Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SEO - Osnove optimizacije web stranica za tražilice  (Pročitano 263933 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Imam jedno pitanje:

Napravio sam 468x60 baner u Adobe Flash-u, i dodao preko action komande url na koji ce voditi... E sada, s' obzirom da je taj url nevidljiv na stranici (html, php), msm nigde ne postoji <a href=""></a> , vec je adresa ubacena u sam baner, da li postoji nacin da u sam embed, ubacim url, kako bi google i ostali pretrazivaci videli da se moj link/baner nalazi na stranici koja ima pr 4 ?

Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="468"
height="60">
<param name="movie" value="http://mojsajt.info/baneri/baner.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="http://onlinefilmovi.info/baneri/468x60blue.swf" quality="high"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="468"
height="60"></embed>
</object>

I jos nesto, da li su bolji gif baneri, ili flash, po pitanju pretrazivaca ?
« Poslednja izmena: 25. Avg 2009, 13:30:45 od igordr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sve je bolje od flash bannera.
Sto se tice URL-a, ne mozes da ga ubacis, ali google ce ga verovatno procitati nekako (od prosle godine imaju nekakav mehanizam citanja flash fajlova)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Zanimljivo  Smile

A da li bi znacilo nesto, da uradim ovo, kako bi za sve pretrazivace bio vidljiv moj link... Nadam se da ne bi smetalo necemu ?

Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="468"
height="60">
<param name="movie" value="http://onlinefilmovi.info/baneri/468x60blue.swf">
<param name="quality" value="high">
<a href="http://www.urldomogsajta.com"></a>
<embed src="http://onlinefilmovi.info/baneri/468x60blue.swf" quality="high"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="468"
height="60"></embed>
</object>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ili napravi krsteni gif ili jpg banner, ili ubaci flash kako dolikuje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
U redu, shvatio sam, hvala !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
pitao sam ranije vezano za link ka "nasem" site-u u profilu ovde na bureku ... ne znam kako ga gleda ... gde indexira gde ne ...

uglavnom sada sam pogledao webmaster tools na google-u za moj site ... i izbacilo je 295 veza ka indexu ... da pogledam odakle ... sve sa bureka ... kliknem na adrese da vidim da nije slucajno neka u poruci ... nema ni jedna ... sto znaci sve vuce iz profila tj "polja" ispod svake poruke ... ali ja imam poruka neuporedivo vise nego tih veza Smile tako da uopste mi nije jasno kako gleda Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Niti je google sve indeksirao... niti taj sistem sve nalazi Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
ali ipak nesto jeste Smiley o tome pricam Smile ...

i da li je sada dobro za moj site recimo, jer vuce 230 veza sa bureka? tj koliko je bitno  Smile Smile

to je ono sto me je "kopkalo" kad sam pitao, da li ima neke vajde od adrese u profilu Smile

______________________________ ______________________________ __________________________

Citat
13. Sto je Sandbox?
Sandbox je filter koji zahvaća sve nove domene i onemogućava im rejting od 5-15 mjeseci kako bi se spriječio prebrzi napredak novih domena.

kako ovo ranije nisam procitao ...  Smile ... zato mi forum cs servera, star 8 meseci nema pr? ili je toliko los seo Smile ... posto ne znam ni sta je radjeno jer nisam ja radio ...

nego ono sto hocu da pitam ... to utice iskljucivo na PR? dok ce ostalo biti ok? idexiranje i slicno? posto otvaram novi sajt i trudim se za sada da sto bolje uradim on page optimizaciju ... pa da ne bude posle zabune Smiley da lupam glavom sto sam "beo" (u google toolbaru) Smile

Smile

p.s. korisno je vracati se na ovakve textove ... tek se onda vidi da uvek nesto promakne Smiley

@moderators sry ... kucao sam sa prve strane nisam znao da se moja poruka od sinoc moze editovati i da je poslednja ...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2009, 01:42:01 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Pr je prilicno bitan za sve to ostalo o cemu pricas Smiley I ne treba mnogo da se opterecujes sa onpage optimizacijom... treba da postujes neka elementarna pravila.... ne da preterujes Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
u principu ne preterujem Smiley a nemam ni vremena za to Smile

radim bas kako kazes i po uputstvima sa prve strane i googlovog pdf-a i ostalih izvora gde se u principu sve svodi na isto ...

najvise pazim na naslove starana ... i keywords ...

kad smo vec kod toga ... koliko se secam pisano je da koliko god keywordsa to se gleda i sto vise to bolje? i nema veze dal je prvi ili poslednji ako se uklapa u pretragu?

posto npr. za tekst Ana Karenjina ... keywords bi mogli biti (dole navedeni) ... i svi su povezani sa sadrzajem ... i ponavljaju se vise puta u istom ...

Citat
ana karenjina, ana, karenjina, karenina, karenjin, tolstoje, nikolajevič, nikolajević, nikolajevic, lav, lav nikolajevič tolstoj, oblonski, stiva, stjepan arkadijič, darija aleksandrova, doli, kiti, levin, aleksej aleksandrovič, vronski, aleksej kirilović vronski, sorokin, rusija, moskva, opis, interpretacija, prepricavanje, prepricano, preljuba, petrograd, roman, lik, likovi

da li je ovo ok? ili se ipak ograniciti na odredjen broj?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.