Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SEO - Osnove optimizacije web stranica za tražilice  (Pročitano 263895 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Diamond
Ma nije problem za literaturu, to sam samo naveo, meni je potreban koncept, sadrzaj sta je najvaznije da se kaze iz hrpe teksta koji imam, kako bi nekom objasnio osnovne SEO principe u 30-40 strana. Kad zavrsim rad postavicu ga pa mozda nekom pomogne ko se ne snalaze sa eng. Literaturu koju posjedujem ne smijem zbog pravila foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
imas primer za seo sef joomla day u bg-u ... par stranica ranije mislim da sam okacio ... ako nije mogu opet ... to je uradjeno za predavanje ... i bilo je predavanje o tome ... u principu ne razlikuje se mnogo od googleovog uputstva (od skoro pdf na srpskom, sf je ostavio link) ... mislim prieri su svuda isti u glavnom i metode sto je logicno ... samo raspored sto ti kazes ... zato mislim da ti to sa joomla day-a moze koristiti ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Diamond
OK hvala pronašao sam, pa cu pokušati da radim po tome samo nešto opširnije....   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
30-40 strana nije bas malo.. Ono sto sam ja radio a da je te velicine (vece ili malo manje), znam da sam imao kostur, ali sam ga uvek u toku pisanja rada menjao.. tako da mislim da ne bi puno trebalo da se opterecujes time, naravno ta neka osnova je ok. Kreni tako kako si zamislio, pa ces videti da li moze tako ili ces nesto da menjas.

Poz
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Meni treba mala pomoc. . . ovde se govori o optimizaciji sajta. . . ja sam upravo prijavio svoj sajt na google i yahoo
sada mi je preostalo da cekam pa mi je potreban savet sta jos mogu uraditi kako bih optimizovao sajt.  radjen je u flashu i php-u mozete pogledati hxxp:|| www. numismatics. middle. ages. serbian. top15. eu/
e sad moram da znam dali google ili drugi pretrazivaci citaju textove koji se nalaze ispod flasha i inace su nevidljivi za goste na sajtu. . . Pozdrav :shock:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Prva stvar... zakupi domen, ovo je jezivo "http://www.numismatics.middle.ages.serbian.top15.eu/"
Drugo... flash se ne indeksira, a ti nemas ni link prema statickom delu sajta...
Trece... staticki deo sajta, nema konkretan tekstualni sadrzaj, na osnovu kog bi pretrazaivac mogao da ti dovede posetu, tu su slike, a cak i one nemaju opisna imena, vec samo brojeve...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Hvala na savetu samo ne vidim zasto da zakupim domen i zasto je ovaj po tebi strasan. . . ako imas savet daj ga a ako pak zelis da kritikujes i velis da je nesto strasno. . . ok to je stvar ukusa ali to ti nisam trazio DOMEN je nekada bio vrlo bitan a i statika texta danas je to vazno ali vrlo mallo meni je tebao drugaciji savet . . . ipak hvala na kritici
:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Pitas zasto sajt koji ima cetiri nivoa pod domena, a pritom to ukupno cini 54 karaktera, ima neadekvatnu adresu.
Da li stvarno mislis da to neko moze da zapamti?
Da li mislis da ima ikakvog smisla pricati o SEO na takvom domenu...

Ima i besplatnih resenja, a i placeno je na nivou od nekoliko dolara godisnje...
Kupis i ne razmisljas...

Zasto nemas 5 prezimena, ili 50to cifreni broj telefona...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Bolje biti pijan nego star....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 7360
Mene zanima jel site map obavezan za dobru optimizaciju. Amaterski radim design, radio sam drugaru sajt, pre 10ak dana smo ga pustili u rad i sad pojma nemam dal sam ja to sve dobro odradio ili nisam.Site map znam da nisam stavio. Preko nekog alata mi pokazuje da mi je google vec indeksirao 6 stranica.
Jel moguce za tako kratko vreme?
IP sačuvana
social share

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prva postala,
svuda smo te pratili i verno bodrili, za tvoju slavu danas pevamo...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Nije neophodno, ali je pozeljno... mada za sajtove gde se sadrzaj ne menja i nije toliko bitno...
Moguce je, ako je igde bio link gde je spider prosao, to je sasvim normalno Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.