Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:50:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sereš Mađaroš!  (Pročitano 8235 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Јбт и мађари пате од Србофобије... Smile
ma covek zna gde su pare.
svestan je pljuvanja srba po CNN-u pa je skontao da bi to bilo dosta gledano preko...
otisao i napljuvao(verovatno) srbe i pokupio pare...

i ja bih to uradio...ili to, ili bih rezirao nesto o ruskim cecenskim teroristima, kineskoj mafiji, albanskim dilerima....
Испљувао би Србе ради шаке пара??? Smiley 1 Јудо...
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Citat
ali, nebitno...
on je stoka isto koliko i kusturica...2 govneta koji blate srbiju i uzimaju kesh za to...

Зашто је Љубиша стока?И Кустурица?Обављају свој посао професионално,обојица.

@данилобг

Да се тај рат на просторима екс ЈУ одиграо пред очима целог света је тачно.
Али није то једина ствар која се одиграва пред целим светом.
Нпр.Рат на блиском Истоку,Хитлерова диктатура,у најгорем случају могли су да екранизују етничко чишћење Крајине.То је већи злочин јер је организатор свега тога некадашњи председник Хрватске Туђман.

Због чега увек само Србија у негативном светлу?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ništa novo, na žalost !!!

Srbi su "loši" momci u zapadnim filmovima ... a naši nikako da naprave nešto što bi, umetnički, i sadržajno moglo da ima parira !!!

No, ko zna - možda Srbi kao "loši momci" steknu simpatije !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Ma nema od tog filma nista,ljudi sta se przite...
Pa mogu sad da snime o nama sta oce...koga jos to zanima,dosadila svetu prica o nama...sad su u fazonu ovi talibani i tako to,barem sto se tog zanra tice...koga jos zabole sta je uradio neki Arkan,koji je prikazan na CNN-u pre 15 godina...kasno su se setili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Јбт и мађари пате од Србофобије... Smile
ma covek zna gde su pare.
svestan je pljuvanja srba po CNN-u pa je skontao da bi to bilo dosta gledano preko...
otisao i napljuvao(verovatno) srbe i pokupio pare...

i ja bih to uradio...ili to, ili bih rezirao nesto o ruskim cecenskim teroristima, kineskoj mafiji, albanskim dilerima....
Испљувао би Србе ради шаке пара??? Smiley 1 Јудо...
Smile
da sam na njegovom mestu!
inace, ja srbe pljujem samo u srbiji, kada odem preko, pokazujem samo najlepse slike srbije, pricam sve najlepse.

iz ovog ugla, napravio bih film u kome pljujem navedene9anveo u prethodnom postu)

jbt. koliko ti tesko kapiras...
idi, igraj malo sah, kazu da to povecava IQ i sl...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
Па онда каже
Citat
da sam na njegovom mestu!

Citat
inace, ja srbe pljujem samo u srbiji
У каквом си ти трипу...  Smile

Citat
jbt. koliko ti tesko kapiras...
idi, igraj malo sah, kazu da to povecava IQ i sl...
Хахахах....јел ми то сугерише Краљевић? Smile
Увреда за увредом...демоНкратски нема шта...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 18:21:32 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
@simijon
Juku smo mi koknuli, našli smo ga u Belgiji ako se ne varam, izdajica Smile

Na tvoju i moju veliku žalost ono što je u Belgiji sahranjeno nije Juka. Nema karakterističan prelom noge, ne odgovara DNK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne vidim sta je vas problem! Film ne prikazuje losu sliku o Srbiji i o Srbima, vec o degeneriku, koji nije vise medj nama(fala bogu), zapadna kinematografija je ekranizovala mali milion prica o zlocinima i ovo je jedan od retkih filmova koji prica o ljudima(zivotinjama) sa ovih prostora! Sto se mene tice trebali bi da izdamo saopstenje za javnost na zapadu u kome osudjujemo Arkana, i da se zahvalimo ekipi na na filmu, i naglasimo da svuda ima zlih ljudi, ne samo kod nas!

A sto se tice Arkanovih Tigrova i pijanstva, raspitajte se malo kod ljudi koji su ih sretali u ratu! Uvek su bili pijani i ufiksani, stoga i brutalni i krvozedni! Tu pricu sam cuo od osobe koja je bila u njegovom obezbedjenju, i od ljudi koje sam upoznao, a koji su videli Arkana i nj. Tigrove!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 21:40:52 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Ne vidim sta je vas problem! Film ne prikazuje losu sliku o Srbiji i o Srbima, vec o degeneriku, koji nije vise medj nama(fala bogu), zapadna kinematografija je ekranizovala mali milion prica o zlocinima i ovo je jedan od retkih filmova koji prica o ljudima(zivotinjama) sa ovih prostora! Sto se mene tice trebali bi da izdamo saopstenje za javnost na zapadu u kome osudjujemo Arkana, i da se zahvalimo ekipi na na filmu, i naglasimo da svuda ima zlih ljudi, ne samo kod nas!

A sto se tice Arkanovih Tigrova i pijanstva, raspitajte se malo kod ljudi koji su ih sretali u ratu! Uvek su bili pijani i ufiksani, stoga i brutalni i krvozedni! Tu pricu sam cuo od osobe koja je bila u njegovom obezbedjenju, i od ljudi koje sam upoznao, a koji su videli Arkana i nj. Tigrove!
Bas lepo od tebe sto si cuo pricu od nekog o nekome...i,sta ti nama oces da kazes???nesto sto mi ne znamo?mi smo svi goveda pa ne znamo ko je bio Arkan???
Ovde se radi o tome da Madjari snimaju film o tome!!!Koji su oni moj da o tome pricaju???Ajde,Hrvati i Muslimani,sa punim pravom,i "poznavanjem" materije...ali Madjari da to plasiraju u svet,po njihovom ukusu...nikako...
Sta ti mislis,da neko ovde brani Arkana???U tom slucaju si se zajebo majstore!
Znamo mi dobro ko smo i sta smo,da bi se Madjarima dopustilo da seru po nama...Ti kazes Arkan i ubice...OK..ali sto Arkan???Zasto ne nesto drugo???Nije Arkan=rat na Balkanu...kako oni zele prikazati,ili kako bi ti zeleo da skontas...
Sa druge strane gledasmo i mnogo gnusnija izdanja Generala ABiH(koja se verovatno po tebi branila od agresije),koji direktno naredjuje ubijanje i paljenje,kojekakve domoljube u Oluji,kako ubijaju babe i dede na onoj livadi...
Sta smo zapamtili od svega toga???
Pa naravno,ono sto su "Skorpioni" uradili kod Trnova...zasto???jel to mozda vise bitno od onih snimaka "Crnih Mambi" i ostale bratije???Mladic koji je izjavio to sto je izjavio(po meni budalasto,ali neka)..."da se osvetimo Turcima na ovom prostoru"...OK...rekao...a, to sto je Atif Dudakovic rekao nikom nista...

Ajde majke ti...oladi malo sa tom retorikom... Smile

« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 21:58:19 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Znaci ako mislim drugacije od tebe meni je zabranjeno da iznosim svoje misljenje?

Mislim da bi trebao da procitas moj post jos par puta, i razmislis malo! Sta se tripujete oko toga da ce neko da nas gleda kao zlocince, to je prica o jednom coveku(zveri) iz Srbije, o kojoj povodom filma Srbija treba da se distancira od njegovog dejstvovanja za zivota i osudi idiota kao krvnika! A sto se tice tvog uporedjivanja, imam jednu izreku:
"Gledaj svoju kucu i cisti svoje dvoriste, a komsija ako hoce da zivi u brlogu, boli te uvo!"
Boli me briga sta je ko pricao, i sta ko drugi radi, bitno mi je da ja budem sto bolji, a ne gori od najgoreg!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 22:06:40 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:50:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.