Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seoske kuće jeftinije nego ikad  (Pročitano 7129 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
A BG je kao pun BeograDZana  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
Od Sremcice ti treba do 20 minuta busem (ide se obrenovackim putem), Surcin isto, busom duze jer dosta kruzi (ide kroz blokove i Bezaniju), umka 20 minuta kolima, okruglo 30 busem... Od Obrenovca 50 minuta busem, polah kolima, a to je 30+ kilometara, Jajinci 8 minuta kolima do Banjice i 5 do Jajinaca... Etc... Problem su zaista ta naselja izmedju Avale i Dunava i preko Dunava jer nije izgradjen prsten ili dovoljno mostova. Gde god je magistrala ili auto-put, nema problema. Doduse, meni je sokantno da neko odbije posao u Bgd jer mu je mnogo da putuje pola h vozom iz Pazove...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Bla bla bla bla Pazove.

Gde je sad Anea da upozori da se vratimo na temu... a da, prednjači u off-topicu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
koji ste vi seljaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Tramvaje nemojte nikada da uzimate kao reper za vreme putovanja jer im je prosečna eksploataciona brzina, ako se dobro sećam, 12 km/h. To je i razlog što mnogi ljudi radije presedaju s autobusa na autobus nego da se klackaju u tim kočijama.

Što se tiče relacije Sremčica - Glavna železnička, prosečno vreme putovanja je 35 minuta. 20 je moguće jedino noću pred kraj smene, kad se majstorima žuri u depo pa preskaču stanice i jurcaju ko ludi.  Smile

Doduse, meni je sokantno da neko odbije posao u Bgd jer mu je mnogo da putuje pola h vozom iz Pazove...

Razlog je isti kao i za ono što sam pominjao skoro na drugoj temi, zašto student iz npr Mladenovca radije uzima stan ili dom u BG umesto da putuje vozom ili kolima svaki dan do grada - zato što je samo putovanje preveliko i predugačko cimanje. Ili je gorivo skupo a putevi nikakvi, što mu dođe na isto.

Naravno, sve je to posledica starog srpskog problema i sada već tradicije - apsolutno odsustvo bilo kakvog dugoročnog planiranja i slepo kopiranje tuđih uređenja bez prethodnog prilagođavanja našim uslovima. I bez postavljanja prioriteta u rešavanju problema. Zato su kod nas predgrađa često mesta podsmeha (čak i od strane onih koji žive u njima), iako bi zapravo mogla da budu vrlo lepa i poželjna mesta za život.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2016, 20:42:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Doduse, meni je sokantno da neko odbije posao u Bgd jer mu je mnogo da putuje pola h vozom iz Pazove...

Стара прича, сигуран сам да смо је управо нас двоје једном испричали... ред вожње је прилично ограничавајући фактор јер се све сведе на то кад изађеш из куће да би кренуо на посао и када увече уђеш у исту... Не можеш рећи пола сата вожње возом из Пазове ако дотични/а мора изаћи из куће два сата пре почетка радног времена... без обзира што тих сат времена вишка није провео у превозу, то је изгубљено време... ГСП је флексибилнији по том питању.

онтопик... кућа у поумртвом селу ни не може држати цену.
Све битно везано за тему претходном реченицом је речено, можете се вратити офтопику  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2016, 20:52:12 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Hvala na aminovanju.

Citat
Стара прича, сигуран сам да смо је управо нас двоје једном испричали...

Jeste, i ja se sećam... mada je to možda bila neka druga priča, ali je zvučala isto kao ova. Dosadno.

Citat
Zato su kod nas predgrađa često mesta podsmeha (čak i od strane onih koji žive u njima), iako bi zapravo mogla da budu vrlo lepa i poželjna mesta za život.

Kao u Americi recimo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
To nije prosečno američko predgrađe današnjice, to si ti probrao par slika iz najgorih mesta i to od pre 30 godina.
Kad sam bio zadnji put preko bare pre par godina 90% predgrađa koje sam video (a video sam dosta, i to širom Amerike) je izgledalo bolje nego naše Dedinje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa fazon je sto kad uzme stanu Beogradu, opet putuje isto kao iz Mladenovca... kao sto je napisao Zmaj...

Inace, Zmaje... ne napadam te... samo kazem da su razlicita mesta u okolini BGD razlicito povezana... npr. ako hoces da dodes iz Lestana... ides auto-putem... Ako hoces iz Kaludjerice... jases preko Bulevara.. a nalaze se jedno pored drugog...

Mene tiha jeza hvata od ovih na M... Miljakovac, Mirjevo, Medakovic, pa Kumodraz, Brace Jerkovica, Cvetanova Cuprija, Konjarnik, pa Rakovica, brda... a koliko toga ima vidi se samo sa Ibarske i sa Avalskog tornja..

Citat
Стара прича, сигуран сам да смо је управо нас двоје једном испричали... ред вожње је прилично ограничавајући фактор јер се све сведе на то кад изађеш из куће да би кренуо на посао и када увече уђеш у исту... Не можеш рећи пола сата вожње возом из Пазове ако дотични/а мора изаћи из куће два сата пре почетка радног времена... без обзира што тих сат времена вишка није провео у превозу, то је изгубљено време... ГСП је флексибилнији по том питању.

Ali ni sva Beogradska naselja nemaju polaske stalno... Lastini polasci su od jednog na 45 minuta do 2 dnevno... Samo za Obrenovac pici na 10 minuta u spicu ili 2 na svakh sat vikendom... GSP po udaljenijim naseljima ima polaske na 30 minuta, 45, sat i sat i po.

Inace, u konkretnom slucaju... osoba je imala posao bas na zeleznici...
« Poslednja izmena: 01. Apr 2016, 21:02:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Jesam li pričao ja vama nekad kakav je put Lomnica-Despotovac? Sve nizbrdo, a put razrovan, što i nije toliko strašno kad majstoru radi kočnica, ali kad otkaže ume da bude baš zajebano... a deca pozadi pevaju: "Milorade dodaj gas, dodaj gas, dodaj gas, vozi brže vozi nas, vozi nas, vozi nas", ma ludnica... šta znaju deca šta je vožnja nizbrdo po razrovanom putu bez kočnice... da se naježiš.

Citat
To nije prosečno američko predgrađe današnjice, to si ti probrao par slika iz najgorih mesta i to od pre 30 godina.

Provalio si me. A baš sam mislio da sam te prevario. Doduše, ovo su 90-te, tako da nije 30 nego 25 godina, ali svaka čast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.