Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 02:58:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sereš Mađaroš!  (Pročitano 8238 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Znaci ako mislim drugacije od tebe meni je zabranjeno da iznosim svoje misljenje?

Mislim da bi trebao da procitas moj post jos par puta, i razmislis malo! Sta se tripujete oko toga da ce neko da nas gleda kao zlocince, to je prica o jednom coveku(zveri) iz Srbije, o kojoj povodom filma Srbija treba da se distancira od njegovog dejstvovanja za zivota i osudi idiota kao krvnika! A sto se tice tvog uporedjivanja, imam jednu izreku:
 "Gledaj svoju kucu i cisti svoje dvoriste, a komsija ako hoce da zivi u brlogu, boli te uvo!"
Boli me briga sta je ko pricao, i sta ko drugi radi, bitno mi je da ja budem sto bolji, a ne gori od najgoreg!

Проблем је у томе што свако ко гледа ту баљезгарију, неће то гледати као Аркана него ће замишљати да је сваки Србин такав.
Могу да причају о Аркану и његовој војци шта хоће, али сви знамо да барем нису били алкоси и наркоси.
О њему немам лепо мишљење, али ово Мађарско просеравање је стварно превише.
И ти би требао да прочиташ Ников пост барем два пута.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Znaci ako mislim drugacije od tebe meni je zabranjeno da iznosim svoje misljenje?

Mislim da bi trebao da procitas moj post jos par puta, i razmislis malo! Sta se tripujete oko toga da ce neko da nas gleda kao zlocince, to je prica o jednom coveku(zveri) iz Srbije, o kojoj povodom filma Srbija treba da se distancira od njegovog dejstvovanja za zivota i osudi idiota kao krvnika! A sto se tice tvog uporedjivanja, imam jednu izreku:
 "Gledaj svoju kucu i cisti svoje dvoriste, a komsija ako hoce da zivi u brlogu, boli te uvo!"
Boli me briga sta je ko pricao, i sta ko drugi radi, bitno mi je da ja budem sto bolji, a ne gori od najgoreg!
Vidi...opet... Smile
Ko ovde kaze da Arkan nije bio lopuza i gnjida???Ko njega ovde brani???
Ovde se radi o Madjarskom filmu koji deo od ove dve reci ti nije jasan???
Otkrio si toplu vodu???bitno ti da budes najjj,ovo ono...sije mi ga Djura.... Smile
Da gledamo u svoje dvoriste...

Kazi to Madjarima,oni gledaju u nase... Smile

Ajd idi lepo im reci da se pogledaju u ogledalo-u svoje dvoridte,da pociste Novosadsku raciju i ostale slavne momente svoje istorije,pa onda pocnu pricati o drugima-Srbima..

Poenta svega sto ja tebi odvajam ovoliko vremena,je da ovde tema nismo mi kao mi,vec bas to,sto ti navodis "Gledaj svoju kucu i cisti svoje dvoriste, a komsija ako hoce da zivi u brlogu, boli te uvo!"
A,u ovom slucaju Madjari itekako guraju nos tamo gde im je najmanje mesto...a ne Srbija,kako je obicno slucaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
OK, ovo je moj poslednji post u ovoj temi! Mozda nisam bio dovoljno jasan, pa evo celu svoju misao cu probati da svedem u jednu recenicu!

To je samo igrani film, za ciju temu je posluzio zao "covek"(nije bitno koje nacije), i kao takav deo je fikcije, i nema veze sa istinom, niko nas nece gledati kao zlocince, zato sto su polupismeni potomci Huna snimili film!

Ovo je poslednje moje postovanje na ovoj temi, valjda sam sada bio jasniji!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 22:32:28 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
OK, ovo je moj poslednji post u ovoj temi! Mozda nisam bio dovoljno jasan, pa evo celu svoju misao cu probati da svedem u jednu recenicu!

To je samo igrani film, za ciju temu je posluzio zao "covek"(nije bitno koje nacije), i kao takav deo je fikcije, i nema veze sa istinom, niko nas nece gledati kao zlocince, zato sto su polupismeni potomci Huna snimili film!

Ovo je poslednje moje postovanje na ovoj temi, valjda sam sada bio jasniji!
Играни филм је веома моћно пропагандно оружје!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Eto, kakav si bre to covek, natera me da pogazim svoje reci i opet da pisem na ovoj temi! Smile

Tog filma niko nece da se seca vec za godinu dana! Ljudi bre takve filmove gledaju iz razonode, sa pola mozga, boli ih briga koji su koji, i ciji cu koji! Imamo bre prece muke u zivotu, nego da se bakcemo filmovima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ma ko zna šta se tu krije!
Prosto što je mađar ne znači da treba da se svi prozivaju...kao i kod nas što imaju ekstremi, ima i kod njih!  Smile
Taj je baš neki koji je verovatno želeo da dođe do izražaja, možda da izgradi karijeru na  ...a možda je jednostavno hteo da zaseni Kusturicu! Smile
Pa treba da 
Ma njega će povući u zaborav njegova lakomislenost, pokušaj uspona na tuđem padu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
100%! Niko bre za par godina nece da zna ni da je postojao taj film, sta se nerviram za dzabaka kad to nista nece da promeni! Eh kada bi se ja nervirao za svaku od gluposti koje su mnogi odvaljivali o meni, zavrsio bih u ludari davno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Eto, kakav si bre to covek, natera me da pogazim svoje reci i opet da pisem na ovoj temi! Smile

Tog filma niko nece da se seca vec za godinu dana! Ljudi bre takve filmove gledaju iz razonode, sa pola mozga, boli ih briga koji su koji, i ciji cu koji! Imamo bre prece muke u zivotu, nego da se bakcemo filmovima!
Aj malo lakse sa tim terminima...ubi me prejaka rec...

A,ja sam ovo sanjao...
Ma nema od tog filma nista,ljudi sta se przite...
Pa mogu sad da snime o nama sta oce...koga jos to zanima,dosadila svetu prica o nama...sad su u fazonu ovi talibani i tako to,barem sto se tog zanra tice...koga jos zabole sta je uradio neki Arkan,koji je prikazan na CNN-u pre 15 godina...kasno su se setili... Smile

« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 23:12:47 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D780
Upravo ste otvaranjem ove teme dali publicitet ovom filmu. Eto najvecu pomoc ovom filmu dali su njegovi protivnici. Ja uopste nisam cuo za njega dok nisam ovde procitao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Upravo ste otvaranjem ove teme dali publicitet ovom filmu. Eto najvecu pomoc ovom filmu dali su njegovi protivnici. Ja uopste nisam cuo za njega dok nisam ovde procitao.
Takođe!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 02:58:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.