Pa kako ti to sada primenjujes rezultate sa januarskih izbora na referendum??? Mislim donekle ima smisla ali ne moze biti merodavno! Baratas tom cifrom ko da je 100% tacno! Otkud ti znas da li je neko ko inace glasa za G17 izasao i podrzao ustav!? To je
Uostalom cak i da je tacno tako ipak je najveca zasluga za donosenje ustava na Kostunici!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Mislim donekle ima smisla ali ne moze biti merodavno! Baratas tom cifrom ko da je 100% tacno! Otkud ti znas da li je neko ko inace glasa za G17 izasao i podrzao ustav!?
2. Znam da nisu izashli mnogi od njih. I iz DS-a, i iz DSS-a. Ali SVI radikali koje znam su izashli.
Sta ti zapravo hoces da kazes? Da je ovo radikalski ustav?
Nisam ja to rekao. Ponovicu :
"PONOSNI NA USTAV TOMISLAV Nikolić je rekao da su radikali ponosni na predlog novog Ustava Srbije, u čijoj izradi su učestvovali. - Preambula Ustava je naša preambula, prvi član je naš član, odredbe o jeziku, pismu, autonomijama su odredbe SRS. Ovo je od važnosti za državu, zato ćemo svi izaći na referendum i podržati novi Ustav - rekao je Nikolić. I lider stranke Vojislav Šešelj u pismu Kongresu istakao je znažaj novog Ustava: - Kosovo i Metohija je srce Srbije, i Srbiju je nemoguće zamisliti bez kolevke našeg naroda."
Pa ne vidim da pise da su odredbe koje bi obuhvatile clan 51. radikalske?
To sto je za tvoj pojednostavljeni nacin razmisljanja(i zekin iskljuceni prijemnik) 2+2 za vecinu ljudi nije!
Ajde pojednostavicu i tebi po treci (zadnji) put:
Chinjenice su:
1. T. Nikolic kazhe da su radikali ponosni na novi Ustav, i da ce svi izaci na referendum. 2. Ustav je na referendumu usvojen sa cca 51 %. 3. Radikali se vec godinama, na nekoliko izbora vrte na oko 30 % glasova. 4. Nedugo nakon referenduma osvajaju 28, 7 % glasova.
A onda ti kazhesh da je za usvajanje Ustava najzasluzhniji Koshtunica i njegov DSS???
Ajde shto pokushavash mene da ubedish u to, ali, pitanje je kako si uspeo SEBE da ubedis?
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
@All, nemam nameru da ovu "traumaticnu" temu dozivljavam ponovo... bila je tema o Ustavu (pred referendum) koja je dogurala do jedno 120 strana, posle referenduma tema o rezultatu koja je stigla do 20-ak strana... Sve u vezi sa tim je ispricano...
Drzite se sustine teme (pise u prvom postu), ako ne, da lokujem.