Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шеријатска полиција у Сарајеву  (Pročitano 7837 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ne mere se ovdje vise polemisati prvo svi ste protiv mene i sve to skupa brzo tece i ide i jos ste sada medjusobno trazite neke nijanse.
Mislim stvarno.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ma sjecas li se Mladica artiljerca kada je tukao Velesice jer tamo nema puno srpskog zivlja-- na sta ti to lici i kakav je to nacin i odakle je Mladic dosao i ko mu je glavu punio i slicno

Za Mladica mislim da je teski ratni zlocinac koji je likvidirao zarobljenike.

Ali njega niko nije poslao,on je iz Kalinovika,mjesta 30km udaljenog od Sarajeva.Prakticno Sarajlija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ne mere se ovdje vise polemisati prvo svi ste protiv mene i sve to skupa brzo tece i ide i jos ste sada medjusobno trazite neke nijanse.
Mislim stvarno.

Pa ne svodi se diskusija na Ivica i Marica zajebanciju koju ti ovde potenciras. Bez ikakve predstave o bilo cemu, kao da si procitao 3 teksta u novinama i zacementeran izuzetnim znanjem pao s neba da resavas gordijev cvor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Mislim stvarno svaka ti cast na ovome da si ovo sve icitatirao i odgovorio .
Ja ne znam sta bi reko .
Ti pretpostavljas da ja necu promjeiti misljenje i kada ovo procitam a ne ocekujem ni od tebe nista tako.
Sada nam ostaje da kod tih opipljivih tema hodamo maltene da nas neke vanjske struje vode i mi sada nemamo snage prihvatiti sebe kakvi smo i da se razvijamo i napredujemo a da ne ometamo.
Ali evo ga ja mislim da ce i do toga doci.
ti nikad nećeš prihvatiti, da staneš na moj kamen i pogledaš malo dalje, od onoga što vidiš sa svog kamena i obrnuto.
s razlikom, što je moj kamen i moj i tvoj, a tvoj kamen samo tvoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ma sjecas li se Mladica artiljerca kada je tukao Velesice jer tamo nema puno srpskog zivlja-- na sta ti to lici i kakav je to nacin i odakle je Mladic dosao i ko mu je glavu punio i slicno

Za Mladica mislim da je teski ratni zlocinac koji je likvidirao zarobljenike.

Ali njega niko nije poslao,on je iz Kalinovika,mjesta 30km udaljenog od Sarajeva.Prakticno Sarajlija.

Pa eto vidis da je teski ratni zlocinac no malo se on gurkao tamo po Beogradu sa generalima JNA znas rano je otisao iz Bosne-- na to sam mislio.
I to ga je sjebalo u glavu ne znam izgubio je osjecaje samo strast i slast za napredovanjem ne znam sta odrvenio je otudjio od ljudi
Citat
kada je trebalo, a bilo je to negde već unapred i dogovoreno, srbi iz srbije su se odrekli srba preko drine. bljesak i oluja bi bile upamćene, kao samo još jedan hrvatski neuspeh, da je tada akutelna beogradska vlast zaista bilo ono što su o njoj mislili krajiški srbi. sloba je tako u par navrata, srbima u bosni, preciznije u republici srpskoj, uvodio sankcije.
a to je ono sa početka, misliš li zaista da je sve počelo od slobe i gazimestana?
Ovo je citat od upapa i tema je sama za sebe .Evo ga ja zauzimam stav i mislim da otprilike sve je pocelo od Slobe on je isao tom stazom radikalizma koji je srpski narod otudjio a bas je sve u Jugoslaviji pocelo kao sto nikad u istoriji nije.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Pa evo ako je OK sad imas 15 jezika koji su derivat jednog te istog. Mislim meni ne smeta, neka prica svako kako zeli ali neka pravila moraju da postoje niti verujem u onu staru "ko tebe kamenom ti njega hlebom".

U ranijem tvom komentaru vidjeh da tvrdis da oni zele novu Jugoslaviju? Na osnovu cega si to primijetio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Pa evo ako je OK sad imas 15 jezika koji su derivat jednog te istog. Mislim meni ne smeta, neka prica svako kako zeli ali neka pravila moraju da postoje niti verujem u onu staru "ko tebe kamenom ti njega hlebom".

U ranijem tvom komentaru vidjeh da tvrdis da oni zele novu Jugoslaviju? Na osnovu cega si to primijetio?
na osnovu konstantne priče o multikultularizmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

na osnovu konstantne priče o multikultularizmu.

Pa mislis da bi Bosnjaci sada prihvatili neku novu Jugoslaviju? Koje je tvoje misljenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Na osnovu multikulturalnog zagovaranja kako na osnovu cega. Oni oce novu Jugoslaviju al tek sad kad su ga ispusili za 49% teritorije pa bi eto da resetuju stanje na predjasnje posto im se ovo nimalo ne svidja. To ti je ko kad igras neku igricu pa te zadnji bos rokne a ti lepo ponovo krenes dok ga ne predjes. Kao deca na igralistu kad se svadjaju oko klikera pa jednom bude krivo i place mami i tati.

Mislim njihovo vidjenje nove Jugoslavije jeste da su oni glavni i najzajebaniji a mi da budemo neka nacionalna manjina koja ce da igra kako Sarajevo svira. Uz to da se odreknemo i veze sa Srbijom ako je moguce i proglasimo jedinstvenu bosnjacku naciju kao sto smo prihvatali jugoslovensku.

Fantastican plan stvarno, optimisticnije nesto u zivotu nisam video.

Citat
Evo ga ja zauzimam stav i mislim da otprilike sve je pocelo od Slobe

Evo ja zauzimam stav da ti pojma nemas o zivotu.
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 03:47:04 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ne znam,ja mislim da Bosnjaci ne bi ni za zivu glavu opet u Jugoslaviju.To je moje misljenje.I ne vidim njihove politicare koji ni priblizno zagovaraju tako nesto.

A tvoje teze itekako imaju logike.Mozda ih ja nisam jos provalio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.