Licemerno je nazivati Tadica izdajicom... Isto bi uradio bilo koji predsednik, od voljenog Slobe do voljenog Seselja...
Da,tipicno radikladki govor,da je Tadic kriv,da bi trebo podneti ostavku... jer,za boga svetoga kako je on, kada ga grobar pomene ne mitingu Ustasa..."narod tako kaze"...Ustasa...ne znam samo kako su u Srbiji vecina ljudi Ustase,kad su glasasli za Ustasu...iz ovoga bi se mogao izvuci zakljucak,tipicam Radikalima,a to je: Srbija je ustaska drzava,zato sto je njen predsednik-Ustasa,koga su na izborima glasali,a ko bi drugi,nego vise od pola Srbije,dakle Ustase....
Немој молим те несрбе називати Усташама, није лепо! Једна моја комшиница хрватица,чух да је гласала за Тадића, па још један комшија ... е,немој није фер,његове гласаче да називаш тако!
Prema sznanjima svetskih medija iz izvora bliskih Pentagonu clan 51 se trenutno nalazi zavejan u planinama kako u Srbiji nema snega on nije znao da se snadje kad je poceo da pada i ostao je zavejan kako je sneg video samo na slici mislio je da su to oblaci na zemlji
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Prema sznanjima svetskih medija iz izvora bliskih Pentagonu clan 51 se trenutno nalazi zavejan u planinama kako u Srbiji nema snega on nije znao da se snadje kad je poceo da pada i ostao je zavejan kako je sneg video samo na slici mislio je da su to oblaci na zemlji
Хахаха,како духовито. А могло се макар "стоп" ставити кад нема тачака нигде.
E ne mogu da verujem da neko i dalje prica da je Sloba potpisao neku predaju kosova a lepo sam argumentovano objasnio da to nije tacno! A to sto je morao da bude sahranjen u dvoristu je valjda razlog da ga jos vise mrzite?! Nekima treba pomoc! I ovaj zeka samo nesto kao podjebava, a ustvari smesan je samo sam sebi! Zeko daj napisi nekad nesto iole ozbiljno!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Da dodam: kada se neko "brine" za svoju temu, i zeli da je vidi otkljucanu, treba da vodi racuna o ponasanju... Kao i svi ostali koji sve neistomisljenike nazivaju ustasama.