Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: selektor fud.reprezentacije srbije  (Pročitano 28168 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola 
pa gde nadjose kolera ..od svih spomenutih do sad ovaj je najgrdji... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
bez obzira ko je i kakav je bitno je samo da je stranac i da ne poznaje prethodne zasluge naših "proslavljenih" fudbalera i njihove menadžerčiće, . . . ne sumnjam da će biti autoritet kvazi zvezdicama, . . . a i moramo priznati da mi baš neke stručnjake nemamo, tj. nemamo nikakve, . . . tih dvojica, trojica uspešnijih su pametni ljudi i sigurno nikada ne bi radili sa amaterima i kriminalcima iz saveza, . . . a i valjda će zbog Kolera budući predsednik FIFE Kaiserfrantz biti na našoj strani . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Terzić razgovara sa Manćinijem

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić razgovarao je sa Jirgenom Kolerom o mogućnosti da preuzme reprezentaciju Srbije. Međutim, izvor 92-ke kaže da Terzić još nije odlučio.

Naime, on u petak putuje za Milano gde će se sresti sa trenerom Intera Robertom Manćinijem i Sinišom Mihajlovićem. Doduše njih dvojica su trenutno na Sardiniji ali se vraćaju u modnu prestonicu zbog početka priprema Intera. Put ima dva cilja. Terzić želi da vidi postoje li realne mogućnosti da Manćini obavlja i ulogu trenera i ulogu selektora. Italijan je izuzetno zainteresovan i kada bi se on pitao, on bi preuzeo mesto selektora.

Međutim, Inter najverovatnije direktno ide u Ligu šampiona a reprezentacija Srbije će imati gust raspored u naredne dve godine. Manćini ima veliku naklonost ka srpskim fudbalerima. O njegovom prijateljstvu sa Mihajlovićem je izlišno govoriti a imao je sjajna iskustva sa Jugovićem i naravno Dejanom Stankovićem. Osim toga Manćiniju se izuzetno dopadaju igrači mlade reprezentacije koje je gledao u Portugalu. Ako se utvrdi da je tehnički moguće obavljati oba posla Terzić ide na razgovore sa Moratijem. Drugi, ili možda prvi razlog je želja Terzića da se nađe način da Siniša Mihajlović dugotrajno veže za savez i reprezentaciju koju bi u jednom trenutku preuzeo.

I dalje su u igri Dujković, Muslin i Tumbaković ali oni imaju ugovore. Muslin verovatno ne bi nastavio da radi sa Lokomotivom ako se ne kvalifikuje za LŠ što mu otvara prostor. Na tom polju Kosanović ima prednost u odnosu na pomenute kandidate jer nema obaveze.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Može i Kapelo
E. V. N., 11. jul 2006

RAZGOVORI uveliko traju, Srbija čeka selektora. Nema dana da u medijima ne osvane novo ime, pošto konkretne odgovore po tom pitanju ne nudi niko. Kako se, uopšte, bira selektor? Ovlašćeni pregovarači (predsednik FSS Zvezdan Terzić, generalni sekretar Miroljub Rajić i bivši predsednik FSSCG Tomislav Karadžić) iznose predlog Stručnom odboru, koji potom svoje mišljenje prosleđuje Izvršnom odboru, zaduženom za konačan izbor novog selektora.
- Stručni odbor je organ IO FSS koji, između ostalog, odlučuje o predlozima za selektora A i mlade reprezentacije - objašnjava Rajić. - Znači, može i da ne prihvati eventualni predlog ovlašćenih pregovarača.
* A da li može da predloži nekog trenera sa kojim se nije zvanično razgovaralo?
- Formalno može i Fabija Kapela...
* Kakva je potom procedura?
- Stručni odbor daje svoje mišljenje i predlaže ime novog selektora Izvršnom odboru, koji donosi konačnu odluku.
* FSS je dao rok za izbor selektora - 20. jul?
- Može sve da se završi i ranije, ali i nekoliko dana kasnije. Važno je jedino da se novi selektor izabere na zadovoljstvo svih.
* Kada će se sastati stručni odbor?
- Konsultacije su u toku. Problem je da se svi okupe, jer su mnogi članovi angažovani u klubovima.
"Ključeve" drži predsednik FSS Zvezdan Terzić, koji je jedini prethodnih dana razgovarao sa nekoliko stručnjaka. Koler je danas u prvom planu, juče je to bio Muslin, ko zna na koga je sutra red...
A. Š.

STRUČNI ODBOR
STRUČNI odbor Fudbalskog saveza Srbije ima devetoricu članova. To su: Ljupko Petrović (predsednik), Stanimir Joksimović, Slobodan Santrač, Miloljub Ostojić, Jovan Kovrlija, Mile Tomić, Dragoljub Bekvalac, Radmilo Ivančević i Tomislav Sivić.

PREDSEDNIK FSS ČEKA IZBOR
TERZIĆ NEDOSTUPAN

PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Srbije, koji je u Berlinu gledao finale SP i sreo se sa Jirgenom Kolerom, u utorak je bio nedostupan za novinare.
- Predsednik FSS ne želi da se bavi licitacijama - preneo je portparol Aleksandar Bošković. - Kao što je i najavio, Zvezdan Terzić će se obratiti javnosti kada selektor bude definitivno izabran.
Rok koji je FSS dao za izbor prvog srpskog selektora je 20. jul.

TOMISLAV KARADŽIĆ, BIVŠI PREDSEDNIK FSSCG
POTPUNO VAN PRIČE

IZVRŠNI odbor FSS ovlastio je trojicu "pregovarača" za izbor novog selektora: predsednika Zvezdana Terzića, generalnog sekretara Miroljuba Rajića i bivšeg predsednika FSSCG Tomislava Karadžića.
- Ni reč nisam progovorio sa bilo kojim od kandidata za selektora koji se pominju i trenutno sam potpuno van te priče - ističe Karadžić. - Ni u čemu do sada nisam učestvovao. Nisam se čuo ni sa predsednikom FSS Zvezdanom Terzićem, u sredu iz Subotice dolazim u Beograd da vidim šta se događa...

SLOBODAN SANTRAČ, ČLAN STRUČNOG ODBORA
ČITAM I JA NOVINE

BIVŠI selektor Slobodan Santrač danas je član Stručnog odbora FSS, koji bi, zvanično, trebalo da "odobri" izbor naslednika Ilije Petkovića na klupi nacionalnog tima.
- Sve što čitate vi, čitam i ja - prvi je komentar Santrača.
* Da li će biti organizovan sastanak Stručnog odbora sa temom "izbor novog selektora"?
- Nadam se da ćemo uskoro da se sretnemo. Trenutno samo neformalno razgovaramo - kaže Santrač. - Imam svoje mišljenje, ali ne bih ga unapred iznosio.

MIHAJLOVIĆ STIŽE...
SINIŠA Mihajlović, bivši as plavih i nekoliko italijanskih klubova, stiže u petak na sastanak sa predsednikom FSS Zvezdanom Terzićem. "Bombarder" se pominjao kao kandidat za preuzimanje nacionalnog tima u tandemu sa Robertom Manćinijem, ali od te kombinacije nema ništa, jer je Inter u prvom planu Italijana, razloga je mnogo...
Ipak, Mihajlović bi se rado prihvatio posla na klupi Srbije, a prvi saradnik, kao direktor svih kategorija, bio bi mu Milorad Kosanović. Koliko je to realna opcija, saznaćemo krajem nedelje, kada Mihajlović doputuje u Srbiju.

NENAD BJEKOVIĆ BEZ FAVORITA ZA SELEKTORA
NAJBOLJI ZAUZETI

DIREKTOR Partizana Nenad Bjeković nema izričitog favorita za selektora Srbije. Može i stranac, može i domaći...
- Imena koja su se pominjala poslednjih dana su otprilike ta o kojima bi trebalo razmišljati. Od naših najboljih trenera ne vidim ko bi mogao da bude, jer i Tumbaković, Muslin, Ljupko Petrović i mnogi drugi vode klubove u inostranstvu. Zato bi mogao da selektor bude i stranac - kaže Bjeković.
Kada je Jirgen Reber odlazio, direktor crno-belih je podvukao da nikada više stranac neće voditi crno-bele. Zašto mu, onda, ne bi smetalo da selektor bude sa Zapada?
- Reprezentacija je nešto drugo, jer selektorski rad i svakodnevni posao u klubu bitno su drugačiji - kaže Bjeković.
V. T.

BRANKO SOSA BABIĆ DIŽE RUKU ZA DOMAĆEG STRUČNJAKA
JA SAM ZA KOSANOVIĆA!

Srbija je specifična sredina i da bi došao stranac, morao bi da bude mnogo bolji od naših trenera

BRANKO Sosa Babić je u OFK Beogradu stvorio prepoznatljivu igru i imao sjajne rezultate, a nedavno je ponovo preuzeo tim Čukaričkog. Trener od kredibiliteta nikako ne može da shvati zašto su domaći stručnjaci uvek u zapećku.
- Ako predsednik Saveza na sebe uzme ogromnu odgovornost da sam bira selektora, to je velika opasnost. Uveren sam da je struka ta koja mora da izglasa novog selektora. I da taj čovek ne može da bude stranac.
* Zašto?
- Jednostavno, raditi u Srbiji nije mi malo lako, ovo je specifična sredina u koju stranac ne može da se uklopi preko noći. Ja jesam za trenera iz inostranstva, ako on ima ime i prezime, i pri tom ne mislim na Lipija ili Skolarija, ali nisam ni za one koji se nisu dokazali ni u svojim sredinama. Nikako ne bi valjalo da se "vežbaju" baš u Srbiji - jasan je Sosa Babić.
* Postoji li još neko objašnjenje?
- Naša interna problematika je mnogo dublja nego što se laicima to čini. Dosta je priča u rukavicama. Uveren sam da postoje naši treneri koji imaju i znanje i hrabrost, a ima i sjajnih stručnjaja koji rade, i to dobro, u inostranstvu.
* Imena, recite nam neki konkretan predlog?
- Ja sam, na primer, za Milorada Kosanovića i uveren sam da ne treba da obrazlažem zašto. Šta je sa Dujkovićem, Antić je, takođe, veliko trenersko ime, kao i Ljupko Petrović i Tumbaković, Okuka je dobro radio sa mladom selekcijom... Da bi selektor bio stranac, mora da ima znatno veći imidž od naših stručnjaka. Ako takvog nađemo, nemam ništa protiv...
J. S.

MIROSLAV STEVIĆ O JIRGENU KOLERU, KANDIDATU ZA SELEKTORA SRBIJE
ČOVEK OD POVERENJA

Jirgen je pravi profesionalac i ukoliko bude došao na završne razgovore sa čelnicima FSS, sigurno će tražiti da ima svoj tim

MIROSLAV Miki Stević je završio fudbalsku karijeru i ostao da živi u Minhenu. Posle 15 sezona u Nemačkoj, i tri i po godine zajedničkog igranja sa Jirgenom Kolerom, kandidatom za selektora Srbije, svakako je pravi sagovornik na tu temu.
- Možda sam malo ličan kada je Koler u pitanju, jer smo dugo igrali zajedno za Borusiju iz Dortmunda i uverio sam se da je perfektan čovek. Jirgen je veliko i čisto ime, bez mrlje u karijeri.
* Fudbalska karijera je sazdana od trofeja, ali kao trener nije imao mnogo iskustava?
- Jirgen je počeo da radi sa mladom selekcijom, ali je onda dobio poziv iz Leverkuzena, gde je igrao, da im pomogne kao direktor u borbi za opstanak. Izašao im je u susret i umnogome pomogao da ostanu bundesligaši.
* U Duisburgu je sedeo na klupi samo 11 utakmica?
- I to je bila Jirgenova najveća greška. Naime, odbio je ponude da bude trener Bajera iz Leverkuzena, Štutgarta i Volsburga, a prihvatio je poziv, ipak, malog kluba. Duisburg nije mogao da isprati njegove ideje i želje.
* Koliko je Koler spreman za velika trenerska iskušenja?
- Jirgen je ozbiljan u svemu, pa i u poslu kojem je rešio da se posveti. Zato je i uživo pratio rad Francuza Vengera, Nemca Dauma i Italijana Kapela. Mislim da je ozbiljno shvatio i poziv FSS, a rešio je da da dobro razmisli pre nego što, eventuelno, uđe u završnu fazu razgovora.
* Postoji li neki uslov?
- Mislim da će Jirgen, ako se budu dogovorili, tražiti da dovede svoj tim - zaključio je priču o selektorskoj funkciji Jirgena Kolera, Miroslav Miki Stević.
J. S.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Naš stručnjak jedino pravo rešenje
– smatra Slobodan Krčmarević, trener OFK Beograda    

Slobodan Krčmarević, šef stručnog štaba OFK Beograda, po mišljenju Stručnog odbora i kolega jedan je od najperspektivnijih i najsposobnijih mladih trenera.

– Najbolje rešenje je da selektor bude naš stručnjak. I to iskusan, prekaljen, iza koga stoje vrhunski rezultati. Stranac ne bi imao dovoljno vremena za adaptaciju, jer ga je ionako malo. Siguran sam da se ne bi izbegala lutanja, improvizacije i eksperimenti, njegov je odgovor na pitanje: Koga za selektora, stranca ili domaćeg trenera i zašto?

Krčmarević svoju tvrdnju potkrepljuje činjenicom :

– Nema skoro nijedne zemlje koja u fudbalu nešto predstavlja, sa strancem selektorom. Razlog je lako objasniti. Domaći stručnjak bolje poznaje dešavanja u svojoj zemlji, mentalitet igrača i sistem igre koji reprezentaciji najviše odgovara... Engleska, koja je bila izuzetak, primer je koliko se isplati ili ne isplati izbor stranca za selektor. Na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, na koje su Englezi došli sa velikim ambicijama, zamisao njihovog selektora, Šveđanina Eriksona, bila je da promeni način igre i bar na kraju mandata postigne neki zapažen uspeh. Međutim, kada je odstao od tradicionalnog došlo je do raskoraka, pa su se izgubili i igrači i selektor. Posledica je očigledna.

Trener superligaša sa Karaburme smatra da bi najbolje rešenje bio Radomir Antić. U ličnosti poznatog stručnjaka, sabrani su atributi koji zadovoljavaju najstrože kriterijume.

– Antić odlično poznaje naš fudbal, stanje u njemu, mentalitet i mogućnosti igrača, ima veliko iskustvo, harizmu, autoritet i rezultate u najjačim klubovima,
Uz njega bi trebalo da bude neki mlađi trener, koji bi se usavršio i stekao iskustvo, a u dogledno vreme i nasledio posao. Tako bi se mnogo uradilo na afirmaciji domaće trenerske struke, koja ima kvalitet i snagu da odgovori na izazove i zahteve našeg fudbala, – zaključio je Krčmarević.
D. Vučinić

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola 
bez obzira ko je i kakav je bitno je samo da je stranac i da ne poznaje prethodne zasluge naših "proslavljenih" fudbalera i njihove menadžerčiće, . . . ne sumnjam da će biti autoritet kvazi zvezdicama, . . . a i moramo priznati da mi baš neke stručnjake nemamo, tj. nemamo nikakve, . . . tih dvojica, trojica uspešnijih su pametni ljudi i sigurno nikada ne bi radili sa amaterima i kriminalcima iz saveza, . . . a i valjda će zbog Kolera budući predsednik FIFE Kaiserfrantz biti na našoj strani . . .
potpuno si u prvu... Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
potpuno si u prvu... Smile
koliko me pamćenje služi taj Koler je bio klasičan centarhalf,uzimajući u obzir naš ,,stučni'' odbor i njhovo savremeno shvatanj fudbala on bi bazirao našu igru na Nemanj Vidiću,dakle ofanziva kao kod Petka. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
koliko me pamćenje služi taj Koler je bio klasičan centarhalf,uzimajući u obzir naš ,,stučni'' odbor i njhovo savremeno shvatanj fudbala on bi bazirao našu igru na Nemanj Vidiću,dakle ofanziva kao kod Petka. Smile
Nesrazmerno je više bivših igrača odbrane - sada uspešnih trenera, nego suprotno, . . . prouči pa ćeš i sam zaključiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
KAD NEĆE FELER, HOĆE KOLER?!
Bivši štoper Nemačke je jedini strani stručnjak koji želi da prihvati godišnju platu od 300.000 evra koliko nudi naš Savez, i ako se ne nađe neko bolji, postaće prvi selektor Srbije

Legendarni nemački štoper Jirgen Koler najbliži je mestu prvog selektora Srbije, zato što je jedini strani stručnjak koji prihvata godišnju platu od 300.000 evra! Za razliku od nekadašnjeg reprezentativnog kolege Rudija Felera koji nije bio zainteresovan da fotelju i platu sportskog direktora Bajera iz Leverkuzena zameni za "egzotičnu" Srbiju, Jirgen Koler, ako ništa drugo, još nije odbio ponudu.
Prema nezvaničnim informacijama, a samo takve i postoje jer Zvezdan Terzić na svako pitanje odgovara sa: "Nemam komentar", predsednik FSS je prilikom nedavnog boravka u Berlinu pregovarao sa nekoliko nemačkih stručnjaka, uključujući Kolera, i došao veoma blizu dogovora. Na taj način Terzić bi ostvario svoju veliku želju da prvi selektor Srbije bude čovek koji ima harizmu i autoritet, ali što je još važnije "ubio" sve interesne sfere, u i oko Saveza, jer Nemac nikako ne bi mogao da ima opoziciju.
Očigledno, kada su u pitanju strani treneri najveći problem su finansije. Suma od 300.000 evra za prilike u Srbiji izgleda astronomska, ali je u svetskim fudbalskim okvirima "smešna". Podsetimo da je kombinacija sa dolaskom Ruda Gulita na mesto selektora Srbije propala pre nego što je i zaživela, jer slavni Holanđanin trenutno kao TV komentator zarađuje više od milion evra. Iz istih razloga teško je privoleti bilo koje drugo poznato ime, recimo Matijasa Zamera ili Bertija Fogtsa, a da ne govorimo o Robertu Manćiniju, bez obzira na njegovo prijateljstvo sa Sinišom Mihajlovićem.
U svakom slučaju, pravu istinu znaju samo Zvezdan Terzić i nekoliko njegovih najbližih saradnika, od kojih je uostalom najverovatnije i "procurela" informacija oko pregovora sa Jirgenom Kolerom. Prema toj verziji događaja, koliko god to izgledalo neverovatno, u pregovore je bio uključen i legendarni Franc Bekenbauer, koji je navodno savetovao Koleru da prihvati ponudu, a zauzvrat će fudbalska Srbija glasati za njega kada se bude kandidovao za predsednika FIFA. Inače, Koler je u svojoj kratkoj trenerskoj karijeri trenirao mladu reprezentaciju Nemačke i Duizburg na 11 utakmica, pre nego što ga je odveo u drugu ligu. U međuvremenu, pekao je zanat u stručnom štabu Bajera iz Leverkuzena. Dakle, ne baš zavidan bilans za srpskog selektora.
Na kraju, samo malo podsećanje: Ilija Petković je tokom nepune tri godine koje je proveo na funkciji selektora radio za mesečnu platu od 3.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a kao nagradu za plasman na Mundijal dobio je premiju (oko 200.000 evra). Dakle, novi selektor, bez obzira na to da li se plasira na EP u Švajcarskoj i Austriji 2008. godine, biće najmanje tri puta bolje plaćen od Petkovića. Još kad bi i rezultati bili tri puta bolji, gde bi nam bio kraj...
(Ž. V.)

Koler još trči za Savićevićem...

Ako postane prvi selektor nezavisne Srbije, ime Jirgena Kolera biće zauvek upisano u istoriji našeg fudbala. Međutim, to mu neće biti prvi put da je "pisao" istoriju srpskog fudbala, jer je 1991. godine, kada je Crvena zvezda na putu do trofeja Kupa šampiona u polufinalu eliminisala Bajern, Koler nosio dres Bavaraca. Mnogi navijači crveno-belih rado se sećaju prvog meča u Minhenu kada je Zvezda slavila sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Dejan Savićević, koga je u sprintu prema golu Nemaca bezuspešno pokušao da stigne upravo Koler.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.