Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:21:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sekte  (Pročitano 246115 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisu me naceli jer ne pripadam ni jednoj organizaciji. A odakle su te informacije? Pravoslavna Crkva? Katolicka?
Auuu to je vec teorija zavere na kojoj pise LAZ. Drugi Svetski Rat su vecina Svedoka bila poslata u zatvore i logore jer su odbijali da podignu oruzje, sto pise i u Bibliji i prate Bibljiju za razliku od "vernika" chetnika koji su zarad vere klali rodjeni narod.
To su sve gluposti ja do sada koliko dugo ih istrazujem ima jedno 10 godina i nista lose nisam pronasao.

Ti budi uveren u to sto Popovi proteziraju i ljudi koji ne znaju o cemu govore.

Zdravlje ljudi? Mislis na transfuzije? Ko zna ciju krv primas i ako idemo po Bibliji krv je sveta, ja njih razumem u tome, ali ti ne razumes.
Beskorisni ili slabo korisni u drustvu? Ajde objasni to malo bolje.

A po cemu u ratno doba? Jer ne zele da ratuju? Oni prate Bibliju i za razliku od krvozednih crkava ne natapaju svoje ruke sa krvlju drugih ljudi.

@pirox
Da ih uvuku? To bas nije rec koju bih ja upotrebio. Pozvao, je rec koju bih upotrebio. Ja nesto nisam primetio da zavode ljude niti da cine ikome ikakvo zlo, osim transfuzija o kojima svi dizu frku. Posle cemo da razmotrimo Pravoslavnu Crkvu, ona ispade svetica.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
  tebe su izgleda ravene jehovini svedoci vec "nacheli " Smile . ja te prijateljski upozoravam da se ne zavaravash , oni su vrlo lukava i perfidna organizacija
Pretpostavljam da si to meni rekao.
Po čemu zaključuješ da su me načeli.Oni su meni prošlost od pre deset godina.Otišao sam prikupiti informacije,da snimim njihovo delovanje ponašanje i uticaj na ljude.Više se ne bavim religijom,već duhovnošćom što nema veze ni sa jednom verskom zajednicom.Ja sam pre mnoge verske zajednice obišao da ih proučim jer ja se ne zadovoljavam tuđim pričama niti se služim pretpostavkama.Ja uvek govorim, ako hoćeš istinu, idi uveri se sam,osmatraj,slušaj i zaključi sam šta je istina.A ono rekla kazala,ja ili onaj misli, to je za mene lupetanje u prazno a ne istina i činjenica.

@pirox
Da ih uvuku? To bas nije rec koju bih ja upotrebio. Pozvao, je rec koju bih upotrebio. Ja nesto nisam primetio da zavode ljude niti da cine ikome ikakvo zlo, osim transfuzija o kojima svi dizu frku.
Meni reč pozvati se uklapa u događaj gde nekog zoveš bez prethode pripreme ili ubeđenja.Ali ako tebi pokušavaju uticati na tvoje razmišljanje i mišljenje sa ciljem da zauzmeš mesto u njihovim redovima, to nije poziv već rad na uvlačenju ciljane osobe.Za jednostavan poziv nebi išli na usavršavanje u njihove specijalne škole.Nadam se da sam malo razjasnio.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 18:55:39 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Specijalne skole? Gde si ti to video? Njihova mesta okupljanja se zovu Dvorane i imaju jednog staresinu koji je odgovoran za njih, njega pitaju za savet i sve sto treba, ja do sada nigde niti sam video niti sam cuo za takve skole.
Oni sto pricaju po meni nisu manipulacije vec njihovo tumacenje pojedinih stvari. Nista nisu rekli sto oni ne smatraju da istina isto kao i sve druge organizacije. Od svih grupa oni su meni najvise gotivni, mislim ima stvari sa kojima se ni ja ne slazem ali kad ih uporedim oni su definitivno bolji od vecine vajnih "ispravnih" verskih zajednica. A sad nek radi sta ko zeli! Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Specijalne skole? Gde si ti to video? Njihova mesta okupljanja se zovu Dvorane i imaju jednog staresinu koji je odgovoran za njih, njega pitaju za savet i sve sto treba, ja do sada nigde niti sam video niti sam cuo za takve skole.
Oni sto pricaju po meni nisu manipulacije vec njihovo tumacenje pojedinih stvari. Nista nisu rekli sto oni ne smatraju da istina isto kao i sve druge organizacije. Od svih grupa oni su meni najvise gotivni, mislim ima stvari sa kojima se ni ja ne slazem ali kad ih uporedim oni su definitivno bolji od vecine vajnih "ispravnih" verskih zajednica. A sad nek radi sta ko zeli! Smile
Za te škole neće da kažu sve dok ne prihvatiš obavezu da ideš od kuće do kuće da ljudima propovedaš Bibliju na način kako su te tamo učili.Ja sam bio veoma znatiželjan pa mi je njihov pastir rekao te informacije.A neki članovi te verske zajednice su potvrđivali da su u Zrenjanin išli na školovanje kako treba pristupiti ljudima,na koji način propovedati i još mnogo toga.Nekažem da su oni loši.Samo ako vide da nema vajde od tebe,neće da se druže sa tobom.To jedino zameram.Jer ja imam dobre prijatelje iz skoro svih verskih zajednica kojima nesmeta moje drugačije mišljenje.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
U poredjenju sa Crnom Ruzom.... Meni oni ne smetaju ali smetaju pravoslavcima. Satanisticke sekte su one na koje ljudi treba najvise da paze.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
U poredjenju sa Crnom Ruzom.... Meni oni ne smetaju ali smetaju pravoslavcima. Satanisticke sekte su one na koje ljudi treba najvise da paze.
E to je druga priča i slažem se sa tobom.Sve organizacije koji deluju suprotno Jevanđelju nikako nisu bezopasni i treba se paziti od njih.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
  tebe su izgleda ravene jehovini svedoci vec "nacheli " Smile . ja te prijateljski upozoravam da se ne zavaravash , oni su vrlo lukava i perfidna organizacija
Pretpostavljam da si to meni rekao.

stavi naochare ...  Smile Smile Smile

.
Citat
Oni su meni prošlost od pre deset godina.Otišao sam prikupiti informacije,da snimim njihovo delovanje ponašanje i uticaj na ljude.

nema potrebe da se pravdash ... ali stvarno ...  Smile Smile

Nisu me naceli jer ne pripadam ni jednoj organizaciji. A odakle su te informacije? Pravoslavna Crkva? Katolicka?
Auuu to je vec teorija zavere na kojoj pise LAZ. Drugi Svetski Rat su vecina Svedoka bila poslata u zatvore i logore jer su odbijali da podignu oruzje,

informacije dolaze iz zvanichne istorije - jehovini svedoci su zaista odbijali da nose oruzje u ww2 (u americi uglavnom). da su vecina amerikanaca bili jehovini svedoci - gde bi nam danas bio kraj ...  Smile Smile Smile Smile

Citat
Zdravlje ljudi? Mislis na transfuzije? Ko zna ciju krv primas i ako idemo po Bibliji krv je sveta, ja njih razumem u tome, ali ti ne razumes.
Beskorisni ili slabo korisni u drustvu? Ajde objasni to malo bolje.

dragi moj prijatelju - jehovini svedoci jedu meso - prema tome svakako unose krv zivotinja u organizam . zamisli dete od 5,6,7 ...10 godina koje umre zato jer mu roditelji odbijaju transfuziju ...  Smile

drushtveno beskorisni - odbijaju da idu u vojsku , uchestvuju u pol.zivotu , unose strane obichaje , unishtavaju kulturu svog naroda ...

Citat
A po cemu u ratno doba? Jer ne zele da ratuju? Oni prate Bibliju i za razliku od krvozednih crkava ne natapaju svoje ruke sa krvlju drugih ljudi.

da su stvoji preci bili tako "miroljubivi" , ti danas ne bi ovo chitao ...  Smile

« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 04:18:29 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Amerikanci su zakuvali taj rat, tako da bi bili jos dalje da oni nisu sponzorisali Hitlera i Nemacku a posle se igrali branilaca.Igrali su dve uloge, ali ti to naravno ne znas jer nisi kopao malo dublje.

Da ali ta kolicina krvi je toliko mala da je gotovo zanemarljiva u poredjenju sa infuzijom. Drugo infuzije ne primaju jer krv nosi bolesti i zaraze a isto tako po Bibliji je sveta. Ne mogu da se slozim ni ja sa tom transfuzijom ali to je ipak neka druga tema.

Drustveno beskorisni a ovamo rade sve poslove sem vojske. Ni ja ne bih isao u vojsku da ubijam ikoga jer krv uvek ostaje na rukama ne moze se oprati.
Koje strane obicaje?
Kod nas u Srbiji imamo toliko stranih obicaja koji su uneti kako putem Crkve tako i putem drugih naroda koji su nas napadali i osvajali. Ja ne znam da li ima ikoga da prati staro slovenske obicaje.

Da su moji preci bili pametni ne bi se delili medju sobom i mozda bi mogli da progutaju jednom ponos i puste djavole da prodju nasu zemlju i pri tome ostavili vise nas u zivotu umesto sto smo besno razbijali glave u zid i borili se protiv neprijatelja koji je samo buva u poredjenju sa pravim neprijateljem.
Mi mozemo da se ponosimo da smo se borili i da smo izgubili vise od polovine nacije jer lose ratujemo. Ja postujem pretke ali strategija tipa kamikaza je suluda. Danas nas niko i ne pominje, njihova zrtva je upamcena samo od nas koji smo zivi danas. Cak i Poljska koja je bila najveci izdajnik je dobila vise postovanja od nas, cak i Francuska.
Pa sad ti gledaj, sta smo mi dobili a sta smo izgubili.

Proveri Sektu Illuminati!
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.9
znas sta...
ne dolikuje tako atraktivnom muskarcu,da tako laze...
Jesi li se ti u to uverio?ili samo rekla,kazala?
Kojoj ti sekti pripadas,ako nije tajna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Amerikanci su zakuvali taj rat, tako da bi bili jos dalje da oni nisu sponzorisali Hitlera i Nemacku a posle se igrali branilaca.Igrali su dve uloge, ali ti to naravno ne znas jer nisi kopao malo dublje.

nije uopshte bitno ko je zapocheo rat , nego da ona strana koja ima mnogo jehovinih svedoka u svojoj zemlji - sigurno gubi . zato su jehovini svedoci 5.kolona svakog neprijatelja neke zemlje.

Citat
Da ali ta kolicina krvi je toliko mala da je gotovo zanemarljiva u poredjenju sa infuzijom. Drugo infuzije ne primaju jer krv nosi bolesti i zaraze a isto tako po Bibliji je sveta. Ne mogu da se slozim ni ja sa tom transfuzijom ali to je ipak neka druga tema.

uopshte nije toliko mala  Smile . narochito ako se pogleda koliko mesa pojedesh u toku celog zivota . Smile

a da se zrazish mozesh preko bilo koje hrane , vode , vazduha , dodira ...  Smile

Citat
Drustveno beskorisni a ovamo rade sve poslove sem vojske. Ni ja ne bih isao u vojsku da ubijam ikoga jer krv uvek ostaje na rukama ne moze se oprati.

ne rade sve poslove ,a onaj ko ne zeli da se bori za svoju zemlju - ne zasluzuje ni da zivi u njoj  Smile

Citat
Koje strane obicaje?
Kod nas u Srbiji imamo toliko stranih obicaja koji su uneti kako putem Crkve tako i putem drugih naroda koji su nas napadali i osvajali. Ja ne znam da li ima ikoga da prati staro slovenske obicaje.

nasha crkva (SPC) se koliko-toliko pomirila sa starim slovenskim obichajima . jehovini svedoci bi sve to zamenili budi_bog_s_nama chim .

Citat
Da su moji preci bili pametni ne bi se delili medju sobom i mozda bi mogli da progutaju jednom ponos i puste djavole da prodju nasu zemlju i pri tome ostavili vise nas u zivotu

djavoli nemaju obichaj da protutnje , nego bogami ostaju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:21:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.