Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Selo u koje žandarmerija ne ulazi: U njemu uvek ima tona i po marihuane i heroin  (Pročitano 14057 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Za Jasu
Cisto da napomenem da je OVK 1997 godine kontrolisala preko 45% teritorije KiM. Posebno pogranicne delove, Pec, Decani, Prizren sa okolinom, dobar deo puta Kosovska Mitrovica - Pristina oko Priluzja, put Pec - Pristina, put Pec - Decani posebno Streoci. Itd. itd. itd.
Imas i izjavu Gorana Radosavljevica o tim godinama kako je bilo divno. Dnevno je ginulo po nekoliko policajaca...
Kada je dosla misija OSCE kako li su se zvali...siptari su povratili sve teritorije koje je policija oslobodila. pa su kontrolisali oko 65%.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Ko god da je, cenim da nam ne gine Crnogorac  Smile

Ili Hercegovac. Smile

Selo ocistiti.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Za Jasu
Cisto da napomenem da je OVK 1997 godine kontrolisala preko 45% teritorije KiM. Posebno pogranicne delove, Pec, Decani, Prizren sa okolinom, dobar deo puta Kosovska Mitrovica - Pristina oko Priluzja, put Pec - Pristina, put Pec - Decani posebno Streoci. Itd. itd. itd.
Imas i izjavu Gorana Radosavljevica o tim godinama kako je bilo divno. Dnevno je ginulo po nekoliko policajaca...
Kada je dosla misija OSCE kako li su se zvali...siptari su povratili sve teritorije koje je policija oslobodila. pa su kontrolisali oko 65%.  Smile
Bas tako, mnogo mi dajemo sebi na vaznosti.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung 111111
Citat

Sad slusao sam razna izlaganja..Na primer Delica.I nikad nisam cuo da su oni kontrolisali nesto specijalno.

Prvo mora da se ima u vidu stanovnistvo dole.
1991 je bilo 82% Albanaca i 11% Srba (ostali 7%)

A onda ono o cemu ti govoris..

Citat
Почетком лета 1998. ОВК је имала око 25.000 припадника и успела да овлада са око 40% територије, углавном села и мање варошице на Косову и Метохији

Citat
Циљ ОВК у јулу 1998. је био да освоје барем један већи град. Избор је пао на Ораховац, у ком није било гарнизона ВЈ или јаче станице полиције. Напад на Ораховац је почео 17. јула 1998. Припадници МУП-а Србије су били блокирани у станици и у хотелу. После дводневних борби, војска и полиција су поново овладале Ораховцем.

i na kraju..

Citat
Током офанзиве српских снага безбедности крајем 1998. разбијена је ОВК на територији Косова и Метохије чији су припадници у мањим групама прелазили на територију Р. Албаније и попуњени новим људством враћали се на територију СРЈ.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2013, 20:10:43 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Izvini ja nisam ziveo dole pa ne znam gde sam smeo da idem a gde ne...evo verovacu Delicu  Smile
Ne znam sta podrazumevas pod specijalno...trebali su Pristinu da drze...u gornje i donje Streoce policija je ulazila 321745183950870 puta i nikada nista nije uradila.
I opet pricam o 1997 godini kada su borbe bile najzesce uz pocetak 98 jer je policija bila u totalnom kurcu pa je vojska pomagala gde je stigla.
Selo Lodza koja je spominjano tokom sudjenja Milosevica je sravnjeno sa zemljom od strane vojske ali su pre toga dve patrole policije ostavile zivot u zasedi.
Kasnije je dosla verifikaciona misija i sve sto je sjebano 98 godine OVK je povratila do pocetka rata 99 kada smo ih razjebali na sve strane.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung 111111
Ako na teritoriji od 10.887 km² uz procentualno stanovnistvo u tvoju korist od 82% , uz podrsku NATO i regularne vojske Albanije ne ovladas ni jednim vecim gradom..Vojno si strucan i jak u picku materinu.
O gubicima koje smo imali ne sumanjam.Msm znam da su policajci ginuli dole od pojedinacnih napada na stanice.

Drugo ne kazem da sam samo slusao Delicevo izlaganje.
Poznajem a i zivim sa dosta ljudi koji su dosli odozdo.Doduse uglavnom iz Gnjilana.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Terorizam nije pojam uz koji ide strucnost, organizovanost itd.
Citava Drenicka oblast je bila da nazovemo pod okupacijom OVK pa cak i posle ubistva Adema Jasarija.
Moj brat je bio zarobljen 43 dana u neku selendru Bogu iza tregera, citava ceta i to 99 godine.
Ako takve nikakve i totalno neorganizovane debile iz OVK, nasa policija nije mogla da smrvi onda bi trebali da se zapitamo kakva je nasa policija.
I opet ne pricam o 99 godine jer je tada bilo veoma prosto i jednostavno vojska je unistila sve sto se moglo unistiti.
1997 od tamo negde pocetkom Januara su krenule ozbiljne provokazije i napadi na policiju.
Selo Glodjani je npr. dugo bilo pod opsadom OVK-a. Vicina Srba je izbeglo tada u manastir Visoki Decani.
1997 - 1998 godina ako se uzme u obzir tehnika policije uz neku obucenost nista pametno nije uradila bez pomoci vojske.
Regularna vojska Albanije nikada nije usla na teritoriju KiM i to su ciste izmisljotine i gluposti. Nasa vojska je na granici svaki milimietar teritorije branila dok je mogla.
Pec - Pristina magistrala je bila nebezbedna za putovanje jos od sredine 1997 pa sve do 1999...
Pec - Kosovska Mitrovica je s vremena na vreme bio nebezbedan. Obicno tamo oko Istoka kada se sruci OVK sa Drenickih padina.
Zato opet kazem kakvi takvi moroni su napravili situaciju da ti nije bezbedno kretanje, iako pored sebe imas i policiju i vojsku.
Sto implicira da oni nisu bili u stanju da ti istu bezbednost garantaju.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2013, 20:59:10 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Cuveno selo...i mit o selu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Svaka cast momci, poznajete dosta kakva je dole bila situacija tih godina  Smile .Ja ih se slabije secam  ali znam da nije bilo dana da neki nas policajac ili vojnik nije ranjen ili ubijen.Jbg,Siptari su vecina tamo bili i tesko je kontrolisati i plus to sto su samo cekali da nasi malo ozbiljnije krenu pa da odmah otrce kod Amera da se zale kako su im ugrozena prava i slobode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Zalosno je sto smo mnogo zrtava precutali tj. drzali se one parole nije bilo u Dnevniku, a ginulo je mnogo momaka a o kojima nije ni rec napisana ili recena.
A takav sistem se sada primenjuje i na jugu...umesto da vicemo i medijski dizemo halabuku mi cutimo i cekamo da nam resenje padne sa neba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.