazer, Ron Howard i Michael Rosenberg iz kuće Imagine Entertainment te Justin Wilkes, Jon Kamen, Jonathan Silberberg i Dave O’Connor iz kuće RadicalMedia. Upravo su izvršni producenti Howard i Grazer odabrali meksičkog filmaša i vizionara Everarda Gouta (Dani slave) kako bi režirao skriptirane dijelove serijala koji su snimani u Budimpešti i Maroku.

Skriptirani dio fokusira se na prvu misiju na MARS s posadom u svemirskoj letjelici Daedalus. U putovanju 2033. godine sudjeluje pomno odabrana međunarodna posada koju čini šest kvalificiranih astronauta, uključujući zapovjednika misije Amerikanca Bena Sawyera (Ben Cotton), pilota misije, Amerikanca korejskih korijena, Hanu Seunga (Jihae), hidrologa i geokemičara Španjolca Javiera Delgadu (Alberto Ammann), liječnicu misije i biokemičarku Francuskinju Amelie Durand (Clementine Poidatz), inženjera strojarstva i stručnjaka za robote Nigerijca Roberta Foucaulta (Sammi Rotibi) te egzobiologinju i geologinju Ruskinju Martu Kamen (Anamaria Marinca). Za to vrijeme na Zemlji, kontrolni tim MMC-a, sa sjedištem u Londonu, čine Joon Seung, sestra blizanka Hane Seunga koja je zadužena za komunikaciju (također je igra Jihae) i direktor MMC-a, Francuz Ed Grann (Olivier Martinez).

Kada Daedalus uspješno sleti na Mars i postavi privremenu bazu, britanska nuklearna fizičarka Leslie Richardson (Cosima Shaw), zajedno sa svojim suprugom, svjetski priznatim eksperimentalnim botaničarom dr. Paulom Richardsonom (John Light) predvodit će takozvanu „Fazu 2“ – naseljavanje i smještaj cijelog tima.

Produkcijski se tim potrudio da skriptiranu priču potkrijepi elementima prave znanosti. Tim scenarista koji je radio na seriji surađivao je s timom stručnjaka, kako iz javnog, tako i iz privatnog sektora s ciljem dodavanja znanstvenih elemenata. Dr. Robert Braun, inženjer svemirske tehnologije i profesor svemirske tehnologije na Institutu za tehnologiju Georgia, ponudio je svoje stručno savjetovanje o svim znanstvenim aspektima ove fikcijske priče, dok je dr. Mae Jemison, bivša astronautkinja NASA-e i prva tamnoputa žena u svemiru, dala svoj doprinos seriji kao savjetnik za sva pitanja oko svemirskog putovanja usko surađujući s ekipom, kako bi im pomogla usavršiti njihove likove.

“Mješavinom dokumentarnog filma i drame – formata koji nadilazi standardne okvire takvih žanrova, publici smo omogućili zaista nezaboravno iskustvo koje ih odvodi u posve novi svijet. Uzbuđeni smo što ćemo ponovno surađivati s National Geographicom i tvrtkom RadicalMedia na nastavku ove epske priče o novom domu ljudske vrste na Marsu”, rekao je Grazer.

Howard se nadovezao: “S Marsom smo htjeli kod publike pobuditi maštu i naglasiti važnost istraživanja svemira koje će nadahnuti sljedeću generaciju astronauta. Jedva čekamo vidjeti kamo će nas nova sezona dovesti.”

https://www.youtube.com/watch?v=4tIXHLC24aY

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Серија о Чавезу забрањена у Венецуели

Венецуела је забранила серију „Ел команданте“ о Угу Чавезу, оцењујући да „подрива сећање“ на покојног лидера земље, саопштиле су власти у Каракасу.

У Колумбији, где је серија снимана, почело је недавно емитовање серије од 60 епизода. У уторак је било планирано да почне емитовање у неколико земаља Јужне Америке и у САД, где живи латино-америчка заједница.

Међутим, Венецуела је одлучила да забрани емитовање серије јер се „у земљи не говори ништа лоше од Чавезу“.

Председник Венецуеле Николас Мадуро недавно је оценио да серија представља „гомилу ђубрета“, док су власти најавиле да су у току два филмска пројекта о Чавезу, дугометражни филм и телевизијска серија.

Актуелна серија је настала од идеје једног од Чавезових оштрих критичара, а продуцент је кућа „Сони“.

Чавез (1954–2013) је у земљи обожаван као јунак који брани сиромашне, гради демократију и супротставља се САД, док су га на Западу критиковали да је диктатор који затвара противнике, подржава терористе и пушта сопствени народ да гладује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.