Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Serije - Najave, aktuelnosti i druge infomacije  (Pročitano 163920 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Vraća se serija Charmed

Televizijska mreža The CW radi na rebootu serije Charmed, a Jennie Urman (autorka serije Jane the Virgin) predvodi projekat.

Kako izveštava Variety, Urmanova piše scenario za povratak serije zajedno sa Jessicom O'Toole i Amy Rardin, sa kojima je radila na Jane the Virgin. Ove tir dame će biti i izvršne producentkinje, a sa njima će na produkciji raditi i Ben Silverman i Brad Silberling (koji će biti i režiser) iz kompanije Propagate Content.

Detalji o povratku Charmed se za sada drže u tajnosti, a bitna promena u rebootu će biti ta da je smešten u 1976. godinu umesto u moderno vreme.Trenutni fokus projekta je scenario.

Ovo nije prvi put da čujemo o rebootu Charmed, jer su kružile glasine da CBS Television Studios sprema reboot 2013. godine.

Alyssa Milano, Holly Marie Combs i Shannen Doherty su bile originalne zvezde Charmed, dok je Rose McGowan zamenila Doherty nakon nekoliko sezona kao novi lik. Ukoliko ste propustili seriju dok je išla na domaćim televizijama, radnja se vrtela oko tri sestre koje su veštice odnosno ''Charmed Ones'' koje su koristile svoje moći kako bi se borile protiv sila zla. Serija Charmed je premijerno prikazana 1998. godina i, nakon osam sezona, završena 2006. godine.

CBS Television Studios stoji iza novog serijala, ali to nije jedina povratnička serija na kojoj radi The CW. Ova mreža takođe sprema The Lost Boys reboot.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Six (2017– )

Serija “Šest” prati bratstvo savremenih američkih ratnika, Navy SEAL tim šest, najbolje od najboljih, čija misija 2014. da eliminišu vođu talibana u Afganistanu pođe po zlu kada otkriju da američki građanin sarađuje s teroristima kao džihadistički borac. Inspirirana stvarnim misijama, drama zorno prikazuje šta ovi marinci rade, njihove složene privatne živote te životno važne odluke koje donose.

https://www.youtube.com/watch?v=4yLrq1uFwgY

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Stiže prva crnogorska istorijska TV drama - "Božićni ustanak"

Prva epizoda crnogorske istorijske drame "Božićni ustanak" biće premijerno prikazana 29. januara na Javnom servisu.

Igrana televizijska serija "Božićni ustanak" prva je takve vrste u našoj zemlji a bazirana je na istorijskim događajima s kraja 1918. i početka 1919. godine.

Reditelj Željko Sošić kazao je ranije za portal Antena M da je posrijedi komplikovana i skupa produkcija, jer podrazumijeva rekonstrukciju i izradu istorijskih kostima, scenografije i svih ostalih elemenata.

"To je posebno bilo teško u Crnoj Gori, u kojoj se tako nešto nije radilo uopšte, pa smo morali izrađivati svaki detalj i tražiti istorijske autentičnosti vrlo pažljivo i mukotrpno. Riječ je o seriji sa više od pedeset glumaca i oko tri stotine statista koje je trebalo kostimirati istorijski tačno i autentično."

Serija je snimana na više od 70 lokacija i najzahtjevniji je televizijski projekat neke domaće produkcije.

U seriji, između ostalog, igraju Miodrag Radonjić, Sanja Popović, Nataša Ninković, Amar Bukvić, Mladen Nelević, Srđan Grahovac, Vojin Ćetković, Mirko Vlahović...

Pogledajte trejler "Božićnog ustanka".

https://www.youtube.com/watch?v=jV7uP87NeqI
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Od oskarovca Johna Ridleya: TV serija “Guerilla”

Pretplatnička televizija Showtime je predstavila trailer svoje mini serije Guerilla čija je radnja smeštena u sedamdesete godine prošlog veka. Jedan od kreatora i režisera serije je oskarovac John Ridley (12 Years a Slave), a glumačku postavu čine Jayda Mitchell, Idris Elba, Wunmi Mosaku, Frieda Pinto, Babou Ceesay i dr. Pinto i Ceesay portretiraju dvoje političkih aktivista, predvodnika pokreta otpora, koji u Londonu nameravaju da oslobode političke zatvorenike. Serija ima šest epizoda, a prvu će prikazati Showtime mreža u nedjelju 16. aprila.

https://www.youtube.com/watch?v=M1-tP_3dDrc

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Promo za seriju „Powerless“ predstavlja rođaka Brusa Vejna!

U najnovijem promo videu za seriju „Powerless“ koji je objavljen na twiteru upoznajemo rođaka nama dobro poznatog Brusa Vejna, tj. Betmena… Van Vejn (Alan Tudjuk) koji je šef u kompaniji Wayne Security u Charm gradu.

I to je to. Serija prati zaposlenike te kompanije (Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Christina Kirk, Ron Funchers) kojima je cilj proizvodnjai svakakvih naprava koje će pomoći ljudima da prežive. Ta premisa najviše podseća na nikad prežaljeni Better Off Ted koji se takođe bavio ljudima koji rade u bizarnom uredu, samo što je u tom slučaju bilo reč o zloj korporaciji, a ovdje je stvar ipak nešto optimističnija.

Serija svakako zvuči obečavajuće a hoće li biti vredna gledanja dalje od pilota saznaćemo 2. februara.

https://www.youtube.com/watch?v=m6DPfMzRQfM

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jos cekamo spin of seriju betmenog batlera ili tako nesto  Smile
poceli su da smaraju 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
После 10 година, крај серије „Село гори, а баба се чешља“

На Божић, 7. јануара у 20 часова, на Првом програму Радио-телевизије Србије биће емитована последња, 101. епизода култне телевизијске серије „Село гори, а баба се чешља“, аутора Радоша Бајића, која је за десет година приказивања остварила највећу, до тада незабележену гледаност и стекла статус својеврсног друштвеног феномена.

Емитовање серије Село гори, а баба се чешља, за чију продукцију је задужен "Contrast Studios", почело је 10. марта 2007. године приказивањем прве епизоде под насловом Багренче, која је остварила незапамћен рејтинг од 33,4 поена и шер преко 60 одсто од укупног телевизијског гледалишта.

У годинама које су долазиле, у пет продукционих циклуса, елегична и емотивна прича о људима из моравског микрокосмоса освојила је све просторе и све друштвене и социјалне категорије нашег друштва, како у Србији, тако и у земљама у окружењу, где је са највећим успехом приказивана, као и у нашој дијаспори, те тако постала својеврсни национални бренд, са највећим забележеним уделом у гледаности од 72,2 одсто.

И последњи, пети циклус, чије је емитовање на РТС-у почело у октобру прошле године, такође је остварио највећу гледаност, у просеку, у појединачном шеру и рејтингу и тако потврдио доминацију и превагу у односу на све друге ТВ серије које је емитовао РТС али и остали национални емитери.

Тако је, за десет година сукцесивне продукције, премијерног, али и репризног емитовања, чувена Баба, какав је надимак серији, увек била убедљиво најгледанија и иза себе редовно остављала готово све премијерне телевизијске програме.

Као највећи продукциони подухват националне телевизије последњих деценија, Село гори је снимано преко 800 снимајућих дана на локалитетима у Поморављу, Шумадији, али и у Војводини, Београду и целој централној Србији.

Посебна заслуга за деценију успешне продукције овог великог пројекта, поред сценаристе и редитеља Радоша Бајића, припада извршним продуцентима куће "Contrast Studios" Јелени Бајић-Јочић, Недељку Бајићу и Предрагу Јочићу, који је и директор фотографије, као и целокупној екипи филмских радника, коаутора и сарадника.

Спокојан сам, испуњен миром и поносан. Ипак, болна ми је рана што десет година после завршавам Село гори без Гаге и Манде, али против Божје воље се не може. Овакав посао се уради само једном у животу. Хвала свима који су ми у томе помогли“, речи су Радоша Бајића, идејног творца, сценаристе, редитеља и главног глумца легендарне Бабе.

Улоге које ће се памтити
Најзначајнија имена српске, али и ексјугословенске глумачке сцене су остварила незаборавне улоге које ће се дуго памтити. Међу њима су Драган Николић, Милорад Мандић Манда, Љиљана Стјепановић, Олга Одановић, Мирко Бабић, Лазар Ристовски, Милена Дравић, Мето Јовановски, Никола Којо, Феђа Стојановић, Младен Нелевић, Бода Нинковић, Дара Џокић, Светлана Бојковић и многи други.

Серија је промовисала и на велика врата увела у свет глуме, филма и телевизије многе талентоване младе глумце који су данас омиљени код публике, међу којима су Ненад Окановић, Марија Патронијевић, Недељко Бајић, Иван Вучковић, Маријана Аранђеловић, Ана Сакић и други.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
 Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
“Crazyhead” je najbolja nova serija koju još ne gledate na Netflixu, šta čekate…

U slučaju da tražite nešto novo za prikratiti ove slobodne blagdanske dane onda mislimo da imamo rješenje. Otkrili smo “Crazyhead“, britansku horor komediju koji je kreirao Howard Overman, tvorac fantastične serije “Misfits”. Crazyhead je neočekivano zgodan spoj Buffy the Vampire Slayer estetike s mladim djevojkama koje mlate demone, i dobro odmjerenog humora Misfitsa.

Radnja prati Amy, jednu od rijetkih ljudi koja može vidjeti mrtve koji zaposjedaju tijela živih da bi doveli svoje nezavršene stvari u red. Kada biva napadnutom u pomoć joj priskače Raquel koja je samoprozvani lovac na demone. Od tada neočekivani duo samo pokušava preživjeti svoje dvadesete i usput namlatiti pokojeg demona.

Glavne uloge tumače Cara Theobold (Downton Abbey), Susan Wokoma (Chewing Gum), Riann Steele (In the Flesh), Lewis Reeves (Unforgotten), Arinze Kene (Youngers) i Tony Curran (Sons of Anarchy).

Serija je sa svojih šest ludih epizoda već dostupna na Netflixu.

https://www.youtube.com/watch?v=_whoNJNxxO8

serijala.com

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.