Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: selektor fud.reprezentacije srbije  (Pročitano 28257 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bajević za selektora iz Srbije
Trener Crvene zvezde smatra da sada nema potrebe da nacionalnu selekciju vodi stranac    

„Politikina” anketa da li bi budući prvi selektor reprezentacije Srbije trebalo da bude naš stručnjak ili stranac, zahvaljujući Internetu privukla je pažnju i u poznatoj austrijskoj banji Lojpersdorf, gde se pripremaju fudbaleri Zvezde. U našem najtrofejnijem klubu najkompetentniji sagovornik na ovu temu je šef stručnog štaba Dušan Bajević, nekadašnji reprezentativac bivše Jugoslavije, koji se kao trener proslavio u Grčkoj.

U Bajevićevoj bogatoj trenerskoj riznici nalazi se čak 15 trofeja koje je osvojio vodeći poznate grčke klubove: Olimpijakos, AEK i PAOK, a pre tog fantastičnog perioda trijumfovao je i u Kupu Jugoslavije sa mostarskim Veležom. Dušan Bajević je imao ponude da bude selektor Grčke, kao i skraćene Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore, međutim, u njegovom slučaju bar do sada su prevagnuli izazovi koje nosi rad u klubovima.

– Srbija ima kvalitetne trenere i nikada nije oskudevala u stručnom kadru. Zato smatram da bi selektor trebalo da bude neko iz Srbije. Nema potrebe da se sada angažuje stranac u nacionalnoj selekciji – kazao je Dušan Bajević.

Dakle, načelan stav Bajevića je potpuno jasan, a tim povodom još je dodao:
– Uvek bi se pre opredelio za rešenje koje potiče iz domaće sredine, pogotovo u ovoj situaciji kada Srbija samostalno nastavlja fudbalski put. Nema razloga za brigu, jer sigurno imamo trenere koji mogu da vode reprezentaciju i to uspešno.
L. D.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Za sedam nedelja počinju kvalifikacije za EP
Okuka bi srušio sve nade Poljaka!

- Ne bih voleo da bivši trener Legije postane selektor Srbije jer tada bismo imali znatno teži put u Austriju i Švajcarsku - kaže bivši reprezentativac Darijuš Kubicki, trener Gurnjik Lečne

Poljaci žele što pre da zaborave neuspeh na Svetskom šampionatu u Nemačkoj, koji su morali da napuste već posle prvog kruga takmičenja zbog neočekivanog poraza na startu od Ekvadora.

Mada je u Varšavi, posle ostavke Pavela Janasa, fudbalska tema broj 1 Leo Benhaker i iščekivanje da li će ovaj poznati holandski stručnjak (na Mondijalu vodio selekciju Trinidada i Tobaga) reći „da“, s velikim zanimanjem javnost prati dešavanja u vezi sa izborom selektora selekcije Srbije, koja se nalazi u istoj kvalifikacionoj grupi (A) sa Poljskom za odlazak na Evropski šampionat u Austriji i Švajcarskoj 2008. godine. Razlog pojačanog praćenja vesti iz Beograda nalazi se u činjenici da je bivši trener Legije i selektor mlade reprezentacije SCG, koja je osvojila treće mesto u Portugalu, Dragomir Okuka po tim saznanjima uz Milorada Kosanovića sada glavni kandidat za selektora Srbije. Tim povodom juče se oglasio bivši poljski reprezentativac Darijuš Kubicki, trener Lečne Gurnjik:

- Promocija Okuke u selektora Srbije bila bi loše rešenje za nas! Znam ga dok je radio u Legiji. Reč je o obrazovanom čoveku i stručnjaku koji zaslužuje puni respekt. On je autoritativan, predan poslu i sistematičan. Forsira jaku timsku igru, što se pojedinim fudbalerima u početku možda i ne dopadne, ali vremenom i oni shvate da je to jedini put do uspeha. Zato verujem da će Srbija, ukoliko Okuka pobedi, biti naš težak rival za plasman na „Evro 2008“ uz Portugal, Belgiju, pa i Finsku - kaže Kubicki koji je u karijeri branio boje, između ostalih klubova, i Sanderlenda.

Novi selektor Poljske debitovaće u domaćem ambijentu. Drugog septembra protiv Finske, a tri dana kasnije u Kijelcu će na stadionu Korone (kapacitet 15.000 gledalaca) ugostiti selekciju Srbije. Zanimljivo je da u Varšavi raste pritisak na čelnike Saveza da prekinu Benhakerovo „hoću-neću“ i na mesto selektora postave

Dragomira Okuku, koji je Legiju doveo do šampionskog trona i dva trofeja pobednika nacionalnog kupa. Na taj način, ističu u Varšavi, jednim potezom našlo bi se pravo rešenje i oslabio rival, u ovom slučaju Srbija.

Specijalno za „Blic“ iz Varšave, Eugen Vašnjevski

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oblachak

KLUB: Oblachici
BIVŠI KLUBOVI: reprezentacija Nepala,Svazilenda i Sv Lucije,trener renomiranih klubova iz beton lige Srbije
TITULE: visestruko ispadanje iz svakojakoih beton liga,izbacivanje reprezentacija iz FIFE.....
PLUS: Ima strategiju kako voditi Srpsku reprezentaciju
MINUS: verovatno izbacivanje Srbije i FIFA-e i UEFA-e,odbijanje reprezentativaca da dodju na pripreme,nestanak istih,visestuke povrede svih delova tela igraca na treninzima...

Sve u svemu najbolji kandidat za trenera fudbalske reprezentacije Srbije Smile

Smile Smile Smile Smile Smile  Smile  Smile  Smile xaxaxa nasmeja me... a da probam ja?  Smile

Klub/Bivsi klubovi: bez iskustva vodjenja fudbalskog kluba, ali odlicno snalazenje na terenu, familijarno: fudbaler do fudbalera, tako da kakvo takvo znanje ne moze da izostane (dzabe ovima sto su "poznati" kada...)
Titule: dve kristalne vaze dobijene od FK Crvena Zvezda zbog prognoze rezultata, inace osvojene pobedama pomenutog kluba (cinjenica da se tada nisam ni rodila, ali nije bitno), koje imaju svoja pocasna mesta kako u mom zivotu, tako i u stanu... obzirom da se radi o fudbalu, zanemaricu neke druge, nazovi titule u sportu na koje sam veoma ponosna
Plus: Ima strategiju kako voditi Srpsku reprezentaciju (slazem se xexexexe), odnosno trcali bi kao bele lale, ne bi se vukli po terenu i znali bi da cene to sto su pozvani da brane boje svoje Srbije. Ah jos nesto... zensko kao selektor fudbalske reprezentacije bi bilo ismejano po fazonu "ma lako cemo...", tako da je to oooodlican adut Smile
Minus: Jedini minus bi bio taj sto bih s vremena na vreme utrcavala u teren da isutiram sudiju, odnosno opaucim stiklajama ili eventualno izvucem usi nekom igracu suprotnog tima zbog ostrog starta, sto znaci da bih bila jedini selektor xaxaxaxa koji bi pokupio hrpu kartoncica, mada nije bitno potrebni su mi za pisanje porucica Smile
« Poslednja izmena: 10. Jul 2006, 14:31:36 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
mislim da bi antic bio pravi,ali...
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Koler selektor Srbije?!
J. S., 10. jul 2006

POTERA za prvim selektorom Srbije se nastavlja. I stiglo se do Nemačke. Predsednik FSS Zvezdan Terzić ne krije da ima dvojicu ozbiljnih kandidata iz Srbije, ali i da bi radije na mesto selektora video - stranca.
Kako saznajemo, povratak na Svetsko prvenstvo nije iskoristio samo da bi gledao finalni meč u Berlinu, već i da bi porazgovarao sa možda budućim selektorom. A njegovo ime je - Jirgen Koler.
Jedan od najboljih igrača Nemačke u poslednjih 20 godina, defanzivac koji je plenio snagom, srčanošću i odgovornošću. Počeo je u Valdhofu i Kelnu, da bi zvezdane trenutke doživeo noseći dres minhenskog Bajerna, Juventusa i Borusije iz Dortmunda. Reprezentativac "elfa" čak 105 puta (dva gola), u kontinuitetu igrao 12 godina, od 1986. do 1998.
Po prestanku fudbalske karijere oprobao se prvo kao trener mlade reprezentacije (do 21 godine), u kojoj se nije mnogo zadržao, da bi preuzeo dužnost sportskog direktora Bajera iz Leverkuzena. A onda, 17. decembra 2005. seo je na trenersku klupu. Postao je šef stručnog štaba bundesligaša Duizburga.
Otkaz je dobio, jer je Duizburg bio pretposlednji na tabeli, a predsednik kluba, Valter Helmih je tada izjavio da je "Koler jedan od najboljih fudbalera Nemačke poslednjeg veka, ali da nije uspeo da se nametne na klupi i stvori dobru atmosferu". Postoji još jedno medijsko objašnjenje: da su mu igrači okrenuli leđa i tražili od čelnika kluba da promeni trenera.
Šta je od ovoga tačno, teško je reći sa ove distance, ali ostaće upisano da je Koler na klupi Duizburga bio na 11 utakmica. Od tada do danas nema nikakvu funkciju, mada je slovio kao kandidat da bude prvi asistent Jirgenu Klinsmanu u A reprezentaciji, ali se ovaj odlučio za eks trenera Štutgarta Joakima Leva.
Ne znamo kako je protekao razgovor Terzića i Kolera, ali, postoji velika šansa da prvi selektor Srbije bude - Nemac!

KARIJERA OD ZLATA
KAO igrač, Koler se okitio mnogobrojnim trofejima. Bio je u dresu reprezentacije Nemačke svetski prvak 1990, a evropski šampion 1996. godine.
Osvojio je sa Juventusom Kup UEFA 1993. godine, a četiri sezone kasnije, u dresu Borusije iz Dortmunda, radovao se tituli klupskog prvaka Evrope.
Igrajući za Bajern, Borusiju i Juventus osvojio je "brdo" klupskih šampionskih titula i nacionalnih kupova.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Joooj, mene od ovog licitiranja ko ce biti trener vec polako pocinje da boli glava...
Sve vise sticem utisak da ce biti po onoj staroj "tresla se gora rodio se mis"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Struka da predloži selektora
– kazao je Mihailo Ivanović, šef stručnog štaba Smedereva.– Naš trener jedino pravo rešenje    
Greške ne smeju da se ponove: Mihailo Ivanović, trener Smederava

Dobar trener je uvek pravo rešenje, bez obzira da li je stranac ili domaći. Međutim, u specifičnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi naš fudbal i zbog vremenskog tesnaca, prednost kod izbora za selektora, mora se dati našem stručnjaku, smatra Mihailo Ivanović, šef stručnog štaba Smedereva, koji je prošle sezone sa Voždovcem osvojio treće mesto u Meridijan superligi.

Poznati stručnjak i nekadašnji sportski novinar, radio je u svim rangovima takmičenja kod nas i u inostranstvu, a bio je i selektor reprezentacije Makedonije. Izuzetno interesantan sagovornik, bez dlake na jeziku, Ivanović je u odgovoru na pitanje: Ko za selektora stranac ili domaći trener i zašto? reagovao gotovo sa istim žarom iz ugla dve po pravilu suprostavljene struke.

– Više nema prava na grešku, a pogrešiće se sigurno ako novi slektor ne bude iskusni domaći stručnjak. Model da stranac bude na čelu nacionalne reprezentacije nije nepoznat i nekima se i te kako isplatio.Ne treba zaboraviti da su sve to vrhunski stručnjaci. Koliko znam za takav angažman nemamo mogućnosti. Međutim neko rešenje tipa Gulit, nekad veliki igrač, ali neuspešan trener, bilo bi katastrofalno, – kazao je Ivanović – U prošlom prvenstvu smo imali strance klupske trenere, ali ne vidim da je postignuto nešto naročito. Da moj odgovor bude potpun nudim i rešenje. Ubeđen sam da bi Milorad Kosanović bio najbolji izbor. Stručnjak je sa velikim iskustvom i rezultatima iza sebe, a posebno naglašavam da je nezavistan i da ne bi dozvolio mešanje sa strane.

Ivanović ističe da se ne bi smelo ulaziti ni u kakve eksperimente sa našim mladim trenerima, jer je po njegovom mišljenju za njih je najbolje da peku zanat uz iskusnog stručnjaka i pripremaju se da ga u dogledno vreme naslede.
– Neophodno je da struka, odnosno Stručni odbor, predloži selektora, da bi se izbegla lutanja i rešile nedoumice, a ujedno predupredila blamaža našeg reprezentativnog fudbala, kakva je bila ona na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, –zaključio je Mihailo Ivanović.
D. Vučinić

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Klub/Bivsi klubovi: bez iskustva vodjenja fudbalskog kluba, ali odlicno snalazenje na terenu, familijarno: fudbaler do fudbalera, tako da kakvo takvo znanje ne moze da izostane (dzabe ovima sto su "poznati" kada...)
Titule: dve kristalne vaze dobijene od FK Crvena Zvezda zbog prognoze rezultata, inace osvojene pobedama pomenutog kluba (cinjenica da se tada nisam ni rodila, ali nije bitno), koje imaju svoja pocasna mesta kako u mom zivotu, tako i u stanu... obzirom da se radi o fudbalu, zanemaricu neke druge, nazovi titule u sportu na koje sam veoma ponosna
Plus: Ima strategiju kako voditi Srpsku reprezentaciju (slazem se xexexexe), odnosno trcali bi kao bele lale, ne bi se vukli po terenu i znali bi da cene to sto su pozvani da brane boje svoje Srbije. Ah jos nesto... zensko kao selektor fudbalske reprezentacije bi bilo ismejano po fazonu "ma lako cemo...", tako da je to oooodlican adut Smile
Minus: Jedini minus bi bio taj sto bih s vremena na vreme utrcavala u teren da isutiram sudiju, odnosno opaucim stiklajama ili eventualno izvucem usi nekom igracu suprotnog tima zbog ostrog starta, sto znaci da bih bila jedini selektor xaxaxaxa koji bi pokupio hrpu kartoncica, mada nije bitno potrebni su mi za pisanje porucica Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire HD
Jirgen Koler prvi srpski selektor?

Nekadašnji proslavljeni nemački reprezentativac Jirgen Koler najnoviji je kandidat za poziciju prvog selektora fudbalske reprezentacije Srbije, pišu "Večernje novosti" u izdanju od utorka!

Prema pisanju tog lista, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić ima dvojicu ozbiljnih kandidata iz Srbije, ali bi na mestu selektora radije video - stranca.

Shodno tome, Terzić nije svoj drugi odlazak na Mundijal u Nemačkoj iskoristio samo da bi gledao finalni meč izmedju Italije i Francuske, već i da bi porazgovarao sa potencijalnim selektorom - a to je Koler.

Poput Mateusa, Felera i Klinsmana, Koler spada u grupu svetskih prvaka iz 1990. godine, koji se još uvek daleko više pamte po majstorstvima na terenu, nego po trenerskim dostignućima.

As Valdhofa, Kelna, Bajerna, Juventusa i Borusije iz Dortmunda nosio je dres nacionalnog tima u kontinuitetu čak 12 godina i za to vreme zabeležio 105 puta za popularni "elf". Učestvovao je i u osvajanju EURO 1996. u Engleskoj.

Po okončanju igračke karijere, kratko vreme je proveo na kormilu reprezentacije Nemačke do 21 godine, zatim je bio sportski direktor Bajera iz Leverkuzena, a po završetku jesenjeg dela sezone 2005/06 seo je na klupu bundesligaša Duizburga.

Pošto je tim zauzeo tek 17. mesto i ispao iz društva najboljih, Koler je dobio otkaz uz obrazloženje da "nije uspeo da se nametne na klupi i stvori dobru atmosferu", mada postoji i medijsko objašnjenje po kom su mu igrači okrenuli ledja i od čelnika kluba zatražili smenu.

Izvor:MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na SOS kanalu se "vrti" telefon za: predlozite selektora.
Lepo rekoh da se raspisu izbori na drzavnom nivou  Smile odziv bi bio najveci u istoriji izbora  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.