Pozadina nije nesto narocito uradjena , al baca me u pozitivan trip pa ko veli da objavim. Verovatno je to iz razloga sto obozavam Edvarda Nortona i film American History X
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zato sto za razliku od klasicnih americkih ljubica i akcijasa pokazuje pravu socijalnu sliku prosecnog amerikanca i americkog grada, vrlo konkretno se prica o velikom problemu neo nacizma i uopste vrbovanja ljudi u neke organizacije te vrste. Film se zavrsava upravo onako kako je i trebalo, i to nije happy end, jer prica cija je osnova mrznja ne moze imati srecan kraj. A i norton ... ne da glumi nego... decu pravi
Znaci, volis film zato sto laze za medalju.... Totalno anti-rasisticki film, koji govori da NS ljudi nemaju razloga za tu mrznju.... To je BAS klasican holivudski film....
Pa to i kazem, a u filmu ih nema.... film, kao svaki drugi film ispira mozak ljudima i tera ih da pomisle kako su NS-ovci najvece budale na svetu! Jesi li gledao Romper Stomper?
Bulaznis, ili nisi gledala film. On se pokajao sto je bio to sto je bio ne iz razloga sto je shvatio da su crnci divni vec iz razloga sto je shvatio da su ideali kojima mu je glavu punio onaj matorac glupost. 95% skinheadsa ne zna ni slovo istorije, ni jedne od strana u tom ratu, ljudi koji nekoga moraju mrzeti jer su takvi i servirano im je koga ce mrzeti. Nemam nista protiv nacional socijalista koji do svog opredeljenja sami dodju godinama... samo premalo ih je.